WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hány cd-s ez a játék?
Sephi
Monduk idegemben mast csinaltam. Kimentem a falumbol es azonal fent volt egy banya. aszt korbe raktam tornyokkal es otvanazma!

De most ott vagyok hogy lerohannak az Elfek de szerintem az lesz hogy azzonal epitek valahova 6 tornyt es akkor gyujjenek csak😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hi, csinal vki servert? mi a pass? mehetek?

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

Jó érdés..nem enged balépni hozzád
bannolva vagyok
nem lehet hozzád csatlakozni
kosziii

Na fut a Kali program bal oldalt katt a Warcraft3-ra jobb oldalon megjelennek a szervaerek .Amelyik szimpatikus arra katt.Bekerülsz a szerverre.Ha megvan a létszám felül a menükben van olyan hogy Launch ott a Readyt kipipálod a statusod yes-re változik.Ha mindenki kész akkor indul a játék.Bekerülsz a játék fõmenüjébe ahol a LAN-t válaszd, kis idõ mülva megjelenik a szerver. Katt rá majd Join.
mikor jelenik meg?
Sziasztok
felraktam a kali 2.4 et..regisztráltam stb.
Beállitottam hogy elinditsa a WC3 at is. de nem csatlakozik fel. hanem a fomenu jelenik meg. mi a baj? valami hiányzik? légyszi segitsetek.

Nem tudom....majd ha többen leszünk
Most munka van
Este
magus
mindenkinek csak nekem nem😞

Már pedig megy
magus
miélrt nem megy a kali? nem enged csatlakozni connection timed out

Pascalesp
<#C😄okumentumok/Richi/Lépésszám.jpg>
peTer miert nem csinalod Deamon Tools-sal,nekem is azzam van,és kiváloan muxik.
Nem hiszem el, bsszameg sikerült letölteni, és most nézem hogy elfogyott az üres CDm!!! Teljesen bekattantam!!!!

Próbáld meg a monitor meghajtóját frissíteni.

Laalee
milyen vid kartya?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Hyder
jó, csak én késõn kaptam az agyamhoz meg minden =)

nekem ezért nem sikerült

Steam: [HUN]Feriggno

Miert ne tudnad megvedeni? Nekem siman sikerult. Nem volt gondom egyszer se a csatazassal, sot, kiirtottam az ellenseg 2 bazisat is, es a ket tree of life legyilkolasaert darabonkent 3000 fat kaptam bonuszba.

Hyder
a dolog 1szerû...

az elején rögtön indulj el a map bal also sarka felé...ott találsz egy aranybányát, de 4-5 enemy õrzi, azokat levered és áttelepíted a várost oda...

az elõzõt lerombolják, nemtod megvédeni, de az újonnan felhúzott várost telepakolod toronnyal elõször és aztán jöhetnek az egységek

sok sikert

Steam: [HUN]Feriggno

Sephi
Anyam!

Hadde ize! Most vagyok ott hogy 15000 fat koll szedni... hogyan csinajam mert nehez😞(((

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lazarus
mongyuk
Mikor? Este?
Lazarus
De lehet hogy az nwn-t fogom nyúzni
Lazarus
Holnap összehozunk valahogy egy 3v3 partit!
Mindenki hozzon magával még1 embert! 😊
másikat
Goodwill
lazarus lesz game, vagy inkább aludjak egy jót?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Hustler_hu
bump-ot neki ... BUMP
Lazarus
itt több a hozzászólás
Lazarus
ez maradjon!
Dikkma
kérdés : melyik topicot hagyjuk elsüllyedni?
Veriel
Jo kis chain lightning lesz 😉
Veriel
Hehe 😊)
Na nyomas orkozni, en is most megyek.
Lazarus
Kali:

Description: www.supergamez.hu
Password: wc3hu
Veriel
Atalakulas elott megolni oket gyilkossag...

Kulonben nem tudom, en egyszerre ket csapattal vertem szet a hazakat, es mivel atalakulas utan automatikusan tamadtak, es meg sem sebeztek, nem tamadgattam oket egyenkent 😉
magus
az egyik a beszerzéssl foglalkozik...

Veriel
Ja es foglald el a masik aranybanyat 😉
Veriel
Az az utolso undead map. Most csinaltam meg 😊)

Epitgeted folyamatosan a farmokat (zigurat vagy mi a banat), es upgrade. Legalabb 5-6 legyen mind a 3 oldalon, azok eleg jol megfogjak az ellent.

Ne csinalj sok lenyt, mert akkor nem lesz penzed. Jobb az ortorony+rohangalas.

En ugy nyomtam vegig, hogy 3 sarkanyom volt, 5-6 pok, es a fohos. Gyoygitani kell, mint allat.

Ja, es kozepen kapsz neha lenyeket, azokat hasznald, eleg jok 😉
Veriel
Ja azt meg en sem ertem, hoyg csinalja a gep. Vagy vesz lenyeket, vagy csal 😊
Veriel
Amugy eddig az alvas miatti kilepest leszamtva normal fokozaton ugy 3-szor toltottem vissza allast.

Ja es mar az orkot kezdtem (human, undead campaign kesz)

Szoval nem nehez. De jo kis game 😉
Veriel
Promi ne legyel lama. Miutan atalakultak, akkor kell megolni oket. Nem tunnek el.. A jobb felso sarokban ki irja, hanyat oltel meg, es hanyat az ellen.
Promi
Felhuzol par tornyot, par katonat "gyartassz" azt ennyi nemnagy dolog nem ugy mint a 100 zombi a 6 mapon.Azt meg mindeg nemtudtam megcsinalni.
Promi
Szet b*sz az ideg.Ha megszakadok se tudom megcsinalni a human camping 6 ik palyajat.Ugyanis 100 zombit kellene megolni, de csak akkor lehet megolni oket, mikor eppen atalakultak aztan el is tunnek.Igy mindeg lepeshatranyba vagyok.Pls valaki valahogy help my.Vagy a menteset rakja ki valahova.
Na itt van hogy melyik fajjal hany jatszhato palya van:
human:9
undead:8
orc:8+tutorial
night elf:7 biztosan van, de meg nem vittem vegig

Egyszeru. Lepj ki a fomenube, majd campaign es lepj be az undead menube. Ott lathatod, hogy melyik palyan vagy epp.

magus
basszus ezek a kurva elfek. az undead campaignban vagyok azutanhogy összekellet gyujtenem 3 kristályt. háány pálya van még?? már rohadtul unom az undeadet, meg zt is hhogy ezek az elfek sohasem fogynak el...