1352
Vélemények, tapasztalatok
  • Piercingesffi
    Lényeg, a lényeg....

:D
  • Piercingesffi
    Igen tudom hisz evvel foglalkozok.
  • CUCLI
    sziasztok
    ma csináltattam egy ajak pct és érdekelne pár infó..
    naponta hányszor és mivel kéne tisztogatni? cigizni piálni lehet? illetve ha nem akkor meddignem .. ha valami miatt begyúladna akkor mit kéne csinálni? :/
    lehet sok fasságot kérdeztem demég lvl1 vagyok a teméban, sry.
  • Csibusz
    Csak kérdeztem:) Nekem meg bal lapockámon efy pillangó egy monogrammal( nem véletlen) erről ennyit:)
  • patiang
    Ya és miért XD??
  • patiang
    Ezüstkarikát akartam. Amúgy nem vagyok nagy híve ezeknek, de a balkaromon van egy kettétört szív, és nem ok nélkül.
    :))
  • Csibusz
    :) hát nem tudom szerintem attol függ milyet raksz bele:) Tattot nem akarsz??XD
  • patiang
    Én a fülembe akartam rakatni, de a haverok egyik fele azt mondta, ha a balba rakatom, akkor buzis, a többiek meg az ellenkezőjét. Így hát lemondtam az egészről.:))
  • Csibusz
    ok piercingem:P
  • patiang
    Sztem eltévesztetted: "pisercingem":DDD
  • Csibusz
    köszike:) igen én is gondolkodtam már hogy hogy szedjem ki:) már nyulkálom meg minden de nem szabad tudom:) és holnap megyek csináltatni veszek bele piros követ is:) De nekem nem ajakékszerem van:) hanem szépség pisercingem az pedig az ajkam felett van tudod mint a Dobó Katának;)
  • Piercingesffi
    Az ajakékszere vigyázz a cserénél. Ha lehet az 1. cserét szakmberrel vagy éppen ott lévő emberke segítségével végezd. (a friss ékszernél nehezen található meg a belső lyuk ha magad csinálod.
    Utána ha már régebi az ékszer már magad is csinálhatod.

Gratula hozzá.
  • Piercingesffi
    Felesleges kivenned. én is csak akkor veszem ki ha a szemöldököm szedetem. (nem vagyok ratyi ezt jobb tisztázni) ha frankón fürdesz akkor az szépen tisztul. Nekm müa. kúp van rajta és azt tudni kell hogy össze tudja hozni a poet meg amit tud.
    De amikor kiveszem semi sincs rajta. Ez olyan mint a fülbevaló. Hord és kész. Cseréld, ha meguntad.
    Ennyi......
  • Piercingesffi
    Azt még megértem hogy ffi-ra mondod ....
    De hogy ez egy hölgyre jött ki.....
    Gratula
  • Piercingesffi
    Nem tom....
    Én vitatkoznék veled. Nagyon az általánosságba beszélsz pedig ha jobban megnéznéd azt a formát amit épp ócsárolsz akkor rájössz hogy annak több rétege van.A szolídtól a durváig. De még a durvára sem lehet ilyet mondani mert ők beválalják viselik és élvezik. Te nem mondhatod meg senkinek mi is legyen rajta. Rajtam is van jópár ékszer és én még ebböl is élek. Nyugottan mondhatom hogy sokaknak igenis elönyös az ékszer.
    De hozátegyem..... (mindenkinek meg van a saját véleménye amit tiszteletbe kell tartani).
  • Csibusz
    na akkor köszike, mert akkor ezt magamra is veszem:) nekem is van
    Na figyelj nekem is igy volt:) köldök piercingem is ugy volt, elhagytam a sok tisztogatást de semmi baja meg ha ki be veded az sem jó neki ám;)
    Nekem meg most van ugye ajkam felett:S szépségpiercing és hát még nem tom kiszedni várnom kell:) kicseréltetem és akkor fogm majd kiszedni:) és megnézni miylen a felépitése;)
  • Paranoia
    sziasztok.
    nekem a szemöldökömbe van 1 és érdekelne,h nem para,h még 1x se vettem ki pucolgatni meg ilyesmi:SAz elején még volt a fülpucolós pálcikával takarítgattam,aztán ez úgy elmaradt.Már 2éve benne van nem volt vele probléma csak érdkelne.
    Még szerencse,h ilyenkor vannak kérdéseim

