WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha körülnézel a CD-n találsz egy nem egészen odavaló könyvtárat: Razor1911 és ha belenézel találsz benne érdekes dolgokat.
Plííííz help!
Letöltöttem, kíírtam CD-re, telepítettem O.K.
Elindításnál kéri a CD-t pedig benne van a meghajtóban. Kell hozzá vmilyen crack is? XP-m van egyébként.
Segítsetek Köszi
Én hardon nyomom, undeadeknél vagyok és itt már elég nehéz. de így izgalmasabb
Coine
tanácsot kértem, nem kioktatást.
továbbá semmit nem segítettél a témában.

Mi van ti hard-on jatszotok vagy mi? En normalon nyomom de eddig meg egyszer se kellett ujra kezdenem max nehanyszor load-olnom es most kezdem el az Arnyelfekkel a mission-okat.
Coine
ugyanez.
én tom mit kell csinálni, de nem érek oda én sem.

Coine
azon már rég túl vagyok, nem olyan nehéz csak kell háttérbázis.
miután kinyírtál 2 emberi bázist és oda felhúztad a saját aranybányáidat nagyon könnyû.

most azon a pályán vagyok az orkokkal, amikor Cérnával az élen lerohannak ezek a diszkós elfek 😄
hlp lécci, mert vágom, h. el kéne jutnom a teleportkapuig, de elpusztítják az összes épületemet és Mission Faliedet kapok.

Orkok szvsz is gyengék az elõzõ 2õhöz képest.
idáig undead üt mindent.
mondjuk nekem akkor is szimpik az orkok 😊 talán a brutalítás miatt 😄

Magus : miután megcsináltad azt a pályát, jönni fog az amikor 15 ezer fát kell összeszedni. na azzal én 2 napig szenvedtem, míg végre ma sikerült.
ahogy már vki mondta át kell telepítened a városod a bal alsó aranybányához, mert a másikat elég nehéz megvédeni.
onnantól kezdve lenyírod a kék bázist, kiépítesz védelmet, megszerzed a shreddereket a goblinoktól és megnyerted a pályát.

na de visszatérve : vki adjon tanácsot a 5ös Ork pályához amikor lerohannak.

húbáz mennyit írtam 😄

töltsed csak. én is azzal szedtem le
Aquli
en csak most toltom, de mivel modemes vagyok, kb egy het mire lejon...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

magus
én azt nemtom megcsinálni amikor az a sok emberi bázis van😞

az baj hogy tul gyengék az orkok. gyengébek egyértelmuen mint az emberek és az undeadek

már igen
Keress a Kalin
jelszó : duri
Annak aki a Kalin szervert indít õneki kell indítani a játékot.Miután mindenki a LAN-t választotta a szervert indítónak kell játékot kreálni.Van úgy hogy 1 percet is várni ell mire megjelenik a csatlakozó játékosnál a szerver.
Fecske
En a WinXP-t most telepitettem ujra, es semmilyen videocodecet nem raktam még fel. Vagy a windows sajatja zavar be?
Fecske
Sziasztok! problémám van WinXP Professional alatt nem akar futni a warcraft3! ilyen hibauzeneteket kuld:

nemtudom mi baja lehet, segitsetek plz!

thanx
Dikkma
ihun e

nemtoom ehhez is jó-e de sztem igen.
mi ez a GereT név?
Tool Palette(a különálló ablak):
A lenyilo helyek beállításai fentrõl lefelé:
Unit Palette
Neutral Passive
Neutral
És itt a Building ikonok közül az elsõ.

