23325
-
#16031 Oksza, akkor annyiba maradunk, hogy neked is és nekem is igazam van. -
Zizzencs #16030 Meg azon kivul ez volt az elso ilyen, amiben tenyleg tudtam felni. -
#16028 Kit érdekel, hogy te mit írtál.
Én ezt a képet hiba-nak nyomtam be, mert kért kidolgozott fejeket.
Azt, hogy te mit hemzsegsz mellé az számomra lényegtelen. -
#16027 Erdekes h az id minden organumot leszponzoralt, a Thief 3 nak ez nem sikerult, na mind1 biztos csak a pr-juk szarabb:::))) -
Zizzencs #16026 "Jó szemed van, ha az előbb említett 10mb *.bmp vs. 1mb *.jpg között különbséget látsz."
Csinalj egy fekete-feher csikos 10 megas BMP-t. Csinalj belole JPG-t. A csikok menten sajnos el fog mosodni, szurkes lesz.
Ez nem minden kepen eszreveheto, de van olyan, amelyiken igen. Plusz lehet csinalni lossless JPG-t is, de ahhoz meg leteznek olyan kepek, hogy a JPG nagyobb, mint a BMP/TIFF :-) -
#16025 Hát ti igen, mert nem játszottatok a Thief3-mal, és a Deus Ex 2-vel.
Mondom, higgyétek el, árnyék téren verhetetlen a két játék, ha más téren nem is! -
#16024 Te tényleg nemvágodle mit irtam arckidolgozás egy dolog de ottvan a többi dolog is mégegyszer olvasd el mit irtam hátha hátha sikerül felfogni -
#16023 Szerinted mennyire érdekel a szponzorált on-line sajtó véleménye, amikor rendelkezésre áll a saját szemem is??? -
Gear #16022 Talán hogy eddig itt látthattuk eddig a legjobban megoldva. -
#16021 a fejről volt szó, és az arckidolgozottságról.
és ne harsogjál má', kapd már le a mancsod a Caps Lock-ról. -
#16020 Na itt van ket link aki a grafikaval vitatkozik veluk vitatkozzon:(meg szurhatnek be kb 10-et)
1 link2 link -
#16019 ez mitől korszakalkotó? -
#16018 Aaz mewg a másik hogy ut 2004 motort teljesen kiaknázták pl thief3ba a fény árnyékot ut2004be a nagy nyilt terepeket és még sorolhatnám a doom3 pedig az 1. játék ezzel az enginével szal tök feesleges összegyüjteni a különböző játékokból azt hogy mi szebb mi nem. majd ezzel is készülnek sok gammák amikbe más és más a motorban lévő tulajdonságot fognak kiaknázni. aki nemért egyet az szóljon . -
#16017 Jó szemed van, ha az előbb említett 10mb *.bmp vs. 1mb *.jpg között különbséget látsz..egyébiránt igazd is lehet vagy van..frankón nem vágom fast fourier transzformaciót csak a szememnek hiszek..az meg azt mondja nem igazán van különbség... -
Zizzencs #16016 "Korszakalkotó vajon? Mondj egy dolgot, amit még nem láttunk eddig játékban!"
Pl. azt, hogy az imp a sotet folyoson a sajat tuzlabdaja miatt vet arnyekot. -
Gear #16015 A grafról meg annyit hogy addig örülök amíg nem teljesen életszerű , mert azt napmintnap látom , a monitorom meg mást akarok látni mint az utcán. Ennyi. 1 grafika nézzen ki grafikának , de legyen igényesen megcsinálva . Ez szerintem sikeres volt mind a három említet gémben. -
#16014 Nem erről van szó elmeharcos!
Te szerinted, ha egy kis helyiségben bármilyen fényforrás van az nem szórja a fényt, hanem ennyire fókuszált? Mi ez lézerfény? Vagy mi a lófasz? -
#16013 NÉZZÉL MÁR ERRE A KÉPRE SZÁNALOM KOCKÁS GYENGE -
#16012 Na megegyszer:
Sztem felesleges a grafikan vitazni es osszehasonlitgatni,fuggetlen jatekujsagirok kifejtettek
ahol eddig neztem minden ertekelesben 10/10 volt a graf. -
#16011 tessék pl. ez sem olyan rossz fejkidolgozás. -
Gear #16010 Rajtad meg nemtok kiigazodni. -
#16009 JÓ AKKOR SZIGGYAD SZAR ENGINE SÖTÉT IGÉNYTELEN TECHDEMO ÖRÜLJ NEKI TESSÉK SAJNÁLLAK TISZTA SZIVBŐL HA EZ A VÉLEMÉNYED RŐLA -
Zizzencs #16008 Szia!
