6256
-
#4113 -
#4112 Nem gond én most neki láttam saját kampánynak:)Tök jó:)A történet egy dgadt disznóról szól aki a világ öt pontjában elhelyezett hamburger lélekkövet akarja felfalni.Na de a hamburger lélekkő nélkül mindenki éhen hal!Szal megkéne akadájozni a gonosz Ronald Megfronáldot,hogy megegye őket! Izgalmas történet vezetés,rengeteg npc és gyors büfé jellemzi a kampányt.Ezenkívül még gondolkozok egy mellék szálon melyben alá Lich king módjára felbukkan a Burger King aki egy szezám magba van bezárva.Na és most jön a képbe egy ifjú testépítő aki Norbinévre hallgat.Az elején még a jó oldalon áll és a gonosz Háj Horda ellen harcol kitartó airobickal.Persze a végén elhízik és a kövér oldal egyik legjobb harcosa lesz!Még vannak eldöntetlen dolgok a kampányomban de sztem ez később mind meglesz oldva... -
#4111 majd adok én nekik drágaszágot...kapják be a faszt:D
na szóval sylvanas, nagyon nem fog sehova menni, mert ő megalapította ott az ő királyságát, leverte a dread srácokat, arthaskirálysárc nem fog fellpattania kényelmes trónjáról, van ott légkondi minden, én se tenném, tehát kelthuzad eltűnik a süllyesztőbe:D
nagák átkozottak maradnak sztem, de nagákkal, meg bloodelfekkel ez a hézag, hogy ők ottvannak még a jéghegy csúcsán:)
kiljaeden nekem is eszembe jutott, aztán kihagytam amikor írtam, tehát igen, ő még a lich királyt leverte volna, de arthas-lich királysrácot, már gondolom nem meri, hisz elverte az illidan srácot, megvan a légkondis trónja, kiljaeden, sztem marad a viharos picsájával, és kussol:)
eddig se szólalt meg, csak egyszer, hát most sem fog már, mert még elverik a száját, nemcsak az újonnan bérelet seregét:)
na összefoglalóan tehát csak kael meg naga van még kérdőjelezve, + kelthuzad srác, de kaelék sztem így bedarálodnak a sok kis undi által, mintahogy sylvanas asszonyság, is tova söprögeti kelthuzadot, ha meg nem is öli, de max osztozkodnak lordaeronon, meg azerothon, egész szép táj az, van neki friss emberi hullákból készített komposzt, ami a termőtalajt biztosítja, a kriptáknak, meg rohadt virágos mezeje:)
gondolj bele, sylvans megkpja plagulandset, mert ugye ő azt nevezte ki királyságának, kelthuzadnak ottvan egész azeroth, kazmodan, quel thalas!
hát neked kéne pestisföld, amikor tied a fél világ?:D
max a bonus kampányban fognak elsimítani ilyen fontosabb szálakat, bár azt érdekesen tennék, amikor a "félszerzet" nem hobbit, hanem ogreork srácot irányítod:)
majd ilyen átkötők lesznek...
...meanwhile at the icecrown glacier
(átvezető kis videó)
sutty naga meg bloodelfek
-lec gó hóm kael
-ok béjb
(portal nyílik irány draenor)
videó vége, vissza a nem hobbit srácunkhoz:)
ok lenyomod bonus kampány második részét, indulna első erre jön átvezető:
...meanwhile at plaguelands
-ic máj territóri jú frík bicsin lics
-ok ok don van tu fájt i ken hev quel thalas, sztéj kúl bics:D
na látod, milyen jól megoldottam én ezt a rejtélyt:D
én örülnék egyébként, még egy 4edik, vagy 2ik kiegnek, de a sok faszláma, sztem noymná, hogy jajj minek ennek a szarnak újabb kieg, meg mennyémá, meg hát a forzent még kijáccottam, de ezt nem fogom, mer ez már lerágott csont...
