WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én letöltöttem és hibátlanúl megy a warez szerzeményemmel 😊)

Kashgar
na ha kell még a magyarositás szoljál
Amúgy üdv neked is, Shaihulud! 😊
Kashgar: Mhyori
nvidia szerintem sem gond, bár nem tudom, esetleg ha megnéznéd, hogy a legújabb driverek vannak-e fent, és ha nem, töltögesd le õket, aztán úgy próbálkozz...
Esetleg az is gubanc lehet, hogy a hanggal van valami gondja-baja, aztán ha azt lenémítod megjavulhat.
Vagy ami még probléma lehet, hogyha futnak más programok is a windowsban, miközben játszol (pl. ICQ, IE, letöltésvezérlõk, winamp, stb..). Nekem utóbbi volt a gondom-bajom, úgyhogy már nem nagyon errorozgat. 😊

De ha nem oldod meg ilyenekkel a problémát, akkor vedd a fáradtságot és írj egy e-mail-t a blizzardnak ([email protected] vagy valami ilyesmi 😊), magyarázd el a problémát, írd le a videó-, hangkártyád és alaplapod típusát meg számát és küldj el néhány hibabejegyzést (tudod, az Error mappából 😉. 1 héten belül választ is fogsz kapni.
Kashgar
ranger egy vagy a kivételböl te nem tod mivel foglalkozok ugyhigy ha azt mondom hogy lehet baj akkor lehet nem pedig azt mondtam hogy az a baj csak hogy lehet állitgatni kell én megtudnám neki csinálni ha ott lennék
Kashgar
jaja linkeket ne ilyeneket ne az ilyet levélbe vagy icq n
[Jakuza]
Ne reklamozd mar minden egyes Topicban te fasz, mert megutlek mint bohoc a dobot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

lwb
nem rossz...

virítsad a bloodmoont és a frozen throne-t és leborulok elõtted. 😄DD

RangeR
a nvidia biztos nem a baj,mert nekem mindig az volt,és a war3 még soha nem csinált semmi rendelleneset.Úgyhogy ott ne keresd a gubancot!

Kashgar
elöször is magyarositással te nem jáccol max bneten a másik meg az hogy nem tom mi a faszért de most nem megy a kani de majd ott keresd a megoldást www.kani.hu....de a warforgera ne menj
Kashgar
hahaha nvidia ja értem akkor mi a baj
gothic1
www.kani.hu

Kandurex
Ki tudja, mikor adja ki a FAIRLIGHT v. RAZOR?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lynx_TWL
😄
jaja

๏̯͡๏﴿

lwb
nem tom. de azt tök jól csináltuk. 😄

nos, nem húztam a gépem, minden vadiúj rajta, windows install volt, csak épp a legújabb detonátort leszedtem, bár elõtte is csinált ilyeneket.

War. War never changes.

Davidus
Asszem 7 rugó lesz.

V9ykn8_TZL0

csa szutyok, itt is😊

Lynx_TWL
a németek nem fognak megelõzni a ziher, mert ahhoz lámák😄
de ferro bazdmeg a faszért nem vagy oha sehol
ittvan icq, már tök kihalat a számod anniyra soha nem vag fnet..
aztán war3ban frozenen életben nem tom mikor láttalak 😊
ide a fórumra is felírsz 3 havonta egyszer..
a múltkor meg bazdszájba volt klán tali ami nagy rész miattad jött létre, és nem is jelenztkeztél elõtte, hoghy jössze vagy nem😞((((

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
senki 😄
akor mirõl beszélünk😄

๏̯͡๏﴿

Ferro_TwL
Megeri az insane kb 2-3 havonta elofizetsz egy honapra es akkor ejjel nappal toltesz nem kell minden honapra elofizetni.
Hu julius 1 es jon a wc3x de kurvara varom tenyleg nem tudja valaki mennyi lesz (ez kieg lemez szal olcsobbnak kene lennie).
Es ne felejtsetek hamar meg kell venni mert meg kell csinalni a TWL klant nehogy a huje nemetek megelozenek😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

lwb
ki mondta, hogy én mondtam, hogy te mondtad, hogy én fizetek érte? 😄DD

Lynx_TWL
ki mondta hogy én mondtam, hogy te fizetsz érte?😄

๏̯͡๏﴿

Kashgar
szutyi ha megmondod hogy kia fuck vagy te a kanin akkor egybe leszedheted tölem 😊
Kashgar
nem tudja valaki a Kani mi a FASZÉRT nem megy?? vagy csak nekem mert bekorlátoztak?????
Tudtátok, hogy a ghuol hullarabló szellemet/vámpírt jelent? 😊
Érdekel már a magyarítás, de miért nem lehet egyben leszedni? 😞
Kashgar
nagyon ingyenlesõ kujonok vagytok ti ám 😊)))))
Davidus
Na akkor már tudom ki fog nekem ftp-t mondani😊)

