6256
-
bátyámnak nyomott fatal errorral kilépést, de neki a ram miatt, lehet nálad is ez baj -
Braveheart #3926 Miért nálatok is ki szokott lépni néha fatal errorral? -
kérek egy war3 cracket pliz...
megyek alsozm mertmegbaszta a szememet az álommanó és már nem látok :D -
hat ez LOL
A WAR 3 HIBAJA HOGY EZ VAN ÁLTALANOS HIBA DE HA EGY FUN MAP ROSSZUL VAN MEGCSINALVA AKKOR AZ IS EREDMENYEZTHET FATAL ERRORT ESTELEG HA HUZVA VAN A GEPED AKKOR IS...jajj mennyien kérdeztek már ezt ...,de a crakes kérés az amin mindig nagyon nagyot röhögök -
Braveheart #3923 Miért van az hogy néha kidob a játék fatal errorral? -
drago bazz köfi az icont, aop t nem adok de megyek neked egygel :) tudod csak csajoknak adok op t aop t
-
hajja markerdeztek de msot nem todum a cimet honann lehet leszedni keress vissza egy kicsit -
ADDJ AOP OT :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 

-
MEG A FASZ-T nekem végem áááááá -
www.kani.hu nem ertem miért kér mindenki hat craket szereznia vilag legegyszerübb dolga
www.megagames.com vagy hasznald a googlet bazz -
ááááá te fradista.... ha diósgyöri drukker lennek neked véged lenne mint a botnak :DDD -
ÉN LÁTOM :) -
NAH megcsnáétam a bigyot JO nem kicsit FRADIS LETT. -
aki tud jaccani az tud aki nem az meg nem az egyik panaszkodik a masik nem, és igen is kellenek az uj peccsek nem hogy örülne hogy ezzel foglalkoznak hogy fasza legyen erre meg itt sir -
az SC is ilyen volt, de az volt benne az izgalamas, hogy fel kellett építened egy normális védelmet a rush-ok ellen, és még csapatot is kellett építened mellé, ha te akartál nyerni. -
gtom #3907 már kezd elegem lenni ebből a sok szar patchból. nem igaz hogy nem bírnak egy játékot normálisan kiegyensúlyozni. Amúgy a FT szerintem nem nagy szám, főleg battle neten. Tiszta rush az egész. Unalmas, szar -
hogy szakadna meg a blizzard a pöcseibe :DDD
-
hogy szakadna meg a blizzard a pöcseibe :DDD
-
jeeeeeeeeeeeeeeeeee, új peccs:) -
ShaiHulud #3904 --------------------------------------------------------------------------
WARCRAFT III VERSION HISTORY
--------------------------------------------------------------------------
- PATCH 1.12
--------------------------------------------------------------------------
MISCELLANEOUS FIXES
- Cinematic sequences that were not playing within certain foreign language
versions have been fixed.
- Fixed problem that enabled you to save games that could not be loaded.
- Fixed problem that enabled you to create a replay that could not be properly
played back.
MAP FIXES
- Rune of Rebirth has been removed from maps (6)GnollWood and (4)Floodplains1v1.
- Gold mine positioning has been rebalanced and the starting location tree
placement has been improved for the map (2)TwoRivers.
- A Golem has been added to each of the Mercenary Camps within the map
(4)Twisted Meadows.
- Destructible rocks have been added to the upper and lower gold mine areas
in (4)Avalanche.
CREEP FIXES
- The creep version of Inner Fire has had its mana cost increased from 35 to 75.
- The creep version of Raise Dead has had its cooldown increased from 5 to 12
seconds.
- The creep version of Purge no longer stuns units.
- The creep version of Abolish Magic has had its mana cost increased from 50
to 75.
UNDEAD CHANGES
- Within the Tomb of Relics maximum stock for the Rod of Necromancy has been
reduced from 2 to 1.
HUMAN CHANGES
- Aerial Shackles damage has been increased from 20 points per second to
30 per second.
- The gold cost for a Dragonhawk Rider has been reduced from 235/40 to 200/30.
- Arcane Towers now deal Piercing damage, and have had their range increased
from 700 to 800.
- Animal War Training upgrade cost has been reduced from 150/250 to 125/175.
- Long Rifles Upgrade now requires a Keep instead of a Workshop.
NIGHT ELF CHANGES
- Spirits of Vengeance (which are summoned by the Avatar of Vengeance) have
had their damage increased from 14-18 to 17-21.
ORC CHANGES
- You no longer need a Fortress as a prerequisite to build Batriders.
- Wind Rider hit points have been reduced from 600 to 570.
