Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
te vagy a mintapéldány a fradista szurkolók számára, kellõen pesszimista, kellõen otthonülõ, kellõen kárörvendõ 😉

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

persze az Ftc szurkolók ártatlan bárányok voltak,õk csak bégettek
Gunnersboy
had válaszoljak erre a kérdésre mukika hszébõl egy töredékkel:

"provokálás kék részrõl..."

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

mire jó ez a meccs utáni erõszak ?kedves fanatikusok közül valaki el bírja mondani?
JimKirk
<#vigyor2>
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
JimKirk
Nem-nem!😊
A pesti rendor olyan, mint videken a cigany!
most már úgy kb kezdem érteni, Pesten a fradidrukker olyan a rendõröknek, mint itt borsodban a c.gány
mukika
"Elindultunk hazafelé, már a stadion sarkánál voltunk, amikor az elõttem menõ sráchoz odalépett egy rendõr: “Iván (igen az UG-s) vagy?” A srác válaszolta, hogy igen és már vitték is a rendõrautóba. Ezt sokan észrevették és kérdõre vonták a rendõröket, aki úgy válaszoltak, hogy csak a kötõszó volt a b.zd meg és már jött is a könnygáz… Társaságomat már rég elvesztettem, így átsétáltam a villamos megállóba, de az ott várakozó villamosra már nem fértem fel. A villamos elment, jött még egy adag könnygáz, a tömeg átjött a megállóba. Néhány srác köveket dobott az út másik oldalán levõ rendõrökre. Alakzatba verõdtek és átrohantak a megállóba. Kis naivan azt gondoltam, hogy miért szaladjak, hisz nem követtem el semmit…
A mellettem kb. 10 méterre álló két srácot földre teperték és ütötték-rúgták õket. Átfutott az agyamon, hogy szólok, hogy hagyják abba, de már a képembe üvöltött egy 120kg-s rendõr: “Most dobálj, b.zd meg!” Megfordultam, kaptam egy ütést a derekamra, megpróbált elgáncsolni, de nem estem el és szerencsére nem jöttek utánam…
HANGSÚLYOZOM, hogy tényleg dobáltak kõvel, de õk már régen elfutottak, a megállóban csak azok maradtak, akik nem csináltak semmi (a rend õreinek csak paraszti ésszel bele kellett volna gondolniuk: azért nem futok el elõlük, mert nem csináltam semmit)… Voltunk vagy 30-an.
Megjött a villamos, felszálltunk, de a rendõrök továbbra is gumibotjukat lóbálva hergelték az embereket: “Gyere le, b.zd meg!” és stb. szavak kíséretében…
A Szögletnél már azt mondták, hogy felsõbb utasításra vitték el Ivánt…"- green10 fórumról

provokálás kék részrõl... kiálltak egymásért a srácok. petárda miatt kiemelni valakit? ismét csak ismételni tudom magam... más egyéb bajnokikon miért nem ilyen aktívak a kékek, rendezõk, mlsz?

JimKirk
Elding mekkora golt lott!!!!
Nyugodjék békében! <#szomoru1>

banok
R.I.P. <#shakehead>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

limperatore
hihetetlen nem akartam elhinni, minap még a digin mondta az okosságokat és most meg halott... durva

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Nyugodjék békében!

Õszinte, egyenes ember volt, mindig megmondta az igazat, és átlatta a problémákat, nem álomvilágban élt, mint sok "szakember" itthon, ami sokaknak nem tetszett, és emiatt nem is került olyan pozícióba amilyenbe kellett volna neki..

Yo, Bitch!

Gunnersboy
Nyugodj békében VARGAZOLI! 😞

részvétem Varga Zoltánnak olvasom a hírt és ledöbbentett:S még amikor néztem a MU-Bayern meccset utána nem tetszett a véleménye és el is kezdtem szidni h mennyire Manchester párti mostmár megbántam:S😞 tudtam róla, h egy ikonja volt a Fradinak váratlan és sajnálatos a halála😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Nagyon sajnálom! 😞

Sajnos, pont õ volt azon edzõk egyike, aki megérdemelte volna a válogatott kispadját IS. Nagyon sajnálom, hogy anno ellehetenítették az edzõi munkáját. Viszont ezer köszönet minden sikerért!

A medve nem játék.

