6256
  • panther112
    Ez egy professzionális EIZO T962 nem vagyok hülye lecserélni. Amúgy elképzelhető, hogy w3 van olyan szarul megírva, hogy ekkora képméreten nem jelenik meg... Elvégre régi játék + nem a grafikájáért szeretjük.
  • loga
    Ertelek es tudom, hogy orakig kepesek csinalni regen ez meno volt...en DOTA-zom ennyi.
  • magus
    abbahagytam a solo jatekot, alacsony szinten nem tudom atverni magamat, a masik kedvencem mikor bujkal, amennyi idot elcseszek azzal h nem lep ki, mert betowerezi magat plusz meg rejtozkodik is siman lejatszanek egy masikat
  • loga
    csereld le a monditorod mert nem az a gond hogy senki sem jatszik ezzel a jatekkal minden nap Bneten kb 70ezren vannak fennt....
    A monitorral kapcsolatban nem tudok segiteni...tipus analog v digitalis?
  • panther112
    Senki nem játszik már ezzela játékkal???
  • panther112
    fel
  • panther112
    1600x1200-on van a felbontás, a monitornak 20' a látható képmérete, de a w3 ebböl csak 18-19'-t használ. Tehát a képernyő többi része mono fekete marad. Ráadásul ezt a kisebb képet nem középre rakja, hanem kitolja jobbra. Utána tudom állítani a monitort a saját menüjével, de akkor természetesen az sztal, ill. mnden más alkalmazás lesz használhatatlan, és mivel elég sok idő rendesen beállítani, ezért ez a módszer tarthatatlan. Wow is ugyanezt csinálta, de annak az options/video részében volt külön erre való menüpont, amivel be lehetett állítani, w3 alatt nem találok ilyet.
  • Rash87
    Képernyőfelbontás? Vagy vmi?
  • panther112
    Sziasztok, a következő lenne a problémám. lett egy eizo t962-es monitorom, ami 20'os látható képet ad, de a w3 csak ennek egy kis részét használja, úgy 18at kb, a többi rész fekete marad, és az egészet jobbra kicsúsztatja. Nem találok semmi olyan menüpontot w3-ban, amivel be tudom állítani. Wow-ot könnyen beállítottam, de smmi ilyen opció nincs. Előre is köszi a segítséget.
  • loga
    Tower rushozni eleg sokan szoktak...
    Meg Harassozni is.
  • loga
    Ha fos noob akkor biztosan ezt csinalja ede ha te nem vagy bena akkor pont emiatt siman levered....
    Jatszal FFA-t ott nem csinalnak ilyet
  • magus
    ah, mar emlekszem miert hagytam abba anno. mert a legnagyobb fos noob is tud nyerni es/vagy elhuzni egy meccset annyira, hogy inkabb kilepjek, azzal, hogy lerak millionyi ortornyot, par tavolra sebzo egyseget, es elkezd techelni...
  • mooo
    ok :))
  • Rash87
    Megnyugtatlak,hogy 3 rész van :))
  • mooo
    Most,hogy így elgondolkoztam rajta lehet,hogy csak 2 rész van.
  • mooo
    3 rész van,ami valóban nagyon jóra sikerült.És igen én sem tudnám megunni :)
  • Sheltem
    Ilyen hosszú a Bonusz Orc hadjárat? Amikor először néztem még csak valami 1.1x patchnél tartottunk és eljutottam egy darabig majd kiírta, hogy folytatás következik.
    Most kb milyen hosszú a Bónusz hadjárat?
    Amúgy ha Warcraft3ból 30 kiegészítő lenne akkor sem unnám meg.
  • Sheltem
    Nekem az alaphadjárat tetszik a legjobban. Archimonde rosszalkodásai mindent überelnek.
  • Colcsi
    Hm,igen,mondjuk ezt azé megübereli az,amikor hálóban nyomod,4-5 spannal,+sör,cigi...
  • Rash87
    Egy apró megjegyzés!
    Én hétvégén vittem végig az alap játékot+kiegészítőt.
    Ezután bele is kezdtem a Bónusz Hadjáratba,és ezen vagyok már kb. 3 napja,és sokkal jobb,és sokkal jobban leköt mint az alap+a kiegészítő együttvéve!
  • loga
    Meg tuzfal kikapcsol....
  • Colcsi
    Elinditod gémet és ráméc a local networkra,aztán kreálsz és kész,elvileg a spanod kellene lássa a pályát,amit kreálltál.Persze mindkettőtöknek ugyanolyan verzióju W3-ok kell elgyen,csak akkor látják egymást.
  • argo001
    bocsi, hogy láma kérdést teszek föl, de
    én letöltöttem a hungames.hu-ról a W3 szöveges magyarítást. ott van a csomagolt file-ban hogy Warcraft_3. ezt hova kell bemásolni, illetve kiterjesztést (.exe .txt stb..) meg kell adnom neki?
    Kellemes húsvéti ünnepeket!
  • DaveMoto
    sziasztok valaki tud nekem segíteni abban hogyan kell két összekötött gépel warcraftot játszani mert sehogysem sikerül segítsetek
  • Sheltem
    Na tegnap megvettem a frozen thronet(kemény 2300Ft volt a cdgalaxisban), a war3 már megvolt. Battle netes játékom alatt végig arra gondoltam ez még most 3 évvel később(2003 as a war3 asszem) is gyönyörű(szó szerint).

