WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Van egy kérésem. Felraktam az alap játékot és a kiegészítõt. Haveromtól megszereztem egy teljes magyarosítást amely mindkét játékhoz tartalmazza a magyar verziót. szal az a kérésem hogy amikor elindítom a gamet és "Costume Gameban akarom nyomni, akkor a pályát amit kijelölök nem jeleníti meg azokat az opciókat ahol betudom állítani az ellenséget meg a szineket stb... De a játék magyar. és haverom azt mondta hogy kell hozzá egy 1.7-es patch azzal mûködni fog. EZt a patchat honnan tudom letölteni??? Nagyon fontos lenne...
köszönöm
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Nemtudom mennyire általános, vagy éppen ellenkezõleg, az a probléma, amire szeretnék valami féle választ találni.
Tegnap az asztali gépem bemondta az unalmast, azóta a laptopomon pörgetek. Ma délelõtt fel is raktam a wc3at, ahogy kell. Sajnálattal tapasztaltam, hogy miután mindnt felinstalláltam, a játék nem hajlandó elindulni.
Kani-n szoktunk játszani haverokkal. Örülnék, ha valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban.
Az error logot nem másolom be teljesen, gondolom feleseleges lenne, ellenben ha van valaki, aki vissza tudja fejteni belõle hogy mi a baja, megköszönném neki.
Egy kis részlet, hátha ez is elég:
This application has encountered a critical error:
FATAL ERROR!
Program: C:\Program Files\Warcraft III\War3.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:00000000
The instruction at '0x00000000' referenced memory at '0x00000000'.
The memory could not be 'read'.
A laptopról annyit, hogy egy Acer Travelmate 2300as széria, MS XP Home-al, 256 rammal, egy 32 megás vgakártyával és 1.t GHz-es P4 es procival.
Érdeklõdve várom az észrevételeket.
Elõre is köszi: Sax
MSI K8N Neo4,AMD3200+(939),N6800GT,A-DATA 2x256,
ha valakit erdekel,hogy lehet jatszani eredeti cd nekul az irjon [email protected]!
MSI K8N Neo4,AMD3200+(939),N6800GT,A-DATA 2x256,
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Megvan a Warcraft 3 Reign of Chaos v1.00 (eredeti). Letöltöttem a csak a Roc-hoz való magyarítást , a jatekok.hu-ról.Feltettem, de sztem rossz sorrendben a dolgokat.Mert nem indul.Leírná nekem valaki, hogy milyen sorrendben kell felrakni a dolgokat?(magyarítást,patcheket).
Elõre is köszönöm a segítséget.
[email protected] - ide írj, ha érdekel a dolog
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
a tft nem indul el magyarul...az angolváltozat meg igen.
béna vagyok-e?
a roc hibátlanul ment😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Csak az utolso verzio krekkelését.
Nagyábol ennyi.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Nem éppen eredeti játékkal hogyan lehet Battle.net-en játszani?