6256
-
gtom #2400 Hány mb a béta? -
#2398 de van most mondom az egyiknél nem enged fel download data errorm ,én is csodálkoztam de ez van -
#2397 Nincs külömség a 2 server között. -
#2396 download data error!!!!! -
#2395 de a .net az nem megy -
#2394 na már kiprobáltam az orkokat király nagyon -
#2393 Meg lett ugatva hogy a net-re kell menni. -
#2392 nem hiszem el bent vagyok bár nem látok egy channelt se azaz nincs ott senki de azé király a .org-on nincsenek magyarok? -
#2391 na ferro az a helyzet hogy mikor felcsatlakozik kiirja hogy downloadig error gondoltam szar a cim nekem aztán ott jukadtam ki hogy a .net -es verzio nekem nem jo ugyhogy a .org -al probálkoztam és bejött nem irt ki errort .
bent vagyok elkezdem csinálni az accountot és nem csinálta meg igy nem tudtam még jáccani neked nem volt ilyen create accont hibád? -
Joint #2390 nekem se ment
-
#2389 "C:\Program Files\Warcraft III\Frozen Throne.exe" -wf na szoval azert leirom hatha valahol ez lenne a hiba:AZ UTVONAL MARADJON CSAK A -wf-et KELL A VEGERE IRNI.(a - jel elott egy space tehat pl: "d:\war3beta\Frozen Throne.exe" -wf. )
-
Krac #2388 Énis megpróbáltam 73-szor. Semmi. -
#2387 Nehany emberkenek problemaja van az 3.01-es felinstallalasaval. Itt a megoldas (magyarul:D):
1.start menu, futtatas, beirod regedit
2.a megnyilo ablakban a HKEY_CURRENT_USER-re klikelsz onnan Software es utanna Blizzard Entertainment
3.ott lesz a Warcraft3 , klikkelj ra akkor megjelenik hogy Installpath es InstallpathX. Az a lenyeg hogy MINDEGYIK A WC3BETA KONYVTARRA MUTASSON (jobb klikk modositassal tudod megvaltozatani).
-
#2386 v3-as loadert hasznalj ez meg mindig a STRESS server szoval van meg vannak bugok boven. (ja es azert nezd meg hogy 3.01-es peccset hasznalsz es ha original a game akkor NE hasznald a virtual cracket)
Itt a link ezen rajat van minden tobbet en se tudok:
http://www.dbz-power.de/Warforge/ -
#2385 73 dik probálokzásnál felconnectelt de aszt irta ki hogy hiba lépett fel a fájlok letöltésekor, asszem még maradt egy hajszálam mert a többit kitéptem már -
#2384 aszzem ez volt as 72 dik brobálkozásom hogy ki be lépkedek a gaméböl es connect de az eredmény semmi, már itt állok az ablak szélén nem sok kell hogy ki is ugorjak -
#2383 "C:\Program Files\Warcraft III\Frozen Throne.exe" -wf
persze igy se megy -
#2382 a gateway adder ben mindent ugy csináltam ahogy irtak se a .org-al se a .net-el nem megy -
#2381 addj már egy icq számot -
#2380 3. Change your WC3x shortcut by adding "-wf" (without the quotes) after the Frozen Throne executable. Double click, select Warforge as the gateway, enjoy! [You may also add "-window" (without the quotes) to play in a window.]
ez mi a szart jelent ja és mikor rányomok hogy connect to bnet nem könnectol tehát a wf csatiig már nem is jutok el
segits pls -
#2379 Ird a a gateway adderbe es utanna "save and exit". A jatekon belul valaszd ki a wf gatewayt (dupla klikk, ha az van kivalasztva akkor mikor fole viszed az egered akkor a wf gatewayt irja ki) es konnektelj. Van amikor nem tud belepni. Ilyenkor lepj ki a gamebol varj 1 percet aztan mehet. Neha tobbszor kell probalkozni de menni fog. Ja es a magyarok lehetoleg erre a wf servere gyertek: warforge.kicks-ass.NET ne az org-ra. Ott vagyunk vagy a hun vagy a twl csatin.Es a v3-as loadert hasznaljatok.
