6256
-
#1356 Üdv! Valaki nem tud olyan helyet, ahonnan le lehet szedni a patch-et, mert már láttam, hogy kijött... -
Al-Ashrad #1355 Hello!
Feltenném mégegyszer a kérdésemet,hátha valaki reagál:) szoval nem tudom hogy hogyan kell használni ezt a barnus-t. Eljutok ogáig hogy battle.net és tudok joinolni a Warcraft3.hu channelre de fogalmam sincs arról hogy hogyan lehet inditani egy játékot,vagy esetleg valakihez beszállni. Előre is köszönöm a segítséget:) -
Fat-R #1354 te ez nem STARcraft hanem WARcraft -
Lolka #1350 Na akkor jó!
És ven ez a harmadik rész olyan kaliberű mint az előző kettő? Mert azokat nagyon szerettem! -
Árnyvadász #1349 Lolka! Az első ember küldetések még nem visznek nagy kihívások elé... Normal-on. De utána lesz ám anyázás rendesen :)) -
Lolka #1348 Egyébként az átvezető filmek előtt le a kalappal! -
Lolka #1347 Van közöttetek olyan akit nemnagyon ragadtat el a program?
Utóbbi időben eléggé finnyás vagyok de hébe-hóba csak összeakadok olyan programmal ami leköt hosszú ideig.
Nos a Warcraft 3. valahogy nem ilyen!
(Lehet azért is látom így mert csak az első 7 pályát csináltam meg belőle, bár azt nagyon gyorsan)
Nyugtassatok meg hogy én tévedek és nagyon jó a program és a későbbiekben csak jobb lesz!? -
Al-Ashrad #1346 Sziasztok megint!
Na szeretnék megkérni valakit hogy irja le nekem,hogy hogyan kell használni ezt a Barnus-t,mert fingom sincs arrol hogy hogyan kell kezelni. Előre is köszi! -
Árnyvadász #1345 Már lehet kapni! Azt hiszem 11.240 Ft vagy valami ilyesmi... Általában a Media Markt-okban lehet jó pénzért hozzájutni. Ott kicsit olcsóbbak a játékok. Igaz a nagyon újaknak mindig megkérik az árát.
-
Árnyvadász #1342 Általában a patch-et nem lehett felrakni a kalóz játékra, ha vagy ha igen az utána már nem működik.
Esetleg meg kell várni, hogy a patch-hez is kijöjjön egy crack vagy egyéb ami töri.
Ellenkező esetben meg kell venni a játékot. De azt hiszem ez a program MEGÉRI! Mégha drága, akkor is.
Aztán ha mégsem ez a gond akkor sorry, majd más megmondja mi a teendő. -
Árnyvadász #1339 Én a Red Alert óta nem játszottam ilyen jót RTS-el. És itt a régi Red Alert-re gondolok.
Nahh, ha majd kijön a Generals megint a Westwoodnál lesz a stafétabot. De addig Ogre-kkal álmodok! :) -
Fat-R #1337 1et értek -
Árnyvadász #1336 Persze, persze.... De mégis más mint a többi portéka. RTS-ben azért végül is erről van szó, de véleményem szerint, azért kihozták belőle amit kilehetett.
Videók azok valóban az üt mindent kategóriába tartoznak. Azt hiszem, 2-3 éven belől maguk a játékprogramok fognak így kinézni és akkor nyalhatjuk a szánk szélét.
Én talán pici hibájának a programnak azt tudnám felróni, hogy az előzetesekben voltak olyanhíresztelések miszerint több lesz a játékban az RPG-s elem. Ám ezt kivették és inkább RTS-ebb lett. Azért megnéztem volna azt a típusú Craftot is:) De végeredményben jó ez így ahogy van és végre egy jó játék van a winyómon, ami egy jó darabig biztos nem fog lekerülni, még ha végigvittem akkor se.
Nekiállok és csinálok új pályákat és küldetéseket. Valahogy ezt várom el a mai játékoktól, mint ahogy az régen is volt, hogy ne csak egy-két hétig nyújtsanak élvezetet, hanem akár 1-2 évre is letudjanak kötni. De ezt csak az igazán jó fejlesztőcsapatok tudják prezentálni és ha valaki akkor a BLIZZARD tudja mi kell a népnek!
Blizzard rulez !!! -
Fat-R #1334 az az a faszi aki a tutorialban is benne van ???
lesz nekik ilyen fasza gyógyítóvarázsuk mert azt 5mp-enként használom
azon a küldetésen amikor az 5 hajót kell lerombolni a pálya háromnegyed részét Arthas-al meg a törpe haverjával csináltam végig aztán kaptam pár szörnyet.
viszont az elég szar hogy az undead elején megint 1. szintü -
#1332 igen -
Árnyvadász #1331 Nem is tudom. Sokat gondolkoztam azon, hogy valami eszméletlen jó leírást készítek ehhez a nagyszerű programhoz. De alapjában véve a 100%-os jelző elmondana mindent. Azért egy picit hadd merüljek el ebbe a nem mindennapi játék világában:
Legelőszőr kezdjük a grafikai megjelenítéssel. Azt hiszem a közeljövőben egyetlen egy program sem tud majd felmutatni (Age of Mythology esetleg, de az más stílusú) ilyen hangulatos grafikát. EZt a Blizzard-nál eszméletlenül eltalálták. Új, de egyben hasonlít a régi Warcraft sorozat tagjaira is. Na jó persze :)) Hiszen ezért Warcraft III, de ha megnézzük milyen sok idő telt el a második rész óta, akkor már elégedetten csettintünk, mivel ezalatt az idő alatt volt néhány gépkorszak váltás.
A következő a hangok. Erre meg a zenére felesleges kitérni, mert ez úgy ahogy van teljesen jó, gyakorlatilag profi ahogy azt már megszokhattuk. Blizzard nehezen tud hibázni!
