WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
V9ykn8_TZL0
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
En letoltenem de mar fel oraja nezem a Blizzard.com -ot es nem lelem az uj reszeket... vagy az uj reszek az uj patchekbe vannak benne? Pls help mi.
w3.ccd + w3.img
magyar könyvtárai:
war3.ccd
war3.img
war3.sub
mi lehet a gond?
Most fejeztem be a Night Elf-ekkel es most jonnek a Blood Elf-ek vagy kik....
Azt kerdem hogy hosszua a jatek vagy nem hoszzu a jatek? Oszes fajjal vegig kell menni kulon kuldiket vagy nem?
Magyarul csinalod a kieget? Ha nem, akkor ajanlom, hogy toltsd le a magyaritast. Szinkronhagok vannak, nem csak magyar feliratok.
www.huncraft.hu
Profin megcsinaltak a kieghez is.
En meg csak most fogtam neki a Frozen Throne-nak.... hosszu a kuldis resze? Mar itt jaccom par oraja es meg mindig az elfekkel vaok! Ebbe is vegig kell menni minden fajon ?😊

Persze a replayeken kívül a friss híreket is megtalálhatjátok. 😊
Gyertek és nézzetek be hozzánk.
http://war3.replays.hu - WarCraft3 Replay Portál
Ha valaki tudja plz segítsen, kezd elegem lenni annyit kerestem 😄
txh!
http://bnetd.kani.hu/Main.asp
töltsd le a kani installer&updatert, olvasd el a honlapon a leírást a multiplayer beizzításához, aztán jó játékot!
egyébként ez egy magyar server!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Kérném valaki hozzáértõbb segítségét
Mindenképpen fel kell menni a netre (battle.net) hozzá, és persze csak eredetivel müxik (serial miatt).
pl: haverral 2 ne stb...
Nagyon tetszik nekem a Warcraft3 csak az a helyzet hogy még nem nagyon tudok vele játszani.Most jönne az a küldetés amikor elõbb kell 100 zombit megölni mint Mal'Ganis kreálna 100-at.Segítsetek lécci mert nem tudom megcsinálni.Hány fõvel induljak neki.Volt már hogy 60 körül jártam csak a tábort meg lerombolták.A másik pedig mikor high upkeepem van nemtudom olyan gyorsan írányítani a csapatokat.Ha a maxot kijelöltem,azokkal támadok a többivel nemtudok.Meg a hotkeyeket sem tudom igazán használni.
Lécci segítsetek.Meg ha tudtok küldjetek vmi végigjátszást mailben ([email protected]).Elõre is köszi.
Letöltöttem a Warcraft 3 magyaritast a huncraft.hu-rol, és mindegyik fájlhoz crc hibát ir, kivéve, amelyiket nem FlashGet-tel töltöttem le. Miért lehet ez? Elöre is köszönöm válaszaitokat.
Megtudná valaki mondani hogy hogy lehet a WArcraftba zenét berakni?
Árban megegyezünk.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)