23325
-
#19665 Szedj fel minden ammot es akkor megjelennek meg szornyek -
#19664 én nem emléxem rá;) de probálj tovább menni, biztos sikerül majd, ha idáig eljutotál. -
#19663 LOL vissza másoltam egy kicsit a cd-n lévő crack-et a multiplayer fix-es helyett és még most sem látom LAN-on azt a servert amit a másikonk kreált, sőt! Ha lanra megyek akko internetes serverek is bejönnek ha meg "get new list" vagy "refresh list" akko meg eltünnek mind lanon mind interneten szal ezt nem értem -
#19662 Baszki hogy belenyúltam a cfg-be ezzel az editorral 0,1 FPS! Mi a.. A kép nem is lett jobb. (nem az ultrashasow, már defaultoztam) -
#19661 segít bizony -
#19660 Segít, sokat! Csak nekem állandóan kifagy vele a játék, csak a TimeDemo megy vele...
32-64-128-256ot próbálgasd, sok fps-t lehet vele nyerni. -
#19659 Nem, az "NVIDIA Ultra Shadow"-ról (baloldalt alul), de úgy látszik szerinte is sikerült bekapcsolnom egy kézileg a cfg-be másolt paranccsal: seta com_fixedTic "-1"
seta r_useDepthBoundsTest "1"
Vagy seta nélkül a játék konzolába és akkor vid_restart.
Az image cache az segít valamit? -
cleric #19658 Lécci lécci!
Elakadtam segítsetek :)
Hell eleje, olyan terem, amiben kétoldalt kis kétoszlopos helyiségek vannak, tüzes jelekkel a falakon. Ha bemegyek, jön pár szörny, utána viszont nem tudok hol kimenni. Hol kell? -
#19657 Ez tullaképpen azért van mert eléggé szar a netkódja a játéknak. -
#19656 Huu jó játék volt. főleg magyaritással:) Az elején még lehetett félni, de a vége felé már csak mentem...:) Szerintem lesz 4 is... -
Csaba #19655 Hát ez az! Ausztriai és németre is próbáltam, de sokszor még be sem engedett (waiting for authorization-t írt ki), mikor bement, lagolt, mint állat. Másoknak kiírt 40 pinget, nekem meg a legjobb is csak 300 körüli volt. -
#19654 Nemtom én akárhova akarok minden hol authorization várok 3-5 percet nem tölti be. -
#19653 Arra nem gondoltál, hogy túl messzi szerverre csatlakozol? Esetleg szar a szerver? Csatlakozz Ausztriai - Német szerverekre, azok szoktak jók lenni! -
Csaba #19652 A multi rész nem tudom, másnál hogy megy, de nálam nagyon rossz. Bementem pár szerverre, de lagolt, és nem tudtam irányítani a komit. Volt, hogy 900-ra lasult a ping, pedig adsl-em van. Szóval, én eddig csak a doom2-vel tudtam netezni, a doom3-mal eddig nem sikerült... -
#19651 Nos-nos belevágtam a játékba és most tartok az administration-nál ott léptem ki, és én így is eléggé paráztam végig. biztos ha 1024X768-on minden bekapcsolva full képernyőn vittem volna akkor még fosatób lett volna de nekem ez is elég :)
Azt tudja vki hogy hogy lehet multiizni? Mert ha én vagy ha ő kreála ko a másikonk nem tud belemenni mert végig connectinget ír. -
#19650 Megnéztem most és, ha ugyanarra gondolunk, akkor Turbo Shadows... -
#19649 Doom 3 World-on olvastam egy Config Utility-ről amiben azt hiszem a baloldali résznél belehet kapcsolni, de nem biztos :)
Config Utility Link -
#19648 hat a jatek elethu lett mint allat foleg ugye 5.1 éjszaka sotetben,de tegyuk fel hogy nem elethu,ennel elethubb jatekot egyelore nem lehet kapni a jatekpiacon...... -
Braveheart #19647 és ez biztos, hogy NEM fog érdekelni senkit :D -
#19646 akkor ne játssz vele...
off: inkább NBA-zzünk :D -
#19645 Nem szeretem az olyan játékokat, ahol hülye, idióta szörnyek ellen kell játszanom, mert abszolút nem valós! HcGamer.hu-n olvastam egy cikket róla és eléggé lefikázták és el tudom képzelni, hogy valós dolgokat írnak! A cikk szerint NEM sikerűlt valami élethűre a játék... Így hát még biztosabb, hogy NEM fogok játszani a játékkal... :D -
#19644 Nincs mit. -
#19643 Az aluljáróban meg 2000. -
mike369 #19642 vagyis 10000... -
#19641 a metróban már lehet kapni a doom 3-at !9879 Ft,-! -
#19640 Kéne segitség Multi playerben. Eggyikönt kreál másikonk csatlakozni próbál de nem látom a listában a servert próbálok IP cím alapján de úgy se megy mert folyamatosan connecting-et ír. -
#19639 Én anno Diablo2-őt játszottam 100mhz-s celeronon 32rammal meg 4mb-s videó kártyával szal én nem vagyok válogatós :) -
#19638 Nekem qrvára! -
Csaba #19637 Már csak az a kérdés, hogy élvezhető-e így a játék? -
#19636 Basszus! igaz minden levéve meg 640X480 és ablakba fut de 1akadás nélkül! Sőt! van még egy 1000mhz-s gef 5200, 768 sd ramos gép és levéve minden+ablak azon is szépen fut! -
Gelli #19635 hi,
multiban akarok játszani, fel is raktam az mp fixet, de csak egy csíkot látok amit lehet mozgatni :) micsoda élmény :)
valaki segítsen plz
gépem: 2,8 gherc,Radeon 9800pro,512 ram -
#19634 Leszedtem a Coop modot de olyan gondom van hogy ha nejön a PDA akkor tab-ot nyomnám én csak azzal az eredmény tábla jön be. -
#19633 Még így is szebb mint a Quake3 szal... :P -
#19632 Kösz. -
#19631 Nagy élmény lehet egy olyan gémet minimum+minden kikapcs kombóval tolni ahol a grafika a lényeg. -
vrob98 #19630 Egyszer nekem is volt hasonlo, probald meg konzolbol ujrainditani a grafikus motort az adott hibazo resznel:
konzol: altgr+0
ott: vid_restart
...Esetleg probald kisebb felbontasban vagy reszletesseggel. -
#19629 Ja configom:
Celeron 1700mhz, Radeon 9600XT, 512 DDR ram -
#19628 Thx az FPS dolgot.
Multiplayer ben 640X480 anvancedben minden kikapcsolva
eredmény:
átlag 20-30fps de ha pl a kamrás pályán a konzol közelébe megyek képes és lemegy 7-9fps-re a legjobb amit eddig elértem az 60-70fps (70ig nagyon ritkan es telleg csak 1pillanatig megy fel) -
#19627 The All Seeing Eye, sok játékhoz lehet használni szerverkeresőként. Innen tudod lekapni a cucctot. -
#19626 com_drawfps 1