Több mint 50 végigjátszás!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAHÓ
figyi resident evil 2-höz van végigjátszása valakinek???
figyike hol az a végigjátszás?
Tu d valaki nekem a Doom1-hez végigjátszás?
köszi😊)))

\"Life is around you and in you.\"

ÁjjLe BoBBi
hi ! na ha több mint 50 akkor vki csak játszott az industry giant 2-vel, mert ha igen akkor mondjatok már 1 cd kulcsot hozzá PLS !

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Pascalesp
Haliztok! Nekem egy Meksz Péjn(Max Payne) végigjáccás kéne de nagyon! Plz ha valakinek van, az küldje el nekem! plz, plz, plz!
G. Joe
hmmm
ismétlés a tudás izéje! 😛P

http://deathfellows.hu/

G. Joe
Hali!
HA esetleg lenne kedve valakinek segiteni, és szeretne a munkáját viszontláni akkor szivesen veszem a lelkes ifjuságot!
a www.mohaa.hu -oldalra kellene egy MOHAA végigjátszás! Energia hiányábol adódoan nem akar elkészülni!
Megirni hatalmas meló, de van angol változatom, amit elég lennen ha valaki leforditana, ,sajnos az én angol tudásommal, amire kész lennék, kijön a kiegészítõ lemez!
Aki kedvet, s energiát érez a dologhoz az ide irjon: [email protected] Ezer thnx!

G. Joe
Hali!
HA esetleg lenne kedve valakinek segiteni, és szeretne a munkáját viszontláni akkor szivesen veszem a lelkes ifjuságot!
a www.mohaa.hu -oldalra kellene egy MOHAA végigjátszás! Energia hiányábol adódoan nem akar elkészülni!
MEeirni hatalmas meló, de van angol változatom, amit elég lennen ha valaki leforditana, ,sajnos az én angol tudásommal, amire kész lennék, kijön a kiegészítõ lemez!
Aki kedvet, s energiát érez a dologhoz az ide irjon: [email protected] Ezer thnx!

Mhosah
Nézd meg a www.pcguru.hu hátha ott megtalálod!!!
Kaszi46
hi all tudna vki nekem adni végigjátszást az f1 2001-hez? sajnos az egyik pályán elakadtam😞(

*Posse*T.W.D*

Hitm@n
Köszi szépen,most úgy tûnik semmi sem állhat az utamba! 😊)

Vagy mégis:amikor megérkezel New Yorkba,azt az Fbi Access kódos missiont hogyan kell megcsinálni?Azt hiszem ez az elsõ küldi.Már végigverekedtem magam a csatornán oda-vissza,de nem tudom,mit csináljak.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Ha valaki tud a Dracula-Feltámadás-hoz magyar nyelvû végigjátszást, kérem küldje el: [email protected]. Köszi !!!!!

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Hitm@n
Üdv!

Nem tudnátok adni egy Vampire végigjátszást?

Nagyon kellene!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Valamelyik õsrégi PcZed-ben😊))

Csá inter1!
A számítógépes újságok honlapján vannak végigjátszások (pcguru.hu, gamestar.hu, pcdome.hu) sõt lehet, hogy a sudden strike-nak van külön lapja is mint a diablonak. De ha meglátogatod a http://vlug.vein.hu/~norbi/bookmark.htm oldalt ott találsz egy csomó linket leírásokra, játékos oldalakra meg még sok másra. Ha valami más kell nyugodtan írj, mert az egyik pcguru cd-n van egy halom leírás csak ami most kellett volna neked az nincs rajta.
Csá!
Hellótok!
Ha valakinek megvan a Sudden Strike végigjátszása, az küdje el nekem az [email protected] címre.

Ha valaki tud olyan internetoldalakat, ahol magyarul vannak végigjátszások, azok írják meg.
Ha a Jagged Alliance 2-re gondolsz akkor igen. Többször végigjátszottam. Sõt a kiegészítõt is. Bátran kérdezz! Emilre írj és ígérem gyorsan válaszolok. Mostanában ritkán vagyok gépközelben. Csá
Ha valaki játszott már a JA2-vel szeretném ha jelentkezne! ( akár emilen is )!!!!
Köszicsá!
Punker
Peace. Commandos2-höz kellene segítség.
Kösz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sziasztok! valaki segítsen! kéne a Starship troopers vévigjátszása. Ha valaki végigjátszotta vagy majdnem az is segíthet. Kössz!
Írj a Sanity oldalra és vedd fel a kapcsolatot piotr-al! Ő is elakadt, de elég sokáig eljutott. Hátha tudtok segíteni egymásnak.
végigjáccás kéne a quake 1-hez. elakadtam az intro után. 😊)))

Hitchcock the final cut-hoz nem tud valaki végigjátszást.Csak az 5-6.fejezet kellene,ott akadtam el,de rendesen,már több,mint egy hete...
Ha meg van az utolsó "csillagod" (valamien point), elindulsz valamerre az árkádok alatt! Találsz egy nagy kétajtós fakaput oda kell bemenni! Találsz egy-két erösebb varázslót (nem túl veszélyesek) Aztán majd jön egy sokkezü csajszi, na ö a démonkirálynö! Jó játékot! Csá
El küldöm Galadriel a te A Diablo 2 végijátszást elküldöd ne a gaming guidet mond meg az e-mail-edet és elküldöm az enyém:[email protected]
Diablo 2 végijátszás kell nem tudom hogyan lehet az elsö act utolsó feladatát megcsinálini nem találom a démon királynő valaki írja le merre van!!!!!!!!!!!!!!!!4
Alone 4 végigjátszás kellene magyarul!
Melyik Diablo kéne az egyes vagy a kettes? A kettes: www.diablo.fantasy.hu oldalon megtalálható!
Nagyon kéne egy Jagged Alliance 2 komplett leírás! Papa honlapján volt (www.nexus.hu/dr.papa/index.html), de má egy hete nem tudom megnyitni az oldalt, egyébként itt volt Tomb Raider leírás is ha valaki keresett!!!SOS!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom, "kicsit" régi játék, de nem tudja valaki, hogy hol lehet megszerezni a Legend of Kyrandia 1 végigjátszását?

sziasztok van valakinek Omikron The Nomad Soul
leirása magyarul
I.C.ram
ajanlom figyelmetek be a www.actiontrip.com-ot es itt a cheat reszleget!! ott van egy csomo UHS fajl azokhoz csak a reader kell leszedni (jatek vegigjatszas olvaso program lepesenkent)
Rob: a végigjátszás vagy a játék? A végijátszást letölheted a http://www.officetech.hu/adam/games2k/games2k.htm címrõl. Ott katt a letöltésre. Olvasd el a letöltés mellett található leírást is. Sok sikert a végigjátszáshoz.
rob45
nekem a star wars episode 1 kene
TIBI
Nekem a Beavis and Butthead Dou végig játszása kellene.elõre is köszönöm

^^

Chrono Triggert ismeritek? Nekem ahhoz kéne egy kis segítség.
Há nem igaz, hogy senki nem tud róla.Én mingyá összetörök valamit.
Akkó legalább segiccsen valaki,mer elakadtam, és az a legszörnyûbb, hogy fél éve jáccottam vele és akkor tovább tudtam jutni most meg nem.
Legend of Kyranda végigjátszás kéne!
Sub
Aki BAldur's Gate 2 végigjátszásra szorulna annak kötelezõ ez az oldal:
www.extra.hu/matyasi

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Red Alert 2 végigjátszás kellenne!