1352
Vélemények, tapasztalatok
  • atlagember
    Képeket is betehetnétek! (Főként akinek intim testékszere van.)
  • Orsolyka
  • ancsa612
    ez igaz!az enyémtől azért még senki sem hányta el magát:o)
  • Orsolyka
    ááá nemhinném,hogy annyira jó az
  • Phat Smoker
    részletezd!
  • Gumiboy
    Hy mindenkinek!nyelvpiercinget mindenkinek nagyon állat!a legtőbb csaj is imádja!hadne részletezem miért.......:) űdv:Gumi
  • Orsolyka
    az nem utólagos berakás, hanem természetes,--ez nem értem,miaz hogy természetes?(a zacseszra gondolsz?)
  • atlagember
    Nekem is van bent két golyó, de az nem utólagos berakás, hanem természetes, és annyira nem apró. Az viszont igaz, hogy ha foglalkoznak vele, az valóban kellemes.
  • Orsolyka
    halottam,hogy néhányan apró golyókat rakatnak be,és egész kellemes a nőknek isVisszatérve a barátnőmre,hát nem is tom,hogy az utcán is élvezne menés közben de ha érdekel megkérdezem
  • atlagember
    Én bevállalnám, de az a gond, hogy lassan gyógyul, addíg meg nem bírom ki szex nélkül. Így is morci vagyok, ha a nejem egy-két napnál többet akar hanyagolni. (Még szerencse, hogy a havi dolog nem zavar egyikünket sem.)
  • Puntigamer
    :O
    tyűűű, milyen frankó már, mész az utcán, aztán látod hogy a csaj élvezkedik:D
    "úgylátom elkelne egy segítő kéz:P"
    simán...
    de fasziknál neccesebb az intim piering, átszúrni a makkot, áhh, inkább kihagyom...
  • Orsolyka
    Én fantáziámat is izgatja az intim piercing,na de hát izé...valakinek(főleg ha ffi)szétvetni hát...nem is tom,de tuti izgi mert ma érdeklődtem a barátnémtől és neki néha a farmer is képes orgazmust előidézni
  • Puntigamer
    biztos tetszene neki:)
    amúgy a csajoknak elég sexy a köldök piercing, persze akkor az igazi ha jó az illető alakja:)
  • ancsa612
    nekem köldök piercingem van.a kedvesem még ezt is imádja!mit szolna az intim ékszerhez?
  • Puntigamer
    hát nemtudom, azért az intim piercing, veszélyes dolog lehet sok szempontból, főleg míg rendesen be nem gyógyul a seb, a nemi szervekre vigyázni kell, nagy kincs, mind a nőknél mind a férfiaknál, ettől függetlenül izgató lehet ha a nőnek van odalent:)
  • Orsolyka
    állítólag nem zavar a mindennapi dolgokba,de az viszont igaz,hogy szűk nacik okoznak néhány kellemetlenséget....
    Az én férjem is említette egyszer de annak ellenére,hogy tetszik nemet mondtam
  • hen-tes
    gondolom zavarná a mindennapos dolgokban :|
  • atlagember
    Én is rá akarom beszélni a párom, hogy tegyen be oda lentre két kis karikát, amire rá tudok majd tenni egy kis lakatot, de nem akar kötélnek állni, pedig én nagyon jó ötletnek tartanám. (Nem mintha félnék, hogy megcsalna, de ez olyan izgi dolog lenne.)
  • Vegas
    vettem ujat szinest -.-
  • szando
    Hát ismerős sajnos.. :S Többek között ezért vettem ki a piercingemet anno.
    Az lehet a baj, hogy túl előre szúrták, vagy esetleg túl hosszú az ékszer, esetleg próbálj meg venni egy kisebbet.
  • Vegas
    hi
    Veletek volt már olyan h kajáltatok és ráharaptatok a piercingre?
    Ma én kurvára ráharaptam, le is tört a fogamból ety darabka :(((
  • Puntigamer
    üdv!
    Ha érdekel csinálok weblapot!
    ezzel foglalkozok!:)
    keress meg ha gondolod...
  • Piercingesffi
    nem sikerül felrakni képet sajna.....

de lassan elkésül a weblapon és akkor ott meg tudjátok nézni őket.
  • Piercingesffi
  • Piercingesffi
    Sikerült a vizsgám!! ünnep van!!

Most már mint szakember szúrhatom az ékszereket.

Egy munkám a sokközül
  • szando
    attól függ hova szeretne, és az hogyan állna neki
  • Puntigamer
    hi all!B.nőm akar egyet... sztetek pártoljam vagy sem?Lehetnek szövődmények?
    Én eddig elleneztem mindenféle tetoválást meg piercinget meg minden, és most picit megdöbbentem, hogy a b.nőm előállt ezzel a dologgal, de nagyon szeretem, és nem akarom megszüntetni a kapcsolatot vele, mindamelett azt mondta, ha nem szeretném nem csinálja meg, de nem akarom visszafogni sem... 5let?
  • Piercingesffi
    Azt gondolom.
  • Sickness
    Grat.
    Felveszel a szalonodba? átszurok én mindent :o)
  • Piercingesffi
    csak álltalánosítottam. :)
  • Piercingesffi
    Felvettek a Tatto-Piercing 2. tanfolyamára!!!!
    Végre meg lessz minden engedélyem a szalonhoz!!!!

Fiuk örüljetek velem 1 kicsit......

Köcce.
  • Piercingesffi
    Ezt most ugye nem komolyan kérdezted.
  • hen-tes
    ki mondott ilyet?
  • hen-tes
    nem
  • SpecTator
    nem úgy kell írni h pearcing?
  • Sickness
    nem,én azért hogy foggyak :D
  • Piercingesffi
    Ha vkinek a nyelvében van ékszer az azt jelenti h csak a sex miatt rakta be?
  • Piercingesffi
    Te tudod mit csinálsz.....
  • hen-tes
    nekem csak golyók vannak D:
  • Phat Smoker
    akinek nem piercingje ne vegye magára! :))