WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként ma voltam a media markt-ban és még meg se jelent a game
Gromor nem kell elcsalni, hanem be kell börtönözni abba a kis gömbizébe, ami Thrallnál van.
amúgy én 7. night elf pályán vagyok, ugye ez nem az uccso még ?
Amúgy ez ingyért akarják?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amúgy szept. óta ez volt ez elsõ progi amivel játszottam a gépen.
(UI : nem konzolozok mielõtt 😊 )
jó a sztori 😊
kíváncsi vagyok mi jön még 😊
Ha valaki birtokol, vagy tudja hol lehet letöltteni a full játékhoz MAP-eket, az írjon a [email protected] címre! Lényeges, hogy jó pályák lenyenek, ne valami sivatak pár fával és arany bányával, mert a PC Guru lemezujság CD mellékletére mennének ezek.
Ez lett volna az egyik felhívás, a másik:
Keresek olyan embereket akik hajlandóak lennének ingyen warcraft 3-al kapcsolatos angol szövegeket fordítani. Ezek egy része szintén a PC Guru, valamint a dest.gamespage.com és a warcraft3.hu web helyeken is megjelenne.
A jelentkezéseket szintén a [email protected] címre várom!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Segítsetek !
Ellenem van 1 ork, 1 undead, 2 human és 1 korrumpált nightelf bázis és mind ellenem vannak.
Továbbá van összesen 2 db aranybánya.
Az elsõben van 1500 a másodikban 2000 pénz.
ötletek ?
van rögtön az elején 1 intro, amit már régóta le lehetett szedni.
utánna van átlag 1,5 kámpányonként.
1ébként sok videó van benne?
Vhogy elvette a kedvem a 4es és 5ös ork pálya a játéktól, DE utánna...hmm....nagyon állat és végre megszerettem az orkokat (minden fajt megszeretek vmikor vmiért 😊 )
Szal befejezõ ork pályák 6 felett + az outro félelmetes.
Most Nightelfekkel megyek a 3. pályán, amikor fel kell ébreszteni a druida srácot.
Amúgy bejönnek a Nightelfek, harmónia a természettel meg minden...ari 😊
csak sajna gyengécskék az orkok ellen 😞
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
#751 ezt kéne elolvasni a kalihoz
csak én nekem még az aranybányáim is elfogytak azon az oldalon, ahol vagyok, mind2.
van 20 ezer aranyam, azzal kell gazdálkodnom vhogy 😊
segítség & tipp jöhet Cérna ellen 😊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
igaz elég láma vagyok, levernétek mint állat, mert én szeretek hosszan és szépen játszani, multiban az = a halállal 😊
Tényleg a Razor1911-ben volt a megoldás.
THANX
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"