és akkor visszamegy mondjuk age ofozni, vagy riseofnationzni, ami nem lerágott csont nem ám, csak kicsit unalmas, hogy az összes ilyen nem lerágott csont gémben, ugyanolyan a kezelőfelület:
szar:D
aztán ugynaúgy garrison mindenhol, ugyanúgy korokat lehet fejlődni, ugyanúgy dolgoznak a munkások, ugyanazokat az alapanyagokat szedik be......egyébként tényleg nem lerágott csont:) -
#4110 kicsit túllősz a célon... -
#4109 hobbitkák..mockosz kisz hobitkák,..,ellopták a drágaszágom.. -
#4108 HEHE LOL
HOBITO MOCSKOS KIS HOBITHHHOK c:DD -
#4106 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
-
#4105 a fantazi a legjobb szappanopera addig nyujtod a szálakat amig akarod nemn kell félni hogy véga történetnek biztos lesz majd kicsiartas mert a leechquennel dugott majd figyeld meg a kis varden egy jo kis buliba meg lesz baszva illidan által aztan jön a sok kicsi deamonhunter akik megakarják hoditani a földet de erre a törpék és az emberek ujra öszefognak és legyözik egyenként a sok kicsi illidant ....stb folytassam mylord ? :DD -
#4104 te baromarcu milyen félszerzet beszélj már rendesen a félszerzet az a halfling ill hobbit aki ott van egy medvével az egy ogre gyengébbek kedvéért még irja is -
#4102 A TFT utolsó pályája valóban szivatós.Bár én megoldottam egy huszár vágással:)Fogtam magam és aztán lerohantam a mellettem lévő kisebb naga bázist és így lett ugye egy aranybányám.Két Crypt Fiendet ott hagytam hátha valaki kötözködik és miután kész lett a bázis (ugye 3kriptával) azokból elkezdtem mint atom gyártani az egységeket.Mikor melyik kellett... Abonimationra meg ugye nem gyúrtam rá mert elég egy helyről nyomatni mert sokba kerül és sok kaját fogyaszt.Végén meg ugye nyert a túl erő:)Amolyan orosz módszernek nevezném:)Mondjuk tény,hogy hardon megszenvedtem és nem jött be ez a dolog. -
#4101 Ugye mint emlékszel Kil'jadent még elkéne távolítani hiszen ő adta ki végig a parancsokat Illidannak.Ezenkívül Sylvanas is bosszút akar még állni Arthas népé..sőt szegény Kel'thuzadon is aki ugye ott maradt a birodalmat megvédeni:)Kil'jaden az aki biztos visszatérő hiszen ő teremtette a Lich király akit mindenképp elakar tenni lábalól. Gondolom mivel most Lich király = Arthas Kil'jaden majd Sylvanas bosszúszomját fogja kihasználni,hogy eltörölje az élőhalottak soraiból szegény Arthasunkat.
Egyébként vlóban a Nagákkal is van egy kis gond hiszen ők alapjába véve egy bizonyos átok miatt változtak át elfből nagával...szóval sztem Kil'jaden majd ügyködik itt is valamit:)Mondjuk,hogy valai ellenszolgáltatás fejébe feloldja az átkot:) -
#4100 hé hé melyik 2?:)
nemtom melyikekre gondoslz, de kael srácék biztos belenyugodnak, hogy meghalt a pajtijuk, és akkor szívják, majd a szívni valót ott ahol vannak, arthas bácsi jól el van ott sztem:)
orkok is meg vannak, embereknek is másik fele, mondjuk ők most majd még bonus campban fontoskodnak, a naga is biztos el lesz ahol van, bár kaelék, meg nagaáéknak haza kéne menni draenorba nem?
