23325
-
abonyitomz #21956 mit ír ki ? -
MagyaR #21955 Nekem az összesnél hibár ír ki amikor el akarom indítani :D -
#21954 [MOZI] Doom - "Jobb, mint hittem!"
[2005-10-19 @ 10:14 - Berkenye]
Az IGN Filmforce jómunkásembere volt olyan szerencsés, és megnézhette a Doom-filmet premier előtt. A legfontosabb mondat, amit kritikájában olvashatunk, ez volt: "Ez minden idők legjobb játékból készült film!" Még akkor is élvezetes, ha nem ismerjük a játékot, ami mondjuk a GameStar olvasóira valószínűleg nem jellemző. Ez viszont felveti a kérdést, vajon mennyire kellett feláldozni a hitelességet a közérthetőségért.
És a meglepetés: Karl Urban és Rosamund Pike aláírták a film folytatására vonatkozó szerződéseket. Ám azt hozzá kell tenni, hogy ezek olyan megállapodások, amelyek az első rész sikerétől teszik függővé a további munkákat, vagyis nem kell készpénznek venni - csak bebiztosították magukat, hogy két szereplő biztosan ugyanaz maradjon az esetleges folytatásban. The Rock viszont máris világgá kürtölte, hogy szívesen bújna újra Sarge bőrébe.
info: Gamestar -
#21953 öröm látni hogy nem elavult a fórum! -
#21952 új doom? grafika olyan mint a többié? -
abonyitomz #21951 nah megnéztem milyen , Doom fanatikusoknak érdemes leszedni amit nyujt ez a változat: továbbfejlesztett játékengine és lehet használni az egeret!!!!!!!
amit kínál a játék:
Doom Shareware Classic
Doom Shareware Full
Doom Classic
Doom Final
Doom 2 Classic
Doom 2 Final
Doom 64
Final Doom : TNT Classic
Final Doom : TNT Full
Final Doom : Plutonia Classic
Final Doom : Plutonia Full
(ezek mindg különálló játékok! érdemes őket végigtolni )
ja és találtam még ezeket , gondolom ezeket is ellehet indítani:
Heretic , Hexen ( persze felújitott grafikával és egérrel lehet tolni )
Jó játékot aki leszedi , én elkezdtem a Doom 2t -
abonyitomz #21950 sztem az alap Doom 1 nek a továbbfejlesztett változata , mindjárt irom milyen -
#21949 minjá lentvan:D márcsak pár file. Kiváncsi vagyok rá -
#21948 és ez milyen? wandoo-n már fenn van... de mi ez pontosan? -
abonyitomz #21947 kiadtak egy ilyet DOOM REMAKE !!!!! mindenki töltse a fegyverét ujraindul a móka -
#21946 szép pálya -
#21945 nem erdeti de eddig felment ,aztán amikor vírus ment rá és újraraktam a gépet azóta nem telepíthető fel -
#21944 mert nem original windows xp-d van --gondolom én -
#21943 nem tudjátok mért nem megy fel az SP 2? azt írja ki hogy a service pack 2 nem telepíthető fel. -
#21942 mármint a játékban fagy le? lehet h azért mert a neten ellenőrzi a serial-t és ezt blokkolja a tűzfal így vhogy elképzelhető h befagy az egész net kapcsolatot bonts mielött a roe-t inditod különben nem fogadja el a serialt! -
#21941 Sziasztok, végig toltam a doom3-at aztán installáltam a roe-t. Beírom a kódokat és lefagy. Tud valaki megoldást? köszi előre is -
#21940 hogy hívják a faszit akivel vagyok???? -
#21939 na, átjutottam a 3.pályára!!hányadik pályán lesz CHAINGUN? -
#21938 akkor egy KICSIT le vagyok maradva -
#21937 Jahh 3X vagy 4X nem is tudom -
#21936 mi már 2szer végigtoltuk oda-vissza :PP -
#21935 eza játok egy közepes grafikához milyen konfigot követel? -
#21934 írd be hogy yesclip vagy kezdj új játékot.amúgy ti holtartotok a játékban? Én a legelejénkb az IMPeknél tartok csak azért nem tom megölni mert mindig elfogy a töltényem. -
#21933 igyjár aki csal:P -
#21932 jó lett!!jó lett!!jó lett!!jó lett!!jó lett!!jó lett!!jó lett!!jó lett!!jó lett!! -
#21931 Hogy lehet megszüntetni a csítet?
Beírtam a noclip-et és most nem tudom leszedni.
