lézeres-szem-műtét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a nagy igazság, hogy én eredetileg az intralasiket akartam választani, de azt nem ajánlották. (nem tudom miért) Pedig mostmár úgy látom, hogy az jobb lett volna pont a lassabb regenerálódásom miatt. Nekem a lencsét is a 4. napon vették le. Lassabban gyógyul a seb. Mert ez tulképpen egy seb lesz. De akinek nincs ilyen problémája az szerintem nyugodtan választhatja a PRK-t. És ez a garancia engem is megnyugtat. Úgy hallottam, hogy tényleg meg is csinálják, ha szükséges. Nem csak humbug. 😊
Tudom nem tõlem kérdezted de szerintem teljesen biztonságos fõleg az Optik-med-nél mert ott nagyon felelõség teljes garanciát vállalnak.
Hello!Ez tök jó én is ott szeretném megcsináltatni. Ugyan ezt az eljárást. Szerinted biztonságos?
Sziasztok!
Ma voltam az 1 hónapos kontrollon. A D már rendbe jött, csak a szaruhártya felszíne nem nagyon akar letisztulni és ezért látok még homályosan. Most már kaptam szemcseppet is, nehogy visszaalakuljon a rossz felé. Egy kicsit megnyugodtam.😄
Az Optik-Med-nél csinálták, PRK-t. Annyit mondtak a 10 napos kontrollon, hogy átment a szemem rövidlátóba. Nem is kell csepegtetnem, csak mûkönnyel.
Attól függ hogy hol csináltattad és milyen módszerrel. De szerintem még mindig az a legjobb megoldás ha a kontrolon meg kérdezed az orvos hogy mit csináljál.
attól függ meik módszerrel mûtöttek de 1 hónap szerintem nem normális

Üdv. Mindenkinek!
Engem volt távollátó mûtét utáni tapasztalatai érdekelnének. Engem 1 hónapja mûtöttek és borzasztóan rosszul látok távolra. Vajon normális dolog ez?
Sziasztok!

Ez a az eljárás kicsit borsósabb mint a PRK és csak a Focusnál csinálják. De nézd meg a saját szemeddel. http://www.focusmed.hu/tajekoztato.html
Igen ennél az eljárásnál gyorsabban gyógyul a szemed.
Sziasztok!

Ez a gyorsabb eljárás? Ez kb. mennyivel kerül többe mint a prk?
Hello!

A kellemetlenség: viszket a szemed de nem szabad dörzsölni, kiszárad, érzékeny. Épp ezek miatt kell cspegtetni meg napszemûveget hordani. Az Intralasik amikor egy picit megvágja a gép a szemeden a retinát.(természetesen a gép csinálja azt is) Utána a gép felhajtja és egy a lézer leszedi a foltokat a szemedrõl ami okozza a rossz látást. Tudomásom szerint.
efti

WWFSMD?

Hello!

Milyen az a kellemetlenség? Azt hogyan csinálják? Az az amikor egy kicsit megnyitják a retinádat?
Szia!

Én is ott csináltattam de a Focusról is nagyon korrekt dolgokat halottam. Én Intralasikot csináltattam. Gyorsabban elmúlik a kellemetlen érzés.
Köszönöm Szépen. Nagyon sokat segitettél. Számomra Optik ez tetszett nekem. jobban nagyon jó kis garanciát vállalnak. Szerintek melyik jobb az intralasik vagy a PRK?
Szia!

Persze itt van. http://www.focusmed.hu/ Ez a focus medical. http://www.optik-med.hu/ Ez az Optik-med.
Hello!

Köszönöm az infot meg tudnád adni a honlap cimeket mivel nem vagyok egy nagy számitógép guru ezt a fórumot is az egyik simerõsöm adta meg.
Elnézést Focusmed nem Optikmed.
Sziasztok.

A 3. kerületeben van az Optikmed és a Margit sziget árpád hid felõli részénél van az Optikmed ami a még a 3. kerültehez közel van.
Hello!

Tudnak nekem valaki mondani a harmadik kerülte közelében lézeres szemmûtéttel foglalkozó cégeket?
REALista
#180😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Hello!

Milyenek voltak a vizsgálatok? Mennyi idõbe telt, fájt vagy csak kellemetlen volt? Hol csináltattad?
REALista
Nagyon korrekt leírás!<#eljen>
Én most vagyok túl a vizsgálaton szerintem március elején megyek is mûtétre.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sziasztok!

