Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
"Emlékezzünk közösen Simon Tiborra
Nyolc évvel ezelõtt, 2002. április 23-án, tragikus körülmények között hunyt el a Ferencváros csupaszív játékosa, Simon Tibor.
A Simon alapítvány –az elõzõ évektõl eltérõ módon- idén, április 23-án, pénteken 18:30-kor a Farkasréti temetõben, Simon Tibor sírjánál emlékezik az FTC-vel, az FTC Labdarúgó Zrt.-vel, a régi barátokkal és szurkolókkal közösen.
Megemlékezõ beszédet mond: Dragóner Attila.
Mindenkit várunk, akinek szívében él Simon Tibor emléke.

Simon alapítvány
(EEE)"

a Fehárvárnál fel lehet kötni a gatyát.na de a bíró hátha nem fúj ellenünk
<#eljen><#eljen><#eljen> hoppá

banok
2 óra alvás.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

télleg tegnap volt libakupa, 800nézõ

😊))

legalább nem kaptunk ki

kitûnõ hírcsokor 😊))

FRADI NÕI KÉZILABDA

szerintem jó csapatunk lesz jövõre

Két éves szerzõdést írt alá április 16-án Abramovics Alena, a fehérorosz válogatott hálóõre a Ferencváros nõi csapatával.
Hülye blikk és agymosott egyéb bulvár média... micsoda hír lett volna.
Csak egy cím: "Abramovics a Fradiban"!! 😊)))

Két év légiósélet után visszatér a klubhoz a dán Viborg jobbszélsõje, a BL-gyõztes Kovacsicz Mónika.

Tomori Zsuzsanna szerzõdést kötött a Ferencvárossal.Sikerült egy többszörös magyar bajnok, válogatott és BL döntõt is megjárt átlövõt igazolni.

Gunnersboy
unalmas játékot hozott, 0-0 lett a derby elõmeccse

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Láma!
szerintem mi is lemegyünk fehérvárra...
de még képlékeny a dolog.

JimKirk
<#worship>
egyre szimpatikusabb nekem az Eyjafjallajökull, az izlandi a vulkán, rámutat mily törékeny az euróatlanti pénzéhes kultúra, és
Jason Morrison Londonban rekedt 😊 ez jó most szerintem..
elõre Fradista fiatalok!!

Gunnersboy
az jövö péntek, nem most péntek😊
most hétvégén a vidivel játszunk

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Oncsi
Annyira szeretném ,ha legyõznénk a Fehérvárt.. nagyon nagyon!! Fehérvári vagyok és annyi divatdrukker lett ,h már undorító..megy a szekér ,szurkol atudatlan is...csak nyerjünk!! Ott leszek !!! NYerjünk nyerjünk😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Fehérvár igazi csemege lesz majd, nagy tétmeccs. Idegenben a bajnokaspiránsnál. Nagyon sokan megyünk, s a fehérváriak már több hete nagyon-nagyon készülnek, valami "hatalmas" élõképük meg nagy koreojuk lesz ellenünk.

banok
holnap és pénteken is Fradi-Újpest. A keddi (19.00 Sport1 hu-ro) Ligakupa meccs lesz, a pénteki (19.00 Duna TV) bajnoki mérkõzés!

M szektor 😊

új stadion?hagyjuk már.szopatnak minket.stop
Láma!
a kicsit hosszabb, nem csupán egyoldalú tényeket kiragadó változat😊

link

Láma!
igen. nálam a 2 meg nem adott gol, határozottan ilyen érzést vált ki. továbbá hogy elding az elsö szavánál sárgát kapott mig a debreceni támado leüvöltötte a biro fejét retorzio nélkül. persze nálunk elmaradt egy sárga kezezés miatt.

az elõnyszabályt pedig szintén felháboritoan idiótán alkalmazta, már amikor alkalmazta egyáltalán...

bubu13
Te az EEE szektoránál voltál vagy maradtál a K-L-nél?

EEE 1899

na akkor most a bíró ellenünk fujt?
erõsen kell összefognunk, mert:

"Továbbra is csak terv az új Fradi-stadion

Se finanszírozót, se építési engedélyt nem sikerült még szerezni az FTC új Üllõi úti stadionjához. A pályázat után kötött szerzõdésben rögzített határidõ viszont lejárt.
A klubvezetés továbbra is bízik a beruházóban, és nem kér kártérítést a késlekedésért.
A stadion használati jogára kiírt pályázat nyertese az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. lett, ám Kevin McCabe cége még nem kezdte el a stadion felújítását, holott a határidõ márciusban lejárt.
Az Esplanade 3,035 milliárd forintot ígért az összesen 2,5 hektáros ingatlanért, további 800 milliót kínált az FTC Zrt. részvénycsomagjáért és 1,5 milliárd plusz áfát a létesítmény használati jogáért. (Ez összesen 284 millió forinttal volt több, mint az elõzõ fordulóban tett ajánlata.) Ezenfelül vállalta a meglévõ stadion két éven belüli, nemzetközi szabványoknak megfelelõ felújítását legalább 1,2 milliárd forint nettó értékben.
Az Üllõi úti stadion építésére vállalkozó Esplanade Real Estate Kft. két vezetõ tisztségviselõjének neve ismerõsen csenghet - írta a Népszabadság. Szász András korábban a Magyar Villamos Mûvek akkori vezérigazgatójának, Kocsis Istvánnak adott tanácsokat, különös tekintettel az offshore cégek bevonására. Az MVM élérõl éppen 2008-ban – az utolsó FTC-tender idején – távozó Kocsis nem sokkal késõbb a BKV vezérigazgatói székét foglalta el.
Szász pedig az Esplanade Kft. élén találta magát. Cégtársa pedig az az Alexander Gerstl lett, akivel a korabeli hírek szerint együtt vettek részt a Nádor ’95 Rt. legemlékezetesebb üzletében. A Nemzetbiztonsági Szolgálat által rendelt mobiltelefon-lehallgató készülékeknek állítólag csak egy részét szállították le, de a pénzt teljes egészében felvették. A Fõvárosi Fõügyészség 2005-ben vádemelés nélkül zárta le az ügyet.
(Barikád)"

ez most zsír hétvége 😊))))))))))))))

