DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjatok már egy nagyon egyszerû progit, amivel megakadályozhatom, hogy a Doom3 kommunikálhasson a nettel. Windózba nincs ilyen? A Firewall-ban nem lehet ilyesmit beállítani sajna, nekem legalábbis nem sikerült...

steam, origin: ACE_hun

killer123
Köszönöm már kinyirtam.
Csak annyit akarok még mondani hogy nekem nagyon tetszett a roe,csak lehetett volna hosszabb!!
A dublacsövü nagyon jó kis fegyver és iszonyat jól sebez.
A soulcube-t jól felváltotta a sziv.
Nagyon hangulatos és élvezetes volt.
Köszönyjük ID SOFTWARE!!!<#vigyor2>

Jó konfig.

andriska
A lap alján ott a keresõ...

helló megtudná adni valaki azt a két cd kodot amit el is fogad a telepitésnél?
FeketeFény
Próbáld a fejét lõni az többet sebez!

-----][----www.di.fm-----][------

Glpetyus
Talán a topikjában próbálkozz.

a lényeg az, hogy ezt a kérdést semmiképp se a riddick-topicban tedd fel!

Dead
?

Keresek Riddick walkszrút, vagy tancsácsot, tud valaki segíteni?
Istencsászár
lehet koccolni innen, az agyad a bukás max

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

<#vigyor>

Glpetyus
Pedig azt csak lõni kell "mint állat"
Lõdd rá mindenedet amid van.

killer123
Hali fiuk,lányok!!

Lenne egy hatalmas kérdésem!!!
Lent vagyok a pokolban és ott tartok hogy ki kell nyirnom a sárkányt(tudjátok aminek a szájában ott figyel a doki a doom3-ból),namos akármivel lövöm nem döglik meg van valami taktika ellene???
Teleportálgat össze vissza koponyákat meg tüzet fúj de nem akar megpurcanni pls heeeeelp.<#worship>

Jó konfig.

Dead
Ha nem teccik a Doom, akkor mehetsz errõl a fórumról!
Semmi értelme itt lenned.
Csá!!!

oneal1
áááá thx!!

!Forza Ferrari!

Skynet
Fáj az igazság mi?😊
FeketeFény
Semmit. Ha régen is doomoztál akkor tudod mit<#nezze>

tep
A kék gömböket a grabberrel megfogod , rálövöd a monsztára

\"SLICE of LIFE\"

oneal1
hi!
a 2. pályán vagyok a kiegben!
van valami nagy protál vagy mi és elõtte emberkedik ott valami😊
azt hogy lehet lenyírni???
thx

!Forza Ferrari!

Dead
<#mf3><#boxer><#gun><#violent>

Skynet
Nevetséges ez a NEMSZERETED A DOOM3-at mert nincs a logódban...😊

Dehát minden bukásjátéknak megvannak a saját kis fanatikusai😊
Ennek is😊
odex
te ilyenkor mi érzel? 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

FeketeFény
iddqd

odex
van 1 olyan ott hogy amikor bele lõsszs a szörnybe akkor ott van 1 olyan szar amit ki kell nyitni oldalt és szét lõni! és azután még ugyan azt 1 párszor L játszod

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

FeketeFény
Vagy idkfa

FeketeFény
energiacellákat kapcsold ki

Hi all. Erebus level 6 nál vagyok. A vegefele talan van egy bazi nagy szörny, kiengettem rá egy egész tárat a forgótáros-fegyverbõl, aztan egy idõ utan mintha ujra regeneralodna vagy nemtudom. Hogy lehet kinyirnI? Mágnes-fegyverreL?
Hozászolást elõre is thx. <#worship>
Shep
Ja egyébként ilyenkor komolyan elgondolkodom azon, hogy mi lesz ezzel a világgal ha már ilyen taknyos kölykök így viselkednek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
megnéztem azért írtam, hogy újreg, lehet, hogy azt se tudta mi az a számítógép, mikor én már régen ide irogattam /mondjuk én csak akkor regeltem be mikor már szükséges volt elõtte majdnem 1 évig már irogattam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nézd meg az üzenetek számát és az életkort,egybõl érthetõ lesz minden...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shep
ha nem komoly tegyen smile-t, de egyébként se mkellene így megnyilvánulnia, a másik az, hogy senkinek semmi köze hozzá kinek mi tetszik, és nrmális ember normális kérdésre válaszolni szokott, legalábbis errefele ez így szokás.

