5978
  • VRSDM
    agyzsír zene ;)
    /mivel simán nem volt, így linkelem ezzel a bicós vidivel.

• silike
    pls. vki tudja mi a cime+előadó ennek?
    http://addat.hu/345c7c3a/noname.mp3.html
    Ezt HQ-ban jóó:)

Ez is tetszik.

Ez ősrégi, de örök fav:

Eztmegcsakúgy:)
  • DJ Skyline
    Amazon II - Booyaaa!. tetszik.
  • EK1TEP
    Jóféle!
  • fruzs
    Sziasztok!

Nekem most ez tetszik :)
  • Guer
    áz
  • VRSDM
    4245 - 4247,
    az ilyen remixektol kapok agyfaszt :CCC
  • Christiansen
    EPIC
  • EK1TEP
    Trace - Cells [Degerenation mix] kéne nekem!
    Valaki fel tudná tölteni?Megköszönném!
  • Phate
    Shaggy - Bombastix [pht dnb]
  • Imrusssss

• Imrusssss
    Én ilyeneket szeretem
  • Imrusssss
    bocsi kicsit elbasztam

• Imrusssss

[falsh]http://www.youtube.com/v/3vOaFQjQYEM[/flash]

• Imrusssss
    [flash]http://www.youtube.com/v/clLP0jWvyF8[flash]
    [falsh]http://www.youtube.com/v/3vOaFQjQYEM[flash]
    [flash]http://www.youtube.com/v/o1QiO62-Ll0[flash]
  • Imrusssss
    Ja meg írjátok le nekem hogy tudok ide youtube videót beszúrni , és bocs az offért
  • VRSDM
    ja és hogy ne kelljen tuberól bénázni
    egykét mix kocsiba ráhangolódósnak odafelére ;)
    Numek - ReloadMix
    Limewax - Therapy Sessions LONDON Apri l2009
    Counterstrike - World Wide Dark Side Podcast Jan09
    dnbtv live - audio
    Audio - DarkWaxRadio Mix 15.07.08
  • VRSDM
    a mai therapy session tiszteletére raknék egykét, még a régi időkből származó valóban dark (és nem 160as zúzda) zenéket :]
    áve esgé!

• Imrusssss
    Nahh ilyen zenéket linkelhetnél de jó sokat , de jöhetnek egy komolyabb dark dnB is!!!
  • CheAteR88 #4235
    ajánlom őket nagyon jók szerintem;)
  • EK1TEP
    Ed_Rush___Optical-Slip_Thru
  • VRSDM
    még az előző linkelésdnél beraktam favba a srác channel-jét. és kb. egész nap sorba mennek ezek. iszonyat jó nyár hangulató női vokálos jó szövegű dallamos zenék!!!
  • Guer

• Guer
    dobjátok már fel újra lécci :)
    én lemaradtam róla...
  • VRSDM
    beleegyezésed adod hogy lejátszam a zenédet kisebb baráti bulin? (50-60fő) :D
  • VRSDM
    ezt
  • VRSDM
    hát gyerekek leszopom magam :D
    ezer egy zene van meg mixcutként és nem tudom a címüket és mások se tudják.

erre átjön a hugom barátnője és a samsung érintőképernyős faszomtudja milyen rózsaszín telefonjában van zenefelismerő.
    az oké hogy felismeri britnit meg justin timberlake-t

de hogy egy BSE mixből levágja hogy ez a rész micsoda :D
    csak a női énekből van benne némi részlet. erre ez meg felismeri.
    kell egy ilyen! :D
  • REPS0L
  • VRSDM
  • moralosan
    Ja persze nem azért írtam azt mert rólad feltételeztem ezt, csak érzékeltetni akartam, hogy lehet ezt a színtiszta buliból is csinálni :).
  • EK1TEP
    De am én sem ezt mondom hogy jaj lenézem mer szarul táncol stb.
    Mindenki egyedien rötyög a zenére ezek meg itt csapkodnak mint a fogykosok és azt várjuk hogy mikor repülnek el...
  • EK1TEP
    jaaaaj igen "mennyünk déenbézni"
  • moralosan
    Megértelek, én is így érzem néha 1-1 bulin... Én az igétől vagyok egyébként rosszul, hogy "megyünk déenbézni" .
    Én is szeretek egyébként steppelni, és nem csinálom rosszul, (már nem tudom hányan mondták hogy nagyon érzem ) de nem űzök belőle sportot, nem nézem le azt aki nem csinálja jól, és nem abból áll egy buli számomra, hogy: pihenek, x, pihenek, x. Nem is igazán öltözöm úgy, meg egyébként sem csak dnb bulikra járok.
    Na most nem is tudom mit akartam leszűrni ezzel a hozzászólással, csak gondoltam megosztom az álláspontom :D.
  • EK1TEP
    Igaz ez egy régebbi buli de itt is olvashatjátok hogy nem is a tánctéren vannak az emberkék hanem kint szerencsétlenkednek
    cikk

