DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
[merlinw.org]
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
most játszok elõször.
delraktam az 1.3-as patchot+a magyarítást.nem crackeltem.
miután új játékot indítanák hiába írom be a cd-kulcsot,nem fogadja el,pedig nem kapcsolódok a nethez.többet is próbáltam,miért van ez?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
*Posse*T.W.D*
aztán behozza a Classic Doom elõképet,ami nagyon tetszetõs,és fullra a Doom1 kezdõképét hivatott ábrázolni...
és ennyi...
nem ir ki semmit,nem tölt semmi,és hiába megyek a new game-re, nem hajlando elintitani...
onnantol meg csak a task kilövése segit,mert még az exit feliratra sem reagál semmit...
ja,és soha nem indul,de 1ik haverom gépén megy... és azé idegesit az egész,mert mindent az én DVDimrõl tett fel,ugyanazokkal a beállitásokkal, ugyanilyen konfiggal...
csak az egere más +csak 1 GB RAMja van...
neki mégis megy...<#falbav>#falbav><#confused>#confused><#conf>#conf>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
1: vegyél a játékhoz egy mac-et.
2: pc-verziot probálj meg futtatni pc-n.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
Kb olyan vagyok mint az a gyerek tudjátok az éjjellátós webkamos srác.
mindent leirtok 10000x,csak azt az 1et nem,hogy lehet a MODokat mûködésre birni
igen,igeeeen,még mindig a Classic Doom MOD-ra vagyok kivi,hogy fog az nekem müködni (jelenleg a 0.56-os verzio érdekel)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
egyedül 2 mûxik:
ahol megmaradnak a hullák,meg az,amikor a zseblámpár felrakja 1-2 fegyverre
ha vki tud még müködö MODrol,azt legyen szives dobjon meg 1 linkkel 😊
de leginkább annak örülnék,ha vki elárulná,hogy a Doom Classic 1.20 alpha MOD mér nem mûxik!
Doom 1-ezni akarok D3-as motorral végre!
de kiválasztom,behozza a D1 logot,és annyi... nem tölt semmit, csak van...
aztán new game,és áll... nem csinál semmit...
Az, amit te irtal, a kepernyo jobb felso sarkaban aktivalja a kep/s szamlalot, es ugy van pontosan a doom3-ban, hogy com_showFPS 1.
En azt a com_maxfps-t keresem a doom 3-ban, amivel a quake 3-ban be lehetett loni a masodpercenkenti maximum fps-t.
Ez a hivatalos, de pl nekem nem müködik.
Egyik cimboram egy kivalo masinan (3,4 a64, 1g ram, inno3dgef6800gt, audigy4pro, xppro, dx9c, legujjabb nvidia drv) futtatja a doom3-at, 1.3-as patch-csel es a pokolban egy meghatarozott helyen mindig fagy a jatek. Egy viszonylag nagyobb teremben egy raketas szornyeteg allitja meg a gepet(gondolom a raketak fenye altal bevilagitott bonyolultabb geometria miatt). Szerintetek lehet szoftveres hiba? Mert mi 3 dologra gondolunk. Vagy tulmelegszik a kartya, vagy a proci, vagy a hangkartya fogja meg, vagy a doom3-al van baj.