Nem tudja valaki hogy hogy kell "HARD" -on túlélni azt a 30 percet a Human 5 - ös (March Of
The Scourge" - Hearth Glenn) pályán???
a Human 5- vagy 6. pályán hogyan lehet végig emnni?
30 perc van hogy megvédjem a falut.
Hard-on játszok és lehetetlen megcsinálni szerintem.
DuriBumi
jelszó: duri
keress meg
Megvan már a Kali regisztrációd?
Coine
Orkokkal most vagyok azon a pályán ahol 15 ezer fát kell szerezni.
Vhogy felüdülés volt az élõhalottak után.
Mondjuk már a 3. pálya meg tudott izzasztani, amikor 4 human bázis van, pár* meghaltam ott 😊
mondjuk volt, h. úgy csináltam, h. közben vacsoráztam 😄

Supergamez Chat
http://www.kali.net/kali/asp/default.asp
Mindenképp ide kell jönnöd mert azthiszem regisztrálni kell...próbálkozz
Mi nem müködik?
szomoru
Nem hiszem el hogy nem lehet visszaolvasni 😞
Morfi
Megkapom majd én is a progit? ;>>>>

Adj egy emil cimet az enyémet megtalálod
Van egy patch p230-240 ezt keresd meg
Megtennéd hogy visszaolvasol mondjuk a #850 - ig
Kösz a gyors választ!
Ahhoz az undead pályához is tudnátok tippeket adni, amelyiken egy varázslatot kell megvédeni? Az elsõ 25 percben nincs sok gond, de az utolsó két percben mindhárom irányból jönnek és max lényszámot már elértem és a pénzem is elfogyott.
Ma reggel jött le játék. A human 5. pályáján vagyok és nekem eddig bejött a játék.
Ha bár néha egy kicsit uncsi, de azért megállja a helyét.

Addig is várjuk a diablo3-at.
magus
szerintetek egy forumba csak istenito kiritkát lehet irni és épitot nem? az igenis a készitok hibája hogy bárkinek eszébe juthat abahagyni. eettõl függetlenüll jjó

Ams
hány cd-s?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

RangeR
1-2-3 benyomások: Hihetetlen,ekkora hangulata nem volt még semminek!A multi csak fokozza,az is brutál LAN-on.A single utánozhatatlan.
10-es skálán:
zene:10+25
grafika:10+2
hangulat:10+25
játszhatóság:10+2
multiplayer:10+20
sigleplayer:10+50
átvezetõ mozik:10+25
így lehetne reálisan értékelni kb.

Goodwill
hoppá

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

RangeR
Ti nem jó topicba jöttetek...Neverwinterrõl akartatok beszélni nem?Abból aztán minden hiányzik,a hangulata olyan,mint egy nagy farok,mikor nem áll éppen.De ez itt Warcraft3!Ebbõl nem hogy hiányozna valami,hanem annyi van benne,amit gondolni sem mert a régi Warcraft játékos!Az ork kampány már az elsõ pályán mindent ver az egész játékiparban.A második csak fokozza.Nem a barátok közt nézted a tv-ben közben,és félálomban összekeverted a Warcrafttal?Erre tudok gondolni perpillanat!Thrallnak nézted azt a faszit akit nyomnak maffiózónak a tv sorozatban?!?

magus
én is pont ugyanezt érzem...
na majd az orc kampány. na az még unalmasabb. most legszivesebben a nightellfel lennék de ott még nem tartok😞

magus
itt is ctrl+1

Evil
hat nemtom emberek.Kicsit csalodott vagyok a 3. resszel kapcsolatban.Valami hianyzik belole kb. mint anno a dio2 bol.Mosz ue. erzem. De par nap utan meg nem alkotok vegleges velemenyt ,meg ugyis csak ket fajt probaltam ki ugyhogy belevetem magam meg egy parszor.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a csapatoknak számot adjak? pl: más stratégiákban ctrl+1, shift+1, stb...

addaam
Kösz!
addaam
Biztosan leírtátok már ezerszer, de honnan lehet letölteni?
Valaki elárulná mit kell csinálni az orc 5-ös pályán? Semmi quest nincs, hatalmas sereg lerohan és kész. Persze látom lehetne menni egy úton, de nem érek végig mert kiírja, hogy minden épületet leromboltak. Mission failed.
????

Coine
kicsit uncsi lett a végére ez az undead kámpány.
még van az uccso pálya, de nincs késztetés, h. végignyomjam...majd máskor

Sephi
Lehet nem erti..

A urna ott lesz egy kicsi kincses ladaba😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
miert kell minden topicba beirni valami kis aprosagot?? 😊) egyebkent 1cds