6256
-
meglesz. az egyik barátom is benne van a magyarosító csapatban. -
egyébként ez a pálya szerintem nekem is csak a 2-ra sikerült. -
igen, a kiegészítőt meg most kezdtem nem régen. kb a 4. pályán tartok. -
menni fog, csak sokat kell gyakorolni. a lényeg, hogy gyorsan felfejleszd a katonáidat, és gyorsan termelj hadsereget, mert ők akkor még nem lesznek olyan fejlettek (nem lesz annyi katonájuk). tehát termeld az alapanyagokat ezerrel, ha lehet foglalj el még egy aranybányát, stb. -
Azok nagyon jók nagy tömegben főleg ha maxra fejleszted őket, ameddig lehet. Na meg le lehet gyakni azokat az orkokat is. Ne szaladj át, hanem a bázist kezd el szétszedni a szélétől kezdve, a hőseiddel meg nyomasd a varázslatokat. Ha jól emléxem pl van gyógyító varászlatod is, na azt használd. Meg minmden mást is. -
kezdj el termelni egy csomó aranyat/fát, ezzel párhuzamosan fejlessz és építs ki jó védelm,et. fontos, hogy max 30 egységnyi egységed legyen amíg nem támaCC, különben sokkal lassabban termelnek a parasztjaid, valamitn el is vesztesz egy csomó pénzt/fát. A védelemnél sokat számít a sok lőtorony, szal elsősorban ne az egységekre építs. De fontos, hogy a védelmedet azért támogassa néhány egység is. A fejlesztés nagyon fontos a limitált hadsereg miatt! Mikor úgy érzed elég fejlett vagy, kezdj el építeni egy nagyobb sereget (ehhez előtte nem árt kiépíteni több katonagyártó épületet, hogy gyorsan megtermelődjön a sereg), majd táááámadáááááááás.... -
Na most rajtam a sor hogy megcsináljam a war3-mamat
-
Orgi #3860 Akkor minden okés:) -
Vertigo #3859 Szeva!
Igen koszi, mar lattam en is, nalam is muxik az alapjan jol! :) -
Orgi #3858
Hali Vertigo,
én is írtam be a fórumra, végül TCat válaszolt sőt sikerült is megoldani a dolgot!
Nézd meg ezt:
http://www.kani.hu/war3xp.asp , lap alja. Igaz nálam így most feleslegesen crackes a dolog, de megy. -
én ugykezdtem hogy leirtottam a vámpir srácot meg a lovas csávót amig aludtak, persze banshee sereggel vonultam és kai felébredt azt elfoglaltam :P
csak banshee kell sok folyamatos ellátással, és pár szobor mana töltéssel -
Az élőholtakkal vagyok azon a pályán mikor az elején minden bázis alszik és van 7 percem leírtani minnél több embert, na ez eddig ok is csak mikor letellik az idő özönlenek a megmaradt helyekről mint az állat és leírtanak. Vkinek vmi ötlete? -
Vertigo #3855 Hali!
Nekem is ez a gondom, nem akar konnektalni, verzio ellenorzessel van gondja... :(
Irtam be az ottani forumra en is, meg feltettem a chat programjukat kerdezoskodtem, de meg egy nyamvadt "szia" -t sem kaptam :(
Na hetvegen haver talan osszefut nehany HC gamerrel, mondtam , hogy kerdezzen ra, hogy smint kell...
Ha muxik majd megirom! -
Orgi #3854 Jól beszél:) -
nem kell cd orgi a gamehoz ugyhogy valamit rosszul csinalsz nagyon -
Orgi #3851 De ha megnézitek a kani fórumát ott is panaszkodik pár ember és megoldás nem született... -
Braveheart #3850 Kashgar te nem szoktál BF1942-vel nyomulni? -
Orgi #3849 KELL CD A JÁTÉKHOZ. De írtam, hogy clonecds és blindwriteos, eredetiről szedve, tehát nem kell crack de a cdnek bent kell lennie.
A loader meg érzékeli, hogy nem kell a crack és nem is teszi fel. Van az a 3 dolog, amit ír, hogy true/false na és ott is írja, hogy kell crack? false.
Szóval mit kéne másolnom hova?:) -
latjatok nekem hiaba megy a w3 megse tudok irni rendesen ezen meg senki nem tud segiteni.....nehez a favágok élete
latjatok csak két ujjam van
-
szutyi nem hallotad én mondjam el neki nem pedig te
de a valasz joa lenyeg elinditod a laodert az felrak sok szarrt majd utana bemasolod a jo cracketa crack dir bol
-
szutyok #3846 Orgi: kell cd ahhoz, hogy elinduljon a játék? Ha nem, akkor bizony letölt és fel is tesz cracket, vagy ha már van fent, az bizonyosan nem jó, hiszen a loader telepítése előtt tetted fel.
