6256
-
keke199459 #5934 Sziasztok! Ma vettem meg a warcraft 3-at meg a kieget. és amikor feltelepítem akkor azt írja ki hogy kéri a cd-t...természetesen a cd bent van a meghajtóban:)Ilyenkor mit tudok csinálni? updatet is próbáltam az se jó :S -
#5933 Elkóborolt szegény? :\ -
#5932 Visszahoztam a játékot, most fogom kipróbálni magyarul is. -
#5931 ha pistát használsz akkor van még egy olyan ötletem hogy a kompatibilitást átállítod XP -re:) jobb click-tulajdonságok és ott valahol. -
#5930 köszi, megpróbálom :)
a másik kérdésre pedig, nem Vista, XP -
#5929 Vistával nyomod? Lehet azt nem szereti. -
#5928 próbáld meg hogy a .NET Framework -ot frissíted(windows update webhely) -
#5927 nem hiszem hogy 1Gb kevés lenne, főleg hogy a másik gépben (amin megy) csak 512Mb van :) -
axisav #5926 Nekem az volt a baj,hogy kevés vót a ram!:(
axisav -
#5925 Sziasztok!
Van egy kis problémám a játékkal... Mikor elindítom elkezd tölteni, és pár perc múlva visszadob az aszalra mintha misem történt volna. :S Az érdekes az, hogy ugyanarról a lemezről felinstalláltam egy másik gépre és ott tökéletesen működik.
Videókártya hiba lehet? -
cash888 #5924 köszi, megvan! -
#5923 valahol jobb-jobblent van egy market ott tudod megvenni. -
cash888 #5922 Hali! A Frozen Throne-t nyomom, de nem a hadjáratot, hanem csak a sima "nagytérképes" kóborlást és az egyik mellékküldetés, h Serföző Chen-nek egy hordócska viharvizet kell hozni. Azt hol találom meg a térképen? Lécci segítsetek! Előre is köszi! -
#5921 Most már tényleg nem sokat kell várni a nagy bejelentésre, most az merült fel hogy március 15.-én jön ki a diabló 3 de még nem biztos, de nem lenne rossz. -
#5920 talán azért mert anno mikor megjelent a war3 még nem volt divat a wide monitor!? -
#5919 Gyerekek miért "csak" 1024*768 at tudok a játékban kiválasztani? 1280*720 ra lenne szükségem, hogy tudjak játszani a tvmen. Megoldható ? -
#5918 Sziasztok!
Fennt van a WC3 1.22a, és barátommal szeretnénk lanon játszani.
Ha kreálunk a másik nem tud Joinolni : " Unable to Join" hibaüzenet :/
Valaki tudna segíteni? -
Shark96 #5917 Vagy még jobb lenne, ha leírnátok egy jegyzettömbbe mit tudtok, a pálykészítésről, és elkülditek erre a címre: [email protected] -
Shark96 #5916 Császtok. Tudna valaki segíteni páylakészítésben? Mert a Triggerekhez, meg az ilyenekhez nem értek, csak a Starcraft editorjában -
graffiti #5915 hát sztem kurva jók:)pár ötletem nekem is van...de hát amiket itt most alapként bemutattál nagyon bejönnek...bár egész sok idő mire a trigger editorban megcsinálnám az akciókat meg kondíciókat...de mindenféleképpen óriási segítség:)köszi:) -
#5914 Tegnap este készítettem egy térképet néhány példával. Ma pedig kommentekkel is elláttam a szkripteket. Sajnos csak most tudtam időt szakítani rá, nem tudtam korábban. Töltsd le és próbáld ki, majd tanulmányozd át. Ez is egy olyan terület, ahol sok megoldás létezik, és azok is az igényektől függően határtalanul testre szabhatók. Ezért elég, ha megérted a lényegét, és onnantól már menni fog egyedül is.
Nyugodtan kérdezz, ha nem értesz valamit. -
graffiti #5913 mindenféleképpen:Dpriviben elküldöd v nekem mind1:) -
#5912 Hello!
Ha még nem sikerült rájönnöd, akkor szívesen segítek, de legkorábban délután, mert most már késő van. Szóval szólj, ha kell még, mert feleslegesen nem akarom bepötyögni. -
graffiti #5911 üdv,
vki tudna nekem segíteni map editorban?szeretném megoldani h legyen egy olyan "kapcsolóm" amit bármikor ki be kapcsolhatok és ennek megfelelően mondjuk egy híd emelkedik ki a vízből majd(a kapcsoló újra lenyomásával)visszamegy..