Mor3llo
Nyugodj békében, VargaZoli😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

most értem haza, pont most olvastam, háth, én az ominózus nso-s nyilatkozata óta vártam, hogy mikor tesznek alá kispadot, sajnos már nem tudjuk meg, hogy mit alkotott volna ismét edzõként, pedig szerintem õ volt az aki átlátta az nb1 problémáit, hát ez most felfoghatatlan <#sir>
gercse
<#shakehead><#sir>

Voyager5
Basszus.. a minap még Digin elemzett.. Hihetetlen.
R.I.P
JimKirk
Detto.
😞(( Szóhoz sem jutok...

www.smart-bus.hu

JimKirk
Sajnos igen! Foci kozben osszeesett.😞
bubu13
RIP Varga Zoli 😞

EEE 1899

Ez komoly????? 😞( Isten nyugosztalja!!!

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
😞 RIP

JimKirk
Elhunyt Varga Zoli!😞
JimKirk
URISTEN!!!!
gercse
jó egy kicsit talán néha megremeg, de mikor védjen ha nem idén?
kell a rutinszerzés, idén meg már nincs hova odaérni

gabber_saviola
kint élõben látszik rajta, hogy nem olyan magabiztos mostanában, tévén nem tudom ez mennyire jön át.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hát ilyen nincs.mi jöhet még?lassan újra az nb kettõ.mert gól az kevés,de durvaság az annál több.csak gratulálni tudok
gercse
szerintem Megyerivel nincs gond

gabber_saviola
Alcantarát, Martinezt, Mamicot, Yangot és Stockleyt minél hamarabb el kéne passzolni, helyükre meg hozni olyan fiatal játékosokat, akik akarnak is játszani.

Ja és eddig Csizmadia sem igazán gyõzött meg arról, hogy mekkora játékos, ahogy Doherty sem.

Habert meg kezdõnek kéne játszatni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

csoro újpest hehe

igen az ultra nem színháznak tekinti a stadiont. A színház az színház, a mozi az mozi, a futball stadion meg futball stadion. Most pedig egy színház kultúrát próbálnak a futball stadionokra erõltetni. Mindennek megvan a maga helye. Ahol ülni lehet, szotyizni, tapsolni, gólnál lehet ollézni és ennyi. Nem kell övön alul bevinni a politikát a stadionba, mert már mint írtam nem s szurkolók viszik a politikát a stadionba! (Torgyán(FTC), Kósa(DVSC), Toller(PMFC), az hogy a Budapest Önkormányzat miért csak a Vasast támogatja, vagy hogy a IX. kerületi önkormányzat miért a Vasas jégkorongcsapatát támogatja. és még lehetne sorolni sokáig, de felesleges.

Mellesleg ha szabad megjegyeznem a múltkori meccsen sem voltak ultrák és mégis büntették a Fradit. Hol van az elkövetõk? olyan nincs hogy sehol? Felelõsség vállalás? az ultrák részérõl eddig volt, amúgy pont Magyarországon az elitnél nincs semmilyen felelõsségre vonás.

Berki és társai biztosan elégedettek, mind a csapattal, s mind a jelenleg ultrák nélküli 2 ezer fõs Ferencváros szurkolókkal (akik még mindig renitensek mert nekik lehet köszönni a legutóbbi büntetést, felelõs persze továbbra sincs...)A csapat? Ez nem csapat...

akkor is

HAJRÁ FRADI

"Az ultra nem egy riherongy színházba-járó. ennyi..."
Tehát aki színházba jár, az riherongy? Tehát azért, mert ki kell váltani egy kártyát, és csak a tetteidért felelõsséget vállalva vehetsz részt a szurkolásban, az felháborító? Hogy nem zsidózhatsz, nem dobálhatsz, nem pirózhatsz büntetlenül?
az, totál szégyen, s még csak most zuhanunk a lejtõn lefele...

A BKV ELÕRE ellen még a másodosztályban:

ez pedig már az nbIben, a mai Kaposvár ellen:

BERKI TAKARODJ!!! NEM KELL KÁRTYA!

Az ultra nem egy riherongy színházba-járó. ennyi...

SZÉGYEN!

Ez egy kibaszott nagy 0 volt !!!!!!!!!!!
erdélyi, felvidéki, ausztriai, lengyelországi Fradisták tiltakozása a kártya ellen

"ellehetetleníti a vidéki fradistákat, mivel az idegenbeli mérkõzésekre csak elõvételben és csak kártyával lehet jegyet venni, ami egyszerûen nonszensz és logikátlan, mivel nem vagyunk hajlandóak Budapestre utazni amiatt, hogy elmehessünk megnézni pl. egy Gyõr elleni mérkõzést."

