Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"provokálás kék részrõl..."
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
A mellettem kb. 10 méterre álló két srácot földre teperték és ütötték-rúgták õket. Átfutott az agyamon, hogy szólok, hogy hagyják abba, de már a képembe üvöltött egy 120kg-s rendõr: “Most dobálj, b.zd meg!” Megfordultam, kaptam egy ütést a derekamra, megpróbált elgáncsolni, de nem estem el és szerencsére nem jöttek utánam…
HANGSÚLYOZOM, hogy tényleg dobáltak kõvel, de õk már régen elfutottak, a megállóban csak azok maradtak, akik nem csináltak semmi (a rend õreinek csak paraszti ésszel bele kellett volna gondolniuk: azért nem futok el elõlük, mert nem csináltam semmit)… Voltunk vagy 30-an.
Megjött a villamos, felszálltunk, de a rendõrök továbbra is gumibotjukat lóbálva hergelték az embereket: “Gyere le, b.zd meg!” és stb. szavak kíséretében…
A Szögletnél már azt mondták, hogy felsõbb utasításra vitték el Ivánt…"- green10 fórumról
provokálás kék részrõl... kiálltak egymásért a srácok. petárda miatt kiemelni valakit? ismét csak ismételni tudom magam... más egyéb bajnokikon miért nem ilyen aktívak a kékek, rendezõk, mlsz?
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Õszinte, egyenes ember volt, mindig megmondta az igazat, és átlatta a problémákat, nem álomvilágban élt, mint sok "szakember" itthon, ami sokaknak nem tetszett, és emiatt nem is került olyan pozícióba amilyenbe kellett volna neki..
Yo, Bitch!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sajnos, pont õ volt azon edzõk egyike, aki megérdemelte volna a válogatott kispadját IS. Nagyon sajnálom, hogy anno ellehetenítették az edzõi munkáját. Viszont ezer köszönet minden sikerért!
A medve nem játék.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
kell a rutinszerzés, idén meg már nincs hova odaérni
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ja és eddig Csizmadia sem igazán gyõzött meg arról, hogy mekkora játékos, ahogy Doherty sem.
Habert meg kezdõnek kéne játszatni.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mellesleg ha szabad megjegyeznem a múltkori meccsen sem voltak ultrák és mégis büntették a Fradit. Hol van az elkövetõk? olyan nincs hogy sehol? Felelõsség vállalás? az ultrák részérõl eddig volt, amúgy pont Magyarországon az elitnél nincs semmilyen felelõsségre vonás.
Berki és társai biztosan elégedettek, mind a csapattal, s mind a jelenleg ultrák nélküli 2 ezer fõs Ferencváros szurkolókkal (akik még mindig renitensek mert nekik lehet köszönni a legutóbbi büntetést, felelõs persze továbbra sincs...)A csapat? Ez nem csapat...
akkor is
HAJRÁ FRADI
Tehát aki színházba jár, az riherongy? Tehát azért, mert ki kell váltani egy kártyát, és csak a tetteidért felelõsséget vállalva vehetsz részt a szurkolásban, az felháborító? Hogy nem zsidózhatsz, nem dobálhatsz, nem pirózhatsz büntetlenül?
A BKV ELÕRE ellen még a másodosztályban:
ez pedig már az nbIben, a mai Kaposvár ellen:
BERKI TAKARODJ!!! NEM KELL KÁRTYA!
Az ultra nem egy riherongy színházba-járó. ennyi...
Ez egy kibaszott nagy 0 volt !!!!!!!!!!!
"ellehetetleníti a vidéki fradistákat, mivel az idegenbeli mérkõzésekre csak elõvételben és csak kártyával lehet jegyet venni, ami egyszerûen nonszensz és logikátlan, mivel nem vagyunk hajlandóak Budapestre utazni amiatt, hogy elmehessünk megnézni pl. egy Gyõr elleni mérkõzést."
EEE ???
viccccccccc
mert ha az ótvar mlsznek akar megfelelni az FTC Zrt vezetõsége, akkor hol a kitiltás, hol vannak a tettesek, kik a bûnelkövetõk/szabálysértõk?
Továbbá mi értelme is van kártyás adatgyûjtésnek, ha pont nem a renitens lázadó rebellisek ellen használják? akkor minek az adatgyûjtõ kártya?
Persze a Zrt védekezik, hogy nem tudja miért kapta a büntetést. Bravó! Továbbra is azt teszi a vezetõség amit eddig. Soha, semmirõl, semmit sem tud.... hurrááá
Nekem kártyám továbbra sincs...de ha lenne is, na nem a Fradi labdarúgó csapata lenne az amiért kimennék, hanem h újra együtt legyen a társaság. Mert a noname angol edzõ szerint piszok jól játszottunk a Vasas ellen. Errõl mondjuk konzultálhatna a fejlett nyugati angolszászkutya az elmaradt, rohadt keletiek közül akár Kopunoviccsal is... de ha lenne mersze még magyar szakember véleményét is kikérheti.
Ferenczi már idõsebb, neki már nem sokáig fog tartani fényes pályafutása... a légiósok??,..... eddig nem akartam konkrét véleményt alkotni.... de mindegyik nyugati európai (nem vagyok über-keleti gondolkodású de a jelenlegi angol és spanyol játékosok kutyaütõk, talán az ír gyerek még kivétel)játékost ki kéne rúgni a csapatból.
Az angol negyedosztályú Eldig vagy mi a neve - lényegtelen, nem tanulom már meg, mert minek? - nulla, egy nagy rakás nulla. Õ mondjuk se a Nyíregyházába se a Diósgyõrbe nem férne be, ami jelzés értékû. Azért mert 20 helyzetbõl eddig értékesített 3at? (ok lehet 4et.... tökmindegy)
szépen lassan kialakul az "Üllõi úti színház". Bemész, leülsz, tapsolni szabad, baseball sapka - kapucnis pulcsi - magas-nyakú garbó tilos! felállni tilos, gólnál lehet hangoskodni, de egyéb vélemény nyilvánítás tilos.
...
hogy is van ez kérem szépen? trágár bunkó csürhe tüntet a szurkolói kártya ellen, nem jár mérkõzésekre... mégis újabb büntetés? na de miért??? lófasz nem történt, kis szidalmazás, illetve páran lementek a kispadhoz és kész... azok vajon ki lettek tiltva? zte a 10-20-30 görögtûzért ellenünk 3 mérkõzéssel ezelõtt kapott 150ezret... és még sorolhatnám.
de talán most már többeknek kinyílik a szeme...
"Egy darabka hiányzik az életembõl... De úgy érzem másokéból is. Az összeállítás a szurkolói összefogás érdekében készült, mert ez a mostani helyzet már nem állapot! Nagyon szépen kérünk titeket, gyertek haza..."
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
www.1899.hu