WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gef 4 ti 4200-al acdsee-ben lebutított felbontás és minõség hogy ne reklamáljanak nekem a modemesek,meg az opok a nagyképért.
Amúgy csak unatkoztam játék közben és úgy beillett a képbe a szalacsi..😊
Amúgy kb 5 perc volt az elkészítés Paintbrush-al...😊
Amúgy csak unatkoztam játék közben és úgy beillett a képbe a szalacsi..😊
Amúgy kb 5 perc volt az elkészítés Paintbrush-al...😊
photoshopos a kep ez egyertelmu nezd ma a munkaseber feliratot de szerintem lol. gratula a keszitonek
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Hm, kicsikét érdekesen fejezõdik be ez a TFT kampány...😊 Szegény Ilidan, végigszenved 26 küldetést, aztán...
Amúgy a térképszerkesztõvel is be lehet rakni peonnak ilyen fejet, viszont ha ez nem valami custome pálya (márpedig Arthas és Jaina fejébõl ítélve nem hinném, hogy az), akkor marad a Photoshop 😊
Amúgy a térképszerkesztõvel is be lehet rakni peonnak ilyen fejet, viszont ha ez nem valami custome pálya (márpedig Arthas és Jaina fejébõl ítélve nem hinném, hogy az), akkor marad a Photoshop 😊
ja, király
koszi
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
a kani.hu-n van tft-hez is
Hellosztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy van-e mar a tft-hez olyan szerver, mint anno a kani, amin crackelt gammel is lehet jatszani, es ha igen hogyan (milyen patch, milyen crack, loader, stb)
es hogy ami kell azt honnan lehet letolteni. Bocs hogyha mar leirtatok ezt valahol, akkor visszaolvasok.
Azt szeretnem kerdezni, hogy van-e mar a tft-hez olyan szerver, mint anno a kani, amin crackelt gammel is lehet jatszani, es ha igen hogyan (milyen patch, milyen crack, loader, stb)
es hogy ami kell azt honnan lehet letolteni. Bocs hogyha mar leirtatok ezt valahol, akkor visszaolvasok.
tftftftftftftftftftftftftftftftftftftftftftftftft
IGEN!! Itt a TFT!!! tölcsétek a cumókat jól az oldalról!! www.kani.hu
na sztem ezt már varta egy pár ember jeee, de én csak egy 7 mulva tudok jáccani mert nem vagyok otthon 😞((((
na sztem ezt már varta egy pár ember jeee, de én csak egy 7 mulva tudok jáccani mert nem vagyok otthon 😞((((
figy kajakra nem kell hozza crack rakd fel a war 3 at + az 1.05 ig a peccset es akkor rakd meg oda awar 3 hoz az 1.05 no cd craket es akkor megy a magayarositassal nekem ment
nezd mar meg mire valaszolt bazze!😊
Én a full magyarosításról beszélek!Ahhoz van valami crackelt exe asszem!
...úgy hogy...no comment!
nem hiszem, hogy a magyar verzióhoz találsz crack-et. szerintem ahhoz tutira nem jó az angol verzió crack-je. annyira meg nem világnyelv a magyar, hogy a crackerek törjék magukat egy magyar crack-ért
van egy olyan lol repem. csak az agaz ugy elkezdtem mergemben kozben nacizni, hogy azt mar nezni is rossz😄
Batleneten kívül van más megoldás a nete játékra? Mert nekem éppen nem leg....vagyis BIZTONSÁGI MÁSOLAT-om van😊
És történetesen crackes a másolat..😊
És történetesen crackes a másolat..😊
Kiraly mar toltom is, ma meg csak replayeket nezek majd holnap romma verek mindenkit

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Sajnos nem! Miután felraktam a warcraft3 és magyarosítom is és utána crack-kelek akkor valamilyen keret dll hibás és nem találja a war3.exe-t!
Hello Kashgar!
Tudnál nekem segíteni! Kellene nekem is egy olyan crack file amivel eltudom indítani a warcraft 3 magyarul! Segíts kérlek!
Tudnál nekem segíteni! Kellene nekem is egy olyan crack file amivel eltudom indítani a warcraft 3 magyarul! Segíts kérlek!
Valahogy megoldható a netes játék? Batleneten kívül..az nem enged fel,nemis tudom miért😊
Jött ki valami patch amiben van GAMESPY vagy IP alapú netes csatlakozás meg hostolás? Vagy a Frozen.. kiegészítõ lemez már hozzáad valami értelmes netes elérést???
Jött ki valami patch amiben van GAMESPY vagy IP alapú netes csatlakozás meg hostolás? Vagy a Frozen.. kiegészítõ lemez már hozzáad valami értelmes netes elérést???
altalaban minden adott patch-hez van sajat crackje tehat van valahol olyan hogy 1.05 os crack, azt szedd le es azt nyomasd be...patchelni meg csak original war3.exe vel lehet...
Hello letöltöttem az 1.05 ös patchet a warcraft 3-hoz, végigfuttattam aztán amikor inditom el, akkor kiirja az a szöveget,hogy nem találol a cd-t,rakd be a warcraft 3-as cd-t a cd-romba. Nem értem, pedig elõtte lecrackeltem.Tudna nekem valaki segiteni hogy hogyan oljam meg?
csa dragoner 😊 te legalabbb jol ismersz neked aze job a logod
ja aki akit erdekel vagy csak be akar szolni az icq szamom 228511720
ja aki akit erdekel vagy csak be akar szolni az icq szamom 228511720