6256
-
#4288 bíbí én már ittam -
#4287 Igyatok vaníliás coca-colát, nemsokára kapható lesz és tök állat íze van. -
#4286 te biztos tudod, hogyan jáccunk :P -
#4285 Köszi az infokat!
-
#4284 A keycraft is a customkeys.txt-t buzerálja csak egy userbarát felületen keresztül:) Én úgy szoktam hogy a herok meg a meele egységek az egyes csapatba a rangedek a kettesbe a varik meg a hármasba. Herok között meg tabbal váltogatok. Ha csak egy "alegységgel" akarsz támadni akkor nyomva kell tartani a ctrl-t is. -
#4283 Én általában hozzárendelem őket egy csapathoz, plusz külön is hotkeyezem, hogy szükség esetén ugorhassanak. -
#4282 Ez megy txt-ben is, a CustomKeys.txt-t variálgattam tegnap.
A hősöket hogy érdemesebb használni F1-F3.mat használva, vagy hozzácsapva valamelyik csapathoz, vagy mindkettő?
Ha egy csapatban többféle egység van. Ezek között TAB-bal lehet ugrándozni. Ha TAB-bal kijelölöm az egyik "alcsapatot" nem lehet csak velük támadni? Mert én mindig azt tapasztaltam, hogyha tabbal jelöltem ki egységeket és nyomtam egy jobbklikket az egész banda támadott.
-
#4281 azmás -
#4280 hotkeyek nélkül halott vagy:) A minimum hogy a hero skilleket hotkeyel használod. Van egy progi amivel át lehet variálni az összes hotkeyt és be lehet őket pakolni oda ahol jobban kézre esik. Keycraft -
#4279 Egy normálisabb kérdés:
Mennyire érdemes rámenni a billentyűk használatára multiban?
Én csak a csapat menedzseléshez használok billentyűket (ALT, CTLR, TAB, 1, 2, 3, 4, néha - F1, F2, F3)
Érdemes megtanulni egyéb parancsokat is vesződjek vele? Tapasztalatok?
-
#4278 azé -
#4277 méris -
#4275 na -
#4274 ja -
#4273 up -
#4272 egen -
#4271 up -
#4270 nagyon világos volt , meg sötét a kép , nem ismerhető fel, barnáa bulája van csubinak:D -
#4269 énse:D -
#4268 -
#4267 nemtom belinkelni -
#4266 -
#4265 csubi személyesen -
Braveheart #4264 ez olyan program ami szimulálja a battle netet, így tudsz multizni. pl. www.kani.hu, asszem ez a címe az egyik legjobb loadernek, ott megtalálsz mindent -
#4263 köszi. De ,i az a loader??
-
Braveheart #4262 megvenni az eredetit... (nem köcsög vagyok, ez az igazság... má
solttal soha a büdös életben nem fogsz Battle.net-en játszani, esetleg töltsél le egy loadert) -
#4261 de mi a f..t kell csinálni?
-
#4260 LOL -
#4259 Sziasztok!
Van egy másolt Wc3mam és egy ugyancsak másolt FTm és szeretnék FTvel Battle netezni! Mit kel letöltenem hogy műkösjön?
-
#4258 nagoyn hülye egy feje van eneka wookienak, meg még gonoszan is néz :D
biztos wookie ez?
miből van kép? galaxies? -
#4257 látom az ész szabadságon van nálatok:)
ki mondta, hogy Tolkien írta, hogy spell breakernek néz ki??? -
#4256 nemislehetettmásképp -
#4255 segítek: wookie ;D -
#4254 Tolkien a War3-bol lopta az elf harcosok kinézetét ez tuti. Oévasta Nostredamus jegyzeteit amiben le volt írva hogy 2003 ban megjelenik a frozen throne és így fog benne kinézni a spellbreaker. -
#4253 Nehezen ,de visszafogom magam,aztán nem írok többet a dologró.Tolkien is hiába írta több,mint 30 évig a történetet,aztán mi lett a vége!?!? Spellbreaker,egy pc game unit :))) faszom... -
#4252 Spellbreaker a Gyűrűk Urában...drága-édes-jó ISTEN! -
#4251 uralkodó?
nemtom nem szeressem star warst..... legalábbis új részek nagyon pénzre menős projektek... -
#4250 megnézném majd, de nem tom hol van, postolj már be egy képet ha tudsz:) -
#4249 Nem nem..az nem szabja!Nézd meg!!!Azt hittem először én is ,hogy felhúzzák de nem!Ugye a Spell Breaker fegyvere olyan,hogy a két végén egy kissé görbített szabja szerűség van!Nos a filmben ha jól megnézed ez a fegyver PONT ugyan olyan mint a Spell breakereknek.Aztán nézd meg a formáját a pajzsuknak és az öltözéküket:) -
#4248 Boromir megint kipurcant? Afrancba, akárhányszor nézem, nálam is.