6256
  • Coine
    :DDDDDD
    nem sötét elfek, hanem éjszakai elfek.
    lol :D
  • sleve
    Sziasztok!

Haverom gépén nem indul el a warcraft3. az intro lemegy de a játék nem. mi lehet a gond? A gép adtati: 900MHZ, 256MB ram, vga 32MB. Nálam tökéletesen fut.
  • Hanzo
    Help!!!

Van egy kis gondom.Véletlenül uninstallnál leszedtem a mentett állásaimat,és most hogy újra akarok játszani kénytelen lennék megint elölről csinálni az egészet.Ha valaki tudna küldeni e-mailben egy állást ahol már lehet választani a sötét elfeket single-ben is az nagyon sokat segítene.

• magus
    nyiff:( tényleg nem tudok mit csinálni. nekem megy rendesen. és elég sok embernek még. tegnap pl 58an voltunk ami eddig rekord a kanin. mirc.com rol irc es warcraft3.hu háth. én már nem tudok mit csinálni, sajnálom:(
  • Coine
    nyugi nekem se megy, szar a zegész
  • magus
    nekem egyszerubb a cheat:D asse tom holaz editor:D
  • magus
    coine ugye isod van?

amugy ha nagyon nm mgy kor kerj segitseget #warcraft3.hu n ott tcat et keresd
  • Coine
    nekem sehogy se megy, pedig mindent megcsináltam, amit a kani.hu-n írtak, meg azt is amit te magus mondtál, de így sem...

BÁZEG hol a Barnus !!!??
  • magus
    az ne jatszoon aki cheat nelkul nem tudja

amugy ezeke a cheateke azert van szukseg mert ha meg akarod nezni egysegeket tuljait vagy a hosodet fejlesztve akkor ne kelljen fel ora jatszanod
  • Gery1980
    Ez is igaz:)
  • Gery1980
    Nah bazzeg!Soha nem értettem mi a ráknak kell cheatelni.Szerintem megöli a játékélményt!
  • Mihail
    Hogy lehet új pálxákat beiktetni a W3-ba? Eddig csak a test mappel sikerült, de ha bemásolom a maps mappába miért nem látja?
  • magus
    die: ircen kerj vkitol egy eredeti exe fajlt. asszem kanin is van bar nem biztos.. csak ha az originallal irod felul akkor fog menni. #warcraft3.hu csatin biztos adnak

coine:"J:\Program Files\Warcraft III\War3.exe" -bnetd

ha igy inditod tuti menni fog
  • Coine
    ez a szar Kani nem akar elindulni nekem, pedig prímán felraktam.
    indítom a bat filet erre This programm cannot be run in DOS mode.
    anyád.
    na most mit kell tenni ?
    Barnus most akkor télleg mexűnt ?
  • Ams
    at=azt
  • Ams
    at nemtom,mert nekem se megy:D

Sir Ams
  • Ams
    miután felraktad ne írd fölül a war3.exe-t a crackelt-el!

Sir Ams
  • magus
    mikor ir ki errort?
  • magus
    mind1 igy is rongyá vertük őket
  • magus
    persze hogy bevetném de ha nem arra gyurok az elejétől fogva akkor nincs
  • Coine
    bizony, h. rég voltam, de tervezem, h. visszatérek ;)
  • Coine
    így van.
  • Coine
    báz nagykedvenc starfall gyengébb lett :)

help, ovlt itt még vkinek probija a peccseléssel, majd a netes játékkal ?
  • Coine
    szevasztok.
    régebben én is nyomtam sokat Barnuson, de kijött a peccs és paff vége, még a peccset sem engedi felrakni (tört aranylemezes WC3am van).
    lécci help, mert már qrvára unom a gép elleni csatikat, azért neten emberek ellen más.
    amúgy miben lett más a WC3 a peccs után, mit változtattak ?
  • magus
    nincs legerosebb faj. ezt a vitat el se kezdjuk leci.
  • Mihail
    Nem tud vki egy helyet ahonnan replayeket lehet letölteni?????????
    Én ezt a helyet ismerem: http://warcraft3.uw.hu/
  • magus
    strategy sztem nem abbol all hogy fejlesztesz hanem ha tudod mit csinal akkor te mit csinalj. plk csonti ellen priest kell. vagy grunt ellen hutress. elf ellen orkkal shamanos grunt meg headhunter.> es igy tovabb
  • RangeR
    Öcsém,gyerek!Nagyon buta megszólalásod volt ez.Figyelj,megengedem,hogy dupla gyorsasággal kattintgass,én csak minden másodikra kattintok majd,és még be is porozom az egeret,ha akarod!És megengedem,hogy sokkal több egységet hozz létre hamarabb,mint én.De lehetőleg hozz létre mondjuk rengeteg footment,én majd lassabban csinálok mondjuk negyed annyi frostwyrmöt,utána gondolkozz,hogy most mi van!?!Csinálj gyorsan mégtöbb puskás törpét,én meg csinálok bansheet,de csak fele annyit...és még sorolhatnám...
  • magus
    nemtom asszem azon kifullladtam 50meter utan...
  • magus
    kell strategia mert multkor beszovtak ogy taurenre mentek en meg griffre:D anelkul semmit sem ersz.de azutan kell a gyorsasag
  • magus
    tolem mikorzhatsz ahogy akarasz ha ketszer gyorsabb vagyok
  • magus
    hat nemtom sztem a craftok pont nema micormanagmentrol szolnak. az nyer aki gyorsabb. kezdok szivnak vele, de ha eleg gyors vagy akkor johet a taktik aztan ezt osszehangolva kell tokeletesre csiszolni. nezzetek meg egy profit. gyors es jol hasznal midnent.
  • gothic1
    No akkor ma kielemzek egy párat!

És a hétvégén felteszek belőle! Köszi szépen!

Úgy látom, hogy a számítógépe elleni játszadozás nem lesz nagyon népszerű, kicsit majd átszerkesztem az oldalt...
  • Evil
    nincs abban semmi erdekes.A jo jatekot nem a kulcsin adja el 4 ev mulva.Hiaba Blizzardek tudnak valamit.
  • magus
    hat en mar feleve nem veszem de addig se kellet volna. olyan poen dolgokat irnak neha elolvasom ha rohogni akarok...:D

amugy gothic felraktam az oosszesrepemet sgre upload/replays konyvtarba. van nehany proifi is alucard tillerman ilyenek
  • addaam
    A warcraft III az eladási listák első két helyét elfoglalja, és ami elég érdekes, a StarCraft Battle Chest a 10. helyen van!
  • Fat-R
    januártol én is valami más után nézek mert ez igy egy nagy rakás szar
  • Fat-R
    hát én 5 éve veszem az 576-ot de asziszem ha lejár az előfizetésem nem hosszabitom meg főleg hogy 2-3 havonta új főszerkesztő és új designe van...már nagyon unom az ilyen és ehhez hasonló dolgaikat
  • Fat-R
    ez a singel player mode tesztelésének végeredménye
  • Fat-R
    olvasta valaki a ma megjelent 576Kbyte-ot ??

Warcraft III

Látvány 6/10
    Játszhatóság 6/10
    Szavatosság 6/10
    Zene Hang 5/10

összesités 6/10

pedig az előzetesben még isten játék volt