6256
-
#5854 Mi a haverokkal sehogy nem tudtuk megoldani, hogy hamachin keresztül játszunk. Még a régebbi verzióval sem.
Router van valamelyikőtöknek? Portforward, virtual server beállítva? -
#5853 nem használt szewy :) de kösz az ötletet még mindig segitséget várok :D köszönöm előre is -
#5852 ne a legújabb hamachit használd, hanem ezt ! -
#5851 hello segitséget szerenék kérni mert ha hamachival akarunk gamelni akkor nem látjuk egymás játékát.... eddig jo volt de amiota uj windozom van azota kampó... :S legujabb hamachi verzió van... tüzfal kikapcsolva vagy ha be van akkoris a kivételek közé felvéve... NOD 32 nincsen felrakva (mertom még ottis kell baszakodni) :D pls help ^^ előre is köszönöm a segitséget :D -
#5850 1.22a -
V4ZZ4 #5849 köszi!
milyen patchet tegyek fel? -
#5848 protip: patcheld és ne crackeld. -
V4ZZ4 #5847 valaki segítsen plz!
a war3.exe-t felcrackeltem, működött. de ha a map editort is felcrackelem, akkor nem működik, és azt írja hogy a storm.dll a hibás.
mit tegyek? :( -
#5846 Exodus of the Horde a pálya neve, nem DemoCampaign, de még ráérsz... :)
A grafika mikor kijött a játék sem volt űber ütős, de nem is ez a lényeg, hanem hogy egyedi stílusa van, és a régebbi gépeken is fut. Játékban meg a játékélmény (sztori) az ütős... -
#5845 Nah,orkok megcsinálva,és most az emberekkel megyek.Szépen haladgatok majd,aztán lesz,ami lesz :-) Egyenlőre nagyon tetszik a játék,a grafikája is szerintem nagyon ott van,hangulatos,és ez a lényeg. -
#5844 A tutorialos és a rendes ork kapmány között van még egy kis sztori. Mielőtt belekezdenél majd az ork kampányba, indíts egy custom campaign-t, és válaszd ki a DemoCampaign nevű pályát. Ez egy kis összekötő rész a tutorialos és a rendes ork rész között, sokat segít megérteni a történentet.
Miután végigjátszottad a teljes kiegészítőt indulhatsz neki azoknak a bónuszpályáknak, amiket az említett peccs letöltéssel kapsz meg. De mondom ez a kiegészítő utáni dolog. A DemoCampaign térképet is a kiegészítő rakja fel asszem. -
#5843 A legelején jársz még?
Az első néhány orkos pálya egy tutorial tulképp. Utána megnyílik előtted a rendes kampány, az emberekkel kezdhetsz. aztán később lesz az orkoknak is "rendes" kampányuk. -
#5842 Jön a warcraft 4.-is alig várom már hogy milyen lesz a játék. -
#5841 :) -
#5840 Nah próbálkozok,aztán vagy valami,vagy megy valahova :) -
#5839 a bónuszra ez nem vonatkozik. -
#5838 van egy bónusz orkos küldetéssorozat és a többivel is van de ahoz hogy a többit lásd sorra kell végigvinni a kampányokat pl.: elfeket végigvitted, megjelenik alatta az emberes sorozat. -
#5837 Hát de összesen lenne 4 küldetés a játékban?:\ -
#5836 ha a bónuszküldire gondolsz akkor szedd le a legfrissebb patchet és máris bent van a másik 2 is:) és az írásvédettséget is feloldja:) -
#5835 Hali!
Nemrég kezdetm el játszani,úgyhogy még teljesen új a játék számomra,és máris van egy kis gondom,elkezdtem az orkokkal csinálni küldetést,és ott vagyok,hogy elhajózunk.Csakhogy hiába van vége a küldetésnek,nem jön a következő:\ Mit kéne csinálnom?Vagy valamit elrontottam volna? -
Daza500 #5834 Oh, semmi gond, már megoldódott. -
Daza500 #5833 Valaki legyen szíves:
Hogy lehet nem original játékkal neten Dota-zni ?
Kani-n kívül. A Kani ugyanis egy rakás szar és elcseszi a játékot.
Én csak Dota-zni szeretnék, kell hogy legyen valami megoldás.
Van Gateway Editor, de abba berakhatok bármit, "invalid server", föl nem enged még arra se, amelyiket be tudja pingelni.
Portot is engedtem a router-ben, szintén hiába.
Tutorial-t is elfogadok privátban.
-
Kurt97 #5832 Próbáltam tűzfal nélkül is, a furcsa az, hogy apámnál is üres a lista. Routerrel lehet a gond? Természetesen az új patch fenn van. -
#5831 próbáld meg hogy fullon kikapcsolod a tűzfalat, ha az se akkor nincs 5letem. -
Kurt97 #5830 Sziasztok, már évek óta megvan a játék+kieg, de most jelentkezett csak a hiba. Nem mellékesen apám is tolja ua. a kulccsal, de ebből csak annyi probléma volt, hogy nem tudtunk egyszerre battle.netre belépni. Most viszont az a hiba jelentkezett nálam, hogy sima 1v1, 2v2 stb. tudok játszani de custom gamet nem. Rákattintok az ikonjára és a cg lista teljesen üres, majd megszakad a kapcsolatom a battle.nettel, közben apám nem volt belépve. Tűzfalon kivétle az alap+kieg is. Valakinek van ötlete? -
Csak77 #5829 Miként lehet 16:9, és 16:10 képernyő beállítást alkalmazni? -
#5828 De a tűzfalon kell portforwardolni.
