6256
-
#5212 Ez egy professzionális EIZO T962 nem vagyok hülye lecserélni. Amúgy elképzelhető, hogy w3 van olyan szarul megírva, hogy ekkora képméreten nem jelenik meg... Elvégre régi játék + nem a grafikájáért szeretjük. -
loga #5211 Ertelek es tudom, hogy orakig kepesek csinalni regen ez meno volt...en DOTA-zom ennyi. -
#5210 abbahagytam a solo jatekot, alacsony szinten nem tudom atverni magamat, a masik kedvencem mikor bujkal, amennyi idot elcseszek azzal h nem lep ki, mert betowerezi magat plusz meg rejtozkodik is siman lejatszanek egy masikat -
loga #5209 csereld le a monditorod mert nem az a gond hogy senki sem jatszik ezzel a jatekkal minden nap Bneten kb 70ezren vannak fennt....
A monitorral kapcsolatban nem tudok segiteni...tipus analog v digitalis? -
#5208 Senki nem játszik már ezzela játékkal??? -
#5207 fel -
#5206 1600x1200-on van a felbontás, a monitornak 20' a látható képmérete, de a w3 ebböl csak 18-19'-t használ. Tehát a képernyő többi része mono fekete marad. Ráadásul ezt a kisebb képet nem középre rakja, hanem kitolja jobbra. Utána tudom állítani a monitort a saját menüjével, de akkor természetesen az sztal, ill. mnden más alkalmazás lesz használhatatlan, és mivel elég sok idő rendesen beállítani, ezért ez a módszer tarthatatlan. Wow is ugyanezt csinálta, de annak az options/video részében volt külön erre való menüpont, amivel be lehetett állítani, w3 alatt nem találok ilyet. -
#5205 Képernyőfelbontás? Vagy vmi? -
#5204 Sziasztok, a következő lenne a problémám. lett egy eizo t962-es monitorom, ami 20'os látható képet ad, de a w3 csak ennek egy kis részét használja, úgy 18at kb, a többi rész fekete marad, és az egészet jobbra kicsúsztatja. Nem találok semmi olyan menüpontot w3-ban, amivel be tudom állítani. Wow-ot könnyen beállítottam, de smmi ilyen opció nincs. Előre is köszi a segítséget. -
loga #5203 Tower rushozni eleg sokan szoktak...
Meg Harassozni is. -
loga #5202 Ha fos noob akkor biztosan ezt csinalja ede ha te nem vagy bena akkor pont emiatt siman levered....
Jatszal FFA-t ott nem csinalnak ilyet -
#5201 ah, mar emlekszem miert hagytam abba anno. mert a legnagyobb fos noob is tud nyerni es/vagy elhuzni egy meccset annyira, hogy inkabb kilepjek, azzal, hogy lerak millionyi ortornyot, par tavolra sebzo egyseget, es elkezd techelni... -
#5200 ok :)) -
#5199 Megnyugtatlak,hogy 3 rész van :)) -
#5198 Most,hogy így elgondolkoztam rajta lehet,hogy csak 2 rész van. -
#5197 3 rész van,ami valóban nagyon jóra sikerült.És igen én sem tudnám megunni :) -
#5196 Ilyen hosszú a Bonusz Orc hadjárat? Amikor először néztem még csak valami 1.1x patchnél tartottunk és eljutottam egy darabig majd kiírta, hogy folytatás következik.
Most kb milyen hosszú a Bónusz hadjárat?
Amúgy ha Warcraft3ból 30 kiegészítő lenne akkor sem unnám meg. -
#5195 Nekem az alaphadjárat tetszik a legjobban. Archimonde rosszalkodásai mindent überelnek. -
#5194 Hm,igen,mondjuk ezt azé megübereli az,amikor hálóban nyomod,4-5 spannal,+sör,cigi... -
#5193 Egy apró megjegyzés!
Én hétvégén vittem végig az alap játékot+kiegészítőt.