V9ykn8_TZL0

lwb
ki mondta, hogy ÉN fizetek? erre valók a haverok/kapcsolatok, nem? 😄

Lynx_TWL
sector..insane...
a nagy ló büdös faszt fogok én fizetni😛
nforce a nyerõ azt csá😛
nem fizetek azért, hogy 10 perccel hamarabb kezdjek letölteni😄
a másik meg, hogy nm olyan biztos az, ohgy hamarabb fent van sectoron vagy insanen, vagy akárhol, mert sztem itthon hamarabb meglesz😛
na szal azt írjátok, hogy ha már töltitek, mert akkor biztosra tudok helyet

๏̯͡๏﴿

lwb
hát én az insane-t jobbnak tartom. igaz, hogy havi 2000, de ftp szerver, minden ott van meg elõször, vadiúj filmek is, appzok is és gamek is (meg még mp3-ak is). két szerver van és 70 k-val jön minden.

hihetetlen nagy adatmennyiség van fent. persze nem annyira publikusan ismert, mint a sector...

Kashgar
neked annyit öccse hogy a sector warez re fizzes elö havi 1000 és minden ott van azonnal 50 kb al hoz nagyon faszamegéri azon biztos ott lesz
Kashgar
brave bocs hogy ezt mondom de stabil gépen nem csinál ilyet a war 3,a legjobb stabilitást végzö program a war3 nekem is volt de amint visszavettem a szorzót 11.5 re megjavult vagy mikor a memot cas 2 be nyomtam akkor is csinálta nekem de mostmár soha...ha értesz a gépedhez akkor meg tudod oldani aproblémát de egyébként erre nincs konkrét megoldás rengeteg ismerösöm nek volt és van ez a probléma.
Lynx_TWL
gold ugye már war3 tehát aki tud oldal címet azonnal szóljon!!!4

๏̯͡๏﴿

a játék néha kilép csak úgy vmilyen fatal errorral vagy mi, random idõközönként, vajon mi lehet a baj?

War. War never changes.

Kashgar
szutyi te milyen néven vagy a kanin?
Kashgar
ja mostanába qpack néven nyomulok
Kashgar
apropo a kani 100MPS es lett még jobb mint volt gyertek sokan föleg ha megjeleni a kieg GYERTEK
bazsi: úgy megsúgom, hogy Kashgar tényleg azon a G.A.O-s vagy milyen néven van és tényleg admin. 😛
Lynx_TWL
A Blizzard örömmel jelentette be, hogy elkészült a Warcraft III: The Frozen Throne kiegészítôvel, amelyben új hôsôkkel, új egységekkel és új történettel eleveníthetjük fel a tavalyi kellemes emlékeinket. Megjelenés júl 1. körül várható. Gratulálok a Blizzard teamnek, épp ideje, hogy elkezdjék csinálni a Starcraft II-t, ahogy Billy bátyánk anno beigérte.

๏̯͡๏﴿

http://ba.california.com/unknowncheats/wc3.htm
Mayday
Sracok,
Biztonsagi masolatra is felmaszik a magyaritas?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[Jakuza]
En mar meg is tettem.
Le a kalappal a forditok munkaja elott.
Csak azt sajnaltam, hogy betomoritettek az egeszet egy exe fileba igy nem tudtam osszehozni egy magyar Warcraft 3 CDt. 😊

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gothic1
A hétvégén kipróbáltam a magyar Warcraft3-t.

Nagyon príma, végigviszem mégegyszer, most már magyarul! 😊

Kashgar
te kis palladinos
Kashgar
adj egy icq számot és elküldöm bár ha iylet kérdezel biztosan icq d sincs..hát persze hogy nincs .. www.megagames.com /game fixes
persze, persze... én is ezt mondanám... :-P
Kashgar
ugye azt tudod hogy nem sértésnek mondom hogy ki a szar vagy csak egy simpla kérdés volt én kashgar{G.A.O] admin vagyok egy kibaszott nagy blizzardikonnal de mostanába nem azzal a nevemmel megyek fel személyes oko miatt de ott vagyok nyugi és mindent látok 😊)
Kashgar
ata te ki a szar vagy a kanin?
Francba én tegnap vettem 7000-ért az 576 -ban. (Ezek véletlen soorendben leírt számok még véletlenül sem reklámoznak semmit.)