DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sárga védõruhás zombikat ha lelövöd azok hagynak maguk után ilyen palackokat,azzal,meg néhány elszórva is van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dead
hogyhogy, ilyen fehér betûid vannak?
Alig vettem észre!

valahogy visszatermelhetem a hulladékfeldolgozóban a védõruha, vagy levegõ mértékét???
szivat ez a rész rendesen,állandóan Lfogyok...

vááááá na sikerült, meggyilkoltam<#violent>. De kár, hogy nincs végsõ animáció, mint a sima doom 3 -ban, csak annyi, hogy beleteszi a szájába azta izét😊

IMYke2.0.0.0
Vegyél erõsebb gépet...

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hú bakker, hellen, a végsõ ellenséget hogy öljem meg? A játék úgy akad, hogy azokat a repülõ fejeket else találom, közben pedig veszik le az életemet, és alig tudok beleereszteni egy-két sorozatot a fõszörnybe, mer ujabb fejeket teleportál! Micsináljak?<#confused><#conf><#nemtudom>

sorry utánaolvastam😊 és megy😊
köszi.
T7LB-BD27-TWLC-SDGD-F6

hi!
tudna nekem valaki adni egy D3 kulcsot?
az enyém sajnos sérült😊
30 perc játék után: Parásabb, változatosabb mint a D3. Tetszik, ahogy az alap is tetszett, végigviszem ezt is. 😊
Álj fel a reaktorok mellé ,vagy az irányitótábla elé.Az kicsit magasabban van akkor nem "dobbant",és akkor csak ott kell mozogni kicsit jobbra-ballra a dobott plazmái elõl nem olyan nehéz.

Andie
Argh, dehát dobbant is, azt azellen nemtok micsinálni, eröm konvergál 0 fele, meg az a rohadt lift is állandóan levisz...
Na majd holnap megpróbálom...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Hát azt már csak lõni kell.Vagy a gravity fegyverrel kapd el amiket dobál és azzal találd el.

Andie
Skacok, ott vagyok a 4 energiacellás hellknightnál. Eszement egy kapkodós rohangálós, fagyós rész banyek. Nagy nehezen kilöttem mind a 4 kék hengert, mostmár nem tud töltödni a geci, de hiába eresztek bele 25 rakétát, meg 300 golyót, nem nyúvad meg, én viszont igen <#mf3>
Hogy a faxba kell kinyirni a dögöt????

Dead
Tudom<#mf2>

FeketeFény
Pfff..<#shakehead>

-----][----www.di.fm-----][------

Kaszi46
háháhá<#vigyor3> nagyon nagy poénjaid vannak<#eljen>

*Posse*T.W.D*

Dead
<#gunyos1>Vedd meg eredetibe<#nyes>

Kaszi46
az alap d3al, vagy roe-val lehet vhogy multizni(tört)?

*Posse*T.W.D*

Dead
Minek veszekedtek? Volt egy bugja oszt kész! Nem tudott tovább menni, de már sikerült! Sztem le lehetne zárni a vitát.

andriska
Nénikéd a hülyegyerek te kis phasz.Nem elõször akadsz el és kétlem,hogy utoljára.<#lama><#lama><#lama>

FeketeFény
HA kell letöltõhely, irj mailt adok sokat. [email protected]

FeketeFény
Szabadgyerek:Neked is gondot okozna ha nem tudnád használni a liftet okoska! Mielõtt véleményt mondasz rendesen olvasd el a problémát hülyegyerek!
Dead:Újrakezdtem és mûkszik a lift. Valami bekattant az elsõ próbálkozásnál. Felejtem a kis bugot neki.

Dead
Kezd elõröl azt a pályát, és lehet, hogy a hiba magától megszünik.

grizzly21
Vki please mondja el a -nem smsweb,nem vírusos- letöltõhelyeket!

Sheke
utolsó mappon vagyok a földet ott koptatok!

Le Parkour

ha vki tudna mûködõ doom3-linket(simát),megköszönném...
a sajátom kölcsönkérték,azóta sem láttam sajna..://
priviben,ha kérhetném,és köszönöm elõre is mindenkinek!

andriska
Uninstall,ha már neked egy ilyen játék is ekkora elakadást okoz...

FeketeFény
Na most már 600adszorra jártam körbe a ermet. Semmi kapcsoló, képernyõs lehetõség. Minent felszedtem. Semmi sincs sehol. Ugye kiégett mind a 4 energia kollektor. Lehet attól nem mûködik a lift? Sehogy nem lehet bekapcsolni. Komoly hiba lenne ha nem lehetr tovább jutni! Mit tegyek?

andriska
A hullák nem véletlenül tûnnek el,hanem azért,hogy ne nagyon terhelje le a gépet...