" Miközben váltogatták egymást az emberek a tánctéren, kint az arénában tovább folyt a randalírozás frizbizéssel, kiabálással és spontán ismerkedéssel. A szervezők is örültek a magas létszámnak, viszont sajnálatos volt, hogy a tömeg nem mindig a hangfalak előtt tobzódott, így inkább mondható az esemény nagy családi pikniknek mint drum and bass partinak. "

Nekem ez nagyon nem tetszett... minek jönnek el ha nem is a zenét élvezik hanem kint b*szakodnak?
  • EK1TEP
    Na péntek este rászántam magam és a barátnőmmel elmentünk a miskolci Factoryba egy DnB & BreakBeat partira.Belépőt nem kellet fizetnünk mert ingyenes buli volt ez így szerintem teljesen jó , első buli ingyé', amolyan próbának is mondhatjuk.
    Elég underground hely, a gyár épület a megfelelő lepukkantságával megteremti a hangulatot.Na ennyit a rizsázásról!
    Na szóval...
    Eleinte jó is volt az óckull dnb nem az az újhullámos csörömpölés amit személy szerint nem annyira kedvelek.Volt 1-2 igen tetszetős szám is.Jött a sok emo (következőkben nem akarok senkit sem megsérteni...) elején bemelegítés kép már az utcán elkezdték gyakorolni az X-elést... fogtuk is a fejünket.
    Aztán bent elkülönült nagyon a tömeg a régiekre és az újakra ha mondhatjuk így.Látszott ki jár régebb óta és kik azok akik divatból meghallgattak pár pendulumot...
    Táncikáltak, ikszelgettek mint az idióták csapkodtak össze vissza.Előrébb a pultnál voltak a normálisabb emberkék akik a maguk módján élvezték a zenét.Aztán mivel ez a hely amúgy skatepark is egyben a sok divatmajom kivonult a rámpákra, ugratókra vagy minek hívják ezeket.Tök széthullot az egész azt hitte az ember aki bent volt a tánctéren hogy alig vagyunk közben a sok nép kint ücsörög az "előtérben".
    Nem értem... akkor minek jöttek el?
    A buli második felétől breakbeat volt ami már nekem nem tetszett annyira.dnb után amúgy volt megemlékezés Michael Jackson-ról, amin meg is lepődtem, smooth criminal-t játszották le ez szerintem tetszett mindenkinek :)
    Nah a végére kis összegzés:
    Idegesítő a sok ikszelgetős divatmajom!Ahogy ott járnak-kelnek mintha ők lennének a valakik pfejj...

kb 4 órát aludtam fáradtan írtam szal elég gyengusz lett sorry :)
    Csak akartam egy kis élménybeszámolót tartani :)
  • VRSDM
    énis végighallgattam.
    na és a véleményeim, amik lehet butaságok de nekem így jön le:
    -a dob nagyon nagyon halk, akárhova hangosítom a szinti már interferál a szobámban kb. :D de a dob még mindig nem üt igazán nagyot : ( kár érte
    -a kezdésnél nekem picit fura a tempója a hangosodásnak, én hagynék még bőven csilingelést akár 15-30másodpercig sok sok zene kb. 1perctől indul be addig csak halkan csilingel / búg a basszus / beszél valami érces férfi / szexi női hang stb., vagy lassabbra venném sokkal,nekem így fura, de ez szubjektív persze
    -2:45körül jó a szinti zajossága, ott már a mély is talán rendbenvan picit, de lehet én szoktam nagyon rá az audiora de akkor is szeretem ha konkrétan érzem hogy szétcsapnak a dobok, remeg minden testüregem és esnek le a dolgok asztalról/polcról
    -szóval ennyi.
    amúgy tetszik :) tökjó, csak a hiányolom belőle a dob erejét, ahogy már alattam is írták
    szerintem jó:) a dobok főleg, de csatlakozom az előttem szólóhoz, és a basszussal kicsit játsz még:) amúgy.. talán az, ami zavart benne, hogy kicsit mintha halk lenne a dob.. mármint a szintihez és a basszushoz képest nem hallom annyira a dobot.. legalábbis ez van nálam:) de amúgy rulz
  • ngcsnet
    nem rossz, a basszus az nagyon alap FL-es hangzású, azzal ajánlom szórakozz még sokat, de olyan 2 perc környékétől a szintik már alakulnak, az nem rossz, bár van pár hang ami nem kellene, de a dobokért big up

tipp: vagdoss pár samplet, filmekből, innen-onnan, hogy legyen egy kis atmoszférája;)
  • vizipipa19
    Sziasztok!
    Ez egy dnb szerzeményem, gondoltam megosztom veletek.

Fear Shadow