tehát igen mi lesz velük?:)
elfekkel mivan? ők el vanak, szedik a virágot, élik az életüket, furion pajtás virágot ültet, az asszonya, meg lehozza neki a csillagokat is, tehát ők jól el vannak:)
tehát milyen szálak? -
#4099 Hát a befejezés ott valójában nem is befejezés.A TFT-ben van a valódi(?) befejezés.Egyébként teszem hozzá nagyon ügyesen oldották meg hiszen még mindíg nyitva maradt két szál:)Úgy ahogy legutóbb is... :) -
ShaiHulud #4098 lol :D hat a frozenthrone ucso palyaja nem lesz ily konnyu :D nem igazan lehet ilyen trukot megjatszani....vagy is meg nem is gondolkoztam ilyesmin:D majd Te :D szoval szerintem akkor itt jobbban megfogsz izzadni :D -
#4097 Nemá' én így is vért izzadtam... :)
Utolsó pályát is csak úgy sikerült megcsinálnom, hogy eldugtam egy Tree of Life-ot a sarokban a circle of power fölé, és mikor elindult a főgenya a kapu felé, akkor elé küldtem. Így amíg verte az "épületem" addig nem tudott elérni a körbe, de az épület meg rohastul fogyott. Az egész cc 3 mp-en múlott, mert kb. egy cm-nyi energiája maradt a fámnak, mikor letelt az idő... :D -
ShaiHulud #4096 amugy grat hozza hogy vegig vitted:D udv a korben :D egyik best game szvsz es frozen throne is uber...Arthas the best...:) -
ShaiHulud #4095 sot normal fokon piti konnyu :D -
ShaiHulud #4094 normal fokon nem veszes...bar ucso palyaval itt is lehet szivni...de HARDon kosdd fel a gatyad:D -
#4093 Na végigvittem! :)
Még gondolkodom rajta, hogy rátetováltassam-e nagy piros betűkkel a bal farpofámra, mert annyira anti-stratéga vagyok, hogy ez egy óriási dolog... :DDD
Egyébként tetszett, csak kissé semmitmondóra sikerült a befejező film, bár a credits kárpótolt mindenért... :)))
asszem most nekiugrom a Frozen Throne-nak. az nehezebb, mint az alap? Mert az uccsú pályát csak mákkal sikerült megcsináltom. -
#4092 igen igen, az Azure tower defet lehet egyedül is, egyik legjobb, 1.12es a mostani verzió frozenben?:) ha igen akkor az kell, tehát a legutóbbi, mert ebben a verzióban már lehet egyedül is rendesen -
ShaiHulud #4091 hmm frozen throne ban alapbol van egy a frozen throne/scenarios mapoknal...azt lehet egyedul is -
#4090 Hi.
nem tudtok olyan tower defense pályákat, ahova elég egy ember??
Van sok többemberes pályám , de ott egyedül elvesztem, és szeretnék TD-zni egyedül is...
Ja és még egy: tudtok magyar szervert ahol lehet játszani? -
#4089 na ez így jó lesz, msot nem erőltetem meg magam:D -
#4088 www.huncraft.hu, de készülj fel kb 300 megányi letöltésre, ugyanis minden hang is (a videók is) magyarul szólalnak meg. A kieghez meg most készül. -
#4087 nigger -
#4085 http://www.warcraft3workshop.org/ -
#4081 olvass visza pls -
krisz073 #4080 Szasztok.
Kérdés:van 1 biztonsági másolatom a WarCraft 3-rol,feltettem hozzá a Full Magyaritást bemásoltam a 1.05 NO CD Cracket.Elindul a játék lemegy a pálya elötti demó és amikor a pályát töltené csak nagy fekete képernyöt kapok.
Kell valami patchet leszedni a magyaritáshoz vagy mi lehet a gond?Az Englis verzió simán fut. -
#4079 Ha egy ember csinálja akkor egy faszság de ha már ketten akkor kurva jó taktika:)))))) -
#4078 másnál penge.no problem..csak warcraft -
yal #4077 davidus te dave vagy?^^ -
ShaiHulud #4076 nem szart be a ramod? mas gamenal megy faszan ? -
#4075 nem,nincs installom.de talán beszerzek egyet megint,ha nincs más lehetőségem. sztem nincs:( -
#4074 hát ez érdekes. nem tudod installálni a dolgot? -
#4073 ja.az eredetin. elindítom a jatekot,akár 1 gépen,akár 2őn és amint egyre több egységem van,egyre jobban meg-megállnak. a képet tudom mozgatni,de az egységek megállnak,majd elindulnak.20 egységnél már inkább csak állnak,pihennek:) parasztok -
#4072 noob:) -
yal #4071 jaccik vki innen bneten? Sw-YaL- vagyok es jottok eqra? -
#4070 és akkor hol akad? az eredeti gépen? -
#4069 alaplapi audio van(abit nf7) ezt használom. hw csere nem volt. annyi történt,hogy átcopyztam a másik gépemre,hogy tudjam lanon nyomni.. -
#4068 eh, rokon lélek, én is így nyírtam ki őket ;D