730
Red Alert II
  • Fluff
    miaz? :D pedig nagyon jót játszottunk! ja, hogy neked nem volt senki balfék aki odaadjon egy keyt? hát sajnálom, de ilyen tahó viselkedéssel nem is lesz soha.
  • YakooZa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    legjob lex ha bekapod a faxom s copod halálig!
  • Karr
    Nem kell valakinek a játék a kiegészítő lemezzel? Első kiadás, hibátlan mindkettő, magyar kézikönyvvel, cd-key, stb. 4000 együtt.
  • SHARER
    Kipróbálx engem is?
  • Fluff
    elküldtem a cd key-t, majd játszunk neten! DE JÓ LESZ!
  • RaZoK
  • Fluff
    elmagyarázni.. na az szép lesz :D majd holnap megpróbálom valahogy.
  • RaZoK
    akkor magyarázd el, hogy kell beállítani ezt a bigyót és akkor játszhatunk :) (bár úgyse fogsz soha nyerni) ^^
  • YakooZa
    pontositok, az jön be a network odba akinek megadod jelszót, meg netwrk nevet.. sokaig nyomtam hamachival, de naon ellaposodnak a networkok senki nincs fennt..
  • Fluff
    hamachival is jó, csak ott nem "fent vannak" hanem azt veszel fel akit akarsz. már kapásból hárman lennénk az elég is egyenlőre :) persze neten lenne a legjobb, de akkor vegyétek meg a first decade-t
  • YakooZa
    az nem net, nem xwisc, kali95, hamachi, meg ilyenek, kevesen vannak fent.. legjobb netgame én tom mer probaltam.. s telleg jol van megcsinalva az egész,épp belejöttem ott az életbe,mikor elkezdet kölleni a org cd:(((
  • Fluff
    itt senki se hallott a hamachi nevű csodáról? amivel elvileg megoldható hogy játszunk mindannyian!
  • Fluff
    na-na :D gyerekek hát senki sem vette meg ezt a nagyszerű gémet? :( ez bizony szomorú..
  • RaZoK
    az egyiket nem adod nekem? :P
  • Fluff
    nekem is megvan eredetibe, 2x is, és megy neten! csak ott nem jó játszani mert sok a kcsg..
  • YakooZa
    szeasztok!
    nagyon imádom ezt a játékot csak szivás h neten csak org seriallal megy!
    ha vakinek van org cd key e akkor szoljon!
    mi jáccottuk lanba szilveszterkor lanpartin:) netudjátok meg meddig szarakodtunk mire belett állitva... már nemistom h hogy.. de tesóm állitotta be majd megkérdezem tőle ha hazajön:P d elehet már őse emléxik:)
  • RaZoK
    ha rájössz, akkor mond el nekem is :)
  • DJ RUSH99
    fasza.. akkor már ketten vagyunk
  • RaZoK
    Nekem is ugyan ez a problémám...csak nekem egy fokkal több...Mivel én nem vagyok egy nagy gmz betyár nem tudok rájönni, hogy egyáltalán, hogy kell beállítani a multit...nekem valami kódokat kér...:)
  • DJ RUSH99
    Sziasztok!

szorri,egy alapvető kérdés... hogyan tudnánk a haverommal multiban nyomni a gémet? próbálkoztunk,de nem sok sikerrel..pontosan nem is tudjuk mi a hiba,kb annyi,hogy nem találjuk egymást..
  • YakooZa
    hi pero, figy, még1x elmondom h megértsed:)
    XWISC nem xar, működik chak original cd t kell hozzá xerezned, van ismerősöm aki gondnélkül jáccik neten...
  • pero
    He he kezdene fel éledni? itt valami??:D
    Hm az a gáz hogy az XWIC-h a szar....!
  • Fluff
    aