23325
-
#22118 meddig voltál fent te noob? én most megyek aludni -
#22117 én már végigvittem nightmare-en is mindkettőt ti is tegyetek így -
#22116 gratulálok ehhez a mondtahoz -
#22115 én nem a én csak a doom 3-mat de sztem a doom3 ROE kicsivel jobb -
Halmai Dávid #22114 én már végig nyomtam a doom3-at és a doom3 ROE-t, ti is tegyetek így!!!
-
#22113 nem vettem vádaskodásnak mert nem is tuttam kire vagy mire gondolsz -
#22112 Pedig megesküdtem volna, hogy láttam mint kettőt(Reaper-t és I love techno-t). Hát akkor tárgytalan. Elnézést a vádoskodásért.
-
#22111 ezt ugy hívják hogy segítségnyujtás tudod miaz? olyan cselekedet ami normális emberek közt szokás.... -
#22110 te meg meny inkább mosogatni ha ez neked spoiler láma.... -
#22109 nincs , én csak simán egy játék fanatikus vagyok. -
#22108 Öcsém! Te Pollackos vagy most nézem a profilodat és emlékeztet DC-n lévő HUB-ra. Igazam van?
-
Dosia #22107 []spoiler[] -
#22106 megrögzött Doom3 és RoE fanatikus vagyok amióta kis átalakításon ment át a pc-ém -
#22105 nincs mit -
#22104 ebből kimeradt egy "tudod-e?" hu de értelmetlen lett a mondat -
#22103 ezerhálám!!!!
-
#22102 azt a helyiséget ahol számozott baszott nagy cellák vannak a falba ágyazva aszem 9 darab ott hogy kell feljutni a szelőzőbe? és a gázt is kikapcsoltad már ugye? -
jobbra be az ajtón és itt a plazmacella a kabinokkal szemben -
#22100 -
#22099 de mingyár megcsinálom ujra lehet azt küldök képet hol van -
#22098 nem kabinban van hanem kabinal vagy kabinokal szemben -
#22097 kódos a kabin???
-
#22096 enyi ramod van? az érdekes -
#22095 ilyen gépen jáccol vagy honan szeded ezt?max akadással.... a full grafikához élsimítás nélkül is minimum 1-1,5 giga ram kell vagy 256 os kártya.és ez saját tapasztalat mert én is jácottam 512 rammal és akadt mint az álat belevettem +1 gigát és utána hasított a játék amd athlon 2600+ 6600gt 128mb igaz ennel már jobb gépem van -
#22094 ott a válasz a második képen az egyik helyiségben találni kell egy plazmacsövet , ha jól emlékszem egy kisebb helyiség és 1vagy 2lőszertároló kabinal van szemben vhol -
#22093 Itt van részletesebben:
-
#22092 Help!!! Olyan küldinél tartok, hogy Főkaput kell megtalálni és elindítani a teleport. Mit kell csinálni? Delta labor 2-ben van mindez. THX!!!!
-
mcrae456 #22091 Hello mindenki!
van egy nagy problémám mondom is hogy mi az felraktam a doom 3-at és utánna felraktam a doom 3 roe-t és belépek a roe-ba és kéri a cd key-t a roe-nak elfogadja de a doom 3 nak viszont nem valaki tudna adni hozzá egy jó cd key-t.
MSN cimen küldjétek itt a cime:Arni.1942hotmail.com
előre is köszönöm !
-
#22090 En addig nem is kezdtem el jatszani vele amig karacsonyra meg nem leptem magam egy uj konfiggal! Hat megerte varni masfel evet!:D -
#22089 Jó neked hogy hogy te tudsz játszani vele:(Nekem is meg van csak akadozva nem az igazi:S -
#22088 Nah kijatszottam a Doom 3-at!
Eszmeletlen volt a jatek, ennyit meg egy jatekon sem paraztam mint ezzel! Utoljara kb. 95 kornyeken eltem at ilyen borzongos jatekmenetet, mikor a doom 2-t nyomtam haverommal felvaltva este korom soteteben asszem egy pentium 90-es gepen!
Le a kalappal az ID-s fiuk elott!
Nah akkor most mar megnezhetem a filmet is!:DD -
#22087 Csao!
Azt szeretnem kerdezni, hgy ti elkuldtetek-e a flottanak a segitsegkero uzenetet?
Miben valtozik mega jatek ha elkuldom, vagy nem?
-
#22086 A ROE elvileg felrak egy peccset.
A lejjeb belinkelt Inhell mod nekem sem indúl el,pedig látom a modok közt :S
Persze úgy csináltam,ahogy írta az infó.... -
fawcet #22085 Ezt a Classic Doom3 modot hogy kell telepíteni?
Létrehozok egy könyvtárat, és abba belerakom a tartalmát.
ROE nem zavarja meg?
És hányas patch kell ehhez?
Köszi előre is!!! -
fawcet #22084 Csatlakozom: miképpen érdemes felrakni, úgy hogy a ROE is fentvan?
Látni láttam a mod-ok között de nem indult el.
Kell a doom3at felpatchelni? Ha igen akkor hánya verzió?
Köszönöm előre is a segítséget!!! -
#22083 Már rájöttem. -
#22082 csinálj egy cclassic könyvtárat, abba másolj bele mindent, és akkor megjeneki a mod.
Arra kell ügyelni, hogy a felpecslet doom3 ra készült a mod. -
#22081 Ezt a Doom III Classic modot, hogyan kell használni, mert exe nincs benne. -
#22080 a F.E.A.R.-hoz erősebb gép kell nem?de az ment mediumon akadás nélkül -
#22079 az nem számít hogy mennyi a szabad helyem a gépen?