DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
te se vagy képbe: a kód jó, doom3.exét tiltsad le tûzfallal, vagy huzd ki a netet, vagy szedj le hozzá crackot

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szevasztok!!!!

Lenne egy kérdésem.Nemtudja vki megmondani hogy a francba kell beírni azt a nyitókódot a játék indulásakkor???
Feltelepítem mindent tuti elindítom és ugye oda kell a kód.Megvan a kód de nemtudom hogy írjam mert nemfogadja el sehogyse.
beírtam rendesen mint telepítéskor kötöjellel ugy nemfért ki.Beírtam egybe ugy nemfogadja el.
Alatta meg van hely másik küdnak oda van is írva be alapból méghozzá a telepítõkód.Oda kattintok az meg a végérõl az utolsó 2 levan hagyva mondom beírom hátha ezért nemjó..de semmi..

Jó zavaros volt mi..Na lényeg vki mondja meg hogyan kell beírni.
Meg vki odaadhatná a kódját mert lehet hogy nemjó vagy vmi az enyém.

Kössz elõre is

Istencsászár
pl?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Azért vannak itt más problémás részek is,de a lámpa az kirivó,mert valóban nem egyszerüen hiba,hanem teljessen logikátlan.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Danecay
Hát bizony nem optikai csalódás volt a 2 driver közti különbség. A 66.93 12FPS-el többet nyom mint a 71.24-es, csakmint már említettem sajna ezzel nem megy a Paralax Mapping MOD 😞

Danecay
Melyik Forceware-t érdemes feltenni a Doom 3 és a RoE-hez? Nekem eddig a 66.93-as volt fenn, de most felraktam a 71.24-est, és hát mit mondjak, nekem úgy tûnik mint ha az elõzõvel szebbenment volna, viszont ezzel nem mûködött a Paralax Mapping MOD rendesen, míg az utóbbival igen. Most futtatgatom a TIMEDEMO-t, hogy kiderüljön mi is a helyzet.

Istencsászár
nézd a lámpa jóoldalát is kifogysz a municióból ottvan a lámpa azzais tudod ütni verni a rémésgeket<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

Istencsászár
😄DDDDD

Még annyit a lámpához, hogy a fejlesztõk biztos kaptak errõl visszajelzést. Szóval, ha akarták volna betehették volna a lámpás sisakot alapban, de nem tették. Ami abból a szempontból nem jó, hogy a fõszereplõ olyan ocsmány, hogy nem tudom mi vagy a szörnyek ilyednek meg jobban. Már a sima játék fõhõse is ostoba arckifejezéssel nyomult, de ez az alak ... mint ha a kapu túloldaláról jött volna maga is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kieg nekem is jobban tetszik. Eddig.
A lámpáról: engem maga a logikátlanság idegesít benne. Nem talál az emberünk egy kötelet, ragsztó szallagot vagy bármit, amivel ráeõsíthetné a fegyuszra. Nem mindegyikre, de legalább az egyikre. Engem az a tény, hogy váltogatnom kell a fegyver/lámpa kombinációt nem paráztat. Alapból megyek fegyverrel aztán késõbb körülnézek lámpával aztán kész. Nálam nem döntõ ez a lámpa dolog, mert megszoktam, mindenféle módokat meg nem töltögetek le mert ha egyszer így irták meg a gamet én nem könyitgetek rajta.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Glpetyus
Ez az amit nem fog fel a sok gyógyegér....

IMYke2.0.0.0
Pedig csak meg kellene érteni, hogy a Játék atmoszférája a lámpa használatának nehézségének köszönhetõen olyan, amilyen - akinek tetszik, anank nagyon jó, aki fél tõle, annak azért.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Istencsászár
és mér? sok madár a lámpára veri hogy betudjon kötni a gémbe mer másba nemtud ennyi.

