6256
  • Atees1987
    Ha valaki akar jáccani Warcraft IIIat neten az szoljon [email protected] !!!
  • bld
    az ilyen hsz-eket szeretem oylan építőjellegű....
  • RangeR
    CRACK-elt Warcraft??? Hááát meg is érdemled, szívjál vele...
  • andriska
    Nem a készítők baszták el,hanem eredeti játékhoz lett csinálva.....
    Azért sajnálom,hogy nem sikerült megoldanod,mert egy nagyon színvonalas magyarításról maradsz le.
  • Rash87
    Hát ez teljesen sz*r!!!
    Elegem van!

Tudnád hányszor próbáltam meg,de nem iskerül sehogy,nem értem hogy tudták ezt így elbaszni.

Feltettem a játékot,magyarosítás 1.17a(amit ajánlottál),aztán 1.17-a crack. Nemjó.
    Megint uganezek+1.17a patch,nem jó. Elindul de nem magyar a játék.

Ezután rátettem a 600 Mb-o magyarosítást,és ekkore elindul,de a menünél fekete képernyő,annyi látszik hogy 1.17 version.

Pff.
  • andriska
    Valszeg ez kell neked : magyar patch
    1.17a verzióhoz keress cracket!!!
  • Rash87
    Jó,elegem volt már ebből.
    Felteszem a játékot,aztán magarosítás (az a600 mbos)
    1.17-es peccs,aztán nem indul,jó,megcrackelm a cd lévőveé,és kiírja hogy Dll hiányzik..
  • Rash87
    Hát fig,én már minden hogy kipróbáltam. De egyszer sem sikerült.
    Sima magarosítás,1.05-ös,találtam 1.12-est,meg azt a 600 Mb-os Roc+TFT-t is...

Körülbelül 20* telepítettem a játékot fel,most teszem föl mégegyszer.
    Megpróbálom feltenni,ahog írtad. Roc+Tft+1.17-es patch,és hátha jó lesz,bár nem hiszem.
  • Rambo 20
    Srácok kéne kis help.Nem tudok hostolni.Van rúterem de már engedélyeztem az összes portot amit a War3hoz kér de még mindíg nem megy!
  • andriska
    Hibásan,vagy félig töltötted le.Nekem kicsomagolja.
  • andriska
    Aham.Én azt hittem,hogy a teljes magyarítást rakdtad fel (RoC+TFT),ahhoz meg ha jól tudom 1.17-es patch kell.Ha nem eredeti,akkor ugyanilyen verziószámú crack is kell hozzá.
    A régi RoC-os verzióhoz nem tudom melyik patch kell(mivel 1.05-öt írtál gondolom az),de akkor ahhoz 1.05-ös crack kell.
  • Rash87
    2.,Innen letzölttem,de miután ki akarom csomagolni,azt írja ki,hogy:
    "! Az archívumnak nincsen vége"

• Rash87
    1., Megcsináltasm mnident,ahog a telepítő írja. Elindítottam a W II Roc 1.05-ös updatet,valamit leupdatelt,utűna kérte a cd-t,megcrackeltem,és kiírt hogy valami dll fájl nincsm eg,vagy hasonló.

A másik,amit ír: war3_105.exe
    Ezt meg sehol sem találom a neten,szóval erről ennyit.

Vmi konkrétabb?
  • Rash87
    Kössz,otthon megnézem mnid2 tippet :)
  • oaken
    Van csak szöveges magyarítás is!Innen tölthető le: http://www.hungames.hu/index.php
  • andriska
    Nem a megfelelö verziószámú patch van fenn.Olvasd el a telepítőt!
  • Rash87
    #5153? senki?
  • Kulikovó
    Arthas a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Rambo 20
    Jah nekem is ez van csak nálam még az intrót se nyomja le.
  • Rash87
    Hellosztok.

Valaki segítsen már.

Egyszerűen felteszem a magyarosítást,eddig mniden oké,Elindítom a játékot,az első bevezető video lemegy,aztán meg elsötétül a képernyő,és nem lehet utána semmit se csinálni!!!
    Magyarosítás nélkül pedig minden jó.
    Mi lehet a gond?

