WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Hogyha szépen részletesen leírnád ide (letöltési helyekkel), akkor I.C.Ram csinál szervert estére és akkor mehet egy nyolcas megahent!!!
Lacc
Igen ezt vártam 😊 Mindenki baszik feltenni egy FTPre.
mar van lancrack hozza, en is azzal jaccok...van 1 NORMALISAN mukodo bnet emu, es ahhoz lehet csatlakozni 😊 Annyi bibi van vele, hogy csak a masik fel, tehat nem a hostolo cralhat jatekot...

Ha valakit erdekel szoljon 😊

CAD
- nem tudom megkeresni a nem dolgozó parét?

Itt Paraszt, Munkas, Lelekfeny, vagy Ministrans de mind1. Valoban nemtod megkeresni ugy mint pl battle realms-ba ez igaz, alairom... tehat figyelj jobban egysegeidre.

- nem tudok kijelölni 20 egységet egyszerre?

Hmm, ez hol negativum ember, ez amiota a Craftokat craftoknak hivjak igy van, ez igy tokeltes, 12 boven eleg... csinalj tobb csapatot, hotkeyekkel.

- nincsenek formációk?

Formaciok elmeletielg csak a betaba nincsenek, a fullba lesznek.

Sorokok par ujdonsagot, amit ha kell majd kibontogatok, csak hogy elejetvegyem fikazasodnak:

- hosrendszer
- tapasztalati pontok
- magas szintu varazslas
- 4 alapvetoen kulonbozo faj
- upkeep, azaz fentartasi koltseg
- sub-grupping, al-csapatkijeloles

Most igy ennyu jutott eszembe hirtelen, de sztem nem ok maradtak le az rts evolucioval, amit mi sem bizonyit, minthogy elkeszitettek az elso RPS-t, szerintem te maradtal le a W3 ismereteiddel, es egy single beta alapjan akarsz iteletet mondani!

Olvass picit a dolgok utan miellot par percnyi single game utan ilyen sulyos dolgokat mondasz.

Tov. info www.warcraft3.hu (temporary closed).

caddie

CAD
Na akkor egy kis osszefoglalas:

War3Beta start: 2002.02.09
War3 tervezett kiadas: 2002. majus-junius

WarCraft 3 Beta iso letoltesi helye:
- http://warezcenter.warez.hu/

Ha letoltotted a cuccost, akkor ugye addot egy iso file. Namost, ezt egy WinIso nevezetu progival kitomoritheted, vagy akar ki is irhatod CD-re - de nem fontos! (WinIso-t keresd meg a www.tucows.com-on , cracket hozza pedig a astalavista.box.sk -n!) Ok, most installald fel a progit, de hagyd meg az install filokat abba a konytarba, ahonnan felinstallaltad, innentol kezdve az a konytar lesz a War3CD-d! 😊.

CD-keyek hozza:
- SOUULIBZYBVLCRVPMW77F3PCWB - Insall key only
- FCHFXLJPLATTMWZJRN19D3UOBY - Insall key only
- ALOOIUFEKYQMHVZILP13P2LSTP - Insall key only
- NA8174RLJNXNAR9WORACLTVFYM - Insall key only
- JH2217YWXZPTGC4UXOJVDOCNRA - Insall key only
- UM6728LRSOVHLO6HSNGHEZCTSV - Insall key only

Ok, fel van installalva, most akkor toltsd le az 1.03-s Beta patchet, a www.blizzard.com/war3/beta -rol asszem. Patcheld meg, mielott crackelgetnel barmit is!

Ez igy mind szep, de bnetre nem fogsz tudni sehogysem feljutni, sem lanon, sem mas modon jatszani. Viszont kiprobalhatod egyjatekosmodba, megpedig ugy, hogy letoltod a BNet emulatort, kitomorited a war3 konytarba, es azzal inditod a gamet.

BNet emulator:
http://warcraft3.gamekapocs.hu/files/w3beta/ w3b_bnet_emu.zip

Namost, ez a cucc, NEM MUKSZIK WINXP alatt, csak akkor, ha kikapcsolod az Universal Plug n’ Playe-t, melyet kikapcsolhatsz:

http://warcraft3.gamekapocs.hu/files/w3beta/unpnp.exe - ezzel a fajlal! (koszi a Lazarus!).