A történet! És itt elérkeztünk az egyik legjobban felépített sztorihoz. Ezt sok játék megirigyelhetné. Le a kalappal, hogy a küldetések árasztják magukból azt a magával ragadó és szinte már csábító erejű szócskát: Haladni kell, mert kiváncsi vagyok mi lesz a végkifejlet! És ez a campaignok alatt tökéletesen érvényesül. Szerencsére a készítők nem estek bele abba a hibába, amibe más játék elvérzik, vagyis monoton, unalmas, játékmenettel szúrják ki a szemünk. NEM! Változatos és szemetgyönyörködtető pályákban lesz részünk.
Egyszer olvastam valakinek a hozzászólását, hogy a SWINE sokkal szebb. Nos az igazat megvallva és egészen egyszerűen fogalmazva: EZ nem igaz! A Warcraft világ olyan aprólékosan, szinte már meseszerűen van kidolgozva, ami a SWINE nagyszerű grafikáját jól fenébe billenti.
Amikor játszok, mindig Gyűrűk Ura hangulat fog el. A hősök bevezetése roppant élvezetessé teszi mind a single, mind a multi játékokat. Ez is egy csillagos ötös a Blizzardnak.
Ám ami a legjobban tetszett, az varázslatok felépítése és kidolgozása. Nem utolsó sorban pedig megjelenítése. Roppant látványosak és rendkívül hasznosak ezek a varázslatok. A legszebben kidolgozottak, melyeket valaha is láttam. És nem csak vannak, hanem állandóan használom őket és nélkülük, komoly bajban lennék. Mert bizony néhány program pl. a Heroes sorozat is beleesik abba hibába, hogy vannak varázslatok dögivel aztán a felét sem használjuk ki.
Játékegyensúly is rendben van. És ami nagyon fontos, hogy rengeteg pozitív dolgot vett át a Blizzard a korábbi siker RTS-ekből példának okáért rögtön itt a felszabaduló paraszt kijelzése, vagy az egység limit és a többi, de mégis megmaradt a program Warcraftnak és nem lett belőle egy újszerű klón.
Megszületett az igazi klasszikus, új darabja, mely véleményem szerint az új trónkövetelő az RTS azaz mostmár RPS :) piacon!
Játszon vele MINDENKI! Nem bánja meg az biztos... -
Fat-R #1329 meddig lesz ő a hős ????
a többi hős mivel gyengébb ??? -
Fat-R #1327 na végi vittem tegnap a human-t
végre kezdődik a undead erre látom hogy megint a szőke herceg a főhős.
végig az egész játék alatt ő lesz a főszereplő ?? -
#1326 Csak sikerült, megcsináltam. :) -
Al-Ashrad #1320 Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani hogy ezt a Barnus-t hogyan lehet használni? Előre is köszönöm!
-
#1319 És különben sem kell féni, meg olyanokat írni, hogy szomorú.
SC is elment vagy 1.08as verzióig, mindegyik upgrade egyesúlyozott.
A war3 at is addig fogják egyensúlyozni, amíg a játékosok nem elégedettek vele. -
#1318 Az 1.01es pecs segí majd ezen. -
#1317 Szerintem a fajok közti egyensúly nagyon el lett baszva ebben a gameban. Mindenki állandóan Night Elfekkel van ami a legerősebb faj is. Ha több elf összeáll akkor az esély hogy más fajokkal nyersz ellenük konvergál a 0-hoz. Szomorú. -
#1316 Na urak, a két úrfi nagyon elvitte egyes helyeken a topicot más irányba. Kérdésem lenne az elfekkel a 7es az utolsó map? -
#1315 Egyébként ha átáll a barnus 1.01 re már nem lesz olyan ütős a NE. Starfallt legyengítették(igaz, időtartamát meghosszabították). -
#1314 vazz és elkell mennem egy hétre:(((nyiff
huntressre ork ellen kell menni sztem. ha látod hogy kozelharcosra megy akkor muszaly a huntress
az baj hogy a grunt aránytalaunl eros es nem dragabb mint a huntress
human meg keveset sebez. de legalább olcso
sztem meg nagyon suxx udneadnál ez a ghoul bányászás, mert nem figyelek és leviszem oket tamadni -
#1313 Te mire szoktál gyúrni velük? Csak archerre, csak Huntressre, vagy mindkettőre vegyesen? -
#1312 sztem marha 1xű volt.
csináltam rakás knight-ot (kb 10 db-ot) meg volt az alap csapat.
2 csapattal gyilkoltam különböző helyeken, közben otthon fejlesztgettem, meg hagytam hátra 5-10 footment védelemnek, simán nyertem (normalon) -
#1310 n.elf powerr....legjobb faj sztem ! -
#1309 jah már le is aláztunk, nagyon jó meccs volt ;)
itt van még 1 nagy kép :D
-
#1308 na megyek gamelni barnusra. jottok?
-
#1307 Elfeknel ott ahol meg kell vedni a fat mijarakot kell csinalni mert engem mindig kiszednek azok a booziiek :( -
Fat-R #1304 bakker emberek az embereknél amikor le kell ölni 100 zombit...hát...nem volt semmi...de meg csináltam. -
Fat-R #1303 a honlaponmegtalálod az új kódot az ftp menüben -
Fat-R #1302 nekem egy 333-ason 640x480-ban minimumon szaggatás nélkül fut a játék -
Fat-R #1301 probálkozz...minden hibára megkapod a válasz a hlc forumon -
fucko #1299 Most nincs kuplung:) -
#1298 nincs flém? -
fucko #1297 Asszem ehhez is van egy wickedgl mint szinte mindenhez. -
fucko #1294 1241es beszolas