5978
-
#4215 Nem tudom de nagyon "Spor- The Wishper" hangulata van. Csak sokkal jobb! =) -
#4214 Mindenki nevében köszönöm a tracklistet! -
#4213 AZTA de ez tied meg Te fotód nem? Grat hozzá! =) -
#4212 sajna nem... -
#4211 köszi -
EK1TEP #4210 Senki nem ismeri ezt a számot? -
#4209 MSX FM
MC Codebreaker and DJ Timecode
Tracklist:
Calyx - Quagmire
Rascal & Klone - Get Wild
Ryme Tyme - Judgement Day
Hex - Force
Omni Trio - First Contact
Aquasky - Spectre
Rascal & Klone - Winner Takes All
Ryme Tyme - T Minus
nCode (Cause 4 Concern) - Spasm
D Kay - Monolith
Dom & Ryme Tyme - Iceberg
MSX FM -
#4208 vannak még itt műértők ^.^
kép1
kép2
(elnézést a gyatra minőségért) kőkemény összeget fizettem érte, masszív 1000 Ft-ba került pk-val együtt Angliából (ebay) mestermű a 01.1-es összeállítás, hatalmas zenékkel. -
#4207 -
#4206 a dumdumos bulit megfújta a sors :/ -
#4205 akkor dobáld már fel lécci az mp3 lejátszódról vhova :) -
#4204 csengőhangom :p -
#4203 ha már GTA III
calyx quagmire :) isteni -
#4202 Isolationist kellemes album, Heart of Space, Abysm főleg.
Survivaltól Panorama a kedvenc számom, illetve az album amin van, az úgy egészében egy nagyon eltalált album. Sajnos youtube-ról nem tudom linkelni.
#4201: áááh, ne! Ennek örök helye van az mp3 lejátszómon...igazi örök trekkek, Rascal & Klone, Aquasky vagy Omni Trio, nagy kedvencek:)
-
#4201 Egy régi kedvenc :)
-
EK1TEP #4200 Valaki!
Miféle zene ez?
részlet -
#4199 nem, fórum = véleménynyilvánítás
és ugyan semmi jogom megmondani meg nem is vagyok otthon a témában. de ez hogy
" a dnb halott "
olyan véleménynyilvánítás mintha bemennék a ps3topikba hogy " a x-emnek van a legszebb grafikája a világon "
szubjektív a nézőpont, és ráadásul téves a megállapítás . -
#4198 "bedobsz egy flémcsontot. " nem szokásom flémelni. kicsit untam mar a db9 meghívót kérnék,nincs meg xy - z track,várj feltöltöm.tessék.köszi körforgást. Forum szerintem az adott temaban valo veleményekről és azok különbözőségéről szól. javits, ki ha tévedek. -
#4197 szerintem ahozképest hogy a felhozatal milyen "óriási" bőven televan jó zenékkel a szcéna...
más: ha vki tud mp3 linket az alábbi zenékről ne legyen rest megosztani :) -
#4196 ennyi!
-
-
#4194 szóval kibújt a szög a zsákból.
te kezded megunni, vagy csak simán nem látod a szépséget az újabb számokban, nem találod benne önmagad, "jellegtelen random" zenének látod.
és ha te így látod akkor már halott is a drumandbass :D
had ne kommentáljam.
"pörögjön a topik " ja azzal hogy bedobsz egy flémcsontot. már bánom hogy egyáltalán reagáltam rá.
ha szerinted halott akkor veled van a baj.
szokj át más zenékre, hallgasd azokat, csörögj azokra. probléma megoldva :) -
#4193 Nem a közönséggel van bajom. Egyszerűen _szerintem_ sokkal kevesebb ma a jo zene es sokkal több az ötlettelen jellegtelen random zene.Már jóideje Hetente bongészem a beatporton es chemicalon levo friss megjelenéseket és _én_ erre jutottam.Szerintem nem negativ propaganda csupan gondoltam pörögjön a topic.
EK1TEP: igen, vannak.
ngcsnet:
Egyetlen Audio ami igy hirtelen beugrott es azt mondom ra, hogy megjeleneskor sokan tettek es jo volt az destroyed.azota semmi emlitesre méltót nem tett le szerintem, pedig az nem ma volt már.
Travel the Galaxy rendben van. Edrushtol az még várja az ember a minőséget.Frist Snow kellemes party roller. Jade album valahogy nem nyerte el a tetszesem.
Alaska & Paradox - Isolationist,Ill Logic & Raf Darkness At Noon valamint Survival - Survival cimu albumokrol véleményed? Lynx & Kemo - The raw truth? Csak, hogy egy kicsit a másik oldalt is nézzük. -
#4192 -
#4191 Csatlakozom!!!! -
#4190 -
#4189 Tulajdonképpen mi a problémád?
Hogy felhígult az egész? Nem tudsz ezellen tenni semmit. Sokkal nagyobb lett a zene közönsége (az más kérdés hogy milyen minőségű) ...
Amugy szerintem arányait nézve még ígyis megmaradt undergroundnak...
Azthiszem felesleges a negatív propagandát gyártani hisz jobb senkinek sem lessz tőle...
Jah és akármi is legyen a zene szeretete megmarad... -
EK1TEP #4188 Vannak valahol számok .flac formátumban? -
#4187 Receptor:)
Dub Elements
Eye-D & Squee (Circuitry c. szám)
N.phect
1904 (ízlések és pofonok, a metalcore nem új, de újítani mindenképp újít)
és most csak az igazán hardstepből emeltem ki párat, nem a neurofunk masszívból.
De figyelj, Audio sem ezzel a hangzással kezdte, és azért óriási amiket képes a szubokból alkotni.
Travel The Galaxy (ok, nem hardstep) pedig eszméletlen kellemes csalódás, szerintem ezzel te is egyetértesz:)
Amúgy egyetértek, vannak hardstep számok melyekben semmi atmoszféra nincs, de azok többsége kiadatlan, az más kérdés, hogy hozzáférhető...:)
Ok, ebbe persze bele lehet kötni, és tényleg van olyan eset, amikor az újítás a dubstepre való áttérésben merül ki
"úgyértem egyaltalan ismerik e ?"
Na jó, ezzel persze megfogtál, de minden szcénában vannak emberek akik kiszóródnak... Van mindenféle véglet persze, de a "masszív" fogalma az szerintem még mindig ugyanolyan tartós. Szerintem amúgy különösen tájékozottak az emberek ezekben a szcénákban, általánosságban.
Hasonlítási alap: hardcore punk szcéna, errefelé az megy, és látom mennyivel topább a többség.
"Szerinted a hardstep előremutató?"
Nem tudom. Viszont a neuro hangzás az. Szerintem. Maga kategóriájában. A hardstep, a random csörömpölés nem egészen, a fent említettek miatt.
Chris.SU - First Snow-ról vélemény? Szerintem óriási, hogy ennyire felemelkedett a hazai producerek színvonala, már Lifted Podcastban is szerepel, Jade-el együtt.
Wobble témát inkább nem dobom még fel itt -
#4186 "artistok nagy része tényleg valóban igyekszik kísérletezni és újítani"
Nevezz meg egy párat légyszives.
"Úgyérted, hogy egy fiatal mit mond róluk?" úgyértem egyaltalan ismerik e ?
Szerinted a hardstep előremutató? -
#4185 vagy én vagyok túl vidéki, vagy csak szimplán nem értem?
már évek óta látom különböző fórumokon/stb ezt a vitát, és sosem halad semerre...csak a hardstep fújjolása marad a végére. perezt meg bármelyik cutting-edge(ebb) neurofunk vagy technoid előadót azért ne hasonlítgassunk, mindegyiknek megvan a maga eszköze, a neurofunk mostani 2-3 év alatt rengeteget fejlődött, pont azért mert az artistok nagy része tényleg valóban igyekszik kísérletezni és újítani.
a "divat" részről annyit, hogy bármelyik stílus fanatikusai ugyanúgy sírhatnának. internet, van itt minden, valójában lassacskán bárki hozzáférhet bármihez, és párhuzamosan ugyanúgy elterjedt a goa, mint a dubstep. igen, és lehet, hogy én vagyok túl vidéki.
