23325
  • Richard90
    Szerintem ha van hertzfrissítő programod (ami állandó képfrissítésdt bíztosít) tiltsd le vagy töröld le! A battlefield 2-nél is ez volt a probléma hátha ás játéknál is ez kavar be.
  • LAF
    Sziasztok!!!
    Lenne egy problémám. A helyzet a következő. Felrakom a Doom-ot és bizonytalan idő után egyszerűen kilép. Megnézem a hibajelentést és kiírja, hogy a Documentums and settings\...\locals\Temp\a444_appcompat.txt fájl hibás vagy valami. (letöltött tört verzió) Haveroknak ugyanez a verzió megy rendesen. Ja. Rákerestem és nem talált ilyen fájlt az egész gépen. De haveroknál se és nekik megy. Van valami tippetek? MSN-en elértek szinte mindig, ha van tippetek. [email protected]
  • Istencsászár
    olvass vissza
  • Prince of Máté
    Csá!

Az lenne a problémám hogy amikor új játékot akarok kezdeni akkor kéri a cd-keyt és én beírtam már de nem fogadja el.Mit kell csinálni hogy ne kérje a cd keyt?
  • Legion
    Kösz, ez így már tök egyértelmű
    Elszívok egy cigit, aztán újra megpróbálom. Végigjátszottam csak már régen, nem emlékszem már ilyen "apróságra".
  • Kandurex
    Lődd le a szíkereket és legyél kurva ideges, aztán ha lelőtted őket vedd kezelésbe a birka testit, hogy ne tudja újra szarni a szíkereket, de ha mégse a testit, hanem a gömböt lövöd, akkor több eséllyel gyalázod le a szíkereket, de ha elbalfaszoskodod és már egyszer végigvitted, akkor bizonyára hallod, ahogy asszondja a hang, hogy nem a birka testit, hanem a gömböt kell lőnni.
  • Legion
    A sima d3-ban amikor a guardiant kell kinyírni és a körülötte repked 3 seeker.
    Mostmár kurva ideges vagyok, csaknem vagyok enniyre balfasz, egyszer már végigvittem, de most itt kurvára elakadtam!!! Lelövöm a szíkereket, mer aszongya a hang, hogy akkor sebezhetővé válika a bika. Lövöm a bikát mint az állat tök közelről, de ez a szemét újraszarja őket egy pillanat alatt..
    Most mit is kell csinálni? A bika feje felett lévő gömböt kell ilyenkor lőni, vagy magát a birka testit?
  • odex
    Ki tudna egy időpontot adni arra hogy a doom 1 3d mikor jön ki?!
    Már csak azért mert akkor én úgy számítom ki hogy mikor kell elkezdeni gyűjteni a lóvét meg ezeket a gamere :D
  • Legion
    Ezt a lost marine modot le lehet tépni ingyé? Honnan? A fileplaneten nem tanálom:(
  • Örm
    Hello!
    Hogy kell ROE-hez a magyarítást feltelepíteni? Bemásoltam az össze fájlt a helyére de a szöveg maradt angol.
  • Istencsászár
    ez egyazon kivételes játék ami minden elmegy ám nem a te configodra lett irva.. 768 rammal és még annó BBA ati 8500 128mbvel és mediumon élvezhetően végéjáccottam az alapot..
  • Prince of Máté
    bocs rosszul mondtam Gabe18 nem ati radeon 9200 hanem 9250 és az már 128 megás.
    nem sok de több mint 64 mega
  • Prince of Máté
    köszi
  • Gabe18
    Hát valószinűleg jobb lesz,mert 256 ram elég karcsú ehhez.Igaz a 9200 vga is.Mindenesetre 512 ram-al mindenképp jobb lesz valamivel.
  • Prince of Máté
    beállítottam és ugyanúgy akadozik csak szarabb a grafika:-D
    Nekem ugyanúgy akadozik 640*480 ason mint 1024*768-on úgyhogy az 1024-est választottam.ha 512 mbramos lesz a gépem akkor így nem fog akadozni ugye?
  • Prince of Máté
    köszi! MIKILLER!
  • Prince of Máté
    mégegy kérdés ha nem gond.multizni akartam de kérte a cd-key-t beírtam és most nem tudok új játékot kezdeni mert ott is kéri a cd key-t csak máe nem tudom hogy mi.ha tudtok segíteni akkor köszi.
  • Mikiller
    Beállítod 800/600-ra és közepesre veszel mindent, ha érzed , hogy szaggat kikapcsolsz minden effectet.Szerintem az ilyen dolgokra jobb ha maga jön rá az ember , mert minden gép más.
  • Prince of Máté
    hi!

