WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nvidia szerintem sem gond, bár nem tudom, esetleg ha megnéznéd, hogy a legújabb driverek vannak-e fent, és ha nem, töltögesd le õket, aztán úgy próbálkozz...
Esetleg az is gubanc lehet, hogy a hanggal van valami gondja-baja, aztán ha azt lenémítod megjavulhat.
Vagy ami még probléma lehet, hogyha futnak más programok is a windowsban, miközben játszol (pl. ICQ, IE, letöltésvezérlõk, winamp, stb..). Nekem utóbbi volt a gondom-bajom, úgyhogy már nem nagyon errorozgat. 😊
De ha nem oldod meg ilyenekkel a problémát, akkor vedd a fáradtságot és írj egy e-mail-t a blizzardnak ([email protected] vagy valami ilyesmi 😊), magyarázd el a problémát, írd le a videó-, hangkártyád és alaplapod típusát meg számát és küldj el néhány hibabejegyzést (tudod, az Error mappából 😉. 1 héten belül választ is fogsz kapni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
War. War never changes.
de ferro bazdmeg a faszért nem vagy oha sehol
ittvan icq, már tök kihalat a számod anniyra soha nem vag fnet..
aztán war3ban frozenen életben nem tom mikor láttalak 😊
ide a fórumra is felírsz 3 havonta egyszer..
a múltkor meg bazdszájba volt klán tali ami nagy rész miattad jött létre, és nem is jelenztkeztél elõtte, hoghy jössze vagy nem😞((((
๏̯͡๏﴿
Hu julius 1 es jon a wc3x de kurvara varom tenyleg nem tudja valaki mennyi lesz (ez kieg lemez szal olcsobbnak kene lennie).
Es ne felejtsetek hamar meg kell venni mert meg kell csinalni a TWL klant nehogy a huje nemetek megelozenek😊
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Érdekel már a magyarítás, de miért nem lehet egyben leszedni? 😞
a nagy ló büdös faszt fogok én fizetni😛
nforce a nyerõ azt csá😛
nem fizetek azért, hogy 10 perccel hamarabb kezdjek letölteni😄
a másik meg, hogy nm olyan biztos az, ohgy hamarabb fent van sectoron vagy insanen, vagy akárhol, mert sztem itthon hamarabb meglesz😛
na szal azt írjátok, hogy ha már töltitek, mert akkor biztosra tudok helyet
๏̯͡๏﴿
hihetetlen nagy adatmennyiség van fent. persze nem annyira publikusan ismert, mint a sector...
๏̯͡๏﴿
War. War never changes.
๏̯͡๏﴿
Biztonsagi masolatra is felmaszik a magyaritas?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Le a kalappal a forditok munkaja elott.
Csak azt sajnaltam, hogy betomoritettek az egeszet egy exe fileba igy nem tudtam osszehozni egy magyar Warcraft 3 CDt. 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nagyon príma, végigviszem mégegyszer, most már magyarul! 😊