DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem sok de több mint 64 mega
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nekem ugyanúgy akadozik 640*480 ason mint 1024*768-on úgyhogy az 1024-est választottam.ha 512 mbramos lesz a gépem akkor így nem fog akadozni ugye?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
nekem senki nem akar segíteni?:-)Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek egy P4 2ghz,256mb-ram,ati radeon 9200,gépen milyen grafikára állítsam be?köszi!
Nem tudtok egy olyan oldalt, esetleg ftp-t ahol mindkettõ együtt megtalálható?
Elõre is köszi!
quake II : Lost Marine MOD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
szerintetek egy P4 2ghz,256mb-ram(512 lesz)ati radeon 9200(128 megás)gépen milyen grafikára állítsam be?köszi!
Nem volt idöm vele szórakozni ezért irtam ide azért az mégiscsak jobban tudja aki már fel rakta 1x ....
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Telepitesi utmutató:
1. Installald a Doom 3 -at,eredeti serial: T7LB-BD27-TWLC-SDGD-F6
2. Installald a Doom 3 Resurrection of Evil CD -n levo Patch\D3_1_2.exe -patchet.
3. Installald a Doom 3 Resurrection of Evil addon CD tartalmat az alabbi seriallal: PSBC-TASC-33WB-PH7L-C0
4. Inditsd el a Doom 3 -at vagy a Doom 3 Resurrection of Evil -t.Elso inditaskor bekell irni a hianyzo serial szamokat.
5. ! ! !Fontos, hogy ne legyen elo internet kapcsolatod.! ! !
nemtom ki írta de THX én is szívtam vagy 5percet :D
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Már fríssitettem a rend., de nem javult. THX
Ja, Doom3!!
Fákjúal!
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
gamecopyworld-ön én sajna nem találtam megfelelõt
*Posse*T.W.D*
Azt szeretném megkérdezni hogy a sima doom3 gravity gun modban mikor kapom meg a graviti gunt?
A választ elörre is kösui
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
http://fabio.policarpo.nom.br/files/Doom3_ReliefMapping.zip
csak most jövök rá h uninstaláltam a Doom-ot szóval majd késõbb kipróbálom :D
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=14907
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP