WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha cd-rõl indítod, akkor TCat-t kérdezd. 😊 Ha viszont nem, akkor szedd csak le a crack dirbõl azt a cracket...
TSW: Tunderke

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
TSW: Tunderke
http://palaceportal.fw.hu
sztem azert nem vagyunk ezen a foeumon olyan szinten, hogy egy installt ne tudjunk elvegezni... ezert akartam vmi segitseget kerni. bocs ha felreertheto voltam
mert a w3 nem installba van hanem csak fel van masolva
na most neked fel van masolva vagyis nem installalva de azt nem mondtad konkrétan,h ogy nincs meg az install..
๏̯͡๏﴿
elkezdtem nézni a képeit de kikapcosltam oldalt, mert már nagyon átütött a barnaság ide ki a monitorból..
๏̯͡๏﴿
thx
ja és azért vannak ott a bogarak hgy legyen it pactolni
๏̯͡๏﴿
De a lényeg az, hogy ne hagyjuk Ilidanékat nagyon megerösödni.
ásással nincs baj tényleg jo hogy igy figyelsz mert pokot kell ásni...
clnek azért vnaott locust swarm hogy ne legyen balhé arthasmeg még erösiti coilal azt ha arthasnak van balhé hát hátrébb áll 2méterrel 😛
๏̯͡๏﴿
Bocs.
Köszi Frozen de már megvan.
Amúgy az ásással nem is lenne gond, ha a hõsök is tudnának ásni. 😊 Mert azok ha meghalnak, akkor rengeteg idõ, mire ismét készek. Mellesleg elején Arthas koma még csak béna 2-es szintü (vagy egyes, már nem emléxem pontosan 😊).
Amúgy igen, hova lett a war3.bnet.hu????
elinudltam két heroval
és osztottam az áldást, amikro illidan elkezdett foglalni egyet odafutás lverni az épülõ cuccokat örökeet megbaszni impalleel illidant coillal
én csak pokot nyomtam burrowwal aztán ha baj van akkor ásás
๏̯͡๏﴿
Dalaran ostrománál tartok és nem tudom hogy kell széttörni a ketreceket.
Valaki segitsen.
Köszi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
War. War never changes.
Lásd: www.cdgalaxis.hu
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
...úgy hogy...no comment!
...úgy hogy...no comment!
Abban a küldiben nem kell nagyon foglalkozni a lenti-fenti támadókkal. De ha van idõd, akkor a lentit érdemes szétzúzni az elején úgy, hogy a betámadókat levered (ekkor nem igazán lesz sok egysége a bázison 😊), aztán 2-3 ostrommal a nagák segítségével már simán belehet zúzni õket, és lesz +2 bányád. A fentieket meg szintén érdemes bezúzni, ha nem akarsz hátból támadást, miközben írtod a fõud-t. Azt sem olyan nehéz, csak idõ kérdése. 😊