- Burrow armor has been increased from 2 to 5 and damage has been reduced
from 1d8+33 to 1d5+22
CLASSIC CHANGES
- Anti-air creeps have been added to each Mercenary Camp in the map
(4)Tranquil Paths (Reign of Chaos).
- Wyvern hit points have been reduced from 600 to 570.
- Halls of the Dead and Black Citadel attack cooldown have been reduced
from 2.0 to 1.5.
- The multiplayer custom map desync that occurs between Reign of Chaos
and Frozen Throne players has been fixed.
NOTES: Replays are incompatible between major game revisions (1.11 replays
cannot be viewed with the 1.12 version of Warcraft III). Custom save games will
not load from version 1.11. -
ah, igen. bocsi :) -
Az a custom campaign a Warcraft3 demo.Most rákerült a Frozen cd-re is.Egész jó.Ollie meg teljesen másról beszél,a custom campaign az nem az,amihez lesz letölthető folytatás.A letölthető folytatás a Rexxar half-ogre-orc fickó kalandjához lesz,a Durotan küldetéshez,ami a single campaign képernyőről elérhető,és nem custom campaign.Ugye-ugye,tud még újat mutatni az a game menü!? -
igen.
amúgy ez a bonus campaign legelső map-je, amit azért elég hosszú lesz végigjátszani. lesz még 2 ingyenes map, amit majd a blizzard-tól lehet letölteni, ha kész lesz. -
Működött? Egyébként én nem találtam sehol no cd crack-et! :o( -
baz higyetek el van akinek nincs 5 ezre gy jatekra örül ha gepe van ez a magyar valosag :(
en nagy kani fan vagyok pl aze nem kell eredeti gamma
-
Neoooo: a game.dat-odat elküldenéd Bizkit-nek és nekem mailbe? Vagy elég a nocd crack?
Mind1, addig kirpóbálom műxik-e. -
arról kérdeztem :) -
namia, senkit nem érdekel a tippem? -
Kössz! -
Akkor majd ha visszajöttél elküldenéd nekem? -
Nem küldenéd el nekem a no cd crackedet? :o) -
én tonnaszámra építettem az elfek védelmét (ancient protector), de télleg szó szerint tonnaszámra. az egységek számát a minimumon kell tartani (40 hajólemléxem), hogy dőljön a lóvé, valamint gyorsan el kell foglalni egy másik aranybányát is. rögtön a legelején az összes egységet el kell küldeni az emberekhez védekezni segíteni, valamint néluk is építeni a protectorokat dögivel. közben persze elkezdeni építeni őket az orkoknál is. amint az emberek elesnek (persze ezt lassítani kell a saját hősökkel, amíg lehet) rögtön az orkokra kell koncentrálni (protectorok és egységek oda). persze az elesett egységeket folyamatosan kell újratermelni és fejleszteni si őket! persze célszerű csak néhány egységre és így néhány fejlesztésre koncentrálni. ballisták kellenek, különben az élőjoltak messziről lenyomják a prtoectorokat a wagonjaikkal. a lényeg hogy bármekkora lehet a veszteség, csak ne érjenek el a kapuig. én pl teljesen beépítettem az orkoktól az elfekig levő szabad területeket is protectorokkal. persze a protectorok egyedül (egységek támogatása nélkül) nem sokáig tartják fel az ellent, de ezen a pályán minden mp számít. na nekem így sikerült. -
Ja közben elolvastam a 4-el lejjebb lévő hozzászólást :)
Ha nincs erre megoldás akkor sorry a kérdésért. -
Egy kérdésem lenne.
Kijött a Warcraft 3hoz egy fullos magyarítás, fent is volt az egyik gamestar cd-n. Nos meg lehet oldani valahogy, hogy a másolt cd-vel is működjön? Mert angolul nem fogott meg annyira a játék, abba is hagytam de ha érteném is a történetet talán nekirugadszkodnék még1szer. -
a kürtös az egyik legkönnyebb pálya :P
ami van egységed elején azzal elindulsz simán le lehet verni orkot csak kell 2 ballista, fel a szellemekhez meg egy olyan 12 hunti meg dryad azt csa :P
-
Persze ha nem magyarul akarsz játszani, akkor is vedd meg. -
Az alap játék ötezer sincs, ha magyarul akarod játszani, vedd meg... basszus.
-
Nincs. Miért lenne? Csak legális anyaggal dolgoznak. -
Nincsen esetleg a haverodnak egy magyar crack-elt war3.exe-je ??? :o)Mármint az alap exe? -
Bár én nem szeretem a magyarosításokat, kifejezetten utálom, ha egy progit csak magyarul lehet megvenni (lásd Empire Earth).