1352
Vélemények, tapasztalatok
  • zoepit
    Bocs hülye vagyok hisz leirtad....minden világos!
  • zoepit
    Na vettem egy 4 mm-es tágitót,az épp belepasszol lyukba.
    Meddig hordjam és utána hogyan tovább?Eggyel nagyobbat vegyek?
  • Gladiator
    nem arra gondoltam, tudom mi az az artéria, de annak is vmi ilyen hülye neve van, amire gondolok:D ideget, vagy tököm tudja, de szerintem tök mind1 a kérdés szempontából...
  • szando
    artériát LOL :DD
  • Gladiator
    én akarok szemöldök piercinget. van vmi hátránya? mire vigyázzak? anyum azzal jön, hogy azért nem csinálhatok, mert eltalálnak vmi artériát, vagy mit, aztán minden bajom lesz. igaz ez, vagy csak le akar beszélni?

köszi
  • szando
    ez el fog múlni, ne aggódj. nekem is volt ilyen, és kb 3-4 hét után múlt el. amíg nem nagyobb a dudor mint mondjuk egy kisebb borsó, adig ne aggódj :D:PP
  • Davcell
    Hali!

Megkérdeztem ott ahol átszúrták, de nem nagyon tudott mondani semmi hasznosat... Azt mondta, nem nagyon függ össze a piercingel. Szeritenm ez hülyeség, eddig ilyen nekem nem volt! :S
    A nyelvfékemen az a dudor nőt egy kicsit, és már olyan mintha vadhús lenne.
    Nem fáj, csak ha anyelvemmel piszkálom, akkor egy kicsit szúr, éget.
    Azt mondta ő is hogy gyakran öblögessek.
    Remélem ez bejön...
  • zoepit
    KÖSZIKE!!![IMG][/IMG]
  • Davcell
    Köszi szépen mindent... :)
    Ha fejlemények leszenek, leírom.
  • Piercingesffi
    Erre a célra van biz. tágítók ami segítségével nagyon könnyen és gyorsan tudod tágítani a füled.
    Folyamat:
    -megnézd hogy kb most milyen átmérő a luk a füleden. Mondjuk most kb 3mm.
    -akkor veszel egy 4.5mm vagy 5mm-es tágítót.
    Berakás:
    -Az ékszert kicsit bekened vmilyen sikosítóval amivel könnyebben berakod. (kissé fálydalmas, de ki lehet bírni)
    -kb 2hét után veszel egy számmal nagyobbat vagy 2-vel, és ezt ugyanígy csinálod addíg amíg el nem éred a kellő méretet.
    Sok sikert.
    Ha nem megy keress meg bátran.
  • Piercingesffi
    Nem azt mondtam hogy a vhús mullik el.
    Ha az nem vhús hanem az álltalános kis dudór a szúrás miatt néha előjövő kis valami. Ez a valami néha biz. embereknél jön elő de az el is mullik. Ha vhús azt megérszed. Ne parázz!!!
  • Davcell
    Olyan színü mint a nyelvem, pirosas...
    Nem fáj, csak ha alúl megnyomom a piercingemmel.
    Mondtak egy-két dolgot ott ahol átszúrták, de erre nem nagyon világosítottak fel.
    Azt mondod, hogy a vadhús idővel elmúlik? Ennek örülök.
    És mivel öblögessek? Sima vízzzel vagy ha lehet inkább fertőtelnítő folyadékkal? köszi..
  • zoepit
    Hali,sok piercingem van,a fülemben van 13 lyuk.Az egyik igen kitágult mert több éXert tettem bele,igy ha nincs benn éXer,átlátni rajta.
    Eredetileg NEM terveztem fül-lyuk-tágitást,de most vettem egy elég durva,csavar-vagy szög kinézetű piercinget,de az még nem megy bele,kéne még picit tágitani.
    Nomármost,mivel eddig nem tudatosan tágitottam csak az évek során a sok éXertől kitágult,megmondaná vki hogy hogyan kell viszonylag gyorsan tágitani?
    Köszi![IMG][/IMG]
  • Piercingesffi
    De ez idővel el fog múlni.
    nyugi.
    Ezt gyorsítani úgy tod h a fogmosáskor a nyelvedet is kicsit megdörzsölöd. Erre van kimondottam olyan fogkefe is. Ezeket nem mondták a szúrás utánn?
    Ékszert is jó ha tisztítod mert az bizonyos embereknél elég rendessen tud fogkövesedni (alsó golyó) ezért tisztításra szorul a dolog.
  • Piercingesffi
    Az jó lenne tudni hogy milyen színü is az a kis duzzanat.
    a vadhús gyulladással és elég kellemetlen fálydalmakal tud járni.De ez nem itiner mert ez embere válogatja. Gazdagon öblögess és ha mindíg nem okés a dolog sivesen segítek.
  • Davcell
    Sziasztok!