nekem senki nem akar segíteni?:-)Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek egy P4 2ghz,256mb-ram,ati radeon 9200,gépen milyen grafikára állítsam be?köszi!
  • bitubo
    ezer köx
  • Evans
    Wastrel végigjátszásából idéztem. doom3.hardwired.hu
  • Evans
    Egy hatalmas teremben kell megvívnunk egy majdnem ugyanolyan hatalmas döggel, mely sajnálatos módon fel van ruházva a sérthetetlenség képességével. A terem négy sarkán lévő generátorokkal tölti fel energiáját. A megoldás viszont nagyon egyszerű: Ezeket a generátorokat szét kell robbantani. Igen ám, de csak akkor nyílnak ki, ha a szörnyikének ténylegesen életerőre van szüksége, és ezt úgy érhetjük el, ha leamortizáljuk kicsiny szentem. Tehát sorozzuk meg jól plazmával, super shotgunnal, rakétával, és egy idő múlva rákényszerül arra, hogy a generátorokat kinyissa. Ilyenkor kell cselekedni: gyorsan használjuk az artifactot (és minden egyes generátor felrobbantása előtt!), majd menjünk oda az első olyan dobozkához, melynek oldalán zölden világító gomb van. Nyomjuk meg, erre kinyílik a gép ajtaja. Pár telitalálat után a generátor megsemmisül. Ezt a folyamatot mind a négy energiafeltöltőnél meg kell ismételnünk: tehát szörny sebez, artifact be, generátor-ajtó kinyit, generátor szétlő, szörny sebez... A végső győzelem a miénk, ha az összes feltöltő megsemmisül. Ilyenkor elég pár telitalálat, és a szörnyikének bevégeztett (egy újabb artifact-tal ilyenkor méginkább lecsökkenthetjük a küzdelem idejét). Tipp: A monszta alatt egy kisebb rejtett folyosó van, teli hullákkal, melyekből ”újratárazhatjuk” artifact-unkat, valamint egy kisebb elsősegély-állomás, melyből magunk is életet nyerhetünk. A terem két szélén található lyukakok át tudunk beleesni. Arra ügyeljünk, hogy egyszerre csak az egyik lyuk van nyitva. A kemény küzdelem jutalma pedig egy immáron sérthetetlenség-képességgel is felruházott artifact lesz.
  • bitubo
    Hello,segitség kellene ezt a genyát nem tudja vki hogy kellene kinyiffantani?
  • Torry
    Hi all!

Nem tudtok egy olyan oldalt, esetleg ftp-t ahol mindkettő együtt megtalálható?

Előre is köszi!
  • bodesz
    na ez jó cucc
    quake II : Lost Marine MOD
  • Prince of Máté
    sziasztok!

szerintetek egy P4 2ghz,256mb-ram(512 lesz)ati radeon 9200(128 megás)gépen milyen grafikára állítsam be?köszi!
  • Belton
    Ty.... KIprobálom....
    Nem volt idöm vele szórakozni ezért irtam ide azért az mégiscsak jobban tudja aki már fel rakta 1x ....
  • Istencsászár
    egyátalán nemfontos egyszerűen tűzfallal lekell blokkoltatni a doom3.exét és láss csodát..
  • bodesz
    én is ma raktam fel újra mindenestül és egy kis segítség ha lámulsz

Telepitesi utmutató:

1. Installald a Doom 3 -at,eredeti serial: T7LB-BD27-TWLC-SDGD-F6

2. Installald a Doom 3 Resurrection of Evil CD -n levo Patch\D3_1_2.exe -patchet.

3. Installald a Doom 3 Resurrection of Evil addon CD tartalmat az alabbi seriallal: PSBC-TASC-33WB-PH7L-C0

4. Inditsd el a Doom 3 -at vagy a Doom 3 Resurrection of Evil -t.Elso inditaskor bekell irni a hianyzo serial szamokat.

5. ! ! !Fontos, hogy ne legyen elo internet kapcsolatod.! ! !

nemtom ki írta de THX én is szívtam vagy 5percet :D
  • ffxi
    Hi all! Már az elején, az első töltésnél kidob deskopra. Ez miért van?

Már fríssitettem a rend., de nem javult. THX

Ja, Doom3!!

• Cicero
    Vedd meg eredetibe ;(((
  • NeoMaN
    olvasd el az nfo filet...
  • Belton
    Hello kellene egy kis help fel rakom a doom3 at nem crackelem meg utana fel rakom a rOE-t az elöször meg pecseli magát 1.2 asszem és uttan megy a roe fel és amikor inditom a játékot ki irja hogy adjam meg a Doom3 és ROE cd kulcsát de én be irtam 10000 félét és nem jooooo.....
  • Cicero
    Az biztos, hogy gyengébbre sikeredett
  • And5
    Ez a RoE szrtm is gagyibb lett ... Doom3 azért volt jó mert ugyan nem volt nagy szám a történet mégis kíváncsian izgultam vajon mi lesz a vége meg volt feelingje az egésznek, a RoE már annyira el Half-Life kettesedett, hogy az nem igaz plusz ez a csapdákon való átbűvészkedés hát nem tom meg mi a halált keresünk egy ásatáson ?Meg ennyi az intro, hogy kienegedik újra azt a szemüvege félőrültet ennyi erővel én tudnék még 20 kiegészítőlemezt csinálni ...
  • Cicero
    Nekem a gravity gun is tetszett, bár nem az első ötlet :)
  • Istencsászár
    mivel kiegészitő igy uj dolgok kerültek bele logikus..
  • Gabe18
    RoE szerintem is jobb.Kicsit változatosabb,dupla shotgun,időlelassitás lehetősége.
  • odex
    szerintem a roe ezerszer jobb mint a d3-om mert abba legalább változatosabb a környezet is nem csak végig azok a sötét szobák :)
  • Cicero
    Nemtudom, azzal még nem játszottam, a Doom3-at se nyomtam még ki :(