6256
  • Lynx_TWL
    hát elfről így:
    warden nagoyn üt... DE kurva isten bassza szájba a hülye bugot amikor elteleportolok, és visszarak a tömegbe az elnhez ahelyett,h ogy nem menne.....
    már 3szor találkoztam ilyennel, azt néztem hogy ott áll warden tömegben amikor már 2 képernyövel alrébb kéne pihiznie....
    aztán ami még nagyon geciség hogy ott az a hüyle CL és az impale-vel messzire is elér, ugy néz ki mintha levegőbe csapna cska, és mégis eltalál és feldob... ezzel vigyázzatok mert geciség :)
    a faity dragon a legjobb anti caster és még a black sphinx sem tudja sebezni :PPPmert immune magic és sphinx caster azt magic dmg :PPP
    piercinges unit kell elene asszem bár nemtom milyen armorja van hietelen...
    de azt elárulom, hogy a ha castereztek és nincs bármiféle légvédelmi unit sok vagy akármi akor saját magukat nyirják ki a casterek...és amikor EQt nyomott far seer bázisomra felé álltam dragonnal akor szépen nézett fs mert hogy kinyirta magát :)
    szal dragonnal kurva gyenge csak castereket szorítja meg
    az MG miatt meg nem tom mér parázik mindenki taunt végre jó cucc, merthogy nem az ijászok halnak be ha püffölik öket, mert mg segit...
    és ez a nagy parázás, hogy nem heavy armoros..
    light armorja van jösz ghoullal vagy footmannel azt neki annyi.
    hát elfnek érdemes használni nagyon a moon kirástályt vagy mi 50gold csak és este lesz azonnal ha nyomod, nagoyn jó menekülési eszköz elfnek, csak egy kis shadow melt azt ha nincs elennek izéje akkor nincs neki és menekültél meg.
    na szóval így van ez, és király ez de a lobaszo DENEVÉR az ami miatt lehet majd sipákolni
  • Joint
    WARFORGE2.KICKS-ASS.ORG

ide csak kieggel lehet jönni... :))
    twl csati
  • Joint
    akkor minek töltötted le? :)
  • [HUN]PAStheLoD
    melyik szerver ?
  • Joint
    mikor lesz sok magyar fennt? estefele?
  • [HUN]PAStheLoD
    elő se szedtem a kieget pedig letöltöttem ... majd a hivatalossal!
  • gothic1
    ja ja ja
  • Joint
    nem arra vannak kitalálva a fairy dragonok , hogy sebezzenek, hanem casterek ellen nagyon jok
  • gothic1
    "Ecsem" :) akkor menj be a night elf városba a archmage-gel és nyomj egy blizzardot a wispekre, ua az eredmény mint a pengetámadásnál. Fairy dragonok tök hurkák, pár puskás leszedi őket pillanatok alatt.
  • Ferro_TwL
    Ecsem akkor egyszer talalkozz majd DENEVEREKKEL akkor mgetudod mi az igaz kivedhetetlen tamadas
  • Ymir
    hát engem ez a kiegészitő nagyon felbaszott, a törpe volt a kedvencem de ugy lebutittoták a kalapács már nem sebzi az épületet, nem hiszem el hogy a nightelefek mér ilyen erösek az a köcsög warden beteleportál aztán egy pengetámadás és meghalt minden parasztom kivédhetetlen nem is kell hogy katonailag nyejen pénzben kifoszt . eddig azt szerettem a warcraftba hogy minden kivédhetö valamivel de most .... ja meg az a amage reduction a giantnek hát ezt nem értem mi van a blizzardal, a fairy dragon meg aztán nagyon köcsög az a phase shift max az undead black sfinx tudja öket kinyirni, én öszintén remélem hogy ez csak még nagyon béta mert eddig nagyon szar, ja és még a másik kivédhetelen a blood mágus tüze meg a mana shild hát öcséééém
  • gothic1
    Tegnap kipróbáltam a warforgon a kieget.
    Night elf játékos vagyok, így erről tudok nyilatkozni.

A hős első benyomás alapján nem tűnik elég ütősnek a többi faj új hőseihez képest, de ez csak azért van mert még nem ismertem ki. A teleport varázslata viszont nagyon hatásos! :) Én jobban örültem volna annak a hősnek akit bárki felbérelhet a boltban. A fearie dragon elég gagyin néz ki :), de legalább van, mert a mass human és az orc casterek ellen nagyon nehéz volt bármit is csinálni. Jó hogy lenyomták a költségeket és piszok jó hogy az épületek legyökerezve is ütnek. :)))

A mountain giantek eléggé használhatónak tünnek. Ez a taunt meg a siege attack mód nagyon ötletes és jól használható, nagy felfordulást tud kellteni 4-5 giant fával a kezében, ha beszabadul egy városba. :)
    A saját bolt is jó bár még nem tudtam kielemezni, mert meg kell szokni, hogy van.

