WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hány cd-s ez a játék?
Monduk idegemben mast csinaltam. Kimentem a falumbol es azonal fent volt egy banya. aszt korbe raktam tornyokkal es otvanazma!
De most ott vagyok hogy lerohannak az Elfek de szerintem az lesz hogy azzonal epitek valahova 6 tornyt es akkor gyujjenek csak😊
De most ott vagyok hogy lerohannak az Elfek de szerintem az lesz hogy azzonal epitek valahova 6 tornyt es akkor gyujjenek csak😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hi, csinal vki servert? mi a pass? mehetek?
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"
Jó érdés..nem enged balépni hozzád
bannolva vagyok
nem lehet hozzád csatlakozni
kosziii
Na fut a Kali program bal oldalt katt a Warcraft3-ra jobb oldalon megjelennek a szervaerek .Amelyik szimpatikus arra katt.Bekerülsz a szerverre.Ha megvan a létszám felül a menükben van olyan hogy Launch ott a Readyt kipipálod a statusod yes-re változik.Ha mindenki kész akkor indul a játék.Bekerülsz a játék fõmenüjébe ahol a LAN-t válaszd, kis idõ mülva megjelenik a szerver. Katt rá majd Join.
mikor jelenik meg?
Sziasztok
felraktam a kali 2.4 et..regisztráltam stb.
Beállitottam hogy elinditsa a WC3 at is. de nem csatlakozik fel. hanem a fomenu jelenik meg. mi a baj? valami hiányzik? légyszi segitsetek.
felraktam a kali 2.4 et..regisztráltam stb.
Beállitottam hogy elinditsa a WC3 at is. de nem csatlakozik fel. hanem a fomenu jelenik meg. mi a baj? valami hiányzik? légyszi segitsetek.
Nem tudom....majd ha többen leszünk
Most munka van
Este
Már pedig megy
peTer miert nem csinalod Deamon Tools-sal,nekem is azzam van,és kiváloan muxik.
Nem hiszem el, bsszameg sikerült letölteni, és most nézem hogy elfogyott az üres CDm!!! Teljesen bekattantam!!!!
Próbáld meg a monitor meghajtóját frissíteni.
Miert ne tudnad megvedeni? Nekem siman sikerult. Nem volt gondom egyszer se a csatazassal, sot, kiirtottam az ellenseg 2 bazisat is, es a ket tree of life legyilkolasaert darabonkent 3000 fat kaptam bonuszba.
a dolog 1szerû...
az elején rögtön indulj el a map bal also sarka felé...ott találsz egy aranybányát, de 4-5 enemy õrzi, azokat levered és áttelepíted a várost oda...
az elõzõt lerombolják, nemtod megvédeni, de az újonnan felhúzott várost telepakolod toronnyal elõször és aztán jöhetnek az egységek
sok sikert
az elején rögtön indulj el a map bal also sarka felé...ott találsz egy aranybányát, de 4-5 enemy õrzi, azokat levered és áttelepíted a várost oda...
az elõzõt lerombolják, nemtod megvédeni, de az újonnan felhúzott várost telepakolod toronnyal elõször és aztán jöhetnek az egységek
sok sikert
Steam: [HUN]Feriggno
Anyam!
Hadde ize! Most vagyok ott hogy 15000 fat koll szedni... hogyan csinajam mert nehez😞(((
Hadde ize! Most vagyok ott hogy 15000 fat koll szedni... hogyan csinajam mert nehez😞(((
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mikor? Este?
másikat
lazarus lesz game, vagy inkább aludjak egy jót?
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Atalakulas elott megolni oket gyilkossag...
Kulonben nem tudom, en egyszerre ket csapattal vertem szet a hazakat, es mivel atalakulas utan automatikusan tamadtak, es meg sem sebeztek, nem tamadgattam oket egyenkent 😉
Kulonben nem tudom, en egyszerre ket csapattal vertem szet a hazakat, es mivel atalakulas utan automatikusan tamadtak, es meg sem sebeztek, nem tamadgattam oket egyenkent 😉
Az az utolso undead map. Most csinaltam meg 😊)
Epitgeted folyamatosan a farmokat (zigurat vagy mi a banat), es upgrade. Legalabb 5-6 legyen mind a 3 oldalon, azok eleg jol megfogjak az ellent.
Ne csinalj sok lenyt, mert akkor nem lesz penzed. Jobb az ortorony+rohangalas.
En ugy nyomtam vegig, hogy 3 sarkanyom volt, 5-6 pok, es a fohos. Gyoygitani kell, mint allat.
Ja, es kozepen kapsz neha lenyeket, azokat hasznald, eleg jok 😉
Epitgeted folyamatosan a farmokat (zigurat vagy mi a banat), es upgrade. Legalabb 5-6 legyen mind a 3 oldalon, azok eleg jol megfogjak az ellent.
Ne csinalj sok lenyt, mert akkor nem lesz penzed. Jobb az ortorony+rohangalas.
En ugy nyomtam vegig, hogy 3 sarkanyom volt, 5-6 pok, es a fohos. Gyoygitani kell, mint allat.
Ja, es kozepen kapsz neha lenyeket, azokat hasznald, eleg jok 😉
Amugy eddig az alvas miatti kilepest leszamtva normal fokozaton ugy 3-szor toltottem vissza allast.
Ja es mar az orkot kezdtem (human, undead campaign kesz)
Szoval nem nehez. De jo kis game 😉
Ja es mar az orkot kezdtem (human, undead campaign kesz)
Szoval nem nehez. De jo kis game 😉
Promi ne legyel lama. Miutan atalakultak, akkor kell megolni oket. Nem tunnek el.. A jobb felso sarokban ki irja, hanyat oltel meg, es hanyat az ellen.
Felhuzol par tornyot, par katonat "gyartassz" azt ennyi nemnagy dolog nem ugy mint a 100 zombi a 6 mapon.Azt meg mindeg nemtudtam megcsinalni.
Szet b*sz az ideg.Ha megszakadok se tudom megcsinalni a human camping 6 ik palyajat.Ugyanis 100 zombit kellene megolni, de csak akkor lehet megolni oket, mikor eppen atalakultak aztan el is tunnek.Igy mindeg lepeshatranyba vagyok.Pls valaki valahogy help my.Vagy a menteset rakja ki valahova.
Na itt van hogy melyik fajjal hany jatszhato palya van:
human:9
undead:8
orc:8+tutorial
night elf:7 biztosan van, de meg nem vittem vegig
human:9
undead:8
orc:8+tutorial
night elf:7 biztosan van, de meg nem vittem vegig
Egyszeru. Lepj ki a fomenube, majd campaign es lepj be az undead menube. Ott lathatod, hogy melyik palyan vagy epp.