6256
  • Unknow
    Én még ehhez hozzá tennék annyit,hogy ha huncraft magyarosítás van fent akkor lehet,hogy rosszul peccselted a gamet és azért van ez.
  • Davidus
    Tudja magára is de mikor át van változva nem tud varázsolni. Akkor kell leütni mikor még ugy néz ki mint Bud Spenser :)
  • Mayday
    Rendben, koszonom.
    Ennek a druidanak mennyire kell kozel lennie az egyseghez, amire varazsol? Es magara is tudja nyomni?
  • Davidus
    Van a druid of the claw-nak(ami át tud változni macivá) egy varázslaza ami igen gyorsan regenerálja az egységeket. A megoldás 1: Nymod le a druid of the claw-t ami nem maci formában van mert csak úgy tud varázsolni. Megoldás 2: Vegyél wand of negatiation botot és szedd le róluk a varázslatot egy hanyag mozdulattal.
  • Mayday
    Sziasztok,
    Kisse lamer kerdessel jonnek. Sima Warcraft3-am van, 1.12-es peccsel, meg magyaritassal, magyaritas 1.12 peccsel. Jelenleg a hadjaratot nyomom, elohalott, 4. kuldi.
    A bajom az, hogy egyes elf egyseges nem akarnak igazan sebzodni, max akkor kezd el fogyni az energiaja, ha nekem kb. 20(!) egysegem nyomja egyszerre! Ez igy o.k., van ilyen elf, ami gyogyul, regeneralodik vagy ilyesmi, vagy ez valamifele bug? Tok gaz, amikor tobb ilyen jon egyszerre, aztan ha nincs eleg emberem (mondjuk 10 az egy ellen), akkor szep lassan o nyirja ki az egesz bandat...
  • [LoverZ]Neo_HUN
    Hi All!
    Kellene egy kis segítség...
    Ebben az évben írom a szakdolgozatomat a következő témában:

Online multiplayerek, virtuális világok. (Kizárólag az interneten létező, saját hardverre letölthető multiplayer szerepjátékok története, helyzete, jövője. Milyen lehetőségeket rejthetnek az új virtuális technológiák)?

Aki tudna hozzászólni a témához, van véleménye, illetve ismeretei, azzal szivesen csinálnék online interjút emailben.

a címem [email protected] vagy [email protected]

előre is köszi a segítségeteket!
  • Dragoner
    nah lehet ritkában leszek mert sutyo :(:(:(:(:(:(:(derühelem istenem jajjjj......
  • Kashgar
    köfike
  • Davidus
    http://replay.kani.hu echte ungarishe repek:)
  • Dragoner
    nyomjon má valaki egy jo kis replayt mint jácitk stb 1.12 FT hez ja és kezdjünk má el irogatni jo kis taktitkokat plssss végülis ha nem lesz jobb hir a cucc vagy akármi a war hoz nemsokat dumálunk van egy olyan forum ahol má szinte csetelnek a forumon :D
  • ollie
    LOL = laugh out loud (nem laught vagy lought)

bocsi a helyreigazításért ;D
  • Lynx_TWL
    tök mind1 hogy mondták, offolunk, és a lol az loller:D
  • Dragoner
    és igy is monták nekem
  • Dragoner
    én igy emlékeztem rá
  • Davidus
    nyaokos? túl sok Lovecraft novellát olvastál:)
    sazl van nekünk egy ilyenünk hogy laught out loud. A lought=kacagás/nevetés a loud meg hangosan. Szal nemtom honnan vetted a beteget:)
  • Dragoner
    hanem te nyaokos?
  • Davidus
    hát nem azt jelenti:)
  • Dragoner
    :DD nemtudjátok mi a lol azt jelenti betegre röhöm magam evileg de nembiztos
  • Lynx_TWL
    áááá
  • Lynx_TWL
    húú élő szótér tök jó:D mit jelent a kompót?:)
  • Braveheart
    1.Szerény véleményem szerint
    2. laught out loud vagy mi-magyarán nagyon röhög vagy mittomén
  • Kashgar
    na kiveséztük a tmát nekem a halfling a félszeruet mindehol csak ezt látom nagy fantasy könyv fan vagyok na de ollie azta karom kérdezni mit jelet az az SZVSZ ??? már egy csomo helyen láttam de fingom nincs mit jelent illetve a LOL minek a rövidtése?
  • Dragoner
    lool
  • ollie
    a szemét ;D
  • Lynx_TWL
    ja, a rohadék
  • ollie
    mi van, haldoklik a fórum?
  • Lynx_TWL
    up
  • Lynx_TWL
    vigyázz, mert a szektám elver!
  • Dragoner
    HÜLYE
  • Lynx_TWL
    nevezzük seggfasznak!!!!
    követőket toborzok:D
  • Lynx_TWL
    "te baromarcu"
    nem lehet mondani, hogy.
    -figyelj öcsi az nem úgy van, mer így van sztem:
    ...
    ogreork a srác, és az félszerzet, mert fele-fele:)
    mind1, sztem seggfasz(ala d), mármint a bm úgy néz ki mint egy seggfasz:)
  • ollie
    A D&D-ben és a Gyűrűk Urában a félszerzetet egy merőben más faj (halfling ill. hobbit), semi köze fajok keveredéséhez. De az is igaz, hogy más fantasykben meg neveznek mindenfélét annak.
    Megjegyezném, hogy a félszerzet csak magyar fordítás. Szvsz bárhogy nevezheted.
  • Dragoner
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DEÉGÖ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MÁRMINT NEM AZ HOGY UTÁLOD A FOCIT ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDD LOL GECC
  • Kashgar
    nem lövök tul a célon csak hülyeséget beszélsz és az az okos KK még odaböki hogy halforc de nem half ork senem half ogre hanem OGREkész de mondom még mondja is az angol szöveg na ennyi valszinü ez kötözködés meg faszvagyok meg minden de hát ez a fanatuzmus része ez yoan mintha a fradistának azt mondanád hogy dragoner hátvéd közbe mefg csatár mondjuk halvány lila fingom nincs ki az a dragoner mert utálom a focit
  • Kashgar
    hehe ez jo :DDD
  • ollie
    valszeg olyan frissítési frekvenciát állít be alapból, amit nem bír a monitorod, ezért kikapcsol a helyett, hoyg tönkremenne. nincs neked fetéve valami frissítési freki buheráló progi (rage3dtweaker stb v esetleg directx override opció), aminél minden felbontásnál be lehet állítani a frekit? mert lehet, hogy 800x600-ban be van állítva valami agyament freki és arra állna be a progi (persze érdemes megnézni, hogy más játékokban is ugyanez e a helyzet 800x600-ban)
  • Dragoner
    Ronald Megfronáldot ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ WOHAHAH LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GECIIIIIIIIIIII A FASZBA LOOOOL GEC EZ NAGYON DURVA
  • yal
    twl reklammal kicsit tullösz a megengedetteken.p
  • yal
    lynx te mit csinalsz itt?~~
  • krisz073
    Hali.

Kis segitség kellene:Inditom a WarCraft 3-at és amikor elindul egyböl készenlétbe kapcsolja a Monitorom.
    Probáltam 800 x 600-ba és probáltam 1024 x 768 -ba is álitani a windowst.
    Win XP Prof van fent és 15' Monitorom van + Gef 4 ti4200 VGA.

Van valakinek ötlete mi lehet a gond?