WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vass Gábor
Hát valahogy éreztem, hogy ez lesz, az pedig csak jövõre lesz, mert már egy ideje elhalasztották.

szucsy89
majd sc2 után. az meg még nem most lesz😄
Vass Gábor
Mikor lesz már a warcraft 4?

szucsy89
dotába szerintetek melyik a legjobb hõs?😄 vagy ti melyikkel szoktatok lenni?
Pianista
thx, se CD se korábbi patch nem kellett akkor ez tartalmazza a többit??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Carmang
Asszem minden újabb peccs tartalmazza az összes régebbit.
(ha mégsem, akkor úgy is szól, hogy elõbb telepítsd az adott verziót)

Szóval ha felpeccseled 1.21-re, akkor folytathatod a Founding of Durotar részt.

Pianista
ebben benne van a founding of durotar másik 2 része is??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Besz
Úgy tudom, hogy a legutolsó, vagyis az 1.21b javítás eltávolítja a játék védelmét. Szóval nem kell hozzá semmi egyéb, csak töltsd le és telepítsd fel ezt.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Pianista
ez 1 program??

Carmang
Felejtsd el a krekket, és használj mini image-t. Ekkor az eredeti exe-vel tudsz játszani, és lehet peccselni.

Pianista
csak az a nagy problem hogy crackelt és csak a 1.18 hoz tudok cracket

Carmang
Valamelyik régebbi peccsel jött be. Töltsd le a Blizzard oldaláról a legfrissebbet (1.21).

Pianista
Hy!

a frozen throne "The Founding of Durotar" másik 2 bónusz küldetését hol tudom letölteni?

Sikerült!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Magyarítani akarok! Nekem eredetiben van meg a game de igy se indul el a játék csak a videok futnak le utána fekete hátér azt csaó, pedig fent van az 1.12 a 1.17a és az 1.21b-és patch! Valaki help please!?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Dudu Tekh

<#help>jatek kozben<#help>

TDU:[HUN]dudutech

Borgi
redalertbe van az hogy, legyártasz 10000000000 unitot, egyszerre kijelölöd öket, ellenfélre kattyintasz a térképen, akkor odadzsalnak unitok és nyertél :C

de persze ezzel nem akarom aztmodnani hogy az rossz. énis sok szép percet töltöttem együtt kettesben vele ;>

porki fagyok fállalon

Mr_no_NaMe
Már épp akartam hasonlítani hozzá a:SDSA😄SA😄SA😄😄😄
Honnan a francból assziciáltál erre? 😄
Épp tegnap szedtem le a redalertet és most azt is tolom 😄
Borgi
ez nem redalert :C

porki fagyok fállalon

Mr_no_NaMe
Igazából így is megállt 130 kaja körül tehát nem látnál túl sokat. Amúgy meg semmi extra csak kicsit több egységem van és ennyi.
Carmang
v1.21-es peccsel.

Carmang
Ha kiszeded csíttel, akkor elmentnéd a replayt, és felraknád valami ftp-re?
Kíváncsi vagyok mit alkottál belõle 😊)

szucsy89
jah csíttel ki lehet szedni a limitet
Mr_no_NaMe
Nem értessz. Utálom én is a szarrábonyolított dolgokat (lásd Empire Earth 2 amitõl egyenesen herótom van)
Nagyon tetszik a Warcraft és csak 1 bajom van vele és az a limit 😊
Ez a pointbreak cheat elvileg megoldja tehát akkor no problem.
szucsy89
ez nem birodalomépítõs stratégia azért...pörgõs játék, az elején pár paraszt, és már jöhetnek is az egységek....azért is nincs csak kevés épület a játékban a játék lényege a pörgõsség, ha pepecselni akarsz akkor játssz Age of Empiressel vagy Civvel vagy mittomén😄
Mr_no_NaMe
De ha egyszer megvan rá a lehetõségem, hogy építsek, és birtokoljam a bányákat és hogy rengetek õrtornyot építsek akkor miért ne tegyem?
Mi az, hogy a játék megfog engem a fejéõdésben? Ez hülyeség...Megértem azt a 12-15 egységlimitet amit kijelölhetek (mondjuk azt is hülyeségnek tartom) na de ezt a kajalimitet akár hogy is, de ki kéne kapcsolni. Bármilyen parancs/cheat vagy mod jó lenne, csak az a lényeg hogy kikapcsolja.
Carmang
Nem lehet kikapcsolni (hacsak valami cheat-tel nem).

