6256
  • cocobanana
    5000FT eredetiben+TFTvel együtt
  • tigeroo
    ha letöltöd az iso-t akkor feltelepíted a d-tools-t és lennt a tálca jobb oldalán az óra melett lesz egy d-tools jel (kis piros villám) ,1x rákattintasz és az alsó részre (nekem Device 0:[F]No media) klikkelsz, betallózod az iso-t és van egy új virt. meghajtód benne a virtuális warcraft III cd-vel:D
  • ilsa
    valaki segítsen, plíz! letöltöttem a warcraft 3at, de nem találok hozzá jó mss.dll-t, mindig azt írja ki, hogy hiányzik a dll-ből ail set sample pan, az eljárás belépési kulcsa:S
    nem tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni? vagy hagyjm a fenébe? mert megpróbáltam letölteni ugyanezt iso-ban, de avval meg azért nem tudok mit kezdeni, mert hülye vagyok a daemon toolshoz, meg minden ilyesmihez.
    tudna segíteni valaki?nagyonszépen megköszönném
  • panther112
    Nekemis megvan az eredeti is, szoktam bnet-en is pg-zni, és sztem kanin sokkal erősebb ellenfelek vannak (de csak 1v1 pg-ből!)
  • loga
    CD galaxisban a ketto eggyutt 5000Ft....
  • loga
    Naja freewinesek elinditja a pg keresest a ket csako egyszerre aztan az amelyiknek az 5 perccel ezelott keszult accja van kilep...es a masiknak win, es mar keszul is az uj acc...
    Bneten azert ez nem megy :)
    Csak Northrenden atlagban 100.000 ember War3azik Ennyit errol
    mindig van szerver...ha cg-t akar vki es mindig van ellenfel a pg-hez is.
  • cocobanana
    Szinvonalas játékosok? Megsúgom neked ott a kanin a fele mhzik,másik része discloosik,kisebb része freewinezik, és a maradék aki próbál úgy normálisan játszani hogy nem nooboz le mindenkit.Ez a kani....
  • samhun
    Kell valakinek cdkey? 10napos:)
    Most regeltem, vmi trial10napos keyt kapunk, ha beregelünk.
  • panther112
    Hát erre van Gateway editor. Amúgy a kani honlapján minden le van írva, reklámoznak egy csomó más helyet is. Amúgy 1v1 pg-ből nagyon színvonalas játékosok vannak kanin.
  • vafeN
    Aha. Végülis olyanokra akarok felmenni, ahol nem csak magyarok vannak. Meg végülis én ilyen ligákra mennék^^. Azt csak bnet-en lehet v nem tod hogy a clanbase melyiken van? Meg, hogy lehet beálítani, hogy mondjuk kani-ra mennyek vagy eurobattlenet.
  • panther112
    Jó a feltört, de azzal nem tudsz felmenni bnet-re hanem csak a tört szerverekre, mint pl. kani.hu, vagy a eurobattlenet.
  • vafeN
    Helosztok.
    Lenne 1 olyan kérdésem, hogy a warcraft-hoz ahoz hogy netes játszhas eredeti key kell vagy pedig jó ilyen feltőrt is?
  • Adacs
    kössz

és boccs a bézázásomért
  • loga
    Elobb lesz SC2 mint War4 es meg az sem biztos szal kb 5ev mulva HA...
  • loga
    Nemertem mi a bajod?
    Szal nemvagtam de lehet hogy azt akarod mondani h mar neked fel van telepitve az alap War3 Reign Of Chaos?
    vagy esetleg te anelkul akarsz egy kiegeszito CD-t hasznalni?
    War3 ROC +War3 TFT igy megy.

Abban az esetben ha van alap ROC es azt irja ki h nemtudja installalni az azert van mert eredeti exe-re fog csak telepedni. Azt vagy letoltod valahonnet vayg a RoC cd-rol felulirod a mostanidat.
    Ekkor mar latni fogja.
    Az exe verziojanak meg kell egyeznie az eppen aktualis patched verziojaval ha jol emlexem.
    DE sztem vedd meg a boltban.
    max 7ezer a boltban. sztem megeri
  • loga
    Vmi allat feltorte a Kani portaljat szal nemertem hogy nem vagtad....
    Mivel a neten ha jatszasz akkor egy szerverhez kell mindenkeppen csatlakoznod lsd PvP szerver es a kani egy tort PvP szerver ennyi.
    Kell egy eredeti...(vagy nem) War3es vagy TfT es a Kani loader de ott minden le van irva.
  • loga
    A world Of Warcraft egy MMORPG ennyi ha ezekutan sem ertened akkor nezz utana...Kizarolag neten megy.
  • Adacs
    mind1 azóta megtaláltam ["C:\Program files\Warcraft III"]
    csakhogy ezután is azt irja ki hogy istaláld föl.Gondlom egy regisztry kell és hálás lennék hogyha valaki megdobna eggyel.
  • berlinboy6329
    Lesz 4. rész?
  • Adacs
    mind1
  • Colcsi
    Szasz.Alapból C-re telepiti a Program Filesba.A Frozen-t a Reign of Chaos-ra kell rakni,mivel ez egy kieg.
  • Adacs
    Hi
    Hova van telepítve a Warcraft(mármint nektek) mert a Frosen azt irja ki hogí először instaláljam a simát és nekem az egy feltelepített versiot raktam fel a gépre.
  • berlinboy6329
    Mosst olvastam a sztorit.Háááátt,van bőven.Naon nagy.A world of Warcraftban van single,vagy az csak direkt multira van kifejlesztve és a történetet 1 4. részben folytatják?
  • samhun
    megpróbálom, kössz
  • panther112
    portal.kani.hu minden le van írva, ha ennek alapján se menne, akkor nem tudok segíteni én se.
  • samhun
    tovább nyomom a szöveget: felraktam a w3battle_120a-t és elinditottam azt amit kirakottt ikonba. És ugyanazt irta ki, hogy patcheljem a jatekot, stb stb... (amikor battle.net re mentem)
  • samhun
    na lejött a játék.
    PLZ valaki mondja el, hogy pontosan mit csináljak, progihoz linket, stb...
  • samhun
    ok, de itt mire menjek? mert csak bejön az oldal, hogy hacked by...
    aztán semi tovább.
  • TVelvet
    igen.. www.kani.hu
  • samhun
    lehet neten nyomni, tört, crackelt jatekkal?
  • panther112
    Biztos, hogy nem azzal van a gondod, hogy a kani loadert nem tudod telepíteni?

Amúgy aki 21-es trinitronon játszik w3-at keressen már meg, mert nekem meg ezzel vannak gondjaim.
  • heystumafly
    akkor biztos olyan is van:D
  • TVelvet
    figy, rátenyerelek a billre, és olyan account is van:D akkor ezt hogy?:P
  • panther112
    Akkor van accountod... Vagy olyan nevet választottál, amit már más használ. Amúgy nem érdemes most kani-ra várni, mert a loaderüket nem lehet telepíteni...
  • TVelvet
    Halihó! szeretném megtudni mértnemtudok a kanira accountot csinálni? mert egyszerüen sehogy nemtudok.. fellépek, és aztírja hogy már van ilyen account. Most akkor mivan? pls help
  • panther112
    :))))) Szerencsére nem 1962-es, amúgy tényleg nem értem miért nem jelenít meg 20 colon.
  • loga
    Meg mintha nem erezne magat mindenki verprofinak a ladderben mikor elkezd pg-ni aztan mondjuk van egy kezdo statod uj accal es asszondja lepj ki es megtakaritok sok idot...lol aztan mikor nem egesz vegig pofazik

Tudod dotaban ott van meg 4 tarsad aztan akkor ha latjak jol nyomod akkor a masik gyerek lesz elcsondesitve.
  • loga
    Te izlesek es pofonok ugy, ahogy mondod de mivel azt irtad a laddermeccsekre is hogy szarok akkor irtam neked inkabb egy altwrnativat ami kinotte magat a sima customgamek kozul...
    Nekem a sima jatek unalmas a hasonloak miatt amit mondtal mikor egy oran keresztul kerestem az FFA bol az utolso megmaradt gyereket aki a bazinagy mapon rejtozkodik az utolso whispjeivel mindig epitett moonwellt meg a fohazat mindig beette az erdo kozepebe nagyon elvezetes volt persze... akkor azert kicsit elmegy a kedve az embernek...
    Dota...ejjel a kis pisisek mar agybabujtak es atlagban 80-130perces meccseim vannak szal nekem elegge bejovos
  • loga
    Bocs veletlenul azt olvastam, hogy van nekem egy 1962es monitorom marmint evjaratrna egy =eizo
    t962=1962
    Szal bocs nemtok olvasnimeg mar faradt voltam melo utan alig lattam :D
  • magus
    dota sztem halal unalmas

az az egyik, hogy mindenki verprofinak erzi magat es a "stfu u noob omg noob team i leave now, u r on banlist now die noob" mindennapos, de sztem unalmas, dehat izlesek es pofonok.