6256
  • ollie
    mi változott? valami hw csere, stb? hangkari milyen? az sb live driverek szoktak ilyet csinálni. ha van alaplapi audio, az le van é tiltva? rengeteg hiba lehet.
  • Unknow
    Vagy az se rossz taktika ha Maivnek veszel pár potiont és szépen beteleportálsz a varázsló nagák közé majd egy - két tördobálás (ez is mágikus képesség ugyanis sebzi a boszorkákat) és kész is van.Nekem full könnyen megadták magukat:)
  • Dragoner
    fm akkor szivás van :)
  • sid123
    A pálya jobb felső részén lévő Paladint szabadítsd ki, nagy segítségedre lesz a gyógyító képességével. Erősítsd meg a sereged(építs pár Mountain Giants-et és Chimaerae-t, a fejlesztésekről se feledkezz meg) és menj a bázisodtól nyugatra, majd a pálya szélén északra. Két kisebb bázist pusztítsd el szépen fokozatosan, majd a Summonerekre ereszd rá a Chimaerae-kat(csak ők tudják megsebezni). Másodszorra sikerülni fog!
  • fm
    nincs installom:((
  • Dragoner
    telepisd ujra a warcraftot és meni fog szépen rendesen :)))))))
  • fm
    hali..

vki help me,mer eddig max grafikán tuti volt a warcraft3,de mától akad.néha folyamatos,néha megáll mindenki. miért??

(amd1800Mhz,256ddr,8500le,winxp)
  • Kashgar
    www.megagames.com ott a cheats és ird be a pályamegnyarö kodokat és kész is
  • Kashgar
    sajna csak anyit tudok mondani hogy en mar napokat nyomtam halot ezzel de semmi gond nem volt arra figyeljetek hogy egy munkacsoportba legyetek és ne cox cabelel jaccatok többet sajna nem tok
  • Mayday
    SOS!
    Veletlen torolve lett a gepemrol minden Warcraft 3 jatekallasom. Nem tudna valaki atkuldeni? Ember hadjarat vege, elohalott eleje kellene! (RoC)
    Vagy letoltheto valahonnan?
  • loga
    Elore is koszonom a segitsegeteket!
  • loga
    Sziasztok!

Nekem a loader inditasakor atz irja ki: file not found Runtime error 53

A masik pedig, hogy fagy a jatek vagy neha ujrasindul miatta a gep. De semmi masnak nincsen baja a gep jo csak ezzel a jatekkal szarozik 1.12es pocs.
  • Kashgar
    DRAGONER ne égesd magad a forumon hat nem tod mi az inpale ejjjjjjj bazz ez zsényen gyalázat :DDDD
    cl tudja nézd meg
    hoppá mi az a cl ? hehehe
  • Kashgar
    1. ha lanon nyomod akkor nem kell szerver csinálj gamet a tobbi meg csak joinol ha meg van net menja kanira www.kani.hu
  • KisKolok
    ja :)
    jelenleg más bugról nem tudok...
    hacsaknem a spirit link+berserker orc bug, bár az még csak egyszer fordult elő war3 történelemben (ti. 2 hyppogriff rider kinyírt vagy 20 berserker+shaman+hősök+spirit walkert 3 lövésből!)
  • Dragoner
    mi az az impale vagy mi a fax kicsit láma vagyok az undeadhez
  • Rincewind
    Kösz, végre sikerült. Bár nekem 3 órámba került... :)
  • Kashgar
    figy kolok nem az ellenfélét kell impalelni ? és ugy lesz a bug? und vs und ???
  • Braveheart
    Tehát az elején gyorsan építs egy great hallt a közeli aranybánya mellé, majd ott építs burrowokat meg tornyokat, ezután sok sok grunt és troll! Én a trollokkal simán kinyírtam a griffeket, nemtom te miért nem tudod... aztán elmentem jobbra, megcsináltam a goblinok küldetéseit, kaptma 1-2 shreddert, aztán elmentem balra ott kinyírtam az első bázist majd jobbra fel ott is nagy gyakás és kész a pálya kb 30-40 perc alatt :)
  • KisKolok
    ne hülyézzél le gecó
    ahelyett hogy gondolkodnál pattogsz itt. gyökér láma.
  • Rincewind
    Hali!

A nagy Warcraft stratégákhoz lenne egy "szakmai" kérdésem:

Elakadtam az alapjáték 4-es Ork pályáján! Ott, ahol a 15.000 fát kel kitermelni. Egyszerűen nem jutok sehova! Olyan szinten támad az ellenség, hogy számomra lehetetlen kézben tartani a dolgokat. Már azzal is próbálkoztam, hogy le kéne rohanni az egyik bázist, de a folyamatos támadások miatt nem tudok felállítani egy normális támadó sereget, mert mindig felőrlik szinte nullára, a pénz meg csak fogy. Mitöbb a griff-lovasokkal (vagy mikkel) sem tudok nagyon mit kezdeni, mert a Trollok szart se érnek ellenük, és a sámánok szintúgy! Az meg nem megoldás, hogy állandóan a tornyok közelébe csalógatom őket.
    Szóval hogyan kéne azt a pályát megcsinálni??
  • gtom
    ez hülyeség. a saját egységeket nem lehet impalolni.
  • Kashgar
    hát ez LOL
  • KisKolok
    Najó elmondom...
    Ha Impale-olod a burrowolt crypt fiendeket, akkor csak árnyékok maradnak, tudnak lőni, menni, stb.., de az armoruk Invulnerable lesz. Így kapsz egy örökké sebző, halhatatlan sereget...!
  • Dragoner
    a cripta field egy szar nah azé nem de elég gagyi a grutival leda
    rálni lehet
  • KisKolok
    próbáltam volna ha nem nézel hülyének, de mostmár
  • Dragoner
    valaki mondja és nyögje és baszameg mondja megvalaki mi az a hiba a mátrixban azaz a warcraftban vagy buh vagy mi a fax haLOD TE NYOSZOJOLÁNYYYYYY
  • Dragoner
    valaki mondja és nyögje és baszameg mondja megvalaki mi az a hiba a mátrixban azaz a warcraftban vagy buh vagy mi a fax haLOD TE NYOSZOJOLÁNYYYYYY
  • BBking
    Csak Motha Fucka HanngÁr
  • Kashgar
    ja DRAGONER majd nyomass má valami infot a kanirol mert kurva rég ne voltam és fingom sincs mikor megyek beindultak a bulik az egyetemen
  • Kashgar
    köszönjük az értékes informaciot bubba king
  • BBking
    Mikor jön ki a kieg. kiegje,amit a netről lehet letölteni,valaki?Egyébként abszolút nem volt nehéz a Frozen Throne.Az eredetiben nehezebb pályák voltak.(normal-on)
  • Dragoner
    azok nemésrthetetlenek
  • KisKolok
    a gyökér sérthetetlen crypt fiendekre gondolsz?
  • Dragoner
    IRD MÁ NA KASH TE SE TUDOD????? VAZZZEEEE IRD MÁ LEEE naaa kiváncsvagyok
  • Kandurex
    " csak azt írd le, hogy mit csinál. hogy hogyan azt nem kell " jaja..ezt leírhatod nem?
  • Lynx_TWL
  • Kashgar
    lynx bazzeg má felcsigaztal most má kivele
  • Lynx_TWL
    tudatlan népség, majd a peccs után:D
  • Dragoner
    tényleg milyenhiba??????????????? MONDJÁTOK ELLLLLL