1352
Vélemények, tapasztalatok
-
#180 köszönöm az infot. :)
ha régóta üzöd az ipart esetleg nem tudnál ajánlani, egy olyan helyet ahol ilyen tüskéset kapnék feketében? idáig 3 boltban kérdeztem meg, és nincs nekik.. -
Piercingesffi #179 hülyeség!
én már elég régóta űzöm az ipart ezen téren de még nem volt ilyen panasz senkitől.
Nekem is tüskés van bennt és hittd el nem lessz olyan hogy nem figyelnél rá.
elöbb fejelsz össze vkivel mint megtépnéd vagy kiszakítanád.
Javaslatom: Nyugodtan nyomazsd a kúposat.
és sok sikert hozzá. -
#178 nálatok mien árban vannak?vagyis mennyiért lövik ki? -
#177 jájjj.
de hülyék keci, jól meghúzni nekik. -
#176 valami ilyemi? D:D -
#175 hát a könyökömön van egy napocska,meg az alkaromon egy írás. -
#174 mellbimbóba? :D
Multkor volt a tv-ben hogy nemtoom hol már az a divat hogy a hátadba karikákat raknak utánna meg szalagot belefűznek. D: -
#173 és milyen tetoválásod van? -
#172 én nekem nincs még :(
csak tettoo-m. -
#171 nekem a nyelvemben van, nem zsibbad, és nem is nyáladzok, akartam utána egyből szemöldökbe és száj alá(nem tom hogy híják), de végülis elég lett ez is -
#170 egy ilyen tök állat szerintem. (csak feketébe akarok majd)
de akkor először maradok egy ilyennél
ezt az oldalt ajánlanám, annak aki mostanság szeretne csináltatni -
#169 :DD
szemöldök nem teccik annyira.inkább nyelv.!
de az mek szar mert elzsibacc és folyik a nyálad hepehupa. -
#168 akkor erről ennyit :-) -
#167 báh igaz... :CC
először tényleg jobb lesz a golyós végü. majd ha szépen begyógyult, akkor ki lehet majd cserélni. -
#166 póló letépi beszarsz behugyozol :o -
#165 a héten szeretnék teteni egy szemöldök piercinget. tüske végüt, fekete színben. viszont azt ajánlották, hogy először egy sima golyós végüt, tetessek be, hogy gyógyuljon be teljesen, és véletlenül se akadjon bele semmibe.
vélemény? szerintem ez faszság, mert úgy sem akadnék bele semmibe, azért tudok vigyázni. -
Piercingesffi #164 Komolyan kérdeztem!!!!
-
MacrosTheBlack #163 szögbelövővel keresztüllövöd. -
Piercingesffi #162 Üdvi!
Lenne 1 nagy kérdésem. Hogyan kell berakni az intim (ffi) nem.szervbe bőr alá) a patront? Van valakinek esetleg hogy azt hogy csinálták vagy valahol tudok róla olvasni? Ha valaki tud erről valamit akkor azt nagyon megköszönném.. -
#161 Jah,ezt én akartam mondani... -
#160 Plána ha rajtad van... -
Vegas #159 hö hi..
Tattoo-val hogy álltok??
Én holnap megyek bejelentkezni a csákónál..csinálltatok egy nonfiguratív valamit D:D -
#158 Max a nyelvbe. Mivel még komolyan megy a sport minden más rejt némi kockázatot és van amivel nem játszom -
#157 nah ezért jó a nyelvben :D -
Jhon Balu #156 abbol még nem de köldökböl,intim helyröl és szemöldökböl már igen,meg szájszélböl.. -
#155 láttál már nyelvből kiszakadt piercinget? -
Jhon Balu #154 kiszakadtt pirszing:kiszakitja azt e helyet ahova betették kettő vagy több öltéssel varják össze és életed végéig látszani fog a helye.
nembeszélve nagyon fájdalmas ha elakadsz és kiszakitja a husodat. -
#153 még nem láttam ... de milyen ? -
Jhon Balu #152 én nemtom mi jo ezen a testékszeren.
megértem,hogy ezis egy divat de nemkéne mindenkinek ennyire majmolni a nyugatot.
a másik láttatokmár alakadtt pirszinget?én láttam mivel korházban dolgozok nemeggy szép látvány annyi szent.remélem a lányomnak több esze lessz és nemcsináltat illet soha. -
#151 Csináltasd meg és érje a lányt meglepetés szerűen ... bizti elgogja fogadni :)
A lényeg az ,hogy neked is tetszen és jól érezd a bőrödben magad .
Nekem van 1 és sztem nagyon jó. :) -
#150 És hova tuningolsz? nyelvbe? az egyik haveromnak a lába között van...elég durva
Én még mindig maradok a mellpiercing-nél,ha egyszer valaha lesz... -
#149 A lánynak volt nekem nem. Igazi hasznos holmi. Szóval azt már tapasztaltam hogy milyen plusszal jár az ha a partnernek van de részemről be kellet érnie a természetes felszerelésekkel. :)))
Mivel ez már csak volt kapcsolat, most nem de majd ha a következő lány fogékony lesz az ilyenekre akkor kicsit tuningolom magam
-
#148 miért kapsz ? -
#147 Bár hogy igazságos legyek nekem is kellene lépnem mert ebben a témában csak kapok (tam) -
#146 tudjuk mi ,hogy mi a jó ... -
#145 óóó igen -
#144 egy intim piercing nagyon jó ,biztos előnyös a szexnél ... :DDD -
#143 engem zavarna, mondjuk öltözködésnél -
#142 Nekem a mell-piercing tetszik évek óta,de a box miatt nem lehet sajnos... -
#141 wá
végre kicseréltem egy rövidebbre :D
nem sokkal de rövidebb
semmi változást nem érzek :o