Elolvastam pár oldalt, de bőven nem jutottam a végéig, és nagyon fontos lenne.
    Az lenne a problémám, hogy kb 3 hete csináltam a nyelv piercingemet, amivel eddig nem is nagyon volt semmi bajom, viszont tegnap észrevettem a nyelvem alsó részén a főér mellett egy kis duzzanatot. Nagyon félek, hogy vad hús...
    Ha valakinek volt már hasonló problémája, pls írjon.. köszi
  • Realtibi
    ja a szine kb ilyen
    nem mulik el soha vagy mi??
  • Piercingesffi

Ilyen van neked is?
  • Piercingesffi
    Elvileg az felszívódik de ahogy mondod akkor kicsit korai volt a csere.
    Talán ennek tehető ki a szitu.
    Várj türelemmel.
    És persze továbra is néha néha nem árt öblögetni. ;)
  • Piercingesffi
    De még milyen jó dolog!
  • Piercingesffi
    Hogyha nincs gyulladva vagy nincs fájdalom akkor nincs okod aggódni. na most felmerül a kérdés h te mit nevezel "szar színnek"?
    Privátba küldök telszámot hívj bizalommal.
  • Realtibi
    még nyár elején csináltattam a nyelvembe piercinget
    na és még mindig olyan szar szine van a nyelvemnek reggelenként
    szal még nem gyogyult be
    van valakinek valami ötlete hhogy mit kéne csinálnom???
  • Aaronxxx
    látod, látod :)
  • szando
    utánaolvastam, és azt írták, hogy vannak akik folyamatosan viselik, és vannak akik csak aktus közben.

amúgy tök hasznos volt ez a kis olvasgatás, nem is gondoltam volna hogy ennyiféle intim piercing van...
  • Aaronxxx
    kicsit lemaradtam, sorry.
    folyamatosan, persze. mire gondolsz, az akkor-ral? :)
  • szando
    és a wandot folyamatosan viselnéd, vagy csak akkor? :)

[csak kíváncsi]
  • Aaronxxx
    szando,

miért jó a piercing? nos ez is azért jó, plusz egy kis élvezet más irányból :)
  • szando
    utánanéztem :D

magyarázd már el hogy ez miért jó?
  • szando
    ez az amire gondolok? :D
  • Aaronxxx
    Hello,
    segítséget kérek: tud valaki olyan hozzáértőről, aki csinál és csinált is már Prince's Wand-t?
    Előre is köszi, üdv

Aaron
  • Shred
    1152653335_Dreko

A miheztartás véget! (Elvileg eg yképet is beszurtam...) Megnéztem jobban és kicsit fel is van dagadva ott szám ahol ez gumoizé van :-(
  • Shred
    Sziasztok!

A számban van 3piercing! Van egy középen és kettő a szélén, ami középen van már k 1éve megvan és semmi baj nem volt vele, amit msot lövettem azzal van valami pici gáz! A bal oldali lyuknál mintha valami dudor lenne!( A jobb oldali tökéletes ) Ha nem piszkálom nem fáj, ez már nem tesztpiercing, kb 1 hónapja szurattam! Valakinek volt hasonló problémája? Amugy nem látszik csak én érzem...
  • Piercingesffi
    a szemöldökben mindenképpen az 1.2 esz szárra v szárral kérd.
    A normál méret a golyónál az a 3/3
  • hen-tes
    szvsz, bár inkább várj meg valaki okosabbat, de: tengelyhossz(tengelyátmérő) *a golyó méret/b golyó méret

aztán lehet, hogy nagy hülyeséget írtam :D
  • sayan
    Internetről szeretnék szemöldökbe banán piercinget rendelni, de a méreteknél nem tudom hogy melyiket válasszam, mert fogalmam sincs, hogy ami most van, az mekkora ...habár szerintem a legkisebb van, vagy max 1-el nagyobb. A választásnál ilyen formátumba van a méret: 8(1,2) *3/3 vagy 8(1,6) *5/5 vagy 10(1,6) *5/5 vagy 10(1,2) *3/3. Szóval szerintetek melyik méretet rendeljem ezek közül? Köszi
  • Piercingesffi
    A doki 75% ban azt fogja mondani h ved ki mert a fogaid tönkremennek. :)
  • Piercingesffi
    Sya!
    Ha fémek a golyók akkor azokat érdemes kicserélni müanyagra akkor nem irritálod az ínyedet. Vagy pedig mint azt mondták tegyél bele kissebb szárat.
  • Realtibi
    jolvan
    holnap elmek fogorvoshoz
    meg kérek a fogamra valami gyogyirt mert érzékenyebb lett
  • Captain Sparrow
    HAllod TIb szerintem cseréldd ki a piercinget. Nekem sokkal előrébb van azst még sem érr hozzá
  • Captain Sparrow
    NA tibi ne haragudjál márDDDDDDDD
    Lac voltam. Az innyedre meg használjál ELMEX-etDDDDDD