6256
-
szutyok #3825 Nekem is olyan két óra körül volt az a pálya, szépen nyugodtan nyomtam, az összes bányát teljesen kiürítve. :) Ill. néhányban hagytam olyan 20-30 aranyat, hátha az ellenfél hülye módon odaexpel. :))
De a lényeg az, hogy ne hagyjuk Ilidanékat nagyon megerösödni. -
szutyok #3824 ha ARthasnak van balhé, azért van ott a death pact :P -
arthas koma 1es vagy 2es nekem 2szer halt meg:)
ásással nincs baj tényleg jo hogy igy figyelsz mert pokot kell ásni...
clnek azért vnaott locust swarm hogy ne legyen balhé arthasmeg még erösiti coilal azt ha arthasnak van balhé hát hátrébb áll 2méterrel :P -
nem halok bele nyugi:D -
borso #3820 Vagyis Frozen=Lynx_TWL.
Bocs. -
borso #3819 Warcraft III Reign Of Chaos.
Köszi Frozen de már megvan. -
szutyok #3818 Megfelelő méretű csapattal semmi gondod nem lehet az utolsó pályán. Főleg, ha azt vesszük, hogy Ilidanék mindig csak kis pici sereggel nyomulnak, simán le lehet őket kapni. Ha meg elfoglaltad az obelisket, elég azt bevédeni kegyetlenül nagyon (a lejárat alá tudsz építkezni, kell oda jó sok torony és kész), és aztán már nyert ügyed van, csak türelem. :) A nagákat lent nagyon könnyű szétverni, ott máris kaphatsz egy + bányát, ha meg elég jól állsz, az embereket is meg lehet próbálni lenyomni.
Amúgy az ásással nem is lenne gond, ha a hősök is tudnának ásni. :) Mert azok ha meghalnak, akkor rengeteg idő, mire ismét készek. Mellesleg elején Arthas koma még csak béna 2-es szintü (vagy egyes, már nem emléxem pontosan :)).
Amúgy igen, hova lett a war3.bnet.hu???? -
kiöl mástol?:P -
én tele tornyoztma ottohn magam
elinudltam két heroval
és osztottam az áldást, amikro illidan elkezdett foglalni egyet odafutás lverni az épülő cuccokat örökeet megbaszni impalleel illidant coillal
én csak pokot nyomtam burrowwal aztán ha baj van akkor ásás -
borso #3813 Ezt tőlem kérdezed? -
öööö izééé
classicba??? -
borso #3811 Sziasztok!
Dalaran ostrománál tartok és nem tudom hogy kell széttörni a ketreceket.
Valaki segitsen.
Köszi
-
aham ok:) -
Közben rájöttem, szóval már tárgytalan. -
melyik a negyedik? -
Szintén a elnti pálya, hogy tudok a 4ik generátorhoz bejutni? -
Srácok, mikor a Black Citadelben a 2 gonoszt kell megölni, akkor Kael főnixe hova lett, a készítők úgy gondolták, hogy akkor könnyű lenne a pálya, vagy vmi más oka van? -
Braveheart #3803 Na úgy látszik hogy a 8-as loader elég jó lett... bár felraktam az 1.11-es patchet, és 15 perc után kifagyott. -
franca Amiga, a CDgalaxis nem fizet nekem a reklámért...
-
Kössz srácok! Fizetéskor majd beugrok!
-
WarCraft 3: 4.990 Ft a CDGalaxisban. Ne hallgass olliera, ő a MediaMarkt beépített embere...
Lásd: www.cdgalaxis.hu -
Bármelyik Media Markt és 6 rugó.
A kiegészítő ugyanott 8 rugó, de lessz az olcsóbb is. -
Hát most már én is megfogom venni nincs mese! De azért ha hallott már valaki a lelőhelyéről akkor szóljon nekem legyen szíves! -
De hallottam, de mivel nekem eredeti WC3-am van, nem igazán érdekel, hogy hol. -
Nekem mondták már ,hogy valahol van olyan exe amivel megy a magyarosítás is! Ti nem hallottatok róla? -
Akkor neked crackelt, magyarosított exe kell, mert azt is felülírja a magyarosítás. Azt meg nehezen fogsz találni. -
Azért mert az 1.05-össel megy elvileg a játék magyarosítása!
-
nincs.
de akkor már miért nem 1.06-os? -
Van valakinek 1.05ös crackelt exe-je srácok? -
szutyok #3791 Bonus kampány küldiket majd bliztől lehet leszedni.
Abban a küldiben nem kell nagyon foglalkozni a lenti-fenti támadókkal. De ha van időd, akkor a lentit érdemes szétzúzni az elején úgy, hogy a betámadókat levered (ekkor nem igazán lesz sok egysége a bázison :)), aztán 2-3 ostrommal a nagák segítségével már simán belehet zúzni őket, és lesz +2 bányád. A fentieket meg szintén érdemes bezúzni, ha nem akarsz hátból támadást, miközben írtod a főud-t. Azt sem olyan nehéz, csak idő kérdése. :) -
a poén télleg jó
:D -
Gef 4 ti 4200-al acdsee-ben lebutított felbontás és minőség hogy ne reklamáljanak nekem a modemesek,meg az opok a nagyképért.
Amúgy csak unatkoztam játék közben és úgy beillett a képbe a szalacsi..:)
Amúgy kb 5 perc volt az elkészítés Paintbrush-al...:) -
photoshopos a kep ez egyertelmu nezd ma a munkaseber feliratot de szerintem lol. gratula a keszitonek -
szutyok #3783 Hm, kicsikét érdekesen fejeződik be ez a TFT kampány...:) Szegény Ilidan, végigszenved 26 küldetést, aztán... 
Amúgy a térképszerkesztővel is be lehet rakni peonnak ilyen fejet, viszont ha ez nem valami custome pálya (márpedig Arthas és Jaina fejéből ítélve nem hinném, hogy az), akkor marad a Photoshop :) -
szerinted ilyen a wc-je? szerintem meg a screenshot után utólag tette bele... -
ohh bazd ezt a képet hogy raktad BE?
-
mambo #3780 ja, király -
a poent nezzetek mar bazzeg -
ez nagyon gyér minőségű kép (nem a jpg miatt) -
most vonja ki a viztoronyból a zoxigént, teccikérteni