WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
ebben nem tudok segíteni

És szabad itt olyat kérdezni, hogy lehet-e kamu játékkal neten nyomni?Ha igen hogyan?

ollie
kell

A Frozen Trone-hoz kell a sima Warcraft 3?

ha látjátok egymást és ennek ellenére nem megy,akkor 100% h a router kevar be, ez fix, én is jártam már így

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

a routernen kell neki nyitni egy portot, amit a hálózati ipdre irányítasz, tcp és udp legyen egyben, az értéke pedig 6112

ewuk
de látom és Õ is látja az én serverem, de nem tudok/zud belépni, bát most jjut eszembe, hogy csak nem rég kaptam fix IP-tszal majd holnap kipróbáljuk az IP szerinti csatlakozást... kösz a segítséget
RangeR
aha, hogy Bneten! az más. Akkor a listában nem látjátok? Akkor kézileg be kell írni a game/name-t és úgy meg szokta találni

ewuk
na majd megpróbálom hogy megadom neki az Ip-m azt próbáljon rácsatlakozni azon keresztül, hátha így elméletileg mennie kell
ewuk
hát mind2 eredeti szal bneten akartuk, de szerintem az Õ 3 felé osztott ADSl-je zavar be..
RangeR
LAN-t támogatja a játék, kábelnet és ADSL IP alapján tudna játszani, de a LAN az nem az. Kell telepítenetek egy KALI nevû programot, azzal tudtok, vagy 2db eredeti kell (ha nincs) és Battleneten. De így nem fog menni, nincs is mit látnia a másiknak, hiába csinál bármelyikõtök szervert. Vagy mindkettõtöknek azonos kábelnet, pl. ilyen a tvnet, egy lakótelepen az LAN-nak számít és mindenki látja, ha valaki kreál egy játékot

ewuk
hi!
lenne egy olyan problémám hogy megvettem eredetibe és szeretnék haverrel nyomni 1-et, de, ha én csinálok szervert azt Õ nem látja, ha Õ csinál szervert azt én nem látom...nekem kábel netem van publikus fix ip-vel, neki adsl routerrel elosztva (asszem három felé)
szal remélem tudtok segíteni..
elõre is kösz
tehát semmi esély csak feliratozva,eredeti hangal játszani....szomorú
shaba23
kösz
ollie
Csak a magyarítás, és csak eredetivel mûködik ( a videókat is lemagyarosították).

shaba23
ami magyarítás fent van a neten, az csak magyarítás, vagy a játék, csak magyarul? azért kérdezem, mert negyven akárhány 13 mega körüli file
RangeR
Gondolom már megcsináltad, de ha mégsem, legyél brutális, ne sajnáld õket, csinálj full létszámon frostwyrmet a deathknighttal egy csapatba és ölj meg mindent ami mozog, az idézett demonokat meg el se mozdítsd a lich mellõl, majd végzik a dolgukat, ha eljön az idõ. Belefér még eldobálni a cuccokat és elmenni a goblin aknákért és lepakolni a feljárókra, azok is odabasznak majd nekik amikor megjönnek a humanok.

Hmuda
Kösz! <#worship> a GCW-n nem volt, ezt meg sose nézem. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Hmuda
Ezzel is sokra megyek. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

shaba23
én ftp-n találtam 117a-t
Hmuda
Kicsit pontosabban? Én a legújabb amit találtam az a 116a és nem a 117a.

van már rég, kani.hu

Hmuda
up

Hmuda
Van már 117a-hoz crack? Én is hülye voltam és felraktam (reinstallhoz lusta vagyok. 😛).

tudja vki az eurobattlenet server címét? az is vmi nagy crackelt server

ollie
Csak úgy mûködik, ha megveszed.

Sziasztok! A Battle nethez szeretnék kódot kérni. Tudna valaki segíteni?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

ollie
Hát szerintem alapból a magyar lobbyba lépsz be, vagy nem?

Tud valaki a battle neten keresztül olyanokat akik tudnak magyarul?

Má megy.KIRÁLY

Megvan mind a 2 rész eredetibe de nem megy a battle net .Mér?Kell valahol regisztrálnom is elötte hogy müködjön?

Még egy kérdés.Ha nekem a reign or chaos feltört verzio akkor is rátom tenni a frozen thront,na meg persze müködni is fog battle nettel együtt?

ollie
Menni fog.

Ha megveszem eredetibe a cdt akkor menni fog nekem a bat
tle net is?Nincs kedvem patchekkel szorakázni.

Kaniról tud vki vmit? behalt v még megy?
Milyen más crackelt servereket ismeretrek?

mindd1 már van

ollie
milyen linket?

warcraft 3 fozen throne-hoz linket tud vki?

Adam5
Senki? 😞

Adam5
Lenne eggy problémám. Letöltöttem egy maopt amin elméletileg lecsréli a fajokat de amikor kiválasztom és inditanám akkor felmegy a menü mintha indulna de utána lejön és ugyan ott vagyok. tud valaki segiteni?

Curze
Köszi, kipróbálom! 😊

Sephi
Nagyon sok vedelmi tornyot epitsel.

Tovabba legyen sok magusod hogy sok csotvazakat elesszen fel mert az is lelasitja oket.

A hosodnek csinaj negy pokot , negy olyan oriast , ket papot es ha meg belefer par gargolytot. Ez legyen a focsapatod. A fohosel mindig gyogyitsd oket azzal a zold halalfejes magiaval ami az elohalotakra gyogyito hatassal vagyon.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tipp: jatszd vegig!

Csacsi
Sziasztok. van vhol végigjátszás a játékhoz.

Vagy vmi tippek. Elõre is köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Curze
Sziasztok! Remélem tud nekem valaki segíteni!
A gondom a következõ: Az alapjátékban az élõholt kampány 8. fejezetében elakadtam... (amikor meg kell védeni a varázslót 30 percig). Egyszerûen képtelen vagyok megcsinálni. Általában 3 másodperccel a vége elõtt megölik. 😞 Tudom én vagyok béna, de néhány taktikai, stratégiai tippet szivesen vennék!

Hentes Bill
már tárgytalan 😊

Boldog Karácsonyt!

Sziasztok!

WarcraftIII. Bajnokság indul a Game Klub keretein belül. Kaja +Pia+ Jó hangulat. Könnyen megközelíthetõ helyszín. Várunk mindenkit. Jelentkezés és információ : www.pcmagus.hu, e-mail : [email protected]

Liza
Hentes Bill
hi. krekket hol találok a RoC-hoz? (1.14b) kiegészítõhöz van már, de alaphoz nem találtam (gamecopyworld.com-on elvileg van, de nem mûködik a link, megagames-en pedig csak a kieghez van).

Boldog Karácsonyt!

De nekem nem a szinkron magyar kell hanem a feliratozás.Azt ott nem találom-azé thx