Van kulonbseg a ket kep kozott, s ez legjobb az FPS-eknek es egyeb 3D-s jatekoknal jon ki. A JPEG veszteseges tomorites, ami rontja a minoseget, elsosorban azzal, hogy a fast fourier transzformacio, amit alkalmaz nem kepes a bemenojel spektrumat tokeletesen visszaadni. A tobbi vesztesegtol eltekintve is mindenkeppen elessegromlast es elmosodast jelent a dolog.
Mas kerdes, hogy ez nem minden esetben rossz, akar javithat is a latvanyon...
Mindenesetre a doom3 meggyozott arrol, hogy programozoknak mostanaban nem sok plusz baber fog teremni grafikus motorok teruleten, ellenben a grafikusok igazan jol fognak keresni :-) Ugyanis mostantol fontosabb a szep textura megrajzolasa, mint a gyors/pontos rendereles, tobbet lehet vele javitani a minosegen. -
#16007 Sztem felesleges a grafikan vitazni es osszehasonlitgatni,fuggetlen jatekujsagirok kifejtettek
ahol eddig neztem minden ertekelesben 10/10 volt a graf. -
Gear #16006 Elhiszem mert személyszerint nemigazán jácctam a Thief3-al.Ugyhogy ezzel az állításoddal nemtudok vitába szálni.
-
#16005 szerintem egy tök sötét bázison ahol csak ritkán van erős világitás minek oda halovány árnyék? amikor sötétvan
GONDOLKOZZ KICSIT!!! -
#16004 najo m1ekaludni, tegyetek be pofakat! :) -
#16003 Figyelj már te elmeharcos, 9800proval játszom, minden fullon 4x élsimítással! te majomparádé! -
#16002 ezer thx -
#16001 Nézd meg a Thief3-at és a Deus Ex 2-t! Fény-árnyékban verhetetlenek. És az árnyék ott tényleg árnyék! Nem csak feketeség! -
#16000 en a tenyeket akarom latni! :) -
#15999 Mondom engine ennyi. Nem gef 2 mxel kéne jáccani -
Gear #15998 Bezony.PL a Doom3-ban a fémfelületek nagyon jók. Korszakalkoto? Talán kicsit erős volt a kifejezés de a fényár-nyék hatások progiban még ennyire jók nemvoltak,legalábbis én nem emlékszem.Az FC ben szépek voltak a vetett árnyékok de néhol elég bugosak is. -
#15997 De most miről beszéltek gondolhatjátok hogy carmak netudott volna ilyet csinálni simán megcsinálhatta volna 1enként a hajszálakat hogy 1 fps legyen a játék de gondolt mindenkire nemigaz hogy nemlehet felfogni ezt. -
#15996 Mit fejtsek ezen ki? Ha nem érted a mondatot, akkor vagy csökkent értelmi képességű vagy, vagy szövegértelmezési gondjaid vannak.
Mondj egy korszakalkotó elemt! -
#15995 Na tenyleg, kuldjel nekem nagy kepeket fo fejekkel
mondjuk airo-ra -
#15994 Igen az a haj tenyleg jo, errol jut acembe 3dmark03 is :) -
#15993 Hát, nem akarok megint előhozakodni a Thief3-mal, de ott is van pár igen életszerű fej textúra, de talán még a Deus Ex 2-ben is. -
#15992 adj egy kepet de jominosegben (KOX GFX nagy felbontas) -
#15991 Hát nézzük csak:
game00.pk4
game01.pk4
game02.pk4
game03.pk4
game04.pk4
config.spec
gamex86.dll
DoomConfig.cfg
doomkey
és 3db könyvtár: savegames, screenshots és maps