WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
(ha mégsem, akkor úgy is szól, hogy elõbb telepítsd az adott verziót)
Szóval ha felpeccseled 1.21-re, akkor folytathatod a Founding of Durotar részt.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
a frozen throne "The Founding of Durotar" másik 2 bónusz küldetését hol tudom letölteni?
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
de persze ezzel nem akarom aztmodnani hogy az rossz. énis sok szép percet töltöttem együtt kettesben vele ;>
porki fagyok fállalon
Honnan a francból assziciáltál erre? 😄
Épp tegnap szedtem le a redalertet és most azt is tolom 😄
Kíváncsi vagyok mit alkottál belõle 😊)
Nagyon tetszik a Warcraft és csak 1 bajom van vele és az a limit 😊
Ez a pointbreak cheat elvileg megoldja tehát akkor no problem.
Mi az, hogy a játék megfog engem a fejéõdésben? Ez hülyeség...Megértem azt a 12-15 egységlimitet amit kijelölhetek (mondjuk azt is hülyeségnek tartom) na de ezt a kajalimitet akár hogy is, de ki kéne kapcsolni. Bármilyen parancs/cheat vagy mod jó lenne, csak az a lényeg hogy kikapcsolja.
"Csinálok egy csomó parasztot meg 1-2 katonát és máris 100on van az egységlimitem"
Hát akkor csináld fordítva 😊))
Csinálj kevés parasztot, és sok katonát. Úgy vélem az írásodból, hogy neked nem igazán jön át a játék "mibenléte".
Hiszen pont azért van a kajalimit, hogy abból gazdálkodva hozz ki egy ütõs gazdaságot/hadsereget. Taktika...
Egyébként egy mûködõ gazdasághoz elég 2 bánya, és 8-15 favágó. A többi marad a hadsereg részére, és a hõsöknek.
Katonák tréneléséhez, és benne a kutatásokhoz is elég az épületekbõl egy.
Nem az a lényeg, hogy egyszerre birtokold az összes bányát, és hogy minden lehetséges területet beépíts!
Nagy nehezen sikerült rájönnöm, hogy a WarCraft 3 Reign of Chaos az nem egy kiegészítõ mint a Frozen Throne hanem az alap játék. Köszönöm szépen leülök és tudom, 1-es xD
Próbálom felrakni a magyarítást a 1.21b patchhez de nem nagyon megy :S
Elvileg ez a sorrend:
1. Warcraft 3 alapjáték telepítése
2. Frozen Throne kiegészítõ telepítése
3. Magyarítás telepítése
4. Magyarításhoz mellékelt 1.14b Frozen Throne patch telepítése(A magyarítás telepítõje felmásolja ezt a patchet exe formájában, de azt manuálisan kell lefuttatni!)
Opcionálisan:
5. 1.21a Frozen Throne patch telepítése (letölthetõ a Battle.net-rõl, vagy a www.blizzard.com oldalról)
6. 1.21a magyarítás patch telepítése (letölthetõ az oldalunkról)
A magyaritasok.hu-n van egy Warcraft 3 és TFT Huncraft 1.21b nevezetû magyarítás ami elvileg a 21b játékot magyarítja le. Namost elvileg ezt kéne utoljára felraknom. Nade akkor a 3. pontban szereplõ magyarítást (ami elvileg valami 1.14-es exe-t is felrak de azt már végképp nem értem hogy jön ide) azt honnan tudom letölteni?
Eddig így csináltam:
WC3
WC3 TFT
21.b patch
21.b hunpacth
És továbbra is angol.
Hogy kell ezt megcsinálni?
Uj gépet vettem, és sehogy sem akar elindulni a Warcraft 3 (core2duo, 8800 GT, 2 GB RAM). A Razor1911 verziot probálom.
Inditás után visszadob a desktopra, ugy hogy közben a tálcán látom még az ikonját, de visszakapcsolni már nemtudok, csak taskmanagerrel bezárni.
Régi driverrel is probáltam, nem segitett.
Ha bárkinek bármi tippje van, megköszönném.
Üdv, MUe
Najó az igaz hogy ehhez párszor újra kellett kezdenem (A)
Mint a TFT utolsó pálya, na az húzta az idegeimet rendesen.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Na szal télleg jó lenne még kb 2-3 arc akivel tudnánk dotázgatni esténként. Borgival zúzogatjuk egy ideje, hobby szinten csak természetesen. Akit érdekel a dolog pm <#puszis>#puszis>. Egyébként olyan este 8 után szoktunk játszogatni 10-11ig kb. Borgi a cuncimókus enchantressel nyomul a szexi lépteivel vagy random, nekem bloodseeker/clinkz a kedvenc.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
hópjuken helpmi :C
porki fagyok fállalon
Két ikonod lesz, egy RoC és egy TFT. Ha a RoC kampánnyal akarsz játszani, akkor a RoC ikonjával kell a játékot indítani, amiben a TFT újításai értelemszerûen nincsenek benne.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mért van az hogy suliban beregeltem a DotA hivatalos oldalára bejelentkeztem minden happy... hazajövök és az oldal kiíír egy hibát, kiadja a bejelentkezõ részt de nemtok bejelentkezni... mért van ez???? A WarCraft III-am eredeti bár semmi köze hozá 😊 viszont kérdezte a szerót is és én bejelöltem 😄
Idióta emberek kalimdorba is ottvannak és támadnak keményen😞
márc sak fél percet kéne kibirnom de azok a kibaszott kurva szarhumanok jönnek mindenfelõl és már az össze zigget lerombolták
http://www.twitch.tv/hegii
Ti biztos hallottátok már.
Ha valaki tudja az oldal cimét dobjon egy linket. Thx
A Windows tûzfalat is kapcsold ki. Ha valamilyen más tûzfalat használsz azt is kapcsold ki próbaképpen.
Más ötletem nincs.