ne foglalkozz vele, nem volt komoly, csak <#pias><#papakacsint>

Shep
Mirõl beszélsz itt nekem, és mi ez a hozzállás, szépen kérdeztem vmit erre egy ilyen hülye kérdést kapok válasznak, de hát újregtõl mit várjon az ember.

Hali!

folytatás: köszönöm a tippet!
Köszönöm a további építõ jellegû tanácsokat is, lehet hogy balfasz vagyok, de azért nekem is lehet (esetleg eltérõ) véleményem, nem igaz?!

<#beka2>
Hali!

Jaja szerettem a Doom-ot, de a 3 nekem csalódás volt annyi várakozás és igérgetés után (de ezt szerintem már átrágták elöttem egy párszor).
Egyébként nem jutottam el odáig hogy lelassítsam az idõt
<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1>

Sheke
ugyanis ha nem szereted a doom3 roet akkor tûnés!!!!!!

Le Parkour

Sheke
egyáltalán te szereted a doom3 roet mer látom a logóid között nem szerepel semmi doom!!

Le Parkour

Shep
a kiegben hány pálya van?

Addig azért remélem eljutottál a bonyolult feladatok között hogy az összecsukódó szikláknál lelassitsd az idõt,igaz?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

andriska
Kurva nehéz rész mondhatom... Irány honfoglalózni!

Dead
Azt ajánlom vedd elõ!

Nem tom mi nem tud nem tecceni benne, sztem mind 2 cool

CSõ!

A második pályán már elakadtam (pedig megbirkóztam már bonyolultabb feladatokkal is) <#szomoru1>.
Véleményem: majd ha ugrálós, összecsukódósziklás, kikerülgetõs, stb. játékkal akarok játszani, elõveszem a Prince of Persiát vagy valami hasonlót, az legalább jó ebben.
Addig meg megy a szemétbe a DOOM 3 kiegészítõ lemeze az DOOM 3 mellé.

Sajnálom, azt hittem jobb lesz mint az alap DOOM3.<#schmoll2>
Andie
Nem hardver gond lesz itt. A konfigod sztem megfelel a minimum kovetelmenynek. Persze nem art probakeppen 640x480, minimumra rakni, kulonosen figyelj az Antialiasingra, hogy ki legyen kapcsolva. Ha igy is szaggat, akkor vagy windows reinstall, vagy drivercsere. Erdemes egy szuz windowssal probalkozni, ha megteheted.
Lehet esetleg BIOS problema is, de azt eleg problemas kideriteni. Egy 3Dmark mellesleg mit mutat? Fut szepen?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

alph4
ctrl+alt+0 ha jól tudom 😛

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

oneal1
help valaki

!Forza Ferrari!

oneal1
mivel jön elõ a konzol??
alt gr + 0 nemjó😞

!Forza Ferrari!

Hali all !!!
Meg mindig nem jo a Doom 3 hogy az a jo edes anyja ...
Szoval leszedtem minden kiegeszitot hozza ( Ati Doom ) es egyszeruen amikor mar a kezdokepernyon bejon a Mars akkor is mar ilyen fekete csikok jonnek elo ...
Amikor meg betolt a jatek akkor BORZASZTOAN szar lassu es ... na szoval egyszeruen fos .
Gepem : P4 1.7GhZ , 512DDR Ram , Ati Radeon 9600XT 256Mb
valaki segitsen mar mert megorulok ... 😞

odex
juj de bele nyomta a lassító fegyvert a sárkány szájába a csávó <#nevetes1>

thx,közben rájöttem.
😊