WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Orgi: kell cd ahhoz, hogy elinduljon a játék? Ha nem, akkor bizony letölt és fel is tesz cracket, vagy ha már van fent, az bizonyosan nem jó, hiszen a loader telepítése elõtt tetted fel.
Ha cd-rõl indítod, akkor TCat-t kérdezd. 😊 Ha viszont nem, akkor szedd csak le a crack dirbõl azt a cracket...
Köszi Kashgar, de ez nem igazán megy...ugyanis a loader nem tesz fel semmiféle cracket, mivel észreveszi, hogy nem kell..vagy elmondanád kicsit érthetõbben, hátha félreértettem vit?😊Thx.

TSW: Tunderke

Kashgar
dzsáááááááá dik má he
Hát igen kérem 😊 Aki tud az tud!
Kashgar
ugye en mindig segitek akinek tudok es most rajtad a sor orgi aki asszem SCD s ,na szoval ha jol tudom aloader szarul rakja fol a cracket na azt szed le manulaisan es amsold be ujra a w3 ba na igy mar menni fog,nekem is ez volt a baj de szutyok barátom segitett...ja és ezt nektek
Shep
Orkokkal lehet majd játszani?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a naga csapat amit kapsz rohadt eros, en a lenti 2 bazist rogton visszafoglaltam veluk meg a mage-el, annyi penzzel seperc alatt visszafoglalod a palyat. (gyartasz vagy 10 embergyarto epuletet es ontasz 😊 csak vegig kell setalni)
Mióta 8.1-es loader van nem tudok felmenni a kanira😞 Azt írja, "unable to validate game version". A két játék jól fent van (de újra is raktam), registry elvileg jó, loader gond nélkül felmegy, crack nem kell és nem indul el. Másnál is olvastam ezt, de válasz nem érkezett a gondjára. A w3am clonecds, a tft blindwriteos. Nincs vmi ötletetek?😞

TSW: Tunderke

EZT NEM HAGYHATOD KI!!!380Ft+ÁFÁÉRT 4 NAPIG TÖLTHETED LE A LEGUJABB ALBUMOKAT (STERBI - AXETAZIS A PALACEBAN 2003, NAKSI VS BRUNNER - SUNHINE 2003,JUVENTUS MIX VOL. 5,STB...) + GAMES RIP-EKET (WARCRAFT 3 FROZEN THRONE, ILLEGAL STREET DRAG NITRO EDITION)
http://palaceportal.fw.hu
380Ft+ÁFÁÉRT 4 NAPIG TÖLTHETED LE A LEGUJABB ALBUMOKAT (STERBI - AXETAZIS A PALACEBAN 2003, NAKSI VS BRUNNER - SUNHINE 2003,JUVENTUS MIX VOL. 5,STB...) + GAMES RIP-EKET (WARCRAFT 3 FROZEN THRONE, ILLEGAL STREET DRAG NITRO EDITION)
No igen, kicsikét félrehérthetõ volt. 😊 Jobban jársz ha valahonnan gyorsan beszerzel egy installt...
"mert a w3 nem installba van hanem csak fel van masolva a gepemre"
sztem azert nem vagyunk ezen a foeumon olyan szinten, hogy egy installt ne tudjunk elvegezni... ezert akartam vmi segitseget kerni. bocs ha felreertheto voltam
Lynx_TWL
azt mondtad "frappánsan" hogy:
mert a w3 nem installba van hanem csak fel van masolva
na most neked fel van masolva vagyis nem installalva de azt nem mondtad konkrétan,h ogy nincs meg az install..

๏̯͡๏﴿

koszonom frappans es segitokesz valaszodat. leirtam ertelmesen h nicns meg installba, csak felvan masolva. csak a registrybe kellene betennem a reget es mar elhinne a gep h installalva van. de hat ennyi eszed nemvolt h felfogd...
Lynx_TWL
feketepako te néger és ez egy nigger😄 egyébként ismerem már volt tvbe is meg minden 😛
elkezdtem nézni a képeit de kikapcosltam oldalt, mert már nagyon átütött a barnaság ide ki a monitorból..

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
install war3

๏̯͡๏﴿

helpeljetek pls arcok! van nekem w3, meg megvan a kiegeszito is imageban. namarmost nemtudom feltenni, mert a w3 nem installba van hanem csak fel van masolva a gepemre, es a kieg nem veszi eszre, mert ugye nincs benne a registrybe. ezt a kani-s dolgot probaltam, de annak a reg-jevel sem muxik. tudtok erre okosat mondani?
thx
Davidus
www.feketapako.hu na így😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
www.feketapko.hu

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
az a másik de nekem nem volt ilyen balhé nagyon 😊
ja és azért vannak ott a bogarak hgy legyen it pactolni