Glpetyus
Tök király,hogy az egész topik a lámpáról szól... <#wilting>

a bráner? <#alien>

Kandurex
hehe, hosszabb lett a branner

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

soulhunter
nos...
a kieg tetszett,amikor nekiálltam,és toltam...
a sima d3 nem 😊 még most se 😊

viszont 1et nem értek:
miért nem tettek a sisakra lámpát,amit mondjuk falba épitett "konektorbol" lehet feltölteni,ha lemerül? 😊))
na,az érdekes lenne,amikor pont a "legjobb" pill.ban lemerül,aztán csak 20 perc mulva lehetne elemet tölteni benne... ez 1 jo pont lenne a játékban...
amugy nincs vele bajom ugy különösebben,nem kell lámpát használni,mert felesleges...
de parát a kiegben sem nagyon érzek,ami gondolom nem gáz...

de vki elárulná,h mig a kieg szépen és folyamatosan megy,addig a sima D3 mér szaggat be ugyanazokkal a beállitásokkal?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Az is izgalmas lenne ha hatra lenne kotozve az egyik kezunk es csak 1 kezes fegyvereket hasznalhatnank. Vagy 1-2 palyan be lehetne kotozve a szemunk es csak a hangok alapjan tajekozodhatnank 😊 Amugy kinek mi a felelmetes, sztem a sotetbol elougrik a szorny nem egyenlo a felelemkeltessel, lasd dzs kategorias horrorfilmek. Egy SH -hoz kepest nudli.
NeoMaN
sure! <#worship>

NeoMaN
én meg aszondom silent hill, cold fear...

The Thing? Jó kis film, ráadásul a játék is elég jó lett. Csupán némi "konzolos íze" volt, no meg a rendfenntartó erõk AI-ja közelített a nullához. De volt egy pálya ahol özönlöttek a kis pókszerû lények, ott tutira meg kellet ölni vagy 200-at belõlük.#zavart1]

háj. Most a 3 map-nál vagyok. A duplacsövû puska hányadik map/ebizódban lesz?<#worship>
Dead
Aztmondod, hogy a tûzgolyõ fele lõttél?

Az a legjobb, mikor a zombi vagy a pinky demon is azt dobálja.
Biztos nem kellet használni.

GeneralsHungary
Mellesleg van egy régi film és játék.

A neve THE THING. Olyan félelmetes majd beszartam rajta. És 200 MB kis játékprogram. Aki igazán félni akar, próbálja ki! Lesznek társaink segítenek is, nem kell egyedül kinyírnunk a fél világot, vagy 200 szörnyet.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

GeneralsHungary
Hát nem tudom én nem divatból fikázom a játékot. Az elején tényleg ijesztõ volt hogy egyedül, sötétbe, szörnyek ordítása. De ebbe a játék hosszú monoton menete alatt hihetetlenül be lehet unni. Én már halottam az ordítást elõrõl, sétáltam hátra, amint kidugta a fejét bumm 2 sörét a fejébe. Azt addíg játszottam amíg el nem pusztult.
F5 -öt neki. Ha valamit elbasztam vagy megsérültem F9. Nem féltem, nem izgatott az egész. Ha láttam egy halom szörnyet, benyomtam az erekjét, és mindekit leboxoltam vele.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

grizzly21
Jajj emberek...Nem gondoljátok hogy John Carmackék nem gondolták át 1000szor hogy hogy lenne a jobb! Azért választották ezt, mert így tényleg nagy szarban vagy a félelemtõl. Jól tették.

GeneralsHungary
Namár mostan nem tudom mit esztek azon az elemlámpán. Alig kapécsoltam be. 5.1-es hang és tudtam honnan jön a szörny. Meg ahonnan jött a tûázgolyó tudtam oda kell visszadobni. 😛

GeneralsHungary
Nah, igaza van. HL ban a suit képes fényt "kibocsátani" amint felvetted, már tudsz is "világítani". 😛
Ennek most nem sok haszna van, hiszen a HL2 sötétség nélkül is megálja a helyét. Én 1x 2x ha bekapcsoltam. A Half-Life elsõ részében sokak kedvence volt mikor a csövekbe, szellõzõbe mászkáltál. Nah oda kellett ez a lámpás dolog. 😊

inkább örülnél, hogy nem öngyújtóval világít... <#alien>

Istencsászár
1 mondat: IGY AZ IZGALAMAS.

