lézeres-szem-műtét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma voltam az 1 hónapos kontrollon. A D már rendbe jött, csak a szaruhártya felszíne nem nagyon akar letisztulni és ezért látok még homályosan. Most már kaptam szemcseppet is, nehogy visszaalakuljon a rossz felé. Egy kicsit megnyugodtam.😄
Engem volt távollátó mûtét utáni tapasztalatai érdekelnének. Engem 1 hónapja mûtöttek és borzasztóan rosszul látok távolra. Vajon normális dolog ez?
Ez a az eljárás kicsit borsósabb mint a PRK és csak a Focusnál csinálják. De nézd meg a saját szemeddel. http://www.focusmed.hu/tajekoztato.html
Igen ennél az eljárásnál gyorsabban gyógyul a szemed.
Ez a gyorsabb eljárás? Ez kb. mennyivel kerül többe mint a prk?
A kellemetlenség: viszket a szemed de nem szabad dörzsölni, kiszárad, érzékeny. Épp ezek miatt kell cspegtetni meg napszemûveget hordani. Az Intralasik amikor egy picit megvágja a gép a szemeden a retinát.(természetesen a gép csinálja azt is) Utána a gép felhajtja és egy a lézer leszedi a foltokat a szemedrõl ami okozza a rossz látást. Tudomásom szerint.
WWFSMD?
Milyen az a kellemetlenség? Azt hogyan csinálják? Az az amikor egy kicsit megnyitják a retinádat?
Én is ott csináltattam de a Focusról is nagyon korrekt dolgokat halottam. Én Intralasikot csináltattam. Gyorsabban elmúlik a kellemetlen érzés.
Persze itt van. http://www.focusmed.hu/ Ez a focus medical. http://www.optik-med.hu/ Ez az Optik-med.
Köszönöm az infot meg tudnád adni a honlap cimeket mivel nem vagyok egy nagy számitógép guru ezt a fórumot is az egyik simerõsöm adta meg.
A 3. kerületeben van az Optikmed és a Margit sziget árpád hid felõli részénél van az Optikmed ami a még a 3. kerültehez közel van.
Tudnak nekem valaki mondani a harmadik kerülte közelében lézeres szemmûtéttel foglalkozó cégeket?
Milyenek voltak a vizsgálatok? Mennyi idõbe telt, fájt vagy csak kellemetlen volt? Hol csináltattad?
Én most vagyok túl a vizsgálaton szerintem március elején megyek is mûtétre.😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Tudnak valaki segíteni nekem? Mondja meg valaki nekem hogy milyen lézerrel szemmûtõk vannak pesten. Megtudnátok adni a honlap címeket?
Én is szeretném megcsináltatni ezt a lézeres szemmûtétet. Azért írok hogy valaki tudna segíteni és tanácsot adni hogy hol érdemes megcsináltatni és ez mivel jár.
errol van valakinek velemenye, tapasztalata??? mert erdekelne :]
Nagyon profinak tunik... bar en mint laikus ilyen teren bepalizhato vagyok 😄
(olvassatok el, kivancsi vagyok a reakciokra, hu"ha azert eleg draga, de lehet tuti^^)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
-De.
-Igen.
-Attól függ milyen féle mûtétet végeznek. PRK-val elvileg nincs is ilyen idõ, csak semmi értelme az elsõ pár napon edzeni, hisz akkor baromira érzékeny a szemed, de a fizikai munkát semmilyen formában nem gátolja.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Lenne pár kérdésem.
Tényleg fél évig kell napszemcsit viselni a mütét után?
Ahol a lézeres szemmütétet végzik ott nem lehet venni napszemûveget?
A mütét után tényleg jobbban látsz mint mütét elõtt szemûveggel?
Ha vki testépitéssel foglalkozik és megmüteti akkor hány hétig nem ajánlott sulyzos edzést végezni?
Live for nothing or die for something.
de ha 50 körül akkor nyugodtan megcsináltathatja szerintem
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
aztán jöhet a gépezés ujra 😄
amugy mgé az urban legend se arrol szol hogy egyáltalán nem lehet gépezni, csak arrol, hogy masszivabban nem... , ergo a blogirás még beleférne
de ettöl függetlenül több helyrõl is hallottam már hogy max 1 hétig nem tanácsos számitogépezni sokat egy nap, ha valaki nagyon extra ovatos akkor 2, de ez a fél év ez marhaság szerintem 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
jó éjszakát !
hogy hogyan csinálják azt nem tudom,nov.5én beszámolok mindenrõl hogy mit mondanak
egyébként a kancsalságot hogyan tudják mûteni?mert ha jól tudom,a kancsalság oka alapvetõen az,hogy a szemgolyód nem a megfelelõ pozícióban áll,nem?
PC nélkül fél évig ?? xD
de kibirnám mer megéri