Ok, tehat minden megvan, leirom, hogy indithatsz gamet:

Multiplayer >> Battle.net >> W3BetaCrack server >> irj be barmilyen loginnevet es kodot >> create custom game >> create game >> irj be szerver nevet, valasz ki palyat >> ok >> valaszd ki a fajod es go!

Ezzel egyelore csak egyedul le7 jatszani, hiaba csinalsz szervert, mas azt nem latja! – Majd ha lesz valamilyen lanos crack, vagy akarmi, akkor irunk!

caddie

Valaki tegye fel lészi a bétát pl a sg ftp-re vagy a tar-ra! Nagyon fontos lenne!
thnx

Lazarus
Tressy a wincsin lévő installal próbálod? Mert CD-ről nem fog felmenni..

Rince az XP-vel mostmár nem lesz semmi baj az a progi megbütyköli rendesen.. (UnPnP)
I.C.ram
most toltom a jatekot es estere csinalok nektek szervert (dedialtat) de kell segitseg mert allitolag byonolult!
D3t0nat0r
Ezt egy külföldi fórumon íták, szerintem nagyon jól leírja a lényeget:

"Just a note: Blizzard games are notorious for changing a LOT in betas. For example in the starcraft beta drones could fly, queens and templars had attacks, vultures could throw their mines far, and many other things. I wouldnt use this early beta to judge the game."

Szóval leeht itt még várni változásokra 😊

Rincewind
nincs ircem és amúgy is megyek kajálni 😄DDD
esteleg gamespy-ra

gyere irc-re a warcraft3.hu szobaba

Rincewind
Nekem valamiért szar! Többit küld el mailben!
Rincewind
Gyere az SG chatre! War 3 szoba!
rice : msn-en fennvagy ? esteleg irc ?

Rincewind
Mond hogy kell, mert nekem én kipróbáltam LAN-ban és nem látszott a szerver, amit csináltam! De, ha segítesz, akkor csinálok szervert!!!
u.i. : h akell szivesen segitek benne, csak nekem nincs eleg savom hozza

valaki nem indit magyar szervert ? ugy jaccanek mar mas ellen is 😊

Rincewind
Még ez év, de pontosabbat nem tudok.
A karakter fejlődés már a Warlord B.cry-ban is elég jól volt megoldva, ott nem volt gond mindig volt hova osztani a pontokat

Lourker

Rincewind
Na de gondolj bele abba, hogy most kinyírtál egy pár Gnollt és annyi! Éles játékban meg folyamatosan özönlenek majd az ellenfelek. Nemhogy 8, de 18 szint is kevés, főleg, ha azt vesszük, hogy a karakterek bármikor feltámaszthatóak...
Lazarus
"8. szinten az ember már nem tudja mire költeni a tapasztalati pontjait,,
Ez szerintem azért van mert éles játékban nem fogjuk elérni a 8. szintet (mert a játéknak már rég vége lesz ) ha mégis akkor ott valami nagy lamázás van vagypedig megfontolt taktikázás..
Rincewind
Na akkor álljon itt egy rövid véleményes:

Legelőször is megjegyezném, hogy ezt csak a béta alapján írom, ami rengeteg dologban különbözhet a teljes játéktól, ráadásul ellenfél nélküli játékról van szó, ezért a véleményem nem biztos, hogy
fenntartom a későbbiekben is!

1. Fajok:

Én úgy vettem észre, hogy nem fektettek azonos energiát a különböző fajok létrehozásába, van amelyikbe beleadtak apait-anyait és szinte csodát műveltek, de van, ami a StarCraft-ból átvett sablonokon alapuló ötlettelen valami lett (ezt a kijelentésem lehet, hogy már holnap megbánom, de mindenesetre most így gondolom)! Az előbbivel az Árnyelfekre, az utóbbival pedig az Élőholtakra gondoltam (az Orkok és az Emberek voltaképp követik a Warcraft-os hagyományokat)! A fentiek miatt időm javarészét a Night Elfekkel töltöttem, ezért róluk írnék pár sort.

2. Árny Elfek:

Szerény véleményem szerint nagyon ott vannak a topon mind ötletesség, mind grafika, mind pedig hangulat terén (bár megjegyzem, hogy érződik az egységeken, hogy a Blizzard igen sokat merített a Warhammer Fantasy Wood Elfjeitől, de ez nem szégyen, hisz a játék előnyére válik )! Ami viszont nem jött be nálam (bár ez szubjektív vélemény), az a kicsit MANGA stílusú grafika volt! Szerintem ez nem illik bele a Warcraft világába... Tetszett, hogy a legtöbb épület mozog, hogy a ''parasztok'' úgy szedik a fát, hogy közben egy fa sem pusztul el és legfőképp, hogy a főépület magától szedi az aranyat, méghozzá nem is lassan! Az egységeket is nagyon ötletesnek találtam és bár nem vagyok nagy stratéga, de szerintem még elég jól használhatóak is.
Főleg az a fa épület, amelyik az SC-ben található csápos creep helyi
megfelelője, ugyanis mivel ki tud jönni a földből és a támadó egységgel
tarthat, ezért egy nagyobb csata előtt beáshatja magát a földbe, ezáltal
remek támogatást nyújthat a földi csapatoknak (bár kissé lassú)! És említést érdemel még a zene, ami az Árny Elfek oldalán harcolva csendül elő a hangszóróból: fenomenális! Egyszóval az Árny Elfek egy nagyon eltalált faj!

3. Karakterek, fejlődés, varázstárgyak:

Erről már írtam lejjebb. Szerintem kaki, hogy olyan kevés választható képzettségük van a karaktereknek! 8. szinten az ember már nem tudja mire költeni a tapasztalati pontjait! Több képesség kellene és nem csak, hogy legyen mire költeni a TP-t a 8. szint után is, hanem azért hogy egyéni karaktereket lehessen létrehozni! Érdemes még megemlíteni a hősöket, akiket fel lehet fogadni! Szerintem túl sokat nem érnek, de az tuti, hogy egyedivé teszik a játékot. A varázstárgyakról nem sok mindent lehet írni. Jók
és kész (bár lehetne belőlük picit többféle is...)! Összességében szerintem nagyon beválnak ezek a szerepjáték-elemek a game-ben! Színesebbé és sokkal érdekesebbé teszik a játékot.

4. Hardware:

Voltak pár helyen híresztelések, hogy nagy a gépigénye, de szerencsére én ezt nem tapasztaltam! Maximális grafikán is elfutott simán! Mondjuk igaz, hogy mivel csak egyedül voltam a pályán nem volt hol belassulnia, de úgy gondolom, hogy egy közepes grafikai beállítással régebbi gépeken is simán elmegy és esetleg csak a nagyobb csatákban lassulhat le jobban (bár ez csak találgatás...).
Szóval attól nem kell félni, hogy esetleg valakinél nem indul el vagy képregény
mozgást produkál!

Kezdetnek ennyi lenne, de játék közben biztos előtörnek majd a gondolataim, 
úgyhogy valszeg írok még 😊

Rincewind

Amúgy most mi a hivalatos megjelenési idő?
(ami a blizzardnál nem sokat számít)

Lourker

Lacc
Nagy kérés lenne ha valaki feltenné valahova? Én is meg szeretném nézni.
Köszi a képeket.
Ránézésre idézi a 2. rész hangulatát és ez pozitívum és nem tünik túl csicsásnak...

Lourker

Lazarus
Lazarus
Megvan a Progi amivel hajlandó végre elindulni XP alatt! 😊
UnPnP

Mingyárt közkincsé teszek néhány ScreenShot-ot is 😊
Lazarus
Ott akadok el amikor kiválasztom a pályát rákattintok a Create-re és úgy marad 😞 Ha Esc-et nyomok akkor vissza lép a menübe.. Mit csináltam rosszul?
Lazarus
Már +van..
Lazarus
Nekem már csak a Bnet Emulátor kell PLZ HELP!
Rincewind
Nem egyelőre csak magadban tudsz mászkálni a pályán és a különböző NPC-ket írtani, meg kitapasztalhatod az egységeket.
Rincewind
Megszakadt a kapcsolat és az sg ftp-n ugye nem lehet folytatni 😞
Adjatok egy ftp címet, aová fel tudom tölteni, különben én sem tudok segíteni, ugyanis az ftp-t, ahhonnan letöltöttem sajna én sem adhatom meg, sorry 😞( Viszont én feltöltöm, csak adjatok egy címet, hogy hova!
Rincewind
Már elkezdtem feltölteni, de nem tudom érdemes-e szarakodni vele, mert 5k tölti fel 😞(((
>>>Skorp
Ez rád nem vonatkozik természetesen!
Nekem nagyonis kene, pls toltsd fel! (Rendes gyerek ez a Rince, latszik, hogy szegedi )