Ezután bele is kezdtem a Bónusz Hadjáratba,és ezen vagyok már kb. 3 napja,és sokkal jobb,és sokkal jobban leköt mint az alap+a kiegészítő együttvéve! -
loga #5192 Meg tuzfal kikapcsol.... -
#5191 Elinditod gémet és ráméc a local networkra,aztán kreálsz és kész,elvileg a spanod kellene lássa a pályát,amit kreálltál.Persze mindkettőtöknek ugyanolyan verzióju W3-ok kell elgyen,csak akkor látják egymást. -
argo001 #5190 bocsi, hogy láma kérdést teszek föl, de
én letöltöttem a hungames.hu-ról a W3 szöveges magyarítást. ott van a csomagolt file-ban hogy Warcraft_3. ezt hova kell bemásolni, illetve kiterjesztést (.exe .txt stb..) meg kell adnom neki?
Kellemes húsvéti ünnepeket! -
#5189 sziasztok valaki tud nekem segíteni abban hogyan kell két összekötött gépel warcraftot játszani mert sehogysem sikerül segítsetek
-
#5188 Na tegnap megvettem a frozen thronet(kemény 2300Ft volt a cdgalaxisban), a war3 már megvolt. Battle netes játékom alatt végig arra gondoltam ez még most 3 évvel később(2003 as a war3 asszem) is gyönyörű(szó szerint).
Úgy érzem jó vétel volt(melyik blizzardos játék nem az ennyi pézé?) -
#5187 még szép -
#5186 jatszak meg ezt egyaltalan bneten? -
#5185 Köszi -
#5184 dota -
#5183 Sziasztok
Egy nagyon hülye kérdésem lenne, látom írjátok, hogy DOTA-ztok bneten. Namost nekem eredeti War3am van és ma fogom megvenni a Frozen Throne kiegészítőt de a "Dota" nem tudom minek a rövidítése. Az egy újabb kiegészítő amit meg kell vennem? Vagy bneten majd szépen letöltődik magától? Előre is köszönöm szépen annak aki válaszol nekem. -
#5182 War3 magyarositásán én kibuktam nekem nagyon nem tetszett max 2-3 karakter akinél eltalálták elég haram le is szedtem. -
#5181 Privát ment :) -
#5180 Na sikerült a magyarosítást beállítanom, gond nélkül fut. Már 4 napja játszom vele, és mindkét verzióm másolt. A probléma hasonló volt mint starcraft magyaritásnál. Csak egy kicsit kellett keresgélnem és találtam egy telepített megosztást dc-n, abból kellett a war3patch.mpq, game.dll, és war3.exe...ezeket lecseréltem és elképesztő, elindult a játék teljesen magyarul, hihi-hihi -
#5179 Látom még mindig olyan IQ huszár vagy,mint voltál... -
heystumafly #5178 Én sem kanira járok!!!anyád -
heystumafly #5177 kikell kapcsolni a tűzfalat!! -
heystumafly #5176 magyarosítás nélkül kéne játszani!! -
#5175 Én is a magyaritással szenvedek, crackelt verzióm van sima és kieg, kelrakom a honositást, elinditom, lemennek a videók szinkronnal, aztán amikor a tényleges játék indulna a kép elsőtétül és ALT+TAB.
Ha dll hiányzik, akkor egyvalamit megpróbálhatsz még. Valószínüleg ott van a dll, csak bezavar a magyaritásnak a másolt verzió. Keress rá google-ban arra a dll-re amit hiányol, aztán hasonlítsd össze a saját dll-ed méretével ha eltér akkor az talán jó lesz aztán egyszerüen kicsréled.
Nem biztos, hogy jó lesz, de ez bevált Starcraft magyaritásnál is. Kellett neki a storm.dll, ami ott volt a mappájában, de az nem tetszett neki. Leszedtem vhonnan egy másikat+egy stardat.mpq-t mert azzal is gondja volt, aztán simán ment a magyar szinkron a másolt verzióval.
-
loga #5174 csak a DOTA-ban? -
#5173 Hello Valaki magyaraza meg PLZ hogy mi a tetves Kibasz** Kurv* anya*** Van Nekem VPU Recovery Bugom ATI Vga val Dotaban ?