DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
szivat ez a rész rendesen,állandóan Lfogyok...
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
köszi.
tudna nekem valaki adni egy D3 kulcsot?
az enyém sajnos sérült😊
Na majd holnap megpróbálom...
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Hogy a faxba kell kinyirni a dögöt????
-----][----www.di.fm-----][------
Dead:Újrakezdtem és mûkszik a lift. Valami bekattant az elsõ próbálkozásnál. Felejtem a kis bugot neki.
a sajátom kölcsönkérték,azóta sem láttam sajna..://
priviben,ha kérhetném,és köszönöm elõre is mindenkinek!
crossy : graf beállitások után ki kell lépni, aztán újra be. Megtetted? És még mindig nem változik? Vinyóról futtatod? (be tud irni a config file-ba?)... egyebet nem tudok mondani - egyenlöre. kaccsold ki <#nemtudom>#nemtudom>
Énvéleményeme:
eltünõ hullák: a szörnyek odateleportálódnak ha meghalnak akkor vissza😄 ( bár ez zombikra nemigaz denembaj) ehhez az a mod nemakkora vétség leszedni
fizika: igaz havok jobb, de szarintem ide ennyi pont elég nemzavaró szeintem!
semmibõl elöjövõ szörnyek: resident evil filmbe is amikor mentek senki semvolt majd egyszercsak jöttek mindenhonnan😊)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De nem tudom,mert én alapból ilyen spórolósan játszok,mikor odaértem akkor is volt nálam egy csomó minden,sokat fel se tudtam ott venni,szoval én full cuccal mentem be a szörnyikéhez.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
mert ha meg L kezdem lõni akkor a tölténybõl semmi se lesz <#csodalk>#csodalk>
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
-eltünõ hullák (egy ilyen kaliberû játékban azért már ott maradhatnának a dögök)
-fizika (a 3-ban gyakorlatilag észrevehetetlen volt,a kiegben már jobb de igy meg jobban látszik hogy messze nem olyan jó mint a Havok)
-semmibõl elõkerülõ ellenfelek (lehet hogy 10 éve az elsõ és második részben még elfogadható volt ez a felveszek valamit megjelenik a semmibõl (pokolból) két Imp játékmenet,de ma már ennél azért jobb megoldásokat várnék el)
Na most megint én leszek a köcsög láma Doom szidó idióta,pedig mindezek ellenére nekem a 3,és a kiegészitõ is tetszett,jót játszottam vele mire a végére értem.Szóval én nem vagyok a Doom 3 elen,de van benne ami nem tetszik,ennyi.
Egyszerüen kapcsold ki a netet,vagy tüzfal,mint irták lentebb,és egybõl jó lesz.
Nem ártana kicsit visszaolvasnod!
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
jó adj hozzá crackot és megcsinálom.
egyébként te mit csináltál hogy jó lett???