skorpio7
Rincewind !
Szívesen adtam volna én is , de annyira nem publikus , hogy ezt tényleg nem lehetett megtenni .Csak ennyit mondok - WCftp .Ugye érted már ?!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Rincewind
Na egész kellemes meglepetés:
Viszonylag szerényebb konfiguráción remekül megy a játék 😊

u.i.: A sok buzi meg benyalhat csontig, aki baszott adni letöltési címet!!!
u.i.: Szóljon, ha valakinek kell! Feltöltöm az SG-re! Én nem vagyok akkora fasz, mint azok, akik eddig ide írkáltak!!!
skorpio7
Egy kérdés ... sikerült beüzemelni a gépi ellenfelet vagy tényleg csak kipróbálhatod az összes oldalt és ennyi ??

"A BC a jobbik csapat jutalma."

SmylE
Kiprobaltam! Mekkora jatek! Par orat jatszottam vele, de alig lattam az egeszbol valamit, annyira sok lehetoseg van benne mint mondjuk az sc-ben volt. Kisse furcsa igy real 3D-ben nyomni. Minden texturazott meg mittomen.
Szerintem, kurva jo kis game lesz !

mumk: esetleg nem win xp-t hasznalsz?
Mert az alatt nekem se ment!
Probald Win98 SE alol, nekem az alol viszont mar jo volt
Rincewind
Elárulod honan szedted le?
SmylE
Koszi!
D3t0nat0r
A #69 es hozzászólásban találsz egy linket. Ott mindent megtalálsz.

SmylE
Levagyok maradva 1 kicsit!
Milyen cd key-el megy a Warcraft 3 beta telepitese?

Mar csak ez hianyzik.
D3t0nat0r
El akarom olvasni az SC fanatikus véleményét a wa3 ról, de nagyon lassan jön be a fórum UPC vel 😞

Rincewind
Kérnék szépen egy béta letöltési címet! A crack már megvan...
CAD
Igen, par honapja en is jatszottam ezzel a gammel... nem lett rosz, de en nagyon gyorsan meguntam... sztem eleg gyer game, egynek jo, de semmi olyan ami huzamosabb ideig le tudna kotni.

caddie

CAD
Hat most zartunk be, mert ha nem zarunk be osszecsapnak felettem a hullamok, aztan crack... szoval WarCraft3.hu > to be continued... later.

Egybknt nem a procit kell cserelni, hanem a graf kartyat, nyilvanvalo hogy egy geforce 2 alapjaba veve el kell hogy birjon szinte mindent... ha nem lenne olyan nyomott a memoria savja.. ill. agp, de ha nem mx-s cuccosod van, sztem 800 es 1000 kozott + gfrász 2-vel mennie kene cuccnak.

sabe_kb: sztem te valahol el vagy tevedve... ugyan az a sema? - mert egysegek vannak benne? - mert epiteni le7... pff, annyi ujdonsag van benne, mint amit nem lattal meg War2 ota, alapjaban formalja at RTS fogalmat.

Egybknt nezzetek el ide, egyik ismerosomnek sikerult kiposzalnia a jatekot, eleg negativ velemennyel volt rola (eleg jo SC-s volt/van, bar finoman szolva elfogult a War3 ellen, okkal 😊.

Egybknt beta tesztet rengetek helyrol le le7 szedni, de ezeket senki nem szereti publikba kitenni, en sem teszem azt. BNet emultator, meg a crackek meg ugye lassan potyognak ki... bar le7 erdemesebb lenne már megvarni a vegso gamet, mint most lerohanni egyjatekosban a betat.

caddie

D3t0nat0r
Nem csak a grafikáról áradoznak. Hanem hogy milyen király dolog a Hero. Mivel rengeteg féle képpen fejélődhet. Ezért érdemes/élvezetes lesz többször is végigvinni a játékot, multiplayerben pedig Rengeteg lehetőséget tár elénk. Ja és az is tetszik nekik, hogy milyen jól ki vannak egyenlítve a fajok.

D3t0nat0r
Jaja, Én olvasva a beta testerek véleményeit nem ezt szűrtem le, amit te leírtál 😊

Laalee
milyen erdekes egy rts olyan mint egy rts 😊 addig nem kene velemenyt mondani mig csak 1magad vagy egy map on.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me