DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
A viharlámpás tagot a létránál eszik meg mindenféleképpen, igaz?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Adam5
Igen

De az id állítólag csak az eredetit engedi kiadni, 18+ minõsítéssel...

Adam5
Meg zöld vér

Csak nem robot ellenfeleket?

"vessetek a mókusok közé" :)

???

Adam5
nétek=németek

Adam5
LOL olvastátok hogy mit akaartak a nétek a game-vel?

Hat vmi felhulye idiota kitalalta, hogy sotet=felelem. Ezert az egesz jatekban semmit sem latsz. Ez rovid ido multan baromi unalmas, idegesito, stb lesz. Keves ismerosom jatszotta vegig a doom3-t akar 1x is.
dedurva

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

van még ...szvsz most jön a java.Nem hosszra hanem minõségre.

BaLeeX
Két gyors kérdés aki végigjátszotta attól:

- A pokolban vagyok már, lehet itt majd elemlámpát találni? Mert már kibaszott ideges voltam a sötétségtõl aztán nagynehezen megbarátkoztam az elemlámpával de most itt már szinte SEMMIT nem lehet látni...
- Milyen hosszú a pokol? Mennyi van még a játékból kb?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

lwb
jóvan, de neked 9800-as van, nekem meg 9600prom. ha nálam 10-15 fps az abszolut minimum, akkor nálad ennél többnek kellene lennie.

hát nem tudom, a hangulat eléggé hiányzik szvsz, néha van benne egy két nagyon jó dolog feldob, aztán unalmas lesz, az biztos hogy én nem ezt vártam, de hát voltam már így deus ex 1,2, nem is tudom mi hiányzik de valami igen, bár maga az egész játék nem ad lehetõséget az engine kihasználására, ugye mindig a bázison vagyunk, mindig ugyanazok a sötét terek egy idõ után unalmas, nem beszélve a fegyver lámpa fegyver lámpa, fegyver lámpa..... effektusról, nem értem miért kellett egy játék nem attól félelmetes mer sötét, ott a suffering attól is néha majd beszartam és nem volt sötét...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

a
nekem amúgy a hangulatról nem a Q2 vagy a Doom 1 jutott eszembe sokkal inkább az Alien játékok (remélem ezt még nem írta senki )

Az mondjuk elég hülyeség lenne. Ebben a játékban a fény-árnyék hatások mellett a hangok játszanak nagy szerepet a játékban. Elég gagyi lenne valamilyen rockzenére írtani a szörnyeket, mint mondjuk a Painkiller-ben. Ez a játék így jó ahogy van.
Húha .. talán 2szer. Majdnem meguntam ...

Shep
Az is benne van, mikor a padló alól elõugrik a járólapot feldobva egy imp.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez nem teljesen igaz, mert néhány helyen van zene a játékban.

Húú ez a nightmare elég durva 25hp-ra mindíg lecsökken a hp akármennyi is volt lõtte, a soulcube igaz, hogy nállad van alapból de hát sokat nem ér, mert miután felpumpál 100-ra kb 1 perc mulva megint 25hp van, mondju az viszont érdekes, hogy vajon akkor a soulcube megszerzésekor mit szerzünk meg ilyen nehézségi szinten?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hornbali
Alapból nincs zene a játék alatt, csak a menüben van.

Amon Serrano
Csak nekem nincs zene a játék alatt?

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Amon Serrano
Nem lehet valahogy multiba végigvinni rendesen szörnyek ellen? Lan-ba?

darabig cumiztam vele én is...szívesen.

DannyL
Rá nem jöttem volna, köszi! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

repkedõ világítókat kinyirod és amikor ujratermeliõket a böszmeteg akkoör a hátánál lévõ kékes gömböt kell lõni . Másképp nem sebezhetõ.

it a gáz , hogy ilyenekkel etettek minket 2-3 évig és nemegészen azt kaptuk szvsz mint amit vártunk.Carmack bekaphatja...nem azt mondom hogy szar lett a game , csak a beetetés többet igért (mondjuk ezígy szokott lenni).

DannyL
Már biztos ezren megkérdezték, de hogy a fenébe kell a Hell nevû páya végén azt a rüszmeteg nagy monsztert kinyírni?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Hát van. egyszer. meg egyszer benyúkál vmi az ajtón ozt annyi. nem ugyanaz a feeling. ha az engine tud ilyeneket akkor mért nem éltek vele? fuck.

Kandurex
"az ajtókat szétnyomva-törve berontó ellenség"û

ez benne van,

a többi nincs 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Két = kettõ

És a feelinges átvezetõ muvik hova tûntek? Két jó volt benne , az egyik a végefele amikor asszem két katona kóriszált és elkapta egy pokolfajzat az egyiket , a másik pedig a végén volt amikor bemész a fõfõ ellenséghez.Meg a falon áttörõ allaenfelek , az ajtókat szétnyomva-törve berontó ellenség . Ezek hova tüntek a gamából? Mennyire faja volt a bétába a WC-ben a sarokmögé behuzodó és onnan pinkyre sasoló fõhõs. Ezeket vártam nagyon de helyette szinte minden kis bejátszásban ment a sok pofázás!

Amon Serrano
LBW!

Akkor megnyugodtam! Tényleg nem megy jól! 10-15 az NEM JÓ! Úgy nem folyamatos, és idegesítõ! A folyosókon minden ok, de mikor jönnek a szörnyek, meg a nagy terek....