Tutoric télleg nem egy statiszta légiós, látszik is rajta hogy nem agymosott nyugati 😊))

Remélem énekeljük majd még a Surdilovics nótát tiszteletére 😊))

De ami még jó hír, hogy névben ugyan nincs Stormy Scamps, meg 7side, de az emberek megvannak!!! 😄😄

erkolcseroegyetertes.hu

gercse
Tutoric jó játékos, meg kéne tartani mindenképp(sztem)

banok

Gunnersboy
néhány nyilatkozatrészlet a meccs után:

Tutoric:
"Egy nagyon nemes, jó ellenfelet vertünk meg, de ez a siker nem jöhetett volna létre ha nincs mögöttünk a fanatikus táborunk. Óriási volt az a buzdítás, ami a lelátóról jött. Most tudtam meg milyen érzés Fradistának lenni."

Tóth Bence:
"Nagyon jó csapatot gyõztünk le, úgy érzem megérdemelten – mondta honlapunknak Tóth Bence. Küzdöttünk egymásért, ez volt a legnagyobb erényünk ma. Ez egy igaz rangadó volt, amelyen mi voltunk a jobbak."

Dragóner:
"Úgy küzdöttünk, harcoltunk egymásért ahogyan azt a közönség elvárja. Bevallom könnyû dolgunk volt, mert mi többen voltunk, a tizenkettedik emberünk ma újra játékra jelentkezett. Ez a fantasztikus tábor óriási erõket mozgósított meg bennünk."

Short:
"Büszke vagyok a csapatra, mindkét csapat nyerni akart, nagyon erõs ellenfél, végre olyan, aki meg akarta nyerni a meccset. Így több lehetõségünk volt, így tudtunk nyerni. Csak akkor tudunk nyerni ilyen kiváló csapat ellen, ha mindenki kiváló."

<#worship><#worship><#worship>

-ulloi129.wordpress.com-

bubu13
Jó meccs volt. Csak kár, hogy két tábor volt. Remélem újpest ellen megoldódik az egységes Tábor.

EEE 1899

Láma!
bizony jó, és talán megadja a kellõ lendületet a következõ meccsekhez.

JimKirk
Jo meccs volt!
banok
na végre. örülök , hogy sikerült megállapodni mert ez a helyzet senkinek sem volt jó. Akkor most jó lenne egy gyõzelem holnap a Debrecen ellen.

Zenszkij
Hirtelen nem ugrott be kikre gondol 😊..

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

minden kék menekülni fog, ennyi 😊))

gabber_saviola
nagyot akart mondani, ne izéld már ezért. <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zenszkij
Milyen kékek? Mert ha a rendõrökre gondolsz, elég hülyén fogalmazol. Nem nekik kell menekülni, hanem a kékeknek..MTK, liláknak, Újpest, pirosaknak Debrecen LOOL..

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Én nem szeretem a Fradit, de a szurkolói köreiteknek nem szabad szét esni. Az tény, hogy mindig kiálltok egymásért, de most nem szabad eltávolodnotok egymástól fõleg ezekben a nehéz idõkben. Eljön az idõ amikor a kékek menekülni fognak..

hajrá
legalább ebben egyet értünk.az erõszakmentes szebb jövõben
Nincs miért haragudnom, mert amit írtam, ott az értelmi szint valóban megmutatta magát! Mellesleg neked is szebb jövõt, bár meglep, hogy van bennünk akár egy közös pont is...

www.smart-bus.hu

már meg ne haragudj,de az értelmi szint itt megmutatja magágt
na akkor szebb jövõt
JimKirk
<#eljen>
Ahhoz, hogy valamit értsünk, megértsünk, elõbb a felfogóképességünknek kell megfelelõen mûködnie... amíg ez nem megy, ne várj csodát...

www.smart-bus.hu

lehet, amíg nem oldódik meg a kártya ügy addig a kártyásoknak kéne egy tábort csinálni😄

soha nem fogom megérteni,hogy egy focimeccsnek miért tartozéka az eszetlen erõszak
nos akkor egy csepp politika ami minket is érint erõsen.

Miután megtörtént a komcsibukás, jön a Fidesz, s azt csiripelik hogy a "plázás" Demján a kormányváltáshoz kötötte szerepvállalását a Ferencvárosnál. A skót-szoknyásnak nincs oly sok pénze amit a Fradira szánna, így Demján szerepvállalása logikus.

(közben halkan megjegyzem az Újpestet a kormányváltás mentheti meg az NB2-tõl, annyira nincs lovéjuk. De ugye Róma óta tudjuk "cirkuszt és kenyeret a népnek". S így 4 "kirakat csapata" lesz hazánknak, a Loki, a Vidi, az Újpest és mi a Fradi.

Ahogy lelátót figyelem és hallgatom....
A 2es szektorhoz tartozó szecu, illetve maga a 2es már alig várja hogy megmentõ szerepre törjön az ultrák szemszögébõl.

Fabio Capello
fotelfradista, pföjj 😄

Gunnersboy
mind ilyenek vagyunk:

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄😄😄😄

www.smart-bus.hu

😊)))
vmi ilyesmi lehet? 😊