Valahol nnincs olyasn magyarosítás,ami csak szövegeket tartalmazza? ***** kell a szinkron,lehet h az rontja el.

Szóval pls help!
  • andriska
    elindult a játék,vagy kilépett a host..
  • Rambo 20
    The Game You attampted to join could not be found.

You may have entered the name incorrectly or the game creator may have canceled the game.

Most én mondom hogy PLS SEGÍTSETEK!!
  • Rambo 20
    Miért van az hogy Battleneten csinálok szervert vagy mások csinálnak és nem mindegyikhez tudok csatlakozni?
  • Rambo 20
    Na mind1 megvettem a játékot:D.Valaki játszik még vele?Szeretnék valakivel eggyüt botokat nyomni de mindenki csak a másik pléjert akarja ölni.
  • bld
    kani.hu
  • Rambo 20
    Srácok tört szervert hogy lehet csinálni?:).Én nem vettem meg a játékot de most egy haverommal szeretném nyomni és hallottam hogy valahogy lehet.
  • Sephi
    Tudom marhara kamunak hangzik de nem az. Nekem egyszeruen eltunk a War3-nak a doboza. Nekem erdeti War3 es TFT-em van (utobbinak megvan a doboza).

Valaki tudna nekem egy varianst mondani hogy tudnek ujra Bettleneten jaccani ha csak a TFT van meg eredetibe? (war3 is eredeti de nincs meg az eredeti cd kulcs)
  • bld
    igazán kedves:D
  • phalanx
    ahogy megígértem itt egy bneten működő cd kulcs:
    9MEN2F-TZGM-MP7MD8-XX88-PJV6HJ, használjátok egészséggel

ui.: halál "Pallagi Zolt"-ra
  • bld
    leginkább ezt tudnám ajánlani
  • exemboy
    Üdv!
    Warcraft III. tipusu játékot keresek..hasonlót......tudtok ilyet ajánlani??
  • adam222
    nem muszály noob-nak lenni csak jáccani akarok
  • adam222
    sya valaki nob al szeretnék jácani battleneten vagy kanin ? írjatok a [email protected] msn címre pls
  • bld
    inkább add nekm ha nem kell:D
  • phalanx
    lécci, lécci le akarom bannoltatni bnetről a cd kulcsomt és kéne valami fos cheat vagy progi amit hamar kiszúr a Blizzard, tudtok ajánlani valamit?
  • loga
    En nem zsakbamacskarol beszelek hanem a Blizzard-nak az egyik strategiajarol a WAR3 rol. Ami mar csak a blizzard nev miatt is garancia hogy jo ha meg megnezted es jatszottal vele tetszett es tobbre vagysz minthogy magyarok egymast szapuljak allandoan (kani) es orakat kell varnod konyorogve hogy vegre valaki nagykegyesen krealjon egy cg-t normalis pg rol meg ne is almodj mert az nemigen megy max ha megbeszeled valakivel hogy nyomja mar meg o is a kereso gombot es akkor orulhetsz ha nem, egy 10 lvl-el nagyobbal futsz ossze "veletlenul" akkor vedd meg. Mondjuk Bneten tobbezren jatszanak 1xrre es ez csak az europai szerver...gondolsz egyet atmesz az amerikaira es jatszol ott is ennyi
  • loga
    A war3-ban annyira sokmindent bele lehet tenni hogy latnotok kell. Pl.:
    Paintball, foci, ctf, loverseny, Uther party:sok kis idiota verseny egymaskozt de jo mulatsag. Tower Defense, Hero Defense, Hero Arena,X Hero Siege, Footman frenzy... es meg sorolhatnam. Azt kell mondjam akinek tetszik kicsit is a war3 vilaga biztosan megtalalja a kedvenc jatektipusat benne. Nomeg ott a DOTA ami annyira mas mar hogy ebbol is rengeteg verseny es clan van.
  • nesto
    láttam sokan irtak hogy van itt meg ott magyarosítás, de nekem nem nagyon müködik.szóval valaki ha leirná hogy pontosan Warcraft III. Reign of Chaos-hoz magyarosítás hol található...thx
  • bld
    de van egy kis rpg része is végülis ha a hősöket nézzük
  • andriska
    stratégia