"Csinálok egy csomó parasztot meg 1-2 katonát és máris 100on van az egységlimitem"

Hát akkor csináld fordítva 😊))
Csinálj kevés parasztot, és sok katonát. Úgy vélem az írásodból, hogy neked nem igazán jön át a játék "mibenléte".

Hiszen pont azért van a kajalimit, hogy abból gazdálkodva hozz ki egy ütõs gazdaságot/hadsereget. Taktika...
Egyébként egy mûködõ gazdasághoz elég 2 bánya, és 8-15 favágó. A többi marad a hadsereg részére, és a hõsöknek.
Katonák tréneléséhez, és benne a kutatásokhoz is elég az épületekbõl egy.
Nem az a lényeg, hogy egyszerre birtokold az összes bányát, és hogy minden lehetséges területet beépíts!

Mr_no_NaMe
Valahogy ki lehet kapcsolni a 100-as kajalimitet? Csinálok egy csomó parasztot meg 1-2 katonát és máris 100on van az egységlimitem...még ott lenne a fél pálya építkezni, de akár mennyi farmot építek nem megy feljebb a hely az egységeknek. Szerintem ez nagyon irreális és zavaró :S
szucsy89
helyes😊)
Mr_no_NaMe
Basszus, hogy mindig az utolsó pillanatban írok 😄
Nagy nehezen sikerült rájönnöm, hogy a WarCraft 3 Reign of Chaos az nem egy kiegészítõ mint a Frozen Throne hanem az alap játék. Köszönöm szépen leülök és tudom, 1-es xD
Mr_no_NaMe
Sziasztok!
Próbálom felrakni a magyarítást a 1.21b patchhez de nem nagyon megy :S
Elvileg ez a sorrend:

1. Warcraft 3 alapjáték telepítése
2. Frozen Throne kiegészítõ telepítése
3. Magyarítás telepítése
4. Magyarításhoz mellékelt 1.14b Frozen Throne patch telepítése(A magyarítás telepítõje felmásolja ezt a patchet exe formájában, de azt manuálisan kell lefuttatni!)

Opcionálisan:

5. 1.21a Frozen Throne patch telepítése (letölthetõ a Battle.net-rõl, vagy a www.blizzard.com oldalról)
6. 1.21a magyarítás patch telepítése (letölthetõ az oldalunkról)

A magyaritasok.hu-n van egy Warcraft 3 és TFT Huncraft 1.21b nevezetû magyarítás ami elvileg a 21b játékot magyarítja le. Namost elvileg ezt kéne utoljára felraknom. Nade akkor a 3. pontban szereplõ magyarítást (ami elvileg valami 1.14-es exe-t is felrak de azt már végképp nem értem hogy jön ide) azt honnan tudom letölteni?
Eddig így csináltam:
WC3
WC3 TFT
21.b patch
21.b hunpacth
És továbbra is angol.

Hogy kell ezt megcsinálni?
Szasztok!
Uj gépet vettem, és sehogy sem akar elindulni a Warcraft 3 (core2duo, 8800 GT, 2 GB RAM). A Razor1911 verziot probálom.
Inditás után visszadob a desktopra, ugy hogy közben a tálcán látom még az ikonját, de visszakapcsolni már nemtudok, csak taskmanagerrel bezárni.
Régi driverrel is probáltam, nem segitett.

