DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Csak annyit akarok még mondani hogy nekem nagyon tetszett a roe,csak lehetett volna hosszabb!!
A dublacsövü nagyon jó kis fegyver és iszonyat jól sebez.
A soulcube-t jól felváltotta a sziv.
Nagyon hangulatos és élvezetes volt.
Köszönyjük ID SOFTWARE!!!<#vigyor2>#vigyor2>
Jó konfig.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
<#vigyor>#vigyor>
Lenne egy hatalmas kérdésem!!!
Lent vagyok a pokolban és ott tartok hogy ki kell nyirnom a sárkányt(tudjátok aminek a szájában ott figyel a doki a doom3-ból),namos akármivel lövöm nem döglik meg van valami taktika ellene???
Teleportálgat össze vissza koponyákat meg tüzet fúj de nem akar megpurcanni pls heeeeelp.<#worship>#worship>
Jó konfig.
a 2. pályán vagyok a kiegben!
van valami nagy protál vagy mi és elõtte emberkedik ott valami😊
azt hogy lehet lenyírni???
thx
!Forza Ferrari!
Dehát minden bukásjátéknak megvannak a saját kis fanatikusai😊
Ennek is😊
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Hozászolást elõre is thx. <#worship>#worship>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
folytatás: köszönöm a tippet!
Köszönöm a további építõ jellegû tanácsokat is, lehet hogy balfasz vagyok, de azért nekem is lehet (esetleg eltérõ) véleményem, nem igaz?!
<#beka2>#beka2>
Jaja szerettem a Doom-ot, de a 3 nekem csalódás volt annyi várakozás és igérgetés után (de ezt szerintem már átrágták elöttem egy párszor).
Egyébként nem jutottam el odáig hogy lelassítsam az idõt
Le Parkour
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A második pályán már elakadtam (pedig megbirkóztam már bonyolultabb feladatokkal is) <#szomoru1>#szomoru1>.
Véleményem: majd ha ugrálós, összecsukódósziklás, kikerülgetõs, stb. játékkal akarok játszani, elõveszem a Prince of Persiát vagy valami hasonlót, az legalább jó ebben.
Addig meg megy a szemétbe a DOOM 3 kiegészítõ lemeze az DOOM 3 mellé.
Sajnálom, azt hittem jobb lesz mint az alap DOOM3.<#schmoll2>#schmoll2>
Lehet esetleg BIOS problema is, de azt eleg problemas kideriteni. Egy 3Dmark mellesleg mit mutat? Fut szepen?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Meg mindig nem jo a Doom 3 hogy az a jo edes anyja ...
Szoval leszedtem minden kiegeszitot hozza ( Ati Doom ) es egyszeruen amikor mar a kezdokepernyon bejon a Mars akkor is mar ilyen fekete csikok jonnek elo ...
Amikor meg betolt a jatek akkor BORZASZTOAN szar lassu es ... na szoval egyszeruen fos .
Gepem : P4 1.7GhZ , 512DDR Ram , Ati Radeon 9600XT 256Mb
valaki segitsen mar mert megorulok ... 😞
😊