(lényegében arról lenne szó mint amik a kampányokban is vannak..vmelyik egység rálép egy ien négyzet alakú kapcsolóra és megemelkedik egy "lépcső" szabaddá téve az utat tovább..szal sztem érthető angyjából mire gondolok:)) -
domewalker #5910 megvolt mar tobbszor es ugyanezt csinalta :( -
#5909 Próbáld meg újratelepíteni.
-
#5908 Ha routeren keresztül kapcsolódsz a netre, akkor indítsd újra azt, hogy új IP-t kapj a szolgáltatótól (már ha nem állandó IP-s vagy). Lehet pont azt az IP-t bannolták amin most vagy. Ha ez nem játszik, akkor B.Net support, ahogy zerg mondta. -
domewalker #5907 lehet hogy a wc3al van vmi gaz? mininovarol szedtem.... -
domewalker #5906 hali. lenne egy kerdesem : miert csinal dota kozben kekhalalt a gep olyan mintha ram hiba lenne de azt kizarnam mert nem hiszem h mind2 modul hibas lenne probaltam kulon slotban egyesevel oket de az eredmeny ugyanaz : kekhalal. megjegyzem h tok mind1 mit csinalok csak a wc3 eseteben fordul ez elo masnal nem tapasztaltam meg fagyast sem -
#5905 lehet hogy újrahasznosított kulcsot kaptál, irány b.net support és bizonygasd a vásárlást számlamásolattal meg amivel csak tudod. -
#5904 Magyart. Amúgy tegnap vettem a játékot, szóval nemhiszem hogy bannoltak volna. -
#5903 ez akkor van ha bannolták az ip címed mert
- Spamming text in the chat channel (often associated with bots)
- Rapidly connecting/disconnecting to Battle.net (often associated with bots)
- Repeated attempts to use an invalid CD-Key
- Repeated use of an incorrect password may lock an account login for your protection
- Repeated use of third-party programs (hacks)
- these include but are not limited to sending bad packets, flooding the server(s), and the use of hack programs
.
jó esetben 2 hét után mehetsz vissza -
#5902 Ezen az oldalon milyen országot ad meg, az IP-címedre?
http://www.geobytes.com/ipLocator.htm
(a várost ne nézd, az pontatlan) -
#5901 Nemtudjátok mitől lehet az, hogy megpróbálok felcsatlakozni Battle.net-re és Európaira nem enged felcsatlakozni és azt irja hogy nincs netem :S, ugye netem az van, az Ázsiaira meg a US East-re felenged. Valami orvosságot tudtok rá? fel van patchelve is a legújabbra, eredeti meg minden... -
#5900 Foglalj el egy másik bányát. Illetve nézz körül az ellenséghez közeli bányáknál, hogy ő nem foglalt-e el másikat. Azt általában gyengén védi, igyekezz lezúzni.
Szóval ha sereggel nem tudod megverni, akkor legalább ne hagyd, hogy újabb és újabb bányákra terjeszkedjen, "éheztesd ki". Úgy is elfogy a pénze, aztán sereg nélkül marad.
(bár ez a nem igazán izgalmas része a játéknak :) -
#5899 Lehet azt kell,hogy kis idő után 1 embereddel átmész egy másik aranybányához gyorsan,és egyszerre két helyen bányászol. -
#5898 na már normál gép ellen tudok "mattolni":D
visszaverem a támadásait de nemtudok továbblépni :S bánya elfogy és megver (a pályán sajna az ellenfél dominál) -
#5897 jameg mostmár másabb majd' 2év wowozás után ,végre tudom mire jó a dispell stb:D -
#5896 most ráfogok menni a taktikra, megtanulok az orkokkal játszani ha beledöglök is:D
blade master a kedvencem, szerintem az a legjobb hős (csupa hasznos skill) utána meg a troll doki (gyógyító, persze..)
régen war3-aztunk haverokkal de oda elég volt a redalert2-es stratéga skill :d
itt kicsit máshogy kell gondolkodni, bele kell kalkulálni a kevés egységmozgatást (már RTS-hez képest kevesebb unit), a hősök teljesen felborítják a papírformát, sündisznó módjára nemlehet ellenni a bázisban...
szóval itt tényleg tudni kell -
#5895 Én meg azt szoktam elkúrni,hogy a hősömet nem húzom fel elég magas szintre:)