DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

"vessetek a mókusok közé" :)

- A pokolban vagyok már, lehet itt majd elemlámpát találni? Mert már kibaszott ideges voltam a sötétségtõl aztán nagynehezen megbarátkoztam az elemlámpával de most itt már szinte SEMMIT nem lehet látni...
- Milyen hosszú a pokol? Mennyi van még a játékból kb?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Húú ez a nightmare elég durva 25hp-ra mindíg lecsökken a hp akármennyi is volt lõtte, a soulcube igaz, hogy nállad van alapból de hát sokat nem ér, mert miután felpumpál 100-ra kb 1 perc mulva megint 25hp van, mondju az viszont érdekes, hogy vajon akkor a soulcube megszerzésekor mit szerzünk meg ilyen nehézségi szinten?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

ez benne van,
a többi nincs 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akkor megnyugodtam! Tényleg nem megy jól! 10-15 az NEM JÓ! Úgy nem folyamatos, és idegesítõ! A folyosókon minden ok, de mikor jönnek a szörnyek, meg a nagy terek....
Rusy: Igazad van, tényleg múanyagszerû minden! Részben ez tetszett a legjobban. De az emberkék fején nem mutat jól! Figyeljétek meg a fõgonosz homlokát! Van rajta egy nagy függõleges vonal! Mintha 2 textúra ott érne össze! Vagy csak beütötte?
Ami még tetszett: az irányítható gépek! Lehetett volna több is a sok pda böngészése helyett!
Mintha hallottm volna valamit az elõzetes videóban arról, hogy pl shotgunnal be lehet majd lõni ajtókat.. hát ebbõl se lett semmi. Ha nem mondtak ilyet, akkor bocs.
Ami engem is meggyõzött az a motorja, azzal talán fognak kijönni"jó" játékok, mint anno a quake motorral...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
És a fejek is tényleg olyan plasztikusan hatnak, mintha mindenkin fantomasz szerû maszk lenne...bár lehet, hogy az van rajtuk, mert a mimika sem az igazi...legalábbis láthattunk már jobbat is.
Birdy, 11:00 - Játék: MOHA - (6 komment)
(GameSpy) John Carmack a kis Ryan születése miatt nem személyesen tartotta meg szokásos beszédét a Quakecon-on, hanem egy majd eyg óra hosszúságú videoval lepte meg a közönséget. Szokás szerint töménytelen mennyiségû technikai szöveggel sokkolta a hallgatóságot, de pár érdekes részletet megtudhathattunk az új motorról, illetve játékról:
Az új motor ugye a Doom 3 rendszer továbbfejlesztése lesz, amelyben jónéhány dolog változtatva lesz, amivel Carmack elégedetlen. Ezek egyike a modelleken látható texturák "plasztik" hatása, amely különösen a bõr textutráknál észrevehetõ. Ez a dolog javítva lesz az új megvilágítási rendszerrel, amely támogatja a bõrtónusokat, a részleges átlátszóságot és új effekteket is, mint pl. a haj különbözõ megvilágítása. Az árnyékok az új motorban is jelentõs szerepet kapnak majd, Carmack jelenleg a Soft Shadow technika beépítésén dolgozik. John bevallotta, hogy a Doom 3-ban a karakterek nem vetettek egymásra árnyékot és ez is egy olyan probléma, ami javítva lesz majd.
forrás: HARDWIRED
Szal a készítõknek azért van némi önkritikájuk...ha már a rajongóknak kevesebb...
elõttem a mágnesvasút zsilip melyen csomópont 5 zárva, 4-s nyitva. Nyitókódot két, a kódok listáján nem szerepel.
A vasúti kocsi ajtajai nem nyilnak, akkor szerinted nem a kód kéne?
Párszor végigmentem a pályán és más lehetõséget nem találtam.
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
de azért végignyomatom!

Mit kell csinálni?
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...