-
#21930 Telepítésnél ti melyik cd kulcsot használjátok?És melyiket játszásnál? -
#21929 ha letiltom a netet akkor jó lesz?
-
hababaa #21928 Szevasztok!
Érdekel valakit egy Doom 3 szinkron!
Ha igen, akkor nem kell mást tenned, mint meglátogatod a hababa.hu oldalt és jelentkezel!
Szinkron, szinkron! -
#21927 Hm, inkább tanulj egy kis winfos használatot játék helyett.
Egyébként lent balra az óra mellett egy kis ikon ami két monitort ábrázol, na azon jobb klikk és kapcsolat bontás, vagy bal klikk és úgy, esetleg, vezérlőpultról, vagy ha az asztalon egngedélyezve van a hálózati kapcsolatok, vagy húzd ki a kábelt :)... és még ezeregy :D
-
#21926 akko nekem lehet hogy azért nem jók a cd key-k mert van internetkapcsoltaom?Azt hogy kell letiltani? -
#21925 John Carmack interjú a GameInformerben
A legújabb GameInformer magazinban John Carmack id főkódert faggatják az XBOX360 és a PS3 képességeiről. Nagyjából ugyanazt mondja, mint a QuakeCon idején, miszerint az Xbox360 devkitek (fejlesztői csomag) sokkal barátságosabb felületet nyújtanak a fejlesztéshez és a PC-ről történő átállás is könnyebb. Ugyanazokat a programokat (fejlesztőkörnyezet, teljesítmény elemző, hibakereső) használhatják mind a PC, mind az X360-as fejlesztéshez, ellenben a teljesen más megközelítést ígénylő PS3 esetében. (Thx Mr. Wiseguy!)
A PS3 devkit kapcsán Carmack a PS2-höz hasonlította a új platformot, melyre igen nehéz és komplikált volt a programozás. Az elődhöz képest a PS3 javult valamelyest, mivel PC alapú grafikus gyorsító dolgozik a szívében és a memória szervezése is egyszerű. Míg a PS2 esetében sokkal inkább az XBOX felé húzott Carmack szíve, addig a PS3 esetében már csak orrhossznyival vezet az X360. Véleménye szerint a Microsoft jobb utat választott a processzor technológia terén, de az első ereményei alapján mindkét rendszer hozza a tőle elvárható teljesítményt.
Carmack végül sopánkodott a konzolstartokat megelőző eltúlzott marketing hadjárat miatt, mivel véleménye szerint mire az új konzolok megjelennek lehet majd erősebb PC-t kapni a piacon és a költség/teljesítmény arány is jobb lesz. Carmack végül hozzátette, hogy a PS3 jelentős teljesítménybeli fölényéről szóló beszámolók egyszerűen nem helytállóak.
Az id következő projektje lesz az első, mely a PC-n kívül a PS3 és X360 nextgen konzolokra is megjelenik. Végezetül pedig elképzelhető egy Doom 4, de nagy valószínűséggel nem az id fogja csinálni. A Quake4 mintájára egy külsős cégre fogják bízni a munkálatokat.
:) megmondta a frankót "Carmack végül sopánkodott a konzolstartokat megelőző eltúlzott marketing hadjárat miatt, mivel véleménye szerint mire az új konzolok megjelennek lehet majd erősebb PC-t kapni a piacon és a költség/teljesítmény arány is jobb lesz." :))))))))) ennyi -
#21924 lehet -
#21923 szerintem már alapban rosz a neve! NE OLVASS EL-nek kellene hívni, akkor tuti nagyságrendekkel többen elolvasnák:) -
#21922 néha elcsodálokozk az embereken leszedi warezról ok, deazt hogy a kibaszott info filét nemtudja elolvasni amibe levan irva mindig hogy mit hogyan........... -
#21921 5. ! ! !Fontos, hogy ne legyen elo internet kapcsolatod.! ! ! neki emiatt nem megy!
de psssszt csak halkan, had keresse meg magának -
#21920 Csak az elmúlt 50 hozzászólásban kb. 30 kulcs van. -
#21919 VAN IGEN!
1.: fogod magad és önállóan visszaolvasol
2.: alul a keresőbe beírod a bűvös szavakat( cd key, cédékujcs stb), és ismét olvasol egy kicsit
amugy ezen az oldalon is le van már írva 1szer, szóval nagyon nem kellene megeröltetned magad -
#21918 aha értem..walami megoldás rá? -
#21917 óvasssámán vissza vagy használd a keresőt basszeg.
a cd kulcsot meg csak akkor kéri ha nem eredetit van, és az olyan "fasz"-ok ellen találták ki mint mi:)