éljenek a köldök pirszinges csajok
  • Csibusz
    jaja, visszaolvastam és neki is volt piercingje...szal következtettem:D
  • Kanál
    talán csak abból .|
  • Csibusz
    lehet zavarodott vagyok, de nem annyira, hogy ilyeneket mondjak másoknak mikor nme is ismerem... Ennyi rólad;)

vagy talán csak poénból irtad?
  • Realtibi
    ez izlések és pofonok
  • hen-tes
    Fú te zavarodott elmeállapotú ember! Milyen szánalmas vagy, hogy ilyen rondaságokat műveltél!
  • Csibusz
    hali! nekem volt a nyelvembe és amikor még a műanyag golyocsak volt rajta sikerült is lenyelnem:S de a fémet nem!
    a nyelv piersingem elött berakattam egy köldököt ( az most is megvan)
    és most csináltattam egy szépségpiercinget a szám felé nem tudom tudjátok e melyik az:)
    na ennyi..meg van a lapockámon egy tetoválás(pillangós)
  • SHARK13
    Szerintem a piercing undorító dolog. Semmivel sem lesz tőle szebb senki. A fertőzésveszély és a lenyelés meg egyéb mellett megakadályoz egy csomó olyan dolgot ami az emberi természetnek fontos a szerelemben.
    Fiúk,elgondoltátok már,milyen lehet megcsókolni egy olyan mellbimót,amiben ott egy kurva vasdarab? Én nem tenném,nekem a cici a hús miatt kell,nem a vas miatt. Az ember teste nem arra való,hogy lyukasszák össze-vissza. Ilyet a zavarodott elmeállapotú embrek tesznek csak. Szánalmasak és rondák.
  • hen-tes
    Még soha, igaz már nincs is bent.. :D
    Barátnő kb egy hónapja lenyelte a sajátját..
    Szal előfordul ilyesmi :p
  • Hajnalcat
    "de még a szüleim nem tudják"

Minek kell tudniuk [kérdezi], aztán megnézem az életkorodat 14-18, ja, így már mindjárt más..., lassan már kisbabáknak is raknak fel piercinget... :/
  • Realtibi
    nekem van már fél éve
    edig még nem nyeltem le mert fémböl van aztán nem csuszik le a menetröl.
    mondjuk mikor régebben müanyag volt majdnem sikerült lenyelni nemsok hiányzott.
    amugy szerintem tök jó
    de még a szüleim nem tudják
    majd ha 1 éve meglesz elmondom nekik
  • PíszLávJuniti
    xDDDDD
  • Hajnalcat
    Gratula! O_o

Egyik haveromnak volt és állandóan birizgálta a fogával (zavarta) és annyira begyulladt tőle, hogy ki kellett vetetnie.
  • Attila8805
    Kinek van/volt már nyelv piercingje?
    És ha volt/van nyelte már le?
    Nekem sikerült
  • Piercingesffi
    Nézd meg a galériámat. Ott látsz hasonlót?
  • atlagember
    Én egy ilyet szeretnék a páromnak:
  • sayan
    Hellósztok! Még nyáron láttam olyasmi fülbevalót, ami úgy nézett ki, mintha a fül felső részébe (bocsi de ezt nemtudom másképp elmondani..) lenne szúrva egy tüske-piercing, csak egyenes szárral...pontosan nem tudom! Remélem értitek mire gondolok , szóval annyi lenne a kérdésem hogy ilyenről hol találok képet,és hol lehet ilyet venni?
  • Piercingesffi
    igazán nincs mit
  • szando
    megihletted az embereket :D
    csomó kommentet kaptál :))
  • zoepit
    Mit szóltok milyen gyöpös a mai fiatalság?
    Ezt rólam irták....
    http://subba.blog.hu/2006/11/09/subba_sziv_iwiw_zoltan_eva
  • Piercingesffi
    Oldalam kukk meg
  • Piercingesffi
    Semmilyen ideg vagy hasonló szitu nincs ott.
  • Piercingesffi
    Igen álltalában 1,5 vagy 2 számmal nagyobbat vegyél.
  • Piercingesffi
    Nincs neki hátránya!

Eleinte a törölközővel vigyázz mert abban el tud akadni.
    egyépként semmi gáz nincs vele. 2-3 hét a gyógyulás.