Rusy: Igazad van, tényleg múanyagszerû minden! Részben ez tetszett a legjobban. De az emberkék fején nem mutat jól! Figyeljétek meg a fõgonosz homlokát! Van rajta egy nagy függõleges vonal! Mintha 2 textúra ott érne össze! Vagy csak beütötte?

Ami még tetszett: az irányítható gépek! Lehetett volna több is a sok pda böngészése helyett!

Mintha hallottm volna valamit az elõzetes videóban arról, hogy pl shotgunnal be lehet majd lõni ajtókat.. hát ebbõl se lett semmi. Ha nem mondtak ilyet, akkor bocs.

Akkor remélem az új engine 2 napon belül készen lesz...

Supranován már van.

Hát ja a kritika tényleg nem jellemzõ erre a topicra, pedig azért messze nem lett olyan a játék mint amennyire vártuk szvsz, minden szép és jó csak valahogy a játékélmény hiányzik, én már azon gondolkodtam azért csúszott ennyit, mert már rég kiadták volna csak nem akarták, mert érezték hogy valami hiányzik, és még csiszolgatták, de elõbb utóbb arra a sorsra jutott volna mint a duke nukem forever, nem fikázás, de szvsz nálam nagyon gyengén szerepelt, egyszer végignyomom ha már ennyire vártam, de aztán del...
Ami engem is meggyõzött az a motorja, azzal talán fognak kijönni"jó" játékok, mint anno a quake motorral...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Microtus
Hi, hiba az hogy a kommunikációs pályán a zseblámpa fénye nem ér el a falakig? Sõt igazán semeddig se. Egyszer már valaki mintha írt volna ilyesmirõl, de nem találom....Merül az elem vagy mivan? A flaslight mod nincs fenn, nem is tetszik.

hykao
Már többször akartam írni, de valahogy mindig elfelejtettem: a szemek megvalósítása is elég gagyi szerintem. olyan fénytelen, szürke szerû mindenkinek a szeme, mintha hullák lennének... (már az elején is...)
És a fejek is tényleg olyan plasztikusan hatnak, mintha mindenkin fantomasz szerû maszk lenne...bár lehet, hogy az van rajtuk, mert a mimika sem az igazi...legalábbis láthattunk már jobbat is.
hykao
Egyébként nemsokára kijön egy peccs is!
hykao
Quakecon: Carmack beszéd
Birdy, 11:00 - Játék: MOHA - (6 komment)

(GameSpy) John Carmack a kis Ryan születése miatt nem személyesen tartotta meg szokásos beszédét a Quakecon-on, hanem egy majd eyg óra hosszúságú videoval lepte meg a közönséget. Szokás szerint töménytelen mennyiségû technikai szöveggel sokkolta a hallgatóságot, de pár érdekes részletet megtudhathattunk az új motorról, illetve játékról:
Az új motor ugye a Doom 3 rendszer továbbfejlesztése lesz, amelyben jónéhány dolog változtatva lesz, amivel Carmack elégedetlen. Ezek egyike a modelleken látható texturák "plasztik" hatása, amely különösen a bõr textutráknál észrevehetõ. Ez a dolog javítva lesz az új megvilágítási rendszerrel, amely támogatja a bõrtónusokat, a részleges átlátszóságot és új effekteket is, mint pl. a haj különbözõ megvilágítása. Az árnyékok az új motorban is jelentõs szerepet kapnak majd, Carmack jelenleg a Soft Shadow technika beépítésén dolgozik. John bevallotta, hogy a Doom 3-ban a karakterek nem vetettek egymásra árnyékot és ez is egy olyan probléma, ami javítva lesz majd.

forrás: HARDWIRED

Szal a készítõknek azért van némi önkritikájuk...ha már a rajongóknak kevesebb...
hykao
Milyen videókártyád van?
jojo
két=kér

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

jojo
A PDA-n: Érd el a delta labort! felirat,
elõttem a mágnesvasút zsilip melyen csomópont 5 zárva, 4-s nyitva. Nyitókódot két, a kódok listáján nem szerepel.
A vasúti kocsi ajtajai nem nyilnak, akkor szerinted nem a kód kéne?
Párszor végigmentem a pályán és más lehetõséget nem találtam.

szerintem ez a game egy kicsit uncsi és sötét!

de azért végignyomatom!
Huhh ez felettébb érdekes, talán olvasgasd a PDA-dat, de én arra emlékszem hogy simán vissza kellett mennem a vasúthoz és továbbmennem a következõ pályára..

ScoobyDoo
Elkezdtem én is. Ilyen konfigon: AMD Athlon 1GHz, 384 sdram, asus 9600XT. 800x600-as felbontásban, medium beállításoknál szépen fut és csak a monsztáknál akad türhetõen. A játék nagyon tetszik, nagyon eltalálták hangulatra.

#18683-ra senki?

jojo
A mágnesvasútnál kódot kér az irányítási ponton, onnan csak a vasúthoz lehet visszamenni, de nem nyílik az ajtaja.
Mit kell csinálni?

tibor16
Sztem meg mint modot, nem olvastattad be.... indítómenû, alul...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

M@TriX
nem árt readme-t olvasni, avagy a honlapot ahonnan letöltöd 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.