Tudnak valaki segíteni nekem? Mondja meg valaki nekem hogy milyen lézerrel szemmûtõk vannak pesten. Megtudnátok adni a honlap címeket?
Sziasztok!

Én is szeretném megcsináltatni ezt a lézeres szemmûtétet. Azért írok hogy valaki tudna segíteni és tanácsot adni hogy hol érdemes megcsináltatni és ez mivel jár.
Lammer
engem most felcsigazott a Zyoptix eljaras...

errol van valakinek velemenye, tapasztalata??? mert erdekelne :]
Nagyon profinak tunik... bar en mint laikus ilyen teren bepalizhato vagyok 😄
(olvassatok el, kivancsi vagyok a reakciokra, hu"ha azert eleg draga, de lehet tuti^^)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Bandew
-Igen.
-De.
-Igen.
-Attól függ milyen féle mûtétet végeznek. PRK-val elvileg nincs is ilyen idõ, csak semmi értelme az elsõ pár napon edzeni, hisz akkor baromira érzékeny a szemed, de a fizikai munkát semmilyen formában nem gátolja.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Danny1987
Sziasztok!

Lenne pár kérdésem.

Tényleg fél évig kell napszemcsit viselni a mütét után?
Ahol a lézeres szemmütétet végzik ott nem lehet venni napszemûveget?
A mütét után tényleg jobbban látsz mint mütét elõtt szemûveggel?
Ha vki testépitéssel foglalkozik és megmüteti akkor hány hétig nem ajánlott sulyzos edzést végezni?

Live for nothing or die for something.

szerintem még akkoris meglehet csináltatni,meg kell érdeklõdni valakitõl.

Kandurex
58 :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

60 év felett nem ajánlják a lézeres mütétet.
de ha 50 körül akkor nyugodtan megcsináltathatja szerintem

Kandurex
az öregemet akarnám befizetni egyre, csak félti a szemét...berzenkedik az egésztõl :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

2 hetet simán kibirok mert arra fogok gondolni hogy jó lett a szemem !!
aztán jöhet a gépezés ujra 😄

énis olvastam azt a blogot is 😊
amugy mgé az urban legend se arrol szol hogy egyáltalán nem lehet gépezni, csak arrol, hogy masszivabban nem... , ergo a blogirás még beleférne

de ettöl függetlenül több helyrõl is hallottam már hogy max 1 hétig nem tanácsos számitogépezni sokat egy nap, ha valaki nagyon extra ovatos akkor 2, de ez a fél év ez marhaság szerintem 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

igazad van,mert van egy blog amin egy ember a lézeres mütétjérõl ir és a mütét után 1 (!) nappal kezdte el irni.

szerintme ez erõsen urban legend, hiatalosan max 1 hétig nem javallott a masszivabb gépezés, tv-zés, stb., de a fél év szeirntem ezer hogy hülyeség, ezzel kb átlag emberek 80%-t kiütnék akiknek a gép a munkájukhoz tartozik

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

neked is 😊
jó éjszakát !

greg benz
Helyes,kíváncsi leszek😊

Nah,mára lépek.. jó8😊

távoli ismit mütötték lézeresen kancsalság ellen tehát létezik a mütét.
hogy hogyan csinálják azt nem tudom,nov.5én beszámolok mindenrõl hogy mit mondanak

greg benz
Hát nem.. a lézeres szemmûtétrõl hallottam ezt...

egyébként a kancsalságot hogyan tudják mûteni?mert ha jól tudom,a kancsalság oka alapvetõen az,hogy a szemgolyód nem a megfelelõ pozícióban áll,nem?

és ez kifejezetten a kancsalsági mütétre vonatkozik ?

greg benz
Hát én is csak úgy hallottam,de állítólag igaz😊 Mert baromi érzékeny lesz a szemed.. egyébként valóban megéri,utána egy életre megszabadulsz a gondjaidtól😊 és lenne mit visszaolvasnod EZSGÉN 😄DDDD

még nem voltam kivizsgáláson de majd ott elmondják de ez most télleg komoly !?!??
PC nélkül fél évig ?? xD
de kibirnám mer megéri

greg benz
Jah a pc kimaradt😄

greg benz
Állítólag mûtét után fél évig nem szabad tv-zni,napszemüveget hordani,hasonló szemnek megerõltetõ dolgokat csinálnod.. ezt mondták?

jaa köösz 😄

good luck, have fun 😄

az meg mi ?

gl hf 😄

November 5.én megyek kivizsgálásra!!