Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Geeryy
egy ember fogalalkozik a zeneirassal, jelenesetben a remix keszitesevel.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Nagy köszönet!
Noisia különösen tetszik jól mixelték a holland fiúk!

DJ Skyline
mondjuk Noisia meg Chase & Status nem az igazi, legalábbis nekem annyira túlzottan nem tetszenek

Phate
megtévedtem, nem is gondoltam, hogy csak 140 bpm a prdgy omenje

[ edrink.blog.hu ]

DJ Skyline
köszönjük! <#eljen>

The Prodigy - Omen

http://www.speedyshare.com/824770176.html

The Prodigy - Omen (Noisia remix)

http://www.speedyshare.com/915745779.html

The Prodigy - Invaders Must Die (Chase And Status remix)

http://www.speedyshare.com/539328579.html
RIZLA
bithumen

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

pls ezt mp3ban!
Én nem találom sehol!

Phate

[ edrink.blog.hu ]

de komoly , hogy valaki még emlékszik erre. 😄
Phanta mondjuk sose voltam 😄 Fanta volt mindíg is a becenevem...
ma meg hotelsinus néz alatt futok.. persze a Hotelsinus az a zenei elõadó név. nickem továbra is Fanta 1989 óta
www.hotelsinus.com
www.sounddesign.co.hu
myspace.com/hotelsinushun
C-Fremen & Miss Redflower - Red Dawn

én ezt kerestem hogy fennt van e youtube-on már, de ott se találtam😞(
Phate
FlyHigh
igazi hülye vagy.

Thrash \'Till Death

szopjátok ki a gecit

Budapesti Mathcore/nintendocore zenekar keresi szintisét/sampleresét/zenei programozóját.

több információ vagy érdeklõdni a [email protected] e-mail címen lehet.
azt jol megmondtad 😉amugy tényleg az megy mint amit irtál.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Geeryy
tehat szombaton este inf live @ szolfezs, radiocafe
beszelgetes, mix, illetve jegysorsolas a 30-i bulira
fm98.6 http://www.radiocafe.hu

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

FlyHigh
nyúúúúszkúúúúúúúúúúúúúúúl!!!<#vigyor>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
csekkk
Nagyon állat zenéket nyomatnak, sok élõ show van.<#gonosz1>

Thrash \'Till Death

Phate
Awaking State - Ordinary Days Subsonik Mix
csekk itt

[ edrink.blog.hu ]

jelentem igen

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Geeryy
gondolom 30.-án akkor icicle spectra bway.ottleszel.

teljesen jogos
ahh ilyenkor azért szeretem, hogy Egerben nincs annyi nép (csicska) nincsennek ilyen okos emberek... 😄 még1 ok ,hogy nemennyek fel pestre a dárendézkirályok közé

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

VRSDM
jó beszéd gyermekem :]

3698 - 2001óta hallgatok drámendbészt. már akkor jártam bulikba. ez nem bizonyítás csak simán tény hogy fogd be.

u dont have to listen anybody else but me

DJ Skyline
de túldramatizáljátok ezt az egészet, lassan egy hónapos kommenten megy még a vergõdés. :| bár ahogy látom 2 nap alatt lezajlott, úgy hogy fontos volt ezt elõhozni, hogy ismét arról menjen a vita, mire is gondolt klart, mikor azt írta, hogy "megvan minden spor". õszintén, nem a leszarható kategóriába tartozik? :| remélem a téli szünetben is ez lesz még a téma, olyan izgi. pláne hogy már szardobálás is van, ki mennyire ért, vagy nem ért a DnB-hez, meg ki mekkora DnB félisten. kár hogy már errõl szól ez az egész, kb olyan mintha a Schumacher rajongók elkezdenének verekedni a lelátón. miért kell méregetni egymást, hogy ki mekkora DnB szakértõ, kinek mekkora a zenetára, kinek mi van meg? :| most én is mondhatnám, hogy megvan nekem a Moving Shadow 01.1 eredetiben, de 1) kit érdekel, 2) ettõl nem leszek nagyobb ember a topikban. ezért nem járok el bulikba, mert gondolom ott is ugyanez megy, hogy kinek mi van meg, hogyan tud táncolni, és ki mekkora csicska g×ci mert nincsen meg neki ez az, vagy éppen nem tud táncolni DnB-re. ikszelés meg ami van még. dzsézés meg sárfeszeszezés (ß). de a múltkor ellipszilonoztam, jóvagyok? fú remélem beillek a körbe. és megvan a 2011-es Soccom & Tamas kiadvány, remélem jóvagyok, és igazi DnB-s lehetek a szemetekben.

nem beszólni akartam momy és derwin, de jó lenne ha nem errõl szólna a topik, hogy kinek mi van meg, és ki mit mondott, mit értett az alatt. :| részemrõl ennyi, nem is akarom tovább folytatni.

De most jössz nekem a kocsikkal példálózni...menjél akkor az Audi topicba,ekkora gyász embert 😄
Ha annyira okos lett volna odaírja h megvan minden kiadott száma...ja meg ha nem 320asak a számai kb szart se érnek,de remélem most jössz és a 0 közöddel erre is vmit szakértesz mikor azt se tod mi az a DnB..
Szkeptikusoknak egy kis kedvcsináló az angol dj-tõl:

Thumpa Jan 09 Mix 'Kick + Bass = Fun' (Hardcore>D&B>Dubstep)

01 - DJ Kurt - Pump This Groove - Lethal Theory
02 - Breeze - Complete Heaven (Darwin remix) - Infinity?
03 - Fracus ft Fraz - Save Our Love - Next Generation?
04 - Auscore - Hardcore Hedgehog - Unsigned
05 - Michael Mansion - The Other Side (Ben X-Treme remix) - Higher State?
06 - Gammer - Take Control - Muffin?
07 - Cube::Hard - In The Moment - RFU
08 - Charlie Jones ft Original Sin - Love Games - Propaganda
09 - Heist - Book Em - Calypso Muzak
10 - Taxman & Heist - Frequency Scale - Ganja
11 - Callide - Slow Motion - Radical Beats
12 - Heist - Sleep In Ya Eyes - Frontline
13 - Cabbie & Crystal Clear - Streethawk - Frontline
14 - Jayline - Dub Stash - Useless Plastix
15 - Crissy Criss - Don't Mess About - Sludge
16 - Tes La Rok & Desto - Low - Argon
17 - Benny Page & Zero G - Trigger Finger - Digital Soundboy
18 - Kid Sister - Pro Nails (Rusko remix) - Scion Audio
19 - Stenchman - Master Blaster - BoVinyl Moosik
>>>Benga - 26 Basslines - Tempa
20 - Ed Rush, Optical & Fierce - Alien Girl (Forsaken remix) - ?

http://www.sendspace.com/file/kdsmkx

klart
<#eljen>

Nahát, azt hittem ez a drum and bass topic. Feltûnt, hogy lesz a bulin drum and bass terem?

VRSDM
aki fellép a klubbokban az má' vagáány? jeee. megvan a szint. szóval akinek van ismerõse az vagány értem én 😊 mondja meg milyen néven kever és megnézzük...

amúgymeg, nekem megvan az összes audi kocsinak a fotója a gépemen, ebbe szerinted beletartozik az amit még el sem készítettek? ... na pont errõl volt szó. mrs. védem az ágyasom.

u dont have to listen anybody else but me

Amúgy ha tényleg azt írod h megvan minden számod Sportól akkor télleg nem tom mért azt hívjátok arcoskodónak aki kér tõletek 1 számot? elég gyász.
Meg a Spor is csak lazább Neurofunk féleség,szal elne szálljatok már attól h mekkora DnB szakértõk vagytok,Momy legalább olyan aki ért is a dolgokhoz nem véletlen lép fel klubokban ti meg max otthon a kádban.ennyi
klart
:ASD_SDDS (Yy)

RIZLA
naccerü.... igaz ez a szar szerintem itt senkit nem érdekel ...... reklámozd máshol :/

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

TóNyóóóóóóó
?

<#banplz>
RIZLA

Geeryy
+kicsit tisztabb loop +egykezes piano rollok. calibre remix

TóNyóóóóóóó
High Contrast - Everything's Different nem tudom ismeritek-e de nagyon jó szám

THX!

DJ Skyline
dnb:
bassdrive
ukbass

breakbeat
breaksfm

Tud valaki jó DNB,Breakbeat rádiót?
Neten hallgathatóra gondolok...

nevetcséges <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>