WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
kinke menniyt sikerült???
๏̯͡๏﴿
szal aki jáccott war2vel annak ez jó meglepetés😄
๏̯͡๏﴿
unable to validate game version. Reconnect to Battle.net or apply the newest patch
mi a megoldás? (a fentieket mecsináltam, de nem ment úgy se)
War. War never changes.
V9ykn8_TZL0
nekem isoban van 😛
๏̯͡๏﴿
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
öcsi fél kézzel leverlek 1es heroval egész seregedet 😊
mikrod lehet, hogy jobb lett, csak nem mész vele nagyon sokra ha nem vagy benne a rutinban mer azér wc meg wc 😊
dav te meg nem mondasz ilyen rémhíreket, mert megint rabszolga sorba foglak, és addig szeded a gyapotot, amíg ránem kattan a war3ra
๏̯͡๏﴿
War. War never changes.
V9ykn8_TZL0
A jatek meg nem tart ott ahol a beta 3.15 (pl nincs az elfeknek az az uj kepessege stb), ugyhogy a blizz jo szokasahoz hiven a jatek megjelenesekor fog kiadani uj patcht. Ugyhogy julius elejeig mehet a single gamek aztan juliusban indul a bnet, az igazi moka.Neemsokara talakozunk bneten.
ui.
Csumi dav, kurva regen latalak itt, te meg nyomod az regi wc3-at (biztos mar 30-as szintuek vagytok destel es darthal), de keszulj mert jovunk megalakitjuk a TWL klant (csak kell meg par uj tag mert minimum 10 fovel lehet klant csinlani, de majd mac es lynx elintezi en mer nem merek uj tagot hivni mert utanna minidg en kapo hogy minek hivok benakat--mondjuk ezt pont lynx es mac mondja haaat
), es iszonyu jokat jaccunk rongya verunk mindenkit
Nem kell felni bar regen jaccotam wc3-at de mostanaban SC-tem szal a mikrom meg jobb lett
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
na úgy látom már kettõnknek van ugyanaz a baja, vki segítsen lécci!
War. War never changes.
War. War never changes.
Játék grafikáján ahogy én láttam nem javítottak (no meg anyira nem is kell) Intro az valami fantasztikus Blizzard munka a javából. Viszont ahogy néztem sajna csak 2! van belõle Intro-outro (mást nem láttam a könyvtárba). 2 campaing az alap FROZEN + valami Bonus... a történet: Valami Archimode nevezetû fagyos démont kell jól pofánvernünk. Night Elfekkel kezdõdik...na mentem játszani.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
War. War never changes.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
War. War never changes.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vkinek 5lete
War. War never changes.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
bakker fél órája nézek fel szerverre azt semmi, már feladtam minden reményt, és ekkor Dynamic megvilágytotta a sötét utat😄
๏̯͡๏﴿
de ha nem akkor vedd meg eredetit maskulonben ohne bnet
๏̯͡๏﴿
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
War. War never changes.

Egyébként megnézem, hogy bántalmazol te valakit is gépen keresztül...