Geforce2 MX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van az, hogy az utóbbi időben (F1 2001, és rally trophy Demo) a kártya elég fura dolgokat művel, mégpedig azt hogy a járék közben a textúrák elkezdenek fehéren villogni/eltűnnek a program 2fps-re megáll, és csak a kilépés segíthet.. a kártya egy Geforce 2mx 400/ 32MB, semmi MHZ-t nem állítottam rajta. plz help

NVIDIA GeForce2 MX-400 VGA BIOS ??? ch ??? 07/24/01
NVIDIA GeForce2 MX-400 VGA BIOS ??? ph ??? 07/24/01
NVIDIA GeForce2 MX-400 VGA BIOS ??? sm ???
Na ezeket talaltam, csak nem tudom hogy mit jelentenek a TV-nel
a bt ch ph sm betuk
hogy tudom megnezni hogy az enyim milyen?
A Twinview opciót engedélyezni kell. Ott be tudod állítani, hogy klón, vagy kiterjesztett kép legyen a tv-n.
Üdv, yas.
Egyebkent mar probaltam a force monitor detectiont, nem jott be.
(Ha nem tudtok megoldast nem nagy baj, igencsak viszem vissza)
Trinitron
Az őj 14.10WHQL drivernek sokkal szebb a képe mint az eddigieknek, szóval erre sincs panasz.
Igazábol nem értem mért kellene nekem 80-100FPS mindenhova, amikor 40FPSel is lehet élvezni a dolgot tökéletesen, abszolut semmi szaggatás nincs, 25-30FPS felett ugyis folyamatosnak látod már.
Ez a 10millio FPS csak divat kérdése, hogy mire legyen nagy a fejed haverok elött..
There\'s no replacement for displacement
no comment
by kbb
http://parallelorealms.blogspot.com
Mondja már meg valaki, hogy lehet-e használni a Quake3-ban az s3tc-s pályákat Geforce2-on.
Elõtte egy savage4-em volt, és azon müködött.
Breathe me in I am forever Deep within I am eternal
Szal most 210/210en megy. Leadtek.
mit kell csinálni?
más:
Melyik a legmegbízhatóbb Detonator driver egy noname kártyához?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Ott az utolsó hivatalos a 12.41-es
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem GF2MX-van.
de ez csak 143 mhz-en
és 165-nél meg kifagy ha tunningolom.kérlek segitsetek..
hy
no comment😊
A 64 mega ram az MX400-ason nem ér SEMMIT, 0 gyorsulás, mondjuk nem is kerül sokkal többe.
Én egy Radeon LE vagy a Leadtek közül választanék, a Radeon olcsóbb, az MX400 driverei viszont nagyon jók.
Kérdésem lenne, ami valójában csak egy "egyszerû" választás.
Melyiket válasszam?
ATI RADEON 32MB DDR AGP
vagy
Leadtek Winfast Geforce2MX 400 64MB AGP
Várom a javaslatokat,elõre is köszönet !!!
--------------------------------------------------------------------------------
Az NVIDIA grafikus vezérlõinek finomhangolására és túlhajtására vállalkozó egyik legkiválóbb segédprogram új kiadása egyben az utolsó verzió is: a készítõ ezzel véglegesen abbahagyta a fejlesztést.
http://www.hwhunpage.com/download/HHP_NVmax_2094.zip
Itt is nézzél szét:
http://www.hwhunpage.com/drivers/NVIDIA/index.htm
Tudsz adni egy linket is?
Amúgy a kábel, ami a V3-amat összekötötte a tv-vel
gondolom, ugyanolyan jó ide is, igaz?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A következõt szeretném megkérdezni:
Elõbb-utóbb vennék egy Geforce 2-es videokártyát,
TV-kimenettel.
Azt látom, hogy hetente jelennek meg a legújabb driverek,most épp a 12.41-es detonator, ha minden igaz. Szóval a kérdésem az lenne, hogy egy ilyen kártya elsõ telepítéséhez is elég ez a detonator driver, s ez mindent tartalmaz?
Tehát pl a tv-kimenet vezérléséhez szükséges elemeket is?
Most V3-as kártyám van, ott a driver része egy ún.
3dfx tools, ami ezeket a dolgokat tartalmazza, s az egész tömörítve majd 10 mega.
Itt meg ha jól látom, csak egy 3.5 megás driver-t
töltöttem le.
Szóval, megköszönném, ha ebben tudnátok segíteni
Köszönettel,
rage
Beirom megis ide, de igy nem latod a mellekleteket, amit e-mailon kuldtem volna. Na sebaj, a neten megnezheted.
Meg kell mondanom, hogy csak "hasbol" beszelek, mert most eppen nem rendelkezem ASUS kartyaval, sot, amikor volt, az is regen volt (ASUS-V3000 Riva 128 chippel, 4 MB rammal), de ha raszanom magam, es veszek, akkor valoszinuleg ASUS lesz, de az meg arrebb van, ugyanis most eppen Angliaban vagyok, es maradok is meg masfel evig. Termeszetesen a neten folyamatosan figyelemmel kiserem a torteneseket, a teszteket, a forumot, ezert lehet azt mondani, hogy kepben vagyok. Tehat amit mondok, az nem sajat tapasztalat (nem mind), hanem inkabb az interneten osszeszedett tudas. Ha ettol fuggetlenul erdekel a velemenyem, akkor olvasd tovabb.
Tehat V7100, 7700 esetleg Leadtek MX400, vagy mi?