EEE ???
viccccccccc

pontosan itt van az ellentmondás...

mert ha az ótvar mlsznek akar megfelelni az FTC Zrt vezetõsége, akkor hol a kitiltás, hol vannak a tettesek, kik a bûnelkövetõk/szabálysértõk?
Továbbá mi értelme is van kártyás adatgyûjtésnek, ha pont nem a renitens lázadó rebellisek ellen használják? akkor minek az adatgyûjtõ kártya?

Persze a Zrt védekezik, hogy nem tudja miért kapta a büntetést. Bravó! Továbbra is azt teszi a vezetõség amit eddig. Soha, semmirõl, semmit sem tud.... hurrááá

Nekem kártyám továbbra sincs...de ha lenne is, na nem a Fradi labdarúgó csapata lenne az amiért kimennék, hanem h újra együtt legyen a társaság. Mert a noname angol edzõ szerint piszok jól játszottunk a Vasas ellen. Errõl mondjuk konzultálhatna a fejlett nyugati angolszászkutya az elmaradt, rohadt keletiek közül akár Kopunoviccsal is... de ha lenne mersze még magyar szakember véleményét is kikérheti.

Ferenczi már idõsebb, neki már nem sokáig fog tartani fényes pályafutása... a légiósok??,..... eddig nem akartam konkrét véleményt alkotni.... de mindegyik nyugati európai (nem vagyok über-keleti gondolkodású de a jelenlegi angol és spanyol játékosok kutyaütõk, talán az ír gyerek még kivétel)játékost ki kéne rúgni a csapatból.

Az angol negyedosztályú Eldig vagy mi a neve - lényegtelen, nem tanulom már meg, mert minek? - nulla, egy nagy rakás nulla. Õ mondjuk se a Nyíregyházába se a Diósgyõrbe nem férne be, ami jelzés értékû. Azért mert 20 helyzetbõl eddig értékesített 3at? (ok lehet 4et.... tökmindegy)

szépen lassan kialakul az "Üllõi úti színház". Bemész, leülsz, tapsolni szabad, baseball sapka - kapucnis pulcsi - magas-nyakú garbó tilos! felállni tilos, gólnál lehet hangoskodni, de egyéb vélemény nyilvánítás tilos.

...

mukika
MLSZ: "A testület a Ferencváros-Vasas mérkõzésen történt szurkolói rendzavarások miatt az FTC-t, mint visszaesõt arra kötelezi, hogy a klub következõ két hazai bajnoki mérkõzésén 15-15 fõvel emelje a rendezõi létszámot, ezekre a találkozókra fogadjon szövetségi ellenõrt, és viselje az eljárási költségeket is. Ezen kívül a Ferencváros 500 ezer forint pénzbüntetést is kapott. "

hogy is van ez kérem szépen? trágár bunkó csürhe tüntet a szurkolói kártya ellen, nem jár mérkõzésekre... mégis újabb büntetés? na de miért??? lófasz nem történt, kis szidalmazás, illetve páran lementek a kispadhoz és kész... azok vajon ki lettek tiltva? zte a 10-20-30 görögtûzért ellenünk 3 mérkõzéssel ezelõtt kapott 150ezret... és még sorolhatnám.

de talán most már többeknek kinyílik a szeme...

Gyertek haza... | Ferencváros Ultras 2010
"Egy darabka hiányzik az életembõl... De úgy érzem másokéból is. Az összeállítás a szurkolói összefogás érdekében készült, mert ez a mostani helyzet már nem állapot! Nagyon szépen kérünk titeket, gyertek haza..."

sör volt, a többit hagyjuk (vicc topikba való)

Oncsi
Vége a jó sorozatnak😞 De legalább veretlenek vagyunk tavsszal,Kis szerencsével ha az Xeket hoztuk volna,ott lehetnénk 5. hely közelében...KAposvárt meg kellene verni aztán jön egy nagyon komoly erõpróba!! MTK,DVSC,UTE,VIDI

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Ferenczit ki kellett volna állítani az ütésért, de szerintem akkor a bírót kivégzik 😄
hát eddig Végh mentett mindent
http://www.1899.hu/tort.html

www.1899.hu