WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg a Razor1911-ben volt a megoldás.
THANX
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Letöltöttem, kíírtam CD-re, telepítettem O.K.
Elindításnál kéri a CD-t pedig benne van a meghajtóban. Kell hozzá vmilyen crack is? XP-m van egyébként.
Segítsetek Köszi
miután kinyírtál 2 emberi bázist és oda felhúztad a saját aranybányáidat nagyon könnyû.
most azon a pályán vagyok az orkokkal, amikor Cérnával az élen lerohannak ezek a diszkós elfek 😄
hlp lécci, mert vágom, h. el kéne jutnom a teleportkapuig, de elpusztítják az összes épületemet és Mission Faliedet kapok.
Orkok szvsz is gyengék az elõzõ 2õhöz képest.
idáig undead üt mindent.
mondjuk nekem akkor is szimpik az orkok 😊 talán a brutalítás miatt 😄
Magus : miután megcsináltad azt a pályát, jönni fog az amikor 15 ezer fát kell összeszedni. na azzal én 2 napig szenvedtem, míg végre ma sikerült.
ahogy már vki mondta át kell telepítened a városod a bal alsó aranybányához, mert a másikat elég nehéz megvédeni.
onnantól kezdve lenyírod a kék bázist, kiépítesz védelmet, megszerzed a shreddereket a goblinoktól és megnyerted a pályát.
na de visszatérve : vki adjon tanácsot a 5ös Ork pályához amikor lerohannak.
húbáz mennyit írtam 😄

az baj hogy tul gyengék az orkok. gyengébek egyértelmuen mint az emberek és az undeadek
jelszó : duri
nemtudom mi baja lehet, segitsetek plz!
thanx
A lenyilo helyek beállításai fentrõl lefelé:
Unit Palette
Neutral Passive
Neutral
És itt a Building ikonok közül az elsõ.
Nem tudja valaki hogy hogy kell "HARD" -on túlélni azt a 30 percet a Human 5 - ös (March Of
The Scourge" - Hearth Glenn) pályán???
30 perc van hogy megvédjem a falut.
Hard-on játszok és lehetetlen megcsinálni szerintem.
jelszó: duri
keress meg
Vhogy felüdülés volt az élõhalottak után.
Mondjuk már a 3. pálya meg tudott izzasztani, amikor 4 human bázis van, pár* meghaltam ott 😊
mondjuk volt, h. úgy csináltam, h. közben vacsoráztam 😄
Mindenképp ide kell jönnöd mert azthiszem regisztrálni kell...próbálkozz
Ha bár néha egy kicsit uncsi, de azért megállja a helyét.
Addig is várjuk a diablo3-at.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
10-es skálán:
zene:10+25
grafika:10+2
hangulat:10+25
játszhatóság:10+2
multiplayer:10+20
sigleplayer:10+50
átvezetõ mozik:10+25
így lehetne reálisan értékelni kb.
na majd az orc kampány. na az még unalmasabb. most legszivesebben a nightellfel lennék de ott még nem tartok😞
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
????