๏̯͡๏﴿

Nekem is olyan két óra körül volt az a pálya, szépen nyugodtan nyomtam, az összes bányát teljesen kiürítve. 😊 Ill. néhányban hagytam olyan 20-30 aranyat, hátha az ellenfél hülye módon odaexpel. 😊)
De a lényeg az, hogy ne hagyjuk Ilidanékat nagyon megerösödni.
ha ARthasnak van balhé, azért van ott a death pact 😛
Lynx_TWL
arthas koma 1es vagy 2es nekem 2szer halt meg😊
ásással nincs baj tényleg jo hogy igy figyelsz mert pokot kell ásni...
clnek azért vnaott locust swarm hogy ne legyen balhé arthasmeg még erösiti coilal azt ha arthasnak van balhé hát hátrébb áll 2méterrel 😛

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nem halok bele nyugi😄

๏̯͡๏﴿

Vagyis Frozen=Lynx_TWL.
Bocs.
Warcraft III Reign Of Chaos.
Köszi Frozen de már megvan.
Megfelelõ méretû csapattal semmi gondod nem lehet az utolsó pályán. Fõleg, ha azt vesszük, hogy Ilidanék mindig csak kis pici sereggel nyomulnak, simán le lehet õket kapni. Ha meg elfoglaltad az obelisket, elég azt bevédeni kegyetlenül nagyon (a lejárat alá tudsz építkezni, kell oda jó sok torony és kész), és aztán már nyert ügyed van, csak türelem. 😊 A nagákat lent nagyon könnyû szétverni, ott máris kaphatsz egy + bányát, ha meg elég jól állsz, az embereket is meg lehet próbálni lenyomni.

Amúgy az ásással nem is lenne gond, ha a hõsök is tudnának ásni. 😊 Mert azok ha meghalnak, akkor rengeteg idõ, mire ismét készek. Mellesleg elején Arthas koma még csak béna 2-es szintü (vagy egyes, már nem emléxem pontosan 😊).

Amúgy igen, hova lett a war3.bnet.hu????
Lynx_TWL
kiöl mástol?😛

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
én tele tornyoztma ottohn magam
elinudltam két heroval
és osztottam az áldást, amikro illidan elkezdett foglalni egyet odafutás lverni az épülõ cuccokat örökeet megbaszni impalleel illidant coillal
én csak pokot nyomtam burrowwal aztán ha baj van akkor ásás

๏̯͡๏﴿

Ezt tõlem kérdezed?
Lynx_TWL
öööö izééé
classicba???

๏̯͡๏﴿

Sziasztok!
Dalaran ostrománál tartok és nem tudom hogy kell széttörni a ketreceket.
Valaki segitsen.
Köszi
Lynx_TWL
aham ok😊

๏̯͡๏﴿

Shep
Közben rájöttem, szóval már tárgytalan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lynx_TWL
melyik a negyedik?

๏̯͡๏﴿

Shep
Szintén a elnti pálya, hogy tudok a 4ik generátorhoz bejutni?

Shep
Srácok, mikor a Black Citadelben a 2 gonoszt kell megölni, akkor Kael fõnixe hova lett, a készítõk úgy gondolták, hogy akkor könnyû lenne a pálya, vagy vmi más oka van?

Na úgy látszik hogy a 8-as loader elég jó lett... bár felraktam az 1.11-es patchet, és 15 perc után kifagyott.

War. War never changes.

ollie
franca Amiga, a CDgalaxis nem fizet nekem a reklámért...

bizkit
Kössz srácok! Fizetéskor majd beugrok!

...úgy hogy...no comment!

Amiga
WarCraft 3: 4.990 Ft a CDGalaxisban. Ne hallgass olliera, õ a MediaMarkt beépített embere...

Lásd: www.cdgalaxis.hu

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
Bármelyik Media Markt és 6 rugó.
A kiegészítõ ugyanott 8 rugó, de lessz az olcsóbb is.

bizkit
Hát most már én is megfogom venni nincs mese! De azért ha hallott már valaki a lelõhelyérõl akkor szóljon nekem legyen szíves!

ollie
De hallottam, de mivel nekem eredeti WC3-am van, nem igazán érdekel, hogy hol.

bizkit
Nekem mondták már ,hogy valahol van olyan exe amivel megy a magyarosítás is! Ti nem hallottatok róla?

ollie
Akkor neked crackelt, magyarosított exe kell, mert azt is felülírja a magyarosítás. Azt meg nehezen fogsz találni.

bizkit
Azért mert az 1.05-össel megy elvileg a játék magyarosítása!

ollie
nincs.
de akkor már miért nem 1.06-os?

bizkit
Van valakinek 1.05ös crackelt exe-je srácok?

Bonus kampány küldiket majd bliztõl lehet leszedni.
Abban a küldiben nem kell nagyon foglalkozni a lenti-fenti támadókkal. De ha van idõd, akkor a lentit érdemes szétzúzni az elején úgy, hogy a betámadókat levered (ekkor nem igazán lesz sok egysége a bázison 😊), aztán 2-3 ostrommal a nagák segítségével már simán belehet zúzni õket, és lesz +2 bányád. A fentieket meg szintén érdemes bezúzni, ha nem akarsz hátból támadást, miközben írtod a fõud-t. Azt sem olyan nehéz, csak idõ kérdése. 😊