Úgy érzem jó vétel volt(melyik blizzardos játék nem az ennyi pézé?)
  • phalanx
    még szép
  • magus
    jatszak meg ezt egyaltalan bneten?
  • Sheltem
    Köszi
  • andriska
    dota
  • Sheltem
    Sziasztok

Egy nagyon hülye kérdésem lenne, látom írjátok, hogy DOTA-ztok bneten. Namost nekem eredeti War3am van és ma fogom megvenni a Frozen Throne kiegészítőt de a "Dota" nem tudom minek a rövidítése. Az egy újabb kiegészítő amit meg kell vennem? Vagy bneten majd szépen letöltődik magától? Előre is köszönöm szépen annak aki válaszol nekem.
  • Grayback21
    War3 magyarositásán én kibuktam nekem nagyon nem tetszett max 2-3 karakter akinél eltalálták elég haram le is szedtem.
  • Rash87
    Privát ment :)
  • Waterhorse
    Na sikerült a magyarosítást beállítanom, gond nélkül fut. Már 4 napja játszom vele, és mindkét verzióm másolt. A probléma hasonló volt mint starcraft magyaritásnál. Csak egy kicsit kellett keresgélnem és találtam egy telepített megosztást dc-n, abból kellett a war3patch.mpq, game.dll, és war3.exe...ezeket lecseréltem és elképesztő, elindult a játék teljesen magyarul, hihi-hihi
  • andriska
    Látom még mindig olyan IQ huszár vagy,mint voltál...
  • heystumafly
    Én sem kanira járok!!!anyád
  • heystumafly
    kikell kapcsolni a tűzfalat!!
  • heystumafly
    magyarosítás nélkül kéne játszani!!
  • Waterhorse
    Én is a magyaritással szenvedek, crackelt verzióm van sima és kieg, kelrakom a honositást, elinditom, lemennek a videók szinkronnal, aztán amikor a tényleges játék indulna a kép elsőtétül és ALT+TAB.

Ha dll hiányzik, akkor egyvalamit megpróbálhatsz még. Valószínüleg ott van a dll, csak bezavar a magyaritásnak a másolt verzió. Keress rá google-ban arra a dll-re amit hiányol, aztán hasonlítsd össze a saját dll-ed méretével ha eltér akkor az talán jó lesz aztán egyszerüen kicsréled.
    Nem biztos, hogy jó lesz, de ez bevált Starcraft magyaritásnál is. Kellett neki a storm.dll, ami ott volt a mappájában, de az nem tetszett neki. Leszedtem vhonnan egy másikat+egy stardat.mpq-t mert azzal is gondja volt, aztán simán ment a magyar szinkron a másolt verzióval.
  • loga
    csak a DOTA-ban?
  • L2Goku
    Hello Valaki magyaraza meg PLZ hogy mi a tetves Kibasz** Kurv* anya*** Van Nekem VPU Recovery Bugom ATI Vga val Dotaban ?