Andie
Eltünö hullák : én ezt a modot tettem fel egyedül. No meg a magyaritást <#eplus2>. Sztem sokkal valóságosabb élmény, ha ottmaradnak a dögök. Agyak a földön, fejetlen hulla, félbetépett pinky, stb. No persze jónéhányszor meg is szivtam, mert ha túl sok hulla gyült össze 1 teremben (4-5), akkor úgy belassult valamiért a játék (2-3 fps), hogy újra kellett töltenem az adott részt, és vigyázni, hogy néhány szörnyet átcsaljak másik szobába (ne legyen látható a két hullakupac). Ez viszont proggi hiba, hisz ezexerint valamiér össszeakadt a sok szörny hullájának renderelése. Node persze ezellen védelem a szétfoszló dög-effekt.

crossy : graf beállitások után ki kell lépni, aztán újra be. Megtetted? És még mindig nem változik? Vinyóról futtatod? (be tud irni a config file-ba?)... egyebet nem tudok mondani - egyenlöre. kaccsold ki <#nemtudom>

Istencsászár
nemvagy "köcsög láma Doom szidó idióta"😊
Énvéleményeme:
eltünõ hullák: a szörnyek odateleportálódnak ha meghalnak akkor vissza😄 ( bár ez zombikra nemigaz denembaj) ehhez az a mod nemakkora vétség leszedni
fizika: igaz havok jobb, de szarintem ide ennyi pont elég nemzavaró szeintem!
semmibõl elöjövõ szörnyek: resident evil filmbe is amikor mentek senki semvolt majd egyszercsak jöttek mindenhonnan😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kérlek bocsásatok meg ha nem olvasnák vissza, de bármit csinálok 800*600 ban megy 60 htz-n.Kiesik a szemem.Gf.kártyám van.Mit tegyek? Más: hány pálya van összesen?Elõre is köszi!<#worship>

Hát nem tudom,mielõtt a szörnyhöz átmész a teleportkapun a végén,van ott a földön szétszórva egy csomó minden,ha azokat begyüjtöd annak szerintem elégnek kell lenni.
De nem tudom,mert én alapból ilyen spórolósan játszok,mikor odaértem akkor is volt nálam egy csomó minden,sokat fel se tudtam ott venni,szoval én full cuccal mentem be a szörnyikéhez.

Ez az ahol a 4 oszlopból töltötte a szörny magába az energiát?Mert onnan valóban a liftel kelett távozni,amelyiken odamntél.Van ott bent valami vezérlõpult,lehet ott még be kelett nyomni valamit,de nem biztos...

odex
szerencsére amellett nincs semmi fegyverem csak 70 rakéta lõszer az meg teszi? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> hehe

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

FeketeFény
Szörny 4elektromos bizgentyû közt. Megölöm, körbejárok mindent és nem lehet kijutni sehol.. Lehet hogy elveszek a részletekben de hol kell kimenni? A lift nem mûködik!!! Az 1 db termet 60x bejártam. Leugrok a mélybe, az sem megoldás. Hmm.. Ti hol juttok ki normál esetben? Gondolom a liften, de programhibát feltételezni sem merek!

Hát én belassitottam,aztány nyomtam neki a BFG-t,egészen addig amig a meteorokkal vagy mikkel nem kezdett dobálózni,adig kb kitartott a lassitás is meg a BFG lõszer is.Aztán olyankor néha leszáll arra középsõ párkányra,na akkor aztán küldtem még avval ami maradt jelentõsebb hadianyag,rakéta,plazma,stb...

andriska
Szúrd ki a szemét!!4<#idiota><#idiota><#idiota>

odex
a fõ ellenenséget azt hogy lehet ki nyírni vagy csak egyszerûen lõjem ki a fejét?
mert ha meg L kezdem lõni akkor a tölténybõl semmi se lesz <#csodalk>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
jeah

Az már mindjárt a vége akkor.

odex
hanyadik pálya az utolsó mert én a 12 pályán tartok a pokolba

Ma2ska
hát igen, tökéletes játék nincs és a felsorolt dolgok léteznek, legfeljebb nem zavar mindenkit egyformán.

Dead
Az eltûnõ hullákra van egy mod, a Nitro-Gore, de lehet, hogy csak az alpjátékban mûködik.Az elenfelek teleportálni szoktak(instant szörny rendelésnélkül).

Glpetyus
Te köcsög láma Doom szidó idióta!!!!!!3

<#idiota>

Már irtam ezeket régebben.Nekem személy szerint ezek nem tetszenek még:
-eltünõ hullák (egy ilyen kaliberû játékban azért már ott maradhatnának a dögök)
-fizika (a 3-ban gyakorlatilag észrevehetetlen volt,a kiegben már jobb de igy meg jobban látszik hogy messze nem olyan jó mint a Havok)
-semmibõl elõkerülõ ellenfelek (lehet hogy 10 éve az elsõ és második részben még elfogadható volt ez a felveszek valamit megjelenik a semmibõl (pokolból) két Imp játékmenet,de ma már ennél azért jobb megoldásokat várnék el)

Na most megint én leszek a köcsög láma Doom szidó idióta,pedig mindezek ellenére nekem a 3,és a kiegészitõ is tetszett,jót játszottam vele mire a végére értem.Szóval én nem vagyok a Doom 3 elen,de van benne ami nem tetszik,ennyi.

Azért mert ha a neten van a géped,akkor játék valamire rácsatlakozik inditáskor,ami érzékeli hogy nem eredeti kulcsot irsz be,ezért nem fogadja el.
Egyszerüen kapcsold ki a netet,vagy tüzfal,mint irták lentebb,és egybõl jó lesz.

IMYke2.0.0.0
Mert másként NEM MÛKÖDIK a kiegészítõ lemez, azért.
Nem ártana kicsit visszaolvasnod!

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

miért tiltassam le tûzfallal??
jó adj hozzá crackot és megcsinálom.
egyébként te mit csináltál hogy jó lett???