6256
-
na megy ez:D
igaz még nem néztem meg a gép replayét, de azóta játszottam párszor normál ellen:d
többször sikerült visszavernem az offenzíváit, mielőtt kipicsázott:D -
Az komoly,hogy ilyen dolgok is számítanak:O
De akkor elfelejtem a könnyű ellenfelet,és próbálkozok normal módon.Amúgy tök jó,kettőből kétszer a random faj z nekem ork volt a gépnek meg a törpös lövöldözős:) nightelf talán. -
Amit linkeltem az #5884-ben, az nem csak az az egy oldal. Bal oldalt van a menüje, az egyes fajok minden egyes egységei fel vannak sorolva, statokkal. Taktika leírás is van ott. Kezdetnek olvasgasd szépen ami érdekel.
Még egy tipp: játssz normál gép ellen, aztán nézd vissza a repet, hogy mit csinált, ami miatt kikaptál. Nekem ez a kezdetekben (ma már) olyan alapvető dolgon múlott, hogy milyen épületeket építettem elsőként. -
Köszi,megnézem! -
Darth Razor #5890 Itt sok hasznos dolog le van írva, az egységek statjaitól kezdve mindenféle stratégiákig népek szerint lebontva stb. -
A gép még ízin is elver
-
Olyan oldal van,ahol le vannak írva a taktikák? -
Értem,köszi!És a shiftel próbáltam létrehozni csoportokat,lehet ezért nem ment:D -
Kijelölöd az egységeket, és CTRL lenyomása mellett, megnyomsz egy számbillentyűt. Épületeket is ki lehet osztani számra. További egységeket a SHIFT + számbillentyűvel tudsz a csoporthoz hozzáadni (ha nem lennének mondjuk egy képernyőn az új egységek a meglevő csoporttal). -
Tényleg,hogyan is tudom a katonákat egy csapatba rakni? -
Még valami. Ismerd meg az egységek tulajdonságait, akár netről is.
Pl. bizonyos típusú páncélok, bizonyos típusú sebzésre érzékenyebbek, míg másra kevésbé. Kő-papír-olló elven működik az egész, hogy milyen egységet, milyen másikkal tudsz könnyen lezúzni. Ez is fontos. -
Replays.hu, vagy wcreplays.com -on nézz körül replayok ügyében. Töltsd le és figyeld meg mit csinálnak a profik. Ha tudsz angolul, akkor a wcreplays-ról audio kommentáros repet is letölthetsz, jár hozzá egy mp3 fájl, amiben a csóka kommentálja, hogy mit miért csinált éppen. Rendkívül hasznos.
Ha szereztél ezután magadnak némi "ötlete", akkor gyakorolj sokat a gép ellen. Különféle taktikákat, makrokat, mikrot, különböző hősöket.
Ja, és ajánlott egy jól kézre álló billentyűzet beállítást csinálni (customkeys). Én pl minden egység képességeit kiraktam qwer -re, így közel van az 1234-hez, ami a különböző egység csoportok billentyűi.
Tipp: amíg nem érzed úgy, hogy a normal gépet kisujjból le tudod nyomni, és az insane a kihívás, addig ne is menj netre, mert kegyetlenül elkenik a szádat... -
valami ork taktikot tudtok mondani?:D velük szeretnék nyomulni a neten, de az easy gépet is csak hendikeppel tudom elverni :S
-
váh, kurvanagy játék.
most fogok menni a frostmourne-ért.
wow után jó ujrajátszani az "előzményeket" -
Így belegondolva rájöttem,hogy nem sok értelme van:D Csak későn gondolkodtam :) Kb olyan lehet,mint egy mmorpg gép ellen:D -
nem ajánlott -
Nah,úgy érzem értem:) Köszi!
És ezt singleplayerben lehet játszani? -
még mindig a dota :S
#5875kb így müködik egy dotta meccs -
úgy kell elképzelni mint valami multis FPS-t
(pl. ctf vagy valamilyen csapatjáték)
mindenki választ 1 hőst és azzal mész. van két csapat, és az a lényeg hogy elpusztítsd a másik bázisát
de már több mint egy éve nem dotáztam, most nemtudom mi a menő:) -
Tényleg,ez a dota hogy is működik? -
jaja:DDDDD
2ezer forintért mondom nem hagyom ott...kipróbáltam, de nemjött be...
(eredeti játékaim: wow, diablo 2,warcraft 2, starcraft..éljen a blizzard
)
-
Összegyűlhetne, benne vok. -
Ja, nem volt war3, ezért vettél sc-t? :))))))))) -
ma a starcraftot vettem meg (nemvolt warcraft...)
de tuti megveszem ezt is
(a sci-fi stílus nemjött be, meg szeretnék dotázni) -
valaki nem akarja a warcraft 3-ját diablo 2-re cserélni?
battle.netezni szeretnék, de a diabloval már nem játszom (kb. fél éves szoftver, nem sokat pörgettem)
-
Mert amúgy mennék:) Bár még nagyon amatőr vagyok,nagyon-nagyon:D De tetszik a játék,csak ki kéne ismernem mind a 4 faj épületeit,meg egységeit. -
jaaaah :D kár értem :) -
Sajna a virágbolti nem jó multira:) -
összegyülhetne egy 3v3 vagy akár 4v4 at társaság battleneten, invelni tudok :) -
Én a nyár elején vettem meg, néhány munkatársammal toljuk esténként. Hétvégén nagyon sokan vannak fent, és nagyon jól nyomják, fel kellett kötni a gatyát rendesen :) -
neten mennyien tolják még? tervezem hogy megveszem... -
Na,végetért az emberi vonal tegnap,megyek élőhalottnak:) Kemény volt az első küldetés:D -
itt a cheat(aki nem akar csalni az ne olvassa el):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!iseedeadpeople -
nekem sikerült:) teljes térkép csíttel:) -
Nekem nem sikerült, de neten biztos van leírás a pályáról (tudod, google a barátod :) -
Hali!
2 év után most jáccom ki újra a játékot, és nagyon jól szórakozok most is vele :) A kérdésem az lenne, hogy a Frozen Throne-ban az árnyelf mission 3-ban amikor a rúnák között kell mászkálni Maive-el, sikerült e valakinek az összes árnygömböt összegyűjteni? Mert nekem csak 8 van meg, addig amíg ki kell menekülni a helyről 3 perc alatt mert összedől. Tudja valaki, hol van a maradék 2? Látok még sötét helyeket, de oda sehogy sem tudok teleportálni. Ezek a sötét helyek a map jobb alsó részében vannak, és látok ott valami szobrokat a sötétben de nem tudok odamenni sehogy sem. Szerintem ott lesznek a maradék darabok pedig.
Sikerült valakinek öszegyűjteni az összeset? -
hogy kell használni a hamachit?? -
Oké:)
Fú,hatodik küldetés de nehéz:D Vagyis nekem :-) Másodszorra sikerült csak megcsinálni,kevés katonával kell lerohanni a várost,miközben építem a falumat,s képzem a védő katonákat :) -
Sokan :)
Hétvégén nagyon sokan :) -
Online mennyien vannak?