23325
-
Drizzthsz #2723 Igen, remélem aug. 3-ig se kell már várni...
Meg azt, hogy a megjelenés időpontjában valahol Mo.-n is kapható lesz... -
#2722 "Sajnos az augusztusi lan elmarad, mert nem jelent meg a meghirdetett bajnoksaghoz a jatek"
-
#2721 -
#2720 -
Gabe18 #2719 Ez legalább bizakodásra ad okot...
Hrdwired:
Bár a Doom III. megjelenésével kapcsolatban mind az Activision, mind az id Software mély hallgatásba burkolódzik, a hivatalos QuakeCon oldalon bejelentették, hogy az augusztusi összeröffenésen megrendezik az első hivatalos Doom III. DM bajnokságot. Összesen 128 jelentkező mérheti majd össze a tudását augusztus 12-én, a kérdés igazából az, mennyi idejük lesz ráedzeni az erőpróbára :). Minden jel arra mutat, hogy már nem vagyunk túl messze a Pokolraszállástól.
-
#2718 ebben az esetben nem szóltam. -
Colonel Sink #2717 Erről van szó pontosan. -
#2716 Ő arra gondolt, hogy akkor legalább ne verd rá a nyálad. -
#2715 hát ha majd annyit keresek a doktori címemmel én is, mint egy volt ndk-s benzinkutas most, akkor majd én is veszem a progikat. amíg feleannyit se, addig letöltöm. -
#2714 [MOZi] Doom 3 konceptek
[2004-07-05 @ 08:20 - ZeroCool]
Sajnos még nem jelent meg a Doom 3, ám már egy jó ideje kiderült, hogy készül az az alapján megrendezett mozifilm. Eleddig csak megerősítéseket hallhattunk a témáról, most azonban a Doom3Maps.de beszerzett néhány szépséges rajzolmányt is. Ezek a film egyes lényeit és jeleneteit ábrázolják. Kiváncsi leszek melyik lesz parásabb: a film, vagy a játék :)
Doom3Maps.de
info: Gamestar -
Colonel Sink #2713 Gratulálok, büszke lehetsz rá. Szerinted, ha majd dolgozol, a főnököd is azt mondja neked, hogy dolgozz te is ingyen, mint a játékkészítők? -
#2712 az vmi "halászos" progi ? -
#2711 véletlen LOOL
hogyan? -
#2710 de nemvalószínű -
#2709 Én még soha nem vettem meg egyetlen szoftvert sem, kivéve a pro bass fishing, de az véletlen volt! -
#2708 nem szokásom de ezt talán megéri -
#2707 Nem lehet tudni!
Attól még, hogy a screenshot-ok, meg a trailerek jók, attól még lehet xar! -
#2706 ti megveszitek??
mer ha valamiér érdemes pénzt kiadni akkro ez az lesz! -
#2705 Van zséd, ha csak úgy rendelgetsz!:D -
CUCLI #2704 talán -
#2703 persze.
-
#2702 hát jah!
fiyg ha előrendelem valahol akkor a mgejelenés napján küldik már?? -
#2701 áááááááá dehogy!:D -
#2700 Ha ennyit vártunk már csak kibiorod azt az 1 hónapot!
Ami remélem valóban 1 hónap lesz csk. -
#2699 ecsém adják már ki!!!! -
#2698 up -
CUCLI #2697 jóvanna :) -
Zsoldos #2696 nem mondod.. :) -
CUCLI #2695 szerintem mozgásra értette az animálást. vagy nem? -
Zsoldos #2694 Elmondanad ez most hogy jon ide? Grafikarol beszelunk nem animaciorol. Ennyi erovel pl hangot is mondhattal volna. Ha kotekedni akarsz keressel vmi alkalmasabb balekot, kosz. -
#2693 Már megbocsáss, de a szép model önmagában még sz@rt sem ér. Megfelelően kell animálni is, és sokszor itt vérzik el a dolog... -
Zsoldos #2692 normal map, hasznaljak farcryban szornyeihez is. Max fantaziadusabbak/igenyesebbek a d3 szornyikek, de siman megcsinalhatod ugyanazt farcry alatt is.
Amugy a legpofasabb modellek amiket jatekban lattam:
sory az offer de ugyis volt mar itt mindenfele kep :) -
#2691 Ettől függetlenül az FC már kint van egy jó ideje, a Doom3 meg sehol... -
Drizzthsz #2690 Aha, bár a végeredmény a szörnyeknél akkor elég gyenge lett... :))) -
#2689 FC-t is így csinálták. -
Drizzthsz #2688 Ficsőröket nem tudnék említeni, de pl. a doom iii-ben a többmilliós poligonszámú figurákról készített textúrák feltrükközése párezer poligonos modellekre, bár lehet, az fc-t is így csinálták, de a d3 mégis sokkal valóságosabbnak tűnik a szörnyek terén... -
Zsoldos #2687 egyetlen egy dolgot mondj -
CUCLI #2686 Baz. mennyi ólom kell majd ennek a dögnek?
Ebben igazat adok én is. A far cry szörnyei tényleg nem annyira szépek mint az emberek. -
Drizzthsz #2685 Remélem igazad lesz, mert így igen tré lenne a játék... -
#2684 enyhén..olyan lol belső teret mint ami abban volt(értsd:monitorok,műszerek,szekrények),utoljára az Unreal 1-ben láttam(a nagy nevek közűl)...
De azért abból az összetákolt sz.rból ne vonjunk le hibás következtetéseket...:)