DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

odex
ez mi megtudná valaki mondani?

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

scorpeeon
na, honnan lehet leszedni a relief mappinget?? <#help><#help><#help>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

MerlinW

[merlinw.org]

andriska
Ja télleg <#nyes>

Taptarap
még jó jogy 1Gb van neki

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

andriska
Szedd le az árnyékot,meg élsimítást és akkor lehet nagyobb fps.Bár 768Ram nem ártana...

NeoMaN
már régóta van....

scorpeeon
honnan lehet leszedni a relief mappinget? mennyi a gépigénye? nekem: Intel P4 2,8GHz Northwood 512MB DDR RAM Sapphire ATI Radeon 9600XT 128MB mire számíthatok?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

KáZé
a tulmelegedes lehet hogy elõfordulhat mert kikapcsoltam egy hûtõt! akkor visszakapcsolom és leszedek egy patchet ha van

Istencsászár
tulmelegedés, driverhiba, tropa windows..

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

KáZé
van egy kis problémám! nyugodtan játszok, egyszer gondol egyet, vizszintes csíkok megjelennek egymásbamosódva össze vissza és lefagy a game! mi lehet a probléme ? vmi pecs kell hozzá? ati radeon 9600XT kártyám van és 2600as amd procim valamint 512 ramom! mit állítsak át hogy ez ne forduljon elõ hogy kifagy ilyen csíkokkal?

PLackó
normális az,hogy a doom 3 a lenti configon 800*600 mediumon 25 fps-t produkál?eléggé lehangoló..

Örm
Hello! Feltelepítettem a Resurection Of Evilt. Indítás után kéri az alapjáték cd kulcsát azt viszont nem fogadja el. Tudna valaki mondani egy jó kulcsot?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

PLackó
segítség<#szomoru1>

_Atti_
már van..le is lehet tölteni csak azért ne tettem fel mer ugyse birná a gépem..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

scorpeeon
Na, mikor lesz Doom 3 Relief Mapping?

PLackó
please help!
most játszok elõször.
delraktam az 1.3-as patchot+a magyarítást.nem crackeltem.
miután új játékot indítanák hiába írom be a cd-kulcsot,nem fogadja el,pedig nem kapcsolódok a nethez.többet is próbáltam,miért van ez?

LOL

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Kaszi46
így legyen a könyvtárszerkezet!: D:\Games\Doom 3\cdoom ugyanis valami nem jo az installjában, és + egy mappával beljebb rakja a classic doomot. igy az alapjáték nem látja! lehet nálad nem ez agond de nekem emiatt nem indult

*Posse*T.W.D*

Solid Snake
"csak az egere más " na itt a hiba
soulhunter
tehát kiválasztom a MODot...
aztán behozza a Classic Doom elõképet,ami nagyon tetszetõs,és fullra a Doom1 kezdõképét hivatott ábrázolni...

és ennyi...
nem ir ki semmit,nem tölt semmi,és hiába megyek a new game-re, nem hajlando elintitani...
onnantol meg csak a task kilövése segit,mert még az exit feliratra sem reagál semmit...

ja,és soha nem indul,de 1ik haverom gépén megy... és azé idegesit az egész,mert mindent az én DVDimrõl tett fel,ugyanazokkal a beállitásokkal, ugyanilyen konfiggal...
csak az egere más +csak 1 GB RAMja van...
neki mégis megy...<#falbav><#confused><#conf>

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

neozed
Két megoldás is van erre a problémára:
1: vegyél a játékhoz egy mac-et.
2: pc-verziot probálj meg futtatni pc-n.

Mint a nevében is benne van, ez MACintosh, és nem PC verzió... talán ezért nem indul... <#banplz>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Én azt nem bírnám ki szerintem, de majd kipróbálom.
Kb olyan vagyok mint az a gyerek tudjátok az éjjellátós webkamos srác.

KáZé
vagy ez csak egy crack ami 1 és fél giga?

KáZé
helló all! kéne egy kis help! nekem ez a verzió van meg Doom.3.NoDVD.Crack.MAC-OSX és semmivel nem lehet beolvastatni a "doom.3.toast" letárolt gamet! SEM AZ ALKOHOL SEM A DAemon tools nem olvassa be! mit tegyek?

Mert mit ir ki, mikor nem indul?
soulhunter
hihetetlen...
mindent leirtok 10000x,csak azt az 1et nem,hogy lehet a MODokat mûködésre birni

igen,igeeeen,még mindig a Classic Doom MOD-ra vagyok kivi,hogy fog az nekem müködni (jelenleg a 0.56-os verzio érdekel)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Megnéztem azt az oldalt van fenn annyiféle ROE file, nem tudom, hogy melyiket szedjem le, te esetleg nem tudnál küldeni cracket, vagy segits melyiket töltsem le és hogy telepitsem,email:[email protected]. Köszi!!

