Több mint 50 végigjátszás!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi😊)))
\"Life is around you and in you.\"

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
HA esetleg lenne kedve valakinek segiteni, és szeretne a munkáját viszontláni akkor szivesen veszem a lelkes ifjuságot!
a www.mohaa.hu -oldalra kellene egy MOHAA végigjátszás! Energia hiányábol adódoan nem akar elkészülni!
Megirni hatalmas meló, de van angol változatom, amit elég lennen ha valaki leforditana, ,sajnos az én angol tudásommal, amire kész lennék, kijön a kiegészítõ lemez!
Aki kedvet, s energiát érez a dologhoz az ide irjon: [email protected] Ezer thnx!
http://deathfellows.hu/
HA esetleg lenne kedve valakinek segiteni, és szeretne a munkáját viszontláni akkor szivesen veszem a lelkes ifjuságot!
a www.mohaa.hu -oldalra kellene egy MOHAA végigjátszás! Energia hiányábol adódoan nem akar elkészülni!
MEeirni hatalmas meló, de van angol változatom, amit elég lennen ha valaki leforditana, ,sajnos az én angol tudásommal, amire kész lennék, kijön a kiegészítõ lemez!
Aki kedvet, s energiát érez a dologhoz az ide irjon: [email protected] Ezer thnx!
http://deathfellows.hu/

*Posse*T.W.D*
Vagy mégis:amikor megérkezel New Yorkba,azt az Fbi Access kódos missiont hogyan kell megcsinálni?Azt hiszem ez az elsõ küldi.Már végigverekedtem magam a csatornán oda-vissza,de nem tudom,mit csináljak.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Nem tudnátok adni egy Vampire végigjátszást?
Nagyon kellene!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
A számítógépes újságok honlapján vannak végigjátszások (pcguru.hu, gamestar.hu, pcdome.hu) sõt lehet, hogy a sudden strike-nak van külön lapja is mint a diablonak. De ha meglátogatod a http://vlug.vein.hu/~norbi/bookmark.htm oldalt ott találsz egy csomó linket leírásokra, játékos oldalakra meg még sok másra. Ha valami más kell nyugodtan írj, mert az egyik pcguru cd-n van egy halom leírás csak ami most kellett volna neked az nincs rajta.
Csá!
Ha valakinek megvan a Sudden Strike végigjátszása, az küdje el nekem az [email protected] címre.
Ha valaki tud olyan internetoldalakat, ahol magyarul vannak végigjátszások, azok írják meg.

Köszicsá!
Kösz
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SOS!!!!!!!!!!!!!!!!
leirása magyarul
Akkó legalább segiccsen valaki,mer elakadtam, és az a legszörnyûbb, hogy fél éve jáccottam vele és akkor tovább tudtam jutni most meg nem.
www.extra.hu/matyasi
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead