6256
  • Orgi
    Nem, nekem nem a barnusos van! A directconnectről töltötte egy haverom...akkor esetleg ott lesz a gáz.
  • B@ldrick
    délelőtt nekem se jött be, most próbáld... 51-en nyomják
    1.02Howto-ra kattanj
  • Mihail
    A barnus még működik egyébként?
  • Mihail
    Kani még mindig a legjobb!
  • B@ldrick
    www.kani.hu
    itt minden korrektül le van írva és még gémelni is lehet, have a nice game
  • Mihail
    Ja ja! genau! warcraft 3 a király!
  • Orgi
    Ugyanezzel a CloneCdvel írtam default beállításokkal 3 példányt és egyet újraírhatóra, mind ment. Game cd és ok,ok,ok...Bár ezzel asszem nem lettél nagyon kisegítve:)
  • pityuka
    Ok! köszi de akkor hol van a campion?
  • pityuka
    Bocsi hogy nem olvasom végig.
    Lenne egy olyan probléma hogy campion-t választottam orkokkal és a második pálya végén visszalép abba a menübe ahol az emberek és az orkok között választani lehet. És a játék folytatásban is csak a második pályát lehet választani. Na most mivan?
  • Mihail
    Nem tudjátok hogy hogyan lehetne a Warcraft III clone cd-s verzióját megcsinálni, hogy winyóról menjen(image drive), mint a razoros változat?
  • Gerry
    Próbáltam már azt is, most AUTO-n van, de asszem újrahúzom a win98-at, és ha az sem segít, megnézem XP alatt...
  • Gerry
    Ment egy mail...
  • Gerry
    Nekem nincsen semmi se húzva, de akkor is néha kékhalált produkál a war3, és mondom, semmi másnak nincsen baja, a MEMTest86 v.3.0-t is lefuttattam, és semmi memohibát nem észlelt...
  • Mihail
    Minden problémában segítenek a kanin, nem úgy mint a barnuson aminek még egy honlapja sincs.
  • Mihail
    Elindult kanival, utánna ráklikkelsz a Battle.net gombra, csatlakozik (ha nem akkor meg kell nézned hogy a server listában meg van-e a kani címe).
    Ha sikeresen csatlakozik felhasználónevet és jelszót kreálsz és már mehet is a játék!
  • lengyela
    Sikerült elindítani a játékot a Kani loaderrel, de utána mit kell csinálni, hogy csatlakozzon?
  • Evil
    ja a war3 nagyon kenyes a memoriakra.Nekem is visszabb kellett venni az fsb t.persze minden mas ragyogoan mukodott de ez nem.Persze a szorzot meg feltoltam tehat tuti a memoria volt a ludas.Azota remekul megy.
  • Mihail
    Win98 alatt sajnos kékhalálozik időnként a játék, elvileg a www.kai.hu-n van egy-két megoldás erre, én egyszerüen feltettem egy nagyon korrekt win xp pro-t (amiből 1-2 fölösleges dolog, mint az aktiválás ki van szedve). Win xp alatt tökéletesen fut a játék ha a procim nincs meghúzva)
    Próbáld ki win 98 alatt is alap frekvencián járatni a procidat, ha meg van húzva!
  • Mihail
    Figyelj Braveheart! (egyebként van egy ilyen nevű w3 palya itt http://mods.warcraftiii.net/)
    Kanin esténként szoktak lenni 50-en. De pl. szombaton v. vasárnap mindig vannak ennyien!
    És már eredetivel és clone cd-ssel is lehet nyomni!
  • Gerry
    Arra tud esetleg valaki megoldást, hogy abszolút kiszámíthatatlan időközönként kékhalálba megy át a játék Win98se alatt. Próbáltam több detonatort már, újab VIA 4in1-et, de semmi. Ja, és semmi másnak nincsen semmi baja, csak a War3-nak... Egyébként a Crack-es verzió van fönt, már patch-et is raktam, de ugyanúgy, van úgy, hogy 2perc, van úgy, hogy fél nap után, de behal...
  • Mihail
    Ne felejtsétek el, hogy hamarosan újra meg fog nyílni a warcraft3.hu!
    De addig is a fóruma még él:
    http://warcraft3.hu/forum
    hasznos infókat lelhettek itt a játékhoz
  • Gábor
    Köszönöm a tanácsot,problémám megoldva.
  • Lammer
    ha esetleg sikerűl rendbehozni, javaslom olyan íróval írd meg az Imagét ami tud raw-dao, raw-sao ... , szal ami tud nyersben írni, mert így nem kell crack a játék elindításakor. Nekem is így van meg 1-2 játékom.
    sok sikert!
  • Gábor
    Más ötlet esetleg?
    Nincs kedvem pénzért megiratni,ha már a vinyón van.
  • Gábor
    3.0 ezt írja:
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.rar: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r00: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r03: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r05: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r06: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r11: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r17: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r18: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r19: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r26: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r30: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r31: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r35: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r36: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r40: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r42: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! C:\letöltések\Warcraft III - Clone CD Image\mxm-wciii.r43: Packed data CRC failed in mxm-wcIII.img. The volume is corrupt
    ! CRC failed in mxm-wcIII.img. The file is corrupt
  • Árnyvadász
    Szia!

Semmi gond, vagy legalábbis úgy tudom WinRAR 3.0-val kell próbálkoznod és akkor minden rendben lesz.
  • Gábor
    Üdv mindenkinek!
    Akadt egy kis problémám a barnuson található clone cd változattal, névleg: azt írja a winrar,hogy korrupt a fájl?! Másnak is előfordult ez már? Mit kezdjek vele? A fájlt amire ezt mondta, letöltöttem még egyszer,de még mindig korrupt. Vki segítsen plz!
  • Árnyvadász
    AMúgy pedig a patch ezt tartalmazza:

A legtöbb Creep-varázslat cooldownja meg lett hosszabbítva.
    Goblin Sapper-eket ezentúl nem lehet Goblin Zeppelin-el szállítani.
    Bloodlust támadási sebesség 10%-al lassabb.
    Az ostromgépek sebzéseit is szépen degradálták:
    - Mortar Team: 380 -> 360
    - Catapult: 500 -> 425
    - Meat Wagon: 450 -> 380
    - Ballista: 450 -> 380

Druid Of The Claw Master Training 250/100 helyett 150/50-be kerül, és 75 helyett 45 másodperc alatt készül el.
    Starfall-t legyengítették: 75 helyett 50-et sebez, 30 sec helyett 45-ig tart, és 35%-al gyengébben hat az épületekre.
    Treant átlag sebzése 17-ről 16-ra változott.
    Ancient Protector rögzített formában 43-65 helyett 52-64-et sebez (átlag 58).
    Demon Hunter: Mana Burn hatótávolsága 30 lett (25 volt).
    A Moon Well-ek kevesebb mana-t, de több életerőpontot töltenek vissza.
    Nature's Blessing Upgrade már a Tree Of Ages-en is megjelenik.
  • Árnyvadász
    Az a baj, hogy nem az eredeti bolti verzióval nyomod. Ugyanis a crack-elt progikra nem lehet patch-et feltenni, hacsak nem törték fel azt is... De ez nem jellemző.... Marad az 1.00-as WC3 :)))
  • Orgi
    Nem sokat kellett volna visszaolvasnod, 1622es hozzászólás...
  • Callisto
    Please, nálam miért nem megy a kani.net. Mindent a leírás szerint csináltam, ráadásul Clone CD-s verzióval és azt írja ki, mikor rá akarok csatlakozni a Kani WF serverre, hogy "You may be trying to connect an invalid Battle.net server...." Thanx a segítséget!
  • Orgi
    F354AH-VCMB-462DB6-G70Z-3Y9EE4
    5041WV-OA5A-VRGMJL-ET26-IRS3DN
    T2Y7SK-IRPO-V071X3-MZK4-4MSHVG
    JK13XJ-OF90-GA782P-0FIU-LV6E5L

Szólj ha nem lenne elég
  • petman2
    Szevasztok!

Lécci dobjatok egy használhato serialt !
    Megzöldülök,amit kaptam nem jo......:-(((

thx
  • Orgi
    Azé talán nem kéne...én se játszottam ennél sokkal kevesebbet (igaz nem ennyi multit) és csak 1* volt ilyen - az is multi közben. Talán nem csak balance van a patchekben, egy progi se hibátlan. Persze a hardwer se feltétlenül...
  • RangeR
    ilyen még nem volt,pedig lement már vagy 100 multi és 200 single,úgyhogy gépcsere!
  • Orgi
    Igen,3embert is ismerek.Az egyik én vagyok. Igaz mióta megvan csak egyszer volt, de barátaimnak se sokkal többször. Először azt hittem áramszünet volt...
  • Orgi
    Most néztem,újra megy barnus ftp-je.Akkor gondolom a szerver is. Sajna nincs fenn a war3 most éppen, de vki megnézhetné...az ftp-n ott a clonecd fullcd verzió is. FTP: barnus.hu, log/pass:wc3, ha vki nem tudná...
  • addaam
    Ja.

magar=magyar
  • Coine
    az is jó, de nem sötét :D
    na mind1.
    arthas koncert rulez, kár, h. nem hörgött meg rázta a haját :D
  • addaam
    Láttam a Credits-ben egy nevet: Attila Edelenyi
    Ez az "Arthas koncert" alatt volt mikor végignyomtam a gamét. De ott van amúgy rendesen is. Szerintem van egy magar fejlesztője a w3-nak