Ha cd-ről indítod, akkor TCat-t kérdezd. :) Ha viszont nem, akkor szedd csak le a crack dirből azt a cracket... -
Orgi #3845 Köszi Kashgar, de ez nem igazán megy...ugyanis a loader nem tesz fel semmiféle cracket, mivel észreveszi, hogy nem kell..vagy elmondanád kicsit érthetőbben, hátha félreértettem vit?:)Thx. -
dzsáááááááá dik má he 

-
szutyok #3843 Hát igen kérem :) Aki tud az tud! -
ugye en mindig segitek akinek tudok es most rajtad a sor orgi aki asszem SCD s ,na szoval ha jol tudom aloader szarul rakja fol a cracket na azt szed le manulaisan es amsold be ujra a w3 ba na igy mar menni fog,nekem is ez volt a baj de szutyok barátom segitett...ja és ezt nektek
-
Orkokkal lehet majd játszani? -
gonosz #3840 a naga csapat amit kapsz rohadt eros, en a lenti 2 bazist rogton visszafoglaltam veluk meg a mage-el, annyi penzzel seperc alatt visszafoglalod a palyat. (gyartasz vagy 10 embergyarto epuletet es ontasz :) csak vegig kell setalni) -
Orgi #3838 Mióta 8.1-es loader van nem tudok felmenni a kanira:( Azt írja, "unable to validate game version". A két játék jól fent van (de újra is raktam), registry elvileg jó, loader gond nélkül felmegy, crack nem kell és nem indul el. Másnál is olvastam ezt, de válasz nem érkezett a gondjára. A w3am clonecds, a tft blindwriteos. Nincs vmi ötletetek?:( -
e-jay #3837 EZT NEM HAGYHATOD KI!!!380Ft+ÁFÁÉRT 4 NAPIG TÖLTHETED LE A LEGUJABB ALBUMOKAT (STERBI - AXETAZIS A PALACEBAN 2003, NAKSI VS BRUNNER - SUNHINE 2003,JUVENTUS MIX VOL. 5,STB...) + GAMES RIP-EKET (WARCRAFT 3 FROZEN THRONE, ILLEGAL STREET DRAG NITRO EDITION)
http://palaceportal.fw.hu -
e-jay #3836 380Ft+ÁFÁÉRT 4 NAPIG TÖLTHETED LE A LEGUJABB ALBUMOKAT (STERBI - AXETAZIS A PALACEBAN 2003, NAKSI VS BRUNNER - SUNHINE 2003,JUVENTUS MIX VOL. 5,STB...) + GAMES RIP-EKET (WARCRAFT 3 FROZEN THRONE, ILLEGAL STREET DRAG NITRO EDITION)
-
szutyok #3835 No igen, kicsikét félrehérthető volt. :) Jobban jársz ha valahonnan gyorsan beszerzel egy installt... -
dr #3834 "mert a w3 nem installba van hanem csak fel van masolva a gepemre"
sztem azert nem vagyunk ezen a foeumon olyan szinten, hogy egy installt ne tudjunk elvegezni... ezert akartam vmi segitseget kerni. bocs ha felreertheto voltam -
azt mondtad "frappánsan" hogy:
mert a w3 nem installba van hanem csak fel van masolva
na most neked fel van masolva vagyis nem installalva de azt nem mondtad konkrétan,h ogy nincs meg az install.. -
dr #3832 koszonom frappans es segitokesz valaszodat. leirtam ertelmesen h nicns meg installba, csak felvan masolva. csak a registrybe kellene betennem a reget es mar elhinne a gep h installalva van. de hat ennyi eszed nemvolt h felfogd... -
feketepako te néger és ez egy nigger:D egyébként ismerem már volt tvbe is meg minden :P
elkezdtem nézni a képeit de kikapcosltam oldalt, mert már nagyon átütött a barnaság ide ki a monitorból..
-
install war3 -
dr #3829 helpeljetek pls arcok! van nekem w3, meg megvan a kiegeszito is imageban. namarmost nemtudom feltenni, mert a w3 nem installba van hanem csak fel van masolva a gepemre, es a kieg nem veszi eszre, mert ugye nincs benne a registrybe. ezt a kani-s dolgot probaltam, de annak a reg-jevel sem muxik. tudtok erre okosat mondani?
thx -
www.feketapako.hu na így:) -
www.feketapko.hu -
az a másik de nekem nem volt ilyen balhé nagyon :)
ja és azért vannak ott a bogarak hgy legyen it pactolni