Istencsászár
az tuti😄

IMYke2.0.0.0
Ez tény, sajna.

-----------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

andriska
Tényleg irreális...

Az a baj hogy ez igy van.

Na de pl a Doom 3 szuperkommandósainál miért a kézilámpa az alapfelszerelés,miért nem a sisakra szerelt lámpa ami oda világit ahova néz?
Fõleg a kiegészitõben,ahol már azt sem lehet mondani hogy "csak véletlenül csöppen az eseményekbe",mint ezt rámondták a háromra.Mert itt az elején látható hogy egy jól felszerelt csapat tagja.Érdekes módon a jövõ szuper felfedezõ katonájánál még mindig nem rendszerisettek ilyen világitó dolgokat.
A játék közben aztán mégis felvesz egy helyen ilyen sisaklámpás cuccot,de aztán meg lerakja.Gratulálok...

IMYke2.0.0.0
Vigyázz, mert a HL2-funok majd jönnek az öltözékbe épített világítással... heheh

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Istencsászár
a lámoáról még 1 dolog: vegyük hl2: abba mi a lámpa? az emberbõl kijön egy fényforrás spontán semmi lánpa csak világit az emberem... doom3: mi a lámpa? emit a kezébe fog egy igazi lámpa , ezekután döntsétek el melyik az valóságos...

Istencsászár
hülyeség 😄 alig tölt valamit a játék játék közbe semmit vagyis amiatt nem akadhat....

Most nem tudom pontossan mit értesz univerzális alatt.Én csak a lámpát,vagy valamiféle világitást hiányolok,illetve hogy ezzel együtt lõhessek is.
Ha ez kétezer nem tudom hányban egy ilyen speciális egység tagjának lehetetlen feladat,az szerintem teljessen irreális.
Most hogy a játékot erre alapozták,az egy másik dolog.

GeneralsHungary
Nah végigrugdostam magam a játékon. A vége nem nagy szám. Sõt mi több pocsék. Hiányos volt. Az rendben hogy ledugta a torkán az Ereklyét és megpusztult a malcolm sárkány 😊 De utánna fehér fény azt benyögi a csaj hogy ébredj. Hát, mit ne mondjak, én azért többet vártam...

IMYke2.0.0.0
Ettõl függetlenül értsd meg: a játék azáltal válik degradálttá, hogy kommandós fegyverré (értsd: szinte univerzálissá) alakítja a MOD az összes fegyvert!

Szerintem az hogy a vaksötétben kezedben van egy lámpa hogy láss valamit,nem egyenlõ azzal hogy valaki sértehetetlenséggel,végtelen lõszerrel ledarál egy játékot.
A lámpával együtt nem lehet lõni megoldás teljes irrealitásáról ,meg már jópárszor kifejtettem a véleményem.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, nem az én hozzászólásomra akartál reagálni.
Én is ugyanis abban értettem egyet Istencsászárral, hogy nem kell a lámpával csalni - értsd: ne tegye fel az elemlámpa MOD-ok egyikét se - , mert így a játék lényege vész el: a feszültség. Nagy segg volt, aki ezt a dolgot egyáltalán végbevitte és feltette a netre.
Ez kb. azt jelenti, mintha beépítette volna a játékba a god módot (isten mód, sérthetetlenség)... ami ugye még a csítelõk számára is tiszta, hogy mennyire ledegradálja a játékélményt!

Tatyla
thx...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

neozed
Ctrl+Alt+0

FeketeFény
Nem a vidkártya miat akad, hanem a memória miatt 1000 a minimum, de 2ez a tuti!!!

-----][----www.di.fm-----][------

Kandurex
Istenes, írd már le a kiegészítõ sztoriját és végét, nekem nincs kedvem végigtolni, viszont érdekelne, köszi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
😊) az nem azér akad mer a doom3 szar hanem rossz vgat vettél..

Dead
Igazad van Istencsászár! Nekem is megvannak azok a modok, de még soha nem használtam.

Dead
Az alap jétékban van pár olyan szekrény. Pl.: az Administration (Alpha Lab elõtti pályán) is. Nem rég találtam meg én is, benne van egy chain gun(bazi gépágyú).