Aki esteleg nem tud letoltesi helyeket stb. ne kerdezzen! olvasson vissza kicsit. -
#2378 hát ezt nem értem beirtam a gateway adder be a cimet de nem indul azt irja hogy invalid bnet server,ez normális dolog? -
Joint #2377 aaa Sehogy sem megy hagyom a rákba megvárom még lesz teljes...
-
Joint #2376 sehogy sem akar fellépni :( -
Joint #2375 Srácok hova kell adni ezt? -wf? -
Krac #2374 Hi! Gyertek majd irc.extra.hu #warcraft3.hu -ba néha:) -
#2372 warforge.kicks-ass.net erre gyertek ne az org-re ezen kevesebben vannak es jobb, a twl csatin vagyunk ja es v3-as patch van ugyanaz a cim csak v3 (http://www.gtx.com/War3xLoader-301-v3.zip) -
Krac #2371 ez a spirit walker 1 faszság
csakugy feltámaszottam vele taurenjeimet enemy meg csak nézni tudott:) -
#2370 izeke most meg azt irja ki hogy nem jo a patch. pedig 301 van. lehet hogy aza gond hogy felulirtam a virtual crackel mikor eredetim van? feltudnatok rakni azokat amiket o rak fel magatol? -
#2369 na majd holnap. illetve ma delutan. vagy inkabb jovohet pentek sztem...
reg jatszottam ezzel akarom ujrakezdeni -
#2368 Ja és kéne egy egységes magyar chanel. Mi most a TWL chanelen vagyunk:) -
#2367 A readmejében le van irva minden. warforge.kicks-ass.net ezt az IP-t használjátok az org-os lassu -
#2366 http://217.160.69.65/war3x követitek az instrukciokat addig hogy felrakjátok a 301 peccset
http://www.gtx.com/War3xLoader-301-v3.zip letöltitek ezt a loadert és kicsomizzátok a war3 könyvtárba
-
#2365 Jaccotunk most irom icq-n ne legyel lama kurva egyszeru:) -
#2364 Lynx te lama olvass és gyere egyebet nem tudok mondani:) -
#2363 ja és a server ip vége ne org legyen hanem net mert az a server gyorsabb -
#2362 "C:\Program Files\Warcraft III\Frozen Throne.exe" -wf ez az elérési ut futtatásba kell beirni -
#2361 na én csak anniyt tudok hozzászólni
HOGY A JÓ KURVA ISTEN BASSZON SZÁJBA MINDENKIT, MERT EZ A PCISA A KURVA ANYJÁBA NEM EMGY, FEL VAN PECS MEG MINDNE BUZI, BIZTOS FOGLALJÁTOK A HELYET A SERVEREN AZT NEM FÉREK EL A CIGÁNY ARAB KIS BÉNA TESZTEREKTŐL.....
szal vkit ferro, dav meg kéne rugdosnotok erősen :)
ps:VAGYOK ICQN, MÁR ÖCCÁZSZOR IRTAM NEKED DE MÉG KUSSOLSZ MINDIG...
most értem haza erre meg nem tudok jáccani
balhé lesz....balhé -
#2360 nahhh segitesetek pls!
-felraktam a frozen thronet
-elinditottam a 3.00-s patchet
-elinditottam a 3.01-es patchet
-kicsomiiztam mindet a War3xLoader-301-v2.zip -bol
-beirtam a warforge szervert es a timezonet 1-re
-utanairtam hogy -wf
-es nem megy:(
w2k-m van es lan alol vagyok... -
#2358 nem megy. felraktam a betat a cd keyyel, raraktam a 2 patchet, a loadert is de semmi. lehet hogy kene a virtual crack?
azt irja hogy invalid battlenet server