Hát nekem Kerio van, ott a hálózatbiztonságnál letiltottam a kifelé-t mindenhol. A konzol: ctrl+alt+0
GameCopyWorld

Esetleg szedj normális cracket...

Megy a ROE köszi evans, de minden inditáskor kéri a kódot, hogy lehet letüzfalazni a ROE exe.-ét, mert igy minden inditáskor bontanom kell az internetet???Még egy:hogy tudom lehivni a konzolt?

odex
ki volt már olyan helyzetbe hogy 30 gránátot eldobott megilyedésben egy nagy darab szörnyre hát én igen 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Hajrá! Kezd legalább veteran szinten, sötét szobában, hangosra állitva. Igy a hatásos!
itt a nyáriszünet , megvan az érettségi is , jöhet a rettegés , felteszem a doom3at és rettegek<#vigyor1>

Fontos, hogy ne legyél fenn a neten, mert azonnal ellenõrzi a kódot. Két kód van megadva, egyiket telepitésnél, másikat az elsõ inditáskor kell megadnod, de legyél offline.
Evans:müködik a mentés akadálytalanul veszem az akadályokat a pokolban, még egy segitséget kérnék. Ha feltelepitem a ROE-t a telepitésnél a kódot elfogadja, fel is települ a játék, de mikor inditanám a játékot az adott kódot/amit mindenki tud/ nem fogadja el invalid key kódot ir ki.MIÉRT, más ismeröseimnél MIÉRT jó????

soulhunter
a MODokkal csak a baj van...
egyedül 2 mûxik:
ahol megmaradnak a hullák,meg az,amikor a zseblámpár felrakja 1-2 fegyverre

ha vki tud még müködö MODrol,azt legyen szives dobjon meg 1 linkkel 😊

de leginkább annak örülnék,ha vki elárulná,hogy a Doom Classic 1.20 alpha MOD mér nem mûxik!
Doom 1-ezni akarok D3-as motorral végre!

de kiválasztom,behozza a D1 logot,és annyi... nem tölt semmit, csak van...
aztán new game,és áll... nem csinál semmit...

Köszi mégegyszer.

Vki Help! Felraktam a sabot nevü modot (stupid angry bot), de mikor inditanám a modot, akkor kilép. Fent van a Roe+1.3 patch.
mail ment
Ok. Elküldöm. De figyelmeztetlek, hogy a Pokol (Hell) pályán már az elején 3 imp kinyirása után találkozol egy Hell Knight-tal és csak egy pisztoly valamint egy shoti lesz nálad...
marine szinten nyomom, küld már el légyszi a mentést a [email protected], és NAGYON KÖSZÖNÖM !!

Kozben talaltam egy jo cvarlist-et: http://ucguides.savagehelp.com/Doom3/fullcvarlist.htm

Az, amit te irtal, a kepernyo jobb felso sarkaban aktivalja a kep/s szamlalot, es ugy van pontosan a doom3-ban, hogy com_showFPS 1.

En azt a com_maxfps-t keresem a doom 3-ban, amivel a quake 3-ban be lehetett loni a masodpercenkenti maximum fps-t.
com_drawfps 1
Ez a hivatalos, de pl nekem nem müködik.
Meg egy kerdes: a q3-ban volt olyan konzolparancs, hogy com_maxfps, itt ilyet nem talalok. Tud valaki hasonlot?
De ha annyira kell, akkor küldök mentést, csak ird le milyen szinten nyomod, mert nekem van marine, veteran és nightmare mentésem is, azokból is több.
3-4 BFG elég nekik. Rakétával is kilehet lõni õket. Nekem shotgun-nal is ment. A BFG területre is hat, igy elég, ha közéjük lövöd. Ha nyomva tartod a BFG-t és a trigger felmegy 3-asra, akkor 3x nagyobb erejü töltetet lõ ki.
Nem tudok a DOOM3-ban a delta4-bõl tovább jutni, nem tudom lelöni a két pokolszörnyet, tunda nekem valaki küldeni mentést, hogy átugorjam ezt a részt, mert ez után a pokol/HELL/ következik, de ha nem segitetek soha nem fogok odajutni. Ha van valaki dobok egy email cimet. KÖSZI!!!

Sziasztok!

Egyik cimboram egy kivalo masinan (3,4 a64, 1g ram, inno3dgef6800gt, audigy4pro, xppro, dx9c, legujjabb nvidia drv) futtatja a doom3-at, 1.3-as patch-csel es a pokolban egy meghatarozott helyen mindig fagy a jatek. Egy viszonylag nagyobb teremben egy raketas szornyeteg allitja meg a gepet(gondolom a raketak fenye altal bevilagitott bonyolultabb geometria miatt). Szerintetek lehet szoftveres hiba? Mert mi 3 dologra gondolunk. Vagy tulmelegszik a kartya, vagy a proci, vagy a hangkartya fogja meg, vagy a doom3-al van baj.