Ha bárkinek bármi tippje van, megköszönném.
Üdv, MUe
light00
Annyira nem értettem, én midnig normálon vittem, és kis kapkodással még az utolsó pályát is átvittem úgy, hogy az orkoknak maradt még tornyuk.
Najó az igaz hogy ehhez párszor újra kellett kezdenem (A)
Mint a TFT utolsó pálya, na az húzta az idegeimet rendesen.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

szucsy89
attól függ milyen nehézségi fokozaton játszod...amúgy tényleg nem nehéz😊 majd az elf kampányXD
Egészen az undead kampány utolsó pályájáig gyerekjáték az egész😛

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Sheltem
Értem ám a célozgatást rám...Vigyázzá, me széjjelcsapom az orcád!
Na szal télleg jó lenne még kb 2-3 arc akivel tudnánk dotázgatni esténként. Borgival zúzogatjuk egy ideje, hobby szinten csak természetesen. Akit érdekel a dolog pm <#puszis>. Egyébként olyan este 8 után szoktunk játszogatni 10-11ig kb. Borgi a cuncimókus enchantressel nyomul a szexi lépteivel vagy random, nekem bloodseeker/clinkz a kedvenc.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

phalanx
Borgi
emberkék. dotára itt nincs igény? vagy ha jáccadoztok dotát hol? esetleg valami bagázs ahova jómagam és még egy emberke (biztos ide fog nézni :C) csatlakozhatnánk felhötlen livermentes dotás bagázsba? ha esetleg van ilyen. vagy hát nem is bagázsba, de szivesen ismerkednék olyan népekkel akik nem lépnek ki, és nomrálisan tudnak játszani. akár kanin akár eredetin. nekem az tök8 :C

hópjuken helpmi :C

porki fagyok fállalon

Carmang
Nem érdemes telepíteni a TFT-t csak ezért, mert az a RoC kampányát nem befolyásolja.
Két ikonod lesz, egy RoC és egy TFT. Ha a RoC kampánnyal akarsz játszani, akkor a RoC ikonjával kell a játékot indítani, amiben a TFT újításai értelemszerûen nincsenek benne.

Kongy
Mit gondoltok,még a Reign of Chaos végigjátszása elõtt érdemes installálni a Frozen Thrones-t? Az utolsó elõtti undead kampányon vok. Eddig csít nélkül! 😄 Az egész lényege a taktika. XD csinálok egy halom ghoult,hogy maradjon több sereg is. XD Egy falut megsemmisítek,és közben biztos meghal Arthas,és a többiek is,de a falut már félig elpusztítottam. Indítom az új seregezt,és újjáélesztem Arthast. XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nekem is csak csíttel ment 😄

Lenne egy olyan kérdésem, hogy mért van az hogy suliban beregeltem a DotA hivatalos oldalára bejelentkeztem minden happy... hazajövök és az oldal kiíír egy hibát, kiadja a bejelentkezõ részt de nemtok bejelentkezni... mért van ez???? A WarCraft III-am eredeti bár semmi köze hozá 😊 viszont kérdezte a szerót is és én bejelöltem 😄
Nah csíttel csak sikerült😊

Idióta emberek kalimdorba is ottvannak és támadnak keményen😞
szucsy89
nyugi xD

meg lehet azt csinálni csak próbálkozz
faszom kivan már a kibaszott utsó zombi küldetéssel

márc sak fél percet kéne kibirnom de azok a kibaszott kurva szarhumanok jönnek mindenfelõl és már az össze zigget lerombolták
Christian88
Köszi Carmang! Így hogy winben is kikapcsoltam a tûzfalat nem csak routeren sikerült.

http://www.twitch.tv/hegii

Str33tFight3r
Van a kani-n kivül még valami warcraft 3 server is csak nemtudom a nevét.
Ti biztos hallottátok már.
Ha valaki tudja az oldal cimét dobjon egy linket. Thx

Carmang
A router tûzfalat kapcsoltad ki vagy a Windowsét?
A Windows tûzfalat is kapcsold ki. Ha valamilyen más tûzfalat használsz azt is kapcsold ki próbaképpen.
Más ötletem nincs.

Christian88
Ezt megcsináltam de így se jó=( tûzfal is kivan kapcsolva..

Carmang
Végezd el a routeren a "port forwarding" beállítást. A játékon belül, a beállításoknál asszem kiírja az alapértelmezett portot, amin keresztül kommunikálni akar. TCP és UDP használatára állítsd be.

Christian88
Hello!
Tudnátok abban segíteni routerrõl miért nem tudok szervert csinálni?