WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
War. War never changes.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
En letoltotem az oszes patchet meg miegymas csak nem ertem hogy mi kell fent legyen. Csak a sima war3? Es aztan ra a istalokat es a patcheket a kanirol? Pls help!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
mondjuk az az elsõ rész kb. 4 normál WC3-as pályával felér hosszúságban és nehézségben. stratégiához persze köze nincs, inkább rpg jellegû.
Igaz az hogy mindegyik fajjal (azaz negy) lehet majd jaccani megint?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
War. War never changes.
War. War never changes.
de attól még nem szeretem hallani... 😄
ezt a bónusz izét azért leírhatnátok. pl. melyik pályán lesznek ezek a színes akármik. csakhogy hol keressem õket.
Szal, láma itt, láma ott... nem feltétlenül sértõ
War. War never changes.
a láma nem csunya szó max a faszláma avgy fucking luzer na ezek sértö szavak de a láma az nem
ezek a blizzardos grafikusok valamit nagyon, de nagyon tudnak.
nem kell gyûjtögetni semmizt, hanem a színes bárányok elõtti kapcsolókra kell ráállni helye sorrendben 3 egységgel, hogy kinyíljon majd egy ajtó. Ezen a pályán az északi részen volt még 2 villogó kapcsolóféle, amikre rá kell állni, de hiába álltam rá mind a 2-re, nem nyílt ki semmi. Mit kell azokkal csinálni?
War. War never changes.
vagy esetleg te annyira szõröstökü vérprofi vagy, hogy olyan játéknál is vágsz mindent, amit még el sem indítottál?
esetleg, ha valaki akinek esze is van ki tudná fejteni, annak örülnék. ugye valami ilyesmirõl szól a fórumozás. nem arról, hogy "jól megmondom a frankót", mint ez az akárki itten.
War. War never changes.
War. War never changes.
ftp://krisz:[email protected]/lestat/
๏̯͡๏﴿

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
a tower def jó ötlet volt nagyon, akárcsak a panda gecó, de legjobb eddig az óriás pingvin
๏̯͡๏﴿
Nos, 1 napi TFT-zés után a tapasztalataim:
a kampány jó, izgalmas
a bonus pálya utáni panda hõs szerintem baromság, komolytalanná válik tõle a pálya, de mondjuk lehet szórakozni a varázslatain
a grafika semmit nem változott, mondjuk nekem tetszett a simáé is
egy csomó változás van az árakban, egységekben, páncélokban, ezt még meg kell szokni de így elsõre nem volt velük bajom
jó ötlet a piac bevezetése
sok új egységet láttam idáig, és sztem jól néznek ki
az új hõsök is jók
miután megcsináltam vagy 15 pályát a kampányból, leültem skirmishezni. 2 pályát kezdtem el (az új pályák jók), de mind a kétszer úgy szarrá vertek az emberek, hogy úgy tûnt, szinte nem is tudom õket megsebezni a 2-szer nagyobb seregemmel, a többi játékost azt már legyõztem
Tehát szerintem méltó kiegészítõ a The Frozen Throne.
Nektek mi a véleményetek?
Ja és vki írja hogy ha felraktam a kiegészítõt, milyen sorrendben kell felrakni a patcheket/loadert/crackeket, hogy tudjak multizni? Köszi
War. War never changes.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ja a bonus pályát a 3 színes báránnyal lehet megkapni.
War. War never changes.
War. War never changes.
azt mond meg, hogy hány kampáyn van, most vagoyk az embereknél, elfek letudva.
๏̯͡๏﴿