Szóval nekem nagyon tetszenek az újítások, viszont piszokul nehéz lesz beállítani egy minden faj számára előnyös balancet.

• Ymir
    én nagy kanis vagyok és dual installom van eddig ment bár most nem megy van valami baj a kanival
  • Ferro_TwL
    Blizzard is proud to announce that we will be selecting 10,000 additional participants to facilitate the ongoing testing process of Warcraft III: The Frozen Throne™. We are extremely pleased with the results and feedback that the beta test is generating and would like to offer the opportunity for even more players to experience all the new features that the Frozen Throne has to offer. Those who signed up for the Beta Test will now have another chance to participate in and play-test the Beta as we proceed into the next phase of our testing process. These additional participants can expect to receive an e-mail from us confirming their participation in the next few days. We would like to once again thank everyone who applied, and we ask that you please continue to visit http://www.blizzard.com/war3x for more information on the game. We look forward to seeing all the new faces on Battle.net.

Hopp bar van mar warforge de azert hatha bejut egy magyar.Skacok ha valakinek sikerul irja mar ide had oruljunk mi is:)
  • Joint
    Azt szeretném viszont megkérdezni,hogy van-e itt olyan aki Kani.hu-n játszik/játszott és felinstallálta a Frozen Throne-t. A kérdés: Fut-e a kettő együtt?
  • Joint
    jovan má megvagytok :)
  • Davidus
    WARFORGE2.KICKS-ASS.ORG
  • Joint
    mind2 szerveren megprobáltam...
  • Davidus
    Rossz serveren vagy.
  • Joint
    milyen nicken vagytok? rátok keresek whereis-el
  • Joint
    channelnél beirom hogy twl és sehol sem vagytok...
  • Joint
    org-ra nem hajlando felmenni, de amugy szerintem a .net sokkal jobb szerver
    legalabbis nekem jobban ment ott aztan lehet hogy semmi különbség nincsen :)
  • Lynx_TWL
    na ha a netesre jöttök már pedig mi a picsába nemtom melyik serveren voltunk tengap megnézem.....
    na szóval mi a!!!!
    WARFORGE2.KICKS-ASS.ORG-on vagyunk tehát akor iude gyertek majd szépen....
    és twl channel
  • magus
    Bigboss?

terád emléxem még kanirol.

akkor mi az ahova menni kell? melyik szerver?
  • Joint
    De sehol sem találkoztam magyarokkal
  • Joint
    hát ahol néztem 70-80
  • gothic1
    Én spec a munkahelyemen. :)

Hányan vannak fenn?
  • Joint
    Na felmentem , hol vagytok?
  • Joint
    nem tudok még mindig felmenni... :(
    az nem lehet gáz hogy sima w3nál 1.04-es peccsem van?
  • gothic1
    Egyébként mennyire van rendben a warforge-s szerver. Bírja a leterhelést?
  • gothic1
    "kétszer ment el" jó is az :)))
  • gothic1
    úgy látom végre kezd beindulni a dolog. Ma este én is ott leszek, ha minden igaz. Gothic (vagy hasonló) néven.
  • Ferro_TwL
    [4:09pm] <@Archang3l> ok for those wondering
    [4:09pm] <@Archang3l> warforge.kicks-ass.org will always run the newest builds first
    [4:09pm] <@Archang3l> org2 and .net will follow when everything is stable
    [4:10pm] <@Archang3l> org and org2 where initially copies of each other

Question: When will V4 be out?
    Answer: [4:10pm] <@Archang3l> dami: not needed yet

Question: What about net2?
    Answer: [4:11pm] <@Archang3l> net2 = org

Question: When will rankings/clan support/levels/icons be implemented?
    Answer: [4:11pm] <@Archang3l> we are working on it all

Question: Why can't I create a custom game?
    Answer: [4:19pm] <@Archang3l> .org runs a new build for custom games, try if it fixes it

Question: What's with all the freezing when people try to join custom games?
    Answer: [4:21pm] <@Archang3l> I haven't frozen yet
    [4:21pm] <@Archang3l> I heard it has to do with private games

Na ennyi az uj info egyebkent most ugy nez ki hogy sok magyar (mi is) az org2-t hasznaljuk.
  • magus
    BAZZEG

NEM KICK-ASS HANEM KICKS-ASS

BESZAROK EMIATT NEM MENT. HOLNAP JOVOK, MILYEN CSATIN VAGYTOK?
  • Ymir
    én már megtaláltam ferrot davidust meg még másokat
    fasza ,csak a mountain giant nagyon erős :(((
  • Lynx_TWL
    most kirizs helyzet nva, mert 3 server közül egy se akar naogyn mxeni :)
  • Ymir
    most ti vagy szórakoztok welem vagy vak vagyok de eddig EGYIK szerveren se találtam a channelt
  • Ferro_TwL
    warforge2.kicks-ass.org most ezen a serveren twl channel.
  • Ymir
    melyik chanellon vagytok magyarok??????????????????
  • Ymir
    aranyom olvass egy kicsit vissza és rájössz