730
Red Alert II
-
#730 Steamen elérhető a Command & Conquer™ The Ultimate Collection, benne a Red Alert 2-vel. 20 EUR a csomag. -
#729 húúú mekkora jó kis game. -
#728 kijött az új mental omega!
http://www.moddb.com/mods/mental-omega/downloads/mental-omega-apyr-30 -
#727 vagy legalábbis neten, hálóba hamachival lehet -
#726 Még mindig nem lehet original nélkül. -
dominik727 #725 Hello!Multi-ba csak eredeti CD-vel lehet vagy lehet máshogy is ha lehet CD nélkül akk vegyetek fel skype-on és segítsetek megcsinálni! -
#724 Felbontást tudjátok hogy lehet 1366x768-ba átírni? -
#723 úgyértem onlájn vagy multiba!
össze kéne kovácsolni egy kis brigádot és veretni hamachiba -
#722 Ki nem?:D
fél évente kipörgetem! -
#721 ki csapatja még? -
#720 Hali! Valaki játszik multit? -
#719 update to 1.006
vagy nehasznaj trainert. -
#718 Hello! Egy olyan kérdésem van hogy nem tudjátok miért fagy le a játék Skirmish ben kb 4 perc után , de csak akkor ha Customize Battle ben csinálok saját pályát ? Ha már meglévőt indítok akkor nem fagy le . -
atkoo1 #717 bocs az elöbb elirtam
szoba nve:Red Alert 2 játékszoba
pw:redalert -
atkoo1 #716 hy all! Ha vki akarna multizni hamachin keresztül akkor vegyen fel msn és jácchatunk:msn:[email protected] Vagy gyertek fel hamachi-ra!
Szoba név: Red Alert 2 játékszoba
pw:redalert -
Homaly #715 Köszönöm, -nem tudom, hogy a másik lemezes-e-, de a reinstall segített!
Üdv! -
buba23 #714 Igen, de most a másik lemezt mountold be, és arról telepítsed! -
Homaly #713 Tehát akkor most telepítsem újra a játékot?
-
Homaly #712 Sanszos, hogy valami ilyesmi van, mert az orosz küldetésnél is ez történt!
Egyébként nem írtam a lemezt, daemonnal installaltam -
buba23 #711 Indíts egy skirmis game-t!
Ha néhány másodper után felrobbannak az épületek, akkor:
"Rosszul lett megírva a lemez, vagy hibás a lemez. Telepítsd a játékot másik lemezzel(Orosz helyett pl az amerikai küldetéslemezzel)!" -
Homaly #710 Valaki plíííz!!! -
Homaly #709 Sziasztok!
Újra elővettem a régi játékot, és gondoltam újra végigviszem!
Fel is tudtam telepíteni az XP-re, el is indul faszán a játék; gondoltam easy fokozaton nekiugrok a szövetséges küldetéseknek!
A feladat úgy kezdődik, hogy hajóval ész nélkül bombázzák a Szabadság szobrot, kapok egy Tanya-t, és ki kéne irtanom az összes hajót (4 rakétavetős); feladat része, hogy Tanya NE HALJON MEG. Akkor talán Tanyával nekiindulok. ÉS itt jön a kérdésem: akármit csinálok, CRITICAL UNIT LOST és Tanya meghal! Miért? Mit kellene csinálnom ez ellen??
Kb. 20-szor nekimentem a feladatnak, ha elindulok aláaknázni egy hajót, ha hozzá sem nyúlok Tanyához, ha visszahúzom a házak közé, minden esetben meghal!
Kérlek segítsetek, mert lassan idegbajt fogok kapni!
Előre is köszi, üdv!
U.i.: Yuri's Revenge-t is feltelepítettem. Remélem nem ez zavar be!
-
szapilaci #708 Sziasztok! Még most is redalertezgettek hálón? Tudtok valami oldalt ahol RA2 játékosok beszélgetnek csak? Valamint tudtok még rendszeresn játszó játékosokat? Szívesen beszállnék néha én is egy körbe. Pls ha valakinek van infója vegyen fel msn-re:
[email protected]
előlre is köszönöm bye all -
#707 valaki 1 meccset? :) -
hegedus15 #706 OK Probléma megoldva. :) :D
AKi akar jönni az szóljon. :) -
hegedus15 #705 Ok ez a gond megoldva.
Jött a következő. :P
'Nyissátok meg a Start menü -> Hálózati kapcsolatok-at.
Kattintsatok a Speciális (fülre) -> Speciális beállítások-ra.
A megjelenő ablakban, fent a "Kapcsolatok" címszó alatt állítsátok a Hamachi-t a legelső helyre a jobb oldalon lévő nyilak segítségével.
"Hamachi kötései" címszó alatt az NWLink/IPX/SPX/NetBIOS-os opciók elől vegyétek ki a pipát (csak a TCI/IP protokoll előtt maradjon pipa).'
Ezt a baállítást kéne megvalósítani Vistán. Xp-n sima ügy volt de a Vistához nem értek. -
hegedus15 #704 Hali!
Az lenne a gond h tesómal szeretnénk multizni. /hamachin/
De mikor belelépne a network-be akkor viszadobja őt a menübe.
Az optionsba mikor a network beállítást nézzük akkor a Network Card-nál ezt írja ki: IPX not available.
Nálam minden működik. Mi lehet a probléma? :$:$ -
pero #703 Elöször is kellemes karácsonyi ünepeket:)!
kutyacsont!
Torrentel jobban jársz szerintem:)!
Majd lehet hogy útána nézek a fájlnak de mondjuk most nekem nincs is fent a játék...! -
kutyacsont #702 hali olyan gondom lenne hogy torrentel szedtem le és nincsenek hozzá meg a videó fájlok :S valaki nem tudja oda a dni ? vagy mi a mappa címe a mibe van me akkor meg próbálom dc-vel letölteni -
lukacspeti #701 Megoldódott a probléma, :)
és ha valaki ilyen üzenetet kapna hogy:
"MAIN EXECUTABLE FOR YURI'S REVENGE HAS ENCOUNTERED A
PROBLEM AND NEEDS TO CLOSE"
akkor az összes .exe -re nyomjon egy kompatibilitást win 98 / ME -al
ha valaki akarna játszani hamachin az írjon :) -
lukacspeti #700 Sziasztok biztos ismerős a probléma, meg is lett már válaszolva gondolom.
De mitől van az hogy bátyámmal hálózatban játszanánk amikor amikor is kezdés után felrobbannak az épületek az egységek pedig meghalnak mindenkinél?
amugy törtel lehet hamachin keresztül játszani csak megfelelő beállításokkal. -
pero #699 Szonik!
http://www.fantasybolt.hu/Command-Conquer-The-First-Decade-PC-jatek--vasarlas-1108
Szerintem ezt a csomagot keresd...,és csak 7500eredetiben szinte az egész C&C csomag bár az újjak nincsenek benne...!De eredeti,és tuti hogy neten is tudsz ezzel játszani!
Direkt!
Super Commander-rel játszottál már?:D
Ja amúgy ki jött a Red Alert 3om is olyan 1hónapja kb...!
A Red Alert ereje legyen veletek! -
szonik2 #698 Nincs meg valakinek eredetibe ez a játék + a yuri's revenge kiegészítő?
szivesen megvenném -
pero #697 Csáó!
Le van írva itt a fórumban!
Valahol a 450edik be írás vagy valahogy így nem tudom....!
Keress:)!
Csumi Direkt!
Egész jó az új számotok nekem be jön:)!
Szerintem törölj le msn-ről és vegyél fel megint...,lehet hogy úgy már látni fogsz!
Tolod a játékot amúgy?
A Red Alert ereje legyen veletek:D! -
#696 Hi!
Valaki megtudja mondani, hogyan kell hálózatba játszani vagyis, hogyan kell beállítani?
KÖSZ! -
#695 www.katz.cd -
vicktory #694 sziasztok segítséget szeretném kérni hogy a red alert2-őt honnan tudnám letölteni vagy megszerezni valahonnan.Segítségeteket megköszönném nagyon
-
pero #693 Csuma Direkt!
Oks akkor majd valami valahogy lesz!
Majd beszélünk!
Béke Véled is! -
#692 Csá pero!
Blogot mar rég abbafejeztem nincs rá időm..
hát jolenne dumalni msn en majd megproballak felvenni ujra v vmi!
peace -
pero #691 Ja bocs nézem 2006..os be jegyzés:P:D:D:D!
Kicsit le vagy maradva Direkt:D!
Na jó többet nem írok elég volt:P:D!