De mi a probléma amúgy? -
#5827 valaki mondja meg mit csináljak ha kreálni akarok B.neten, értem én hogy portforward de az nem tüzfalon állítható?
-
Daza500 #5826 Hai.
Lenne egy kérdésem.
Én nem szoktam cheat kódokat használni játék közbe, csak szórakozásból néha kipróbálgatok néhányat.
Találtam egy különlegeset, egy rakás oldalon le van írva ez, amit szintén üzenetnek kell beírni:
ihavethepower
Ennek állítólag azt kéne csinálnia, hogy a hőseidet egyből felnyomja 10-es szintre.
Mondom, vagy 50 cheat oldalon le van írva.
Namost, nekem rohadtul nem csinál rá semmit sem, ki se írja, hogy cheat enabled.
De van egy másik is:
abrakadabra - ez meg a fákat tünteti el.
De EZ SE csinál semmit.
Szintén sok oldalon le van pedig írva.
Szal próbáljátok már ki őket, ha van időtök, csak kiváncsi vagyok, hogy másnak működik-e. -
HUmanHunter #5825 nemtud senki adni? :( -
#5824 Carmang kösz az ötletet... de sajna nemjo... probáltam opengl-be is elinditani pl. de ugyis kifagy szal lehet a " (talán windóz újratelepítés?). " lesz a nyerő... úgyis ideje lenne ^^ -
HUmanHunter #5823 nemtud valaki adni egy linket amiben a szinkront 1 darab fileban tölthetem le? mindenütt cska a feldarabolt változat van, a fenének van kedve azt a 45 t v hanyat egyesével letölteni. -
#5822 Ilyen eset nekem is volt régebben, de már nem emlékszem rá mi lett a megoldás (talán windóz újratelepítés?).
Mielőtt felraktad az új drivert, előtte leszedted a régit?
A vadi újakat amúgy sem érdemes felraki, azok az új kártyák optimalizálásáról szólnak, ilyen régiekkel már nem foglalkoznak.
Ajánlom egyébként az Omega Drivert:
http://www.omegadrivers.net/archive.php
Innen szedd le a 3.8.252 -es verziójút (Catalyst 6.5). Újabbat nem ajánl a 9xxx-hez (nekem pl a 3.8.421 van telepítve, és néhány felbontásnál csak 60Hz-es jelet tud kiadni, míg régebbi driverrel ment előtte 80Hz-en is, emlékszem, csak lusta vagyok áttelepíteni :P ). -
#5821 hello lenne egy olyan problémám hogy ha warcraft 3-azok akkor egy idő után kidob fatal error-al és a ati programom irja hogy sulyos vidkari hiba történt... :S szedtem uj vidkari drivert ... de nem használt :( ATI 9600 tipusu vidkarim van :D -
#5820 2 alap és 2 kieg digitális letöltésem + felhasználatlan cdkeyek eladók 2k / alap+kieg. -
#5819 Valószínűleg noob kérdés, de ritkán találkozom az esettel:
Ha valaki csapatjátékban kilép, akkor a képernyő jobb felső sarkában megjelenik a Team Resources sáv, a hőseinek ikonja, stb, stb...
Szóval, hogyan lehet a kilépett társ erőforrásaihoz (arany, fa) hozzáférni? -
Attila2012 #5818 Hello!
Köszi, sikerült megoldanom!
Feltettem az 1.20c-t, és tökéletesen megy! :)
-
#5817 A Blizzard oldláról le lehet tölteni:
http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20673
Az "If you are looking for old patches..." utáni linkre kattintva el lehet érni a réggebieket (most valamiért nekem nem jön be). -
Attila2012 #5816 Sziasztok!
A következő lenne a problémám:
Feltettem a warcraft III-at meg a kiegészítőjét, aztán feltettem a HunCraft-ot. Végül feltettem az 1.07-es patchet. Amikor elindítom akkor magyarul elmeséli a történetet... De aztán fekete lesz a képernyő, és se kép, se hang!!!
Szerintetek mért lehet ez?
Angolul tökéletesen megy, de a magyarban mindig elfeketül kép! :S
Valaki kérem segítsen!!!
Köszönöm!
Üdv, Attila -
Attila2012 #5815 Sziasztok!
Nagyon nagy szükségem lenne az 1.14b patch-re!
Már mindenhol kerestem de sehol sem találom és nagyon kéne!
Valaki légyszi linkelje be hogy honnan tudom letölteni vagy kérem küldje el nekem emailben!
Nagyon fontos lenne!!!
Email címem: [email protected]
Előre is köszönöm szépen!
Üdv.