Ha MX-ben gondolkozol, akkor mindenkeppen az MX400 a nyero. Olvastam rola tesztet egy kulfoldi oldalon ( www.sharkyextreme.com , de nem biztos, hogy ott), es az MX400 jobb volt a sima MX-nel, igaz csak egy kicsivel. Viszont a 64 MB szerintem sokat szamit, igaz csak nagy felbontasokban, 800x600-ban semmit nem lehet eszrevenni. Utananeztem, nem a Sharkyn volt, hanem a www.tomshardware.com -on. Nem tudom, mennyire megy neked az angol, de ha nem, akkor is erted a grafikonokat. Erdemes szetnezni ilyen nagy hardware-teszt oldalakon. Itt latszik, hogy a 7700 GTS sokkal jobban teljesit az MX-eknel, igaz, hogy a kulonbseg csak nagy felbontasokban jelentkezik.
Mas.
Ha en most vennek videokartyat, akkor nagyon meggondolnam, hogy mi legyen az. Ha az nvidia mellett dontenek, akkor valoszinuleg az ASUS egyik ilyen GPU-ra epitett kartyajat valasztanam. Az altalad leirt Leadtek is jo (lehet, hogy ezt valasztanam a helyedben, mert ez 400-as es 64 Mb van rajta), kb egy szinten van az ASUS-sal, csak az ASUS-nak talan egy kicsit jobb, es ismertebb a neve. Na meg abban is biztos lehetsz, hogy amit az ASUS ad ki, az szar nem lehet (legfeljebb gyari hibas, de olyan nem fordul elo vele, mint a nevesincs noname kartyakkal, hogy nem megy, vagy ha megis, akkor egy TNT teljesitmenyet hozza. Persze van szerencses noname kartya is, es megy, mint az atom)
VISZONT...
es itt jon az, amiert nehez a dontes:
En lehet, hogy ATI Radeont vennek. A 2D-s kepe sokkal szebb, mint az nvidianak (amig nem lattam, nem tudtam elkepzelni, hogy milyen kulonbseg lehet a 2D-s kepben, de amint meglattam... eg es fold), es a 3D-s megjelenitesben is tartja a szintet, sot nagy felbontasban es 32 bitben siman lealazza az nvidiat. Most az ATI-nak van egy nagyon jo ajanlata, az ATI RADEON LE DDR 32 MB, mert ez a sima DDR-es butitott valtozata, de csak szoftveresen van butitva, tehat visszaalakithato sima DDR-esnek, ami jobb, mint az SDR, es sokkal-sokkal olcsobb, a DDR-nel:
ATI RADEON 32MB SDR AGP 27100
ATI RADEON 32MB SDR AGP TV-OUT 29700
ATI RADEON 32MB DDR AGP 43100
ATI RADEON LE 32MB DDR AGP 24400
ATI RADEON VE DH 32MB DDR AGP 27200
A DDR 43+AFA, az LE csak 24+AFA, es ugyanazt tudja, csak szoftveresen allitani kell rajta. A www.xbitlabs.com -on van egy jo cikk a visszaalakitasrol, es teszteltek is a teljesitmenyet.
Latszik, hogy a sima LE is megeszi legtobbszor az MX-et, pedig az egy ASUS V7100. Jo vetel.
A kovetkezo fontos dolog az, hogy szerintem a videokartyak tovabbi fejlodese hatalmas ugras elott all, hiszen itt a geforce3, nyaron jon az ATI RADEON2, ami remelem szarra veri a gef3-at, es mar tervezik a KYROIII-at is, ami ugyancsak jonak igerkezik. Felgyorsul a verseny, olcsobbak lesznek a cuccok, es a kovetkezo generacios kartyak sokkal tobbet fognak tudni, mint a maiak, ha kihasznaljak majd oket a rajuk irt programok. Ezert mikor kiadjak a RADEON2-t, valamikor osztol megint mindenki ott fog tartani, hogy akkor lehet cserelni a videokartyat. Ha te nem is igy gondolkozol, akkor is hamar el fog jonni az ideje egy cserenek, es ezert szerintem felesleges most egy draga kartyat venni, ami nem tud tul okos dolgokat.
Ezt ugy ertem, hogy ha most valasztani akarnal egy gef2MX es egy gef3 kozott (ami mondjuk csak 2-szer lenne dragabb), akkor azt mondanam, hogy a gef3-at vedd meg, mert van benne tartalek, hiszen meg szinte nincsen is olyan program, ami kihasznalna a teljesitmenyet es programozhatosagat, de majd lesz, es kb egy ev mulva jon el az az ido, amikor a gef3 nagyon fog csillogni a jatekokban nyujtott teljesitmenye alapjan.
Viszont most a RADEON SDR, DDR, LE, az MX, MX400, vagy a GEF 2 GTS egyforma teljesitmenyt mutat (a GTS kicsit kilog a sorbol - felfele), de egyik sem tud olyat, ami a jovobe mutatna. Ezert nem erdemes sok penzt kolteni egy ilyen kategoriaju kartyara, hiszen szinte azonos a teljesitmenyuk, es akarmelyiket valasztod, csak rovid idore valasztod, mert haladni kell a korral, es ket ev mulva ugyis ott lesz a gepedben a gef5, vagy egy annak megfelelo videokartya.
Na most atolvastam az egeszet ujra. Meg soha nem foglaltam ossze ennyire soha ezt a videokartya dilemmat meg magamnak sem, de most jo ranezni. Es ugy erzem, hogy meggyoztem magamat, hogy en a RADEON LE-t vennem meg. (Vigyazat, a RADEON VE nem jo, abban ninccsen T&L!!!)
Vegezetul bocs, hogy ilyen nagy osszevisszasagban irtam le mindezt, de kozben keresgeltem a neten, meg csinaltam egyeb mast is. Ha barmi kerdesed van, akkor irj batran, megprobalok segiteni.