Spectrasoul, Icicle esetben pedig azt hiszem már ott is a kulcsszó "@ Eger". Ellenben ha voltál A38-as Commixon...:)
"data,instra:mental,proxima, alix perez szerinted mit mondanak egy ma dnb bulikon divatbol megfordulo fiatal?"
Úgyérted, hogy egy fiatal mit mond róluk? -
#4184 figy azért járok már csak évente kb. 4x bulira mert felhígult az egész.
ez engem is bánt nem vagy egyedül. engem is zavar hogy 14évesekkel kell buliznom (igaz énis csak 20vagyok, de nem kéthete hallottam egy concordawn-t a haver telefonjáról)
de sajnos ezzel jár minden ami felkapottá válik.
tiltakozhatsz az ellen hogy a saját egyéni zenéd és stílusod divat lett
de most mit tehetsz ha a neurofunk lett a mai lázadó fiatalok zenéje?
ennyi.
attól független hogy érdekes arcok járnak a bulikra. akiknek az átlagéletkora fordítottan arányos a rajtuk lévő színekkel.
attól még ez egy hasznos dolog. értem ezt a tömegekre. dúrván 10x több ember jár bulikra mint a régi pincepartikra. és ez bizony használ az itthoni tört iparnak. vannak előnyös és árny oldalai is...
-
#4183 nem értem,miért Krisztiánnal jöttel meg azt se igazán,hogy ez most miért is kapcsolodik. A gyorsulással nincs bajom, vagyis nem akkora mint a zenek urességével. de hatalmas oltasnak szant kommentedben minden volt csak, valasz nem. egyebkent miert az ipc szülinapjaval kötöd össze a "magyar drumandbass"-t?"Egyre nagyobb nevek jönnek, egyre nagyobb bulikon, egyre magasabb színvonallal." Spectrasoul,Icicle @ eger. par ember volt. ez akkor most,hogy is van? data,instra:mental,proxima, alix perez szerinted mit mondanak egy ma dnb bulikon divatbol megfordulo fiatal? a terápis részre nem valászolnék. sajat véleményem,hogy nagy részük van abban, hogy ma itt tartunk. -
EK1TEP #4182 Nemtom srácok ez miféle dolog de leszedem...
itt -
EK1TEP #4181 Kiszámolod borsod megye - tiszaújvárosból mennyi egy vonatjegy győrig? -
#4180 fiúklányok!
remélem senki nem felejtette el hogy holnap!
anima -> kollektiva -> palotai - > audio bullys - > jade - > ed rush -> sikztah
ezek a nagy nevek egy este, mindössze 3000ft-os jegyáron.
hogymindezt hol? győrön a dumdumlovesyoufesten : )
/pestről 1000ft egy vonatjegy szóval nem a km-ekre fogni!
hattalmas buli lesz. mi holnap 5kor indulunk :) -
#4179 azthiszem itt ha nemis mindent de rengeteg dolgot megtalálsz
http://www.breakbeat.co.uk/ -
EK1TEP #4178 Hmm oké srácok de a kérdésemre még nem jött válasz... -
#4177 Köszönöm, tájékozott kolléga =) -
#4176 miről beszélsz?
kriszpontszu lett az év producere az all is full of love -al... :C (közönségszavazás) nem is értelek, egyre több a nemzetközi szinten elismert magyar előadó mind producer mind mix szintjén.
épp tíz éves a magyar drumandbass. egyre nagyobb nevek jönnek, egyre nagyobb bulikon, egyre magasabb színvonallal.
meséld már el mikből szűröd ezt le?
ha az a bajod hogy nincs zúzda akkor menj terápira.
ha meg épp az a bajod hogy kezd dúrvulni ill. átalakulni az egész.
akkor megkérdezem te vajon miért nem jársz dízelbe? mert lájti buborékdrumandbass-ek vannak ált. és alig lézeng pár ember.
nos?