23325
-
#15990 Hi te mivel jáccasz ha megkérdezhetem "Nincs korszakalkotó elem" fejtsed ki bővebben -
#15989 Szerintem a STALKER szín és textúravilága is elég természetszerűre sikeredett, legalábbis az eddigiek alapján. -
#15988 FACEFACEFACEFACE FACE FACE ittafeje, ez kuriózum nem? -
#15987 Hát ilyen kihegyezett emberi fejeket én már láttam...talán a DukeNukem4Ever trélerében :D ...de a viccet félretéve pl. az amúgy igen ocsmányra sikeredett MATRIX játék karakterfejei sem voltak rosszak.
De már a NOLF2-ben is pl. volt hajszálankénti haj, nem ilyen egybeparóka szerűség...
Szal mondom, az a baj, hogy nincs igazán korszakalkotó eleme a játéknak. Talán a vaksötétség... -
#15986 na igen de az foleg szocreal lehetett igy teljesen mas kompozicio -
#15985 pk unrar elott nem csinaltam filelista mentest igy most nem tudom h mit kell torolni -
Gear #15984 Egészségedre.Fikázd csak.
Mindkét játék nagyon jó lessz a saját műfajában. Szerintem még pár évig nem fogunk tökéletes textúrákat/színeket látni a játékokban de én a mostaniakkal teljesen elégedett vagyok.
És nem istenítettem semmit, csak a doomhoz képest a texturák és színek a hl2-ben közelebb állnak a természeteshez.
-
Zizzencs #15983 Akkor toltodik fel, ha kinyirsz 5 valamit... -
#15982 Pff nemmindegy hogy nézki ki kurvajól ennyi. -
#15981 Minek az neked? -
Zizzencs #15980 A foszorny kiirtasanak modjara kb. 10 sec alatt siman ra ;ehet jonni. Hintek: eddig a soulcube volt a legerosebb fegyvered. Mindent kiirtott 1 lovessel. Hu, hat ez a szorny eleg nagy. A soulcube 1 lovese sem irtja ki. Azert meg probalkozzunk egy kicsit vele... -
#15979 VALAKI LEIRNA VEGRE H MILYEN FILEOK ES MAPPAK VANNAK A BASE KONYVTARBAN.
elore is thx -
#15978 Ha már itt tartunk, ilyen biztos nem lesz soha egy mars bázis, de ezt hagyjuk már.
Bázis ide, bázis oda, hordót, falakat, fémet, vezetékeket, csöveket, csempét meg még ezer dolgot már láttam (de ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül...). -
#15977 Császárka óvatosan az ilyen kijelentésekkel.. -
#15976 ilyen emberi fejeket en meg nem lattam, leglabbis nemelyik egesz jo lett -
#15975 jobblesz mindenkinek hidd el pá -
Csaba #15974 Ja, elég csak a Mafiára gondolni.:-) -
Najó8, én inkább megyek aludni... ehez már fáradt vagyok... -
#15972 seácok valaki szánjon meg és irja le milyen cachel kell babrálni?:) -
#15971 Életszerűbb színeket már eddigi játékokban is láthattunk, nem kell ahhoz HL2.
Korszakalkotó vajon? Mondj egy dolgot, amit még nem láttunk eddig játékban! -
#15970 csak kiiakaszt a sok hülyeség -
#15969 majd rajavounk a fullbright modra :) -
#15968 Kezdi már a császár..beindul a flame :S -
#15967 Honna veszitek hogy ez nem eletszeru?
Voltatok mar mars bazison?
Vagy ez is olyan kozhely, hogy atomrobbanast mar mindeki latott? -
#15966 Egyébként szerintem a gamma felrakása 2-re csak ront az összképen.
A színek fakók lesznek, a világosabb részek, meg már-már vakítóak...és még a füst is kontúros lesz...
Szal el kell fogadni, hogy ez a játék ilyen sötét, így van meg igazán a hangulata. -
#15965 Úristen nehogymár a Hl2 papirgrafikáját meg a kockás grafikáját istenitsed neeeeeeeeee adjak képet hogy milyen a hl2 szánalom.hu. -
#15964 Ha ezt: #15949 elolvassa neked véged! -
Gear #15963 "Életszerű" graf(színek) majd a HL2 ben lesznek.Legalábbis a videók alapján.
Ezt annak ellenére mondom hogy nekem nagyon tetszik a doom3 , vmi eszméletlen a grafikája .Bárki bármit mond ez a gama korszakalkotóra sikeredett.
(Csak azt a tetves plasma storage kodot nem találtam sehol hogy a fene essen bele.) -
#15962 2.8HT (3.2n) de sztem def-on se lenne sokkal kevesebb eredmeny, majd megnezem, 1G R -
#15961 Emlegetett szamár... -
#15960 re ne ideglejetek a hülyeséggel -
#15959 Jó, akkor csak én értettelek félre. Megyek inkább aludni, mielött jobban magamra haragítom a T. topiclakókat, mint Istencsászár és DJ RX7 egyszerre. -
#15958 az, ja, az.... -
#15957 Hiba: Procid milyen? Ramod mennyi van? -
#15956 Legyszives valaki linkeljen mar be nekem egy faljlistat a base konyvtarrol! -
#15955 na kit vertem ki...jelentkezzen..:p -
#15954 Arról volt szó, hogy a játék nincs optimalizálva ami igaz is, hisz optimalizációnak ritkán nevezzük az aniso ki - be kapcsolását és a nem látható textura különbség tömörítését. Az más tészta, hogy persze optizva van, hisz egyébiránt semmin nem futna el. Most elmondtad nekem, hogy az aniso sebesség vesztéssel jár..én meg tök hülyén nézek ki a fejemből mer' nem értem majóistennek bizonygatod ezt a köztényt.. -
#15953 Ilyen kérdésekre válaszul bőszen várjuk a D3 motoros játékokat (én eddig egy ilyenről tudok: Quake4). Talán ott kiderül, hogy csak az ID-nél volt a grafikusok fele szinvak. :))) -
#15952 1280x1024 / UH / 2xAA 8xAZ Timedemo1 = 25 FPS
game kozbe 10-50 FPS atlag 20 :) azittem uj kartya kell de azert egesz turhetoen megy (9800pro)
valamint image_compress 1, es image_precomp... 1. ettol nem lesz tobb fps, viszont nem is lesz rondabb, de egy kicsit lecsokkent az akadozas (a kepminoseget megneztem ki volt kapcsolva es szinte nem latni)
-
#15951 az császár apám..az császár volt, jaj neked ha visszajön :DD