6256
  • gtom
    Hány mb a béta?
  • Ymir
    de van most mondom az egyiknél nem enged fel download data errorm ,én is csodálkoztam de ez van
  • Davidus
    Nincs külömség a 2 server között.
  • Ymir
    download data error!!!!!
  • Ymir
    de a .net az nem megy
  • Ymir
    na már kiprobáltam az orkokat király nagyon
  • Davidus
    Meg lett ugatva hogy a net-re kell menni.
  • Ymir
    nem hiszem el bent vagyok bár nem látok egy channelt se azaz nincs ott senki de azé király a .org-on nincsenek magyarok?
  • Ymir
    na ferro az a helyzet hogy mikor felcsatlakozik kiirja hogy downloadig error gondoltam szar a cim nekem aztán ott jukadtam ki hogy a .net -es verzio nekem nem jo ugyhogy a .org -al probálkoztam és bejött nem irt ki errort .
    bent vagyok elkezdem csinálni az accountot és nem csinálta meg igy nem tudtam még jáccani neked nem volt ilyen create accont hibád?
  • Joint
    nekem se ment
  • Ferro_TwL
    "C:\Program Files\Warcraft III\Frozen Throne.exe" -wf na szoval azert leirom hatha valahol ez lenne a hiba:AZ UTVONAL MARADJON CSAK A -wf-et KELL A VEGERE IRNI.(a - jel elott egy space tehat pl: "d:\war3beta\Frozen Throne.exe" -wf. )

• Krac
    Énis megpróbáltam 73-szor. Semmi.
  • Ferro_TwL
    Nehany emberkenek problemaja van az 3.01-es felinstallalasaval. Itt a megoldas (magyarul:D):

1.start menu, futtatas, beirod regedit

2.a megnyilo ablakban a HKEY_CURRENT_USER-re klikelsz onnan Software es utanna Blizzard Entertainment

3.ott lesz a Warcraft3 , klikkelj ra akkor megjelenik hogy Installpath es InstallpathX. Az a lenyeg hogy MINDEGYIK A WC3BETA KONYVTARRA MUTASSON (jobb klikk modositassal tudod megvaltozatani).

• Ferro_TwL
    v3-as loadert hasznalj ez meg mindig a STRESS server szoval van meg vannak bugok boven. (ja es azert nezd meg hogy 3.01-es peccset hasznalsz es ha original a game akkor NE hasznald a virtual cracket)

Itt a link ezen rajat van minden tobbet en se tudok:
    http://www.dbz-power.de/Warforge/
  • Ymir
    73 dik probálokzásnál felconnectelt de aszt irta ki hogy hiba lépett fel a fájlok letöltésekor, asszem még maradt egy hajszálam mert a többit kitéptem már
  • Ymir
    aszzem ez volt as 72 dik brobálkozásom hogy ki be lépkedek a gaméböl es connect de az eredmény semmi, már itt állok az ablak szélén nem sok kell hogy ki is ugorjak
  • Ymir
    "C:\Program Files\Warcraft III\Frozen Throne.exe" -wf
    persze igy se megy
  • Ymir
    a gateway adder ben mindent ugy csináltam ahogy irtak se a .org-al se a .net-el nem megy
  • Ymir
    addj már egy icq számot
  • Ymir
    3. Change your WC3x shortcut by adding "-wf" (without the quotes) after the Frozen Throne executable. Double click, select Warforge as the gateway, enjoy! [You may also add "-window" (without the quotes) to play in a window.]

ez mi a szart jelent ja és mikor rányomok hogy connect to bnet nem könnectol tehát a wf csatiig már nem is jutok el
    segits pls
  • Ferro_TwL
    Ird a a gateway adderbe es utanna "save and exit". A jatekon belul valaszd ki a wf gatewayt (dupla klikk, ha az van kivalasztva akkor mikor fole viszed az egered akkor a wf gatewayt irja ki) es konnektelj. Van amikor nem tud belepni. Ilyenkor lepj ki a gamebol varj 1 percet aztan mehet. Neha tobbszor kell probalkozni de menni fog. Ja es a magyarok lehetoleg erre a wf servere gyertek: warforge.kicks-ass.NET ne az org-ra. Ott vagyunk vagy a hun vagy a twl csatin.Es a v3-as loadert hasznaljatok.
    Aki esteleg nem tud letoltesi helyeket stb. ne kerdezzen! olvasson vissza kicsit.
  • Ymir
    hát ezt nem értem beirtam a gateway adder be a cimet de nem indul azt irja hogy invalid bnet server,ez normális dolog?
  • Joint
    aaa Sehogy sem megy hagyom a rákba megvárom még lesz teljes...
  • Joint
    sehogy sem akar fellépni :(
  • Joint
    Srácok hova kell adni ezt? -wf?
  • Krac
    Hi! Gyertek majd irc.extra.hu #warcraft3.hu -ba néha:)
  • Ferro_TwL
    warforge.kicks-ass.net erre gyertek ne az org-re ezen kevesebben vannak es jobb, a twl csatin vagyunk ja es v3-as patch van ugyanaz a cim csak v3 (http://www.gtx.com/War3xLoader-301-v3.zip)
  • Krac
    ez a spirit walker 1 faszság
    csakugy feltámaszottam vele taurenjeimet enemy meg csak nézni tudott:)
  • magus
    izeke most meg azt irja ki hogy nem jo a patch. pedig 301 van. lehet hogy aza gond hogy felulirtam a virtual crackel mikor eredetim van? feltudnatok rakni azokat amiket o rak fel magatol?
  • magus
    na majd holnap. illetve ma delutan. vagy inkabb jovohet pentek sztem...
    reg jatszottam ezzel akarom ujrakezdeni
  • Davidus
    Ja és kéne egy egységes magyar chanel. Mi most a TWL chanelen vagyunk:)
  • Davidus
    A readmejében le van irva minden. warforge.kicks-ass.net ezt az IP-t használjátok az org-os lassu
  • Davidus
    http://217.160.69.65/war3x követitek az instrukciokat addig hogy felrakjátok a 301 peccset

http://www.gtx.com/War3xLoader-301-v3.zip letöltitek ezt a loadert és kicsomizzátok a war3 könyvtárba
  • Ferro_TwL
    Jaccotunk most irom icq-n ne legyel lama kurva egyszeru:)
  • Davidus
    Lynx te lama olvass és gyere egyebet nem tudok mondani:)
  • Davidus
    ja és a server ip vége ne org legyen hanem net mert az a server gyorsabb
  • Davidus
    "C:\Program Files\Warcraft III\Frozen Throne.exe" -wf ez az elérési ut futtatásba kell beirni
  • Lynx_TWL
    na én csak anniyt tudok hozzászólni
    HOGY A JÓ KURVA ISTEN BASSZON SZÁJBA MINDENKIT, MERT EZ A PCISA A KURVA ANYJÁBA NEM EMGY, FEL VAN PECS MEG MINDNE BUZI, BIZTOS FOGLALJÁTOK A HELYET A SERVEREN AZT NEM FÉREK EL A CIGÁNY ARAB KIS BÉNA TESZTEREKTŐL.....
    szal vkit ferro, dav meg kéne rugdosnotok erősen :)
    ps:VAGYOK ICQN, MÁR ÖCCÁZSZOR IRTAM NEKED DE MÉG KUSSOLSZ MINDIG...
    most értem haza erre meg nem tudok jáccani
    balhé lesz....balhé
  • magus
    nahhh segitesetek pls!

-felraktam a frozen thronet
    -elinditottam a 3.00-s patchet
    -elinditottam a 3.01-es patchet
    -kicsomiiztam mindet a War3xLoader-301-v2.zip -bol
    -beirtam a warforge szervert es a timezonet 1-re
    -utanairtam hogy -wf
    -es nem megy:(

w2k-m van es lan alol vagyok...
  • magus
    nem megy. felraktam a betat a cd keyyel, raraktam a 2 patchet, a loadert is de semmi. lehet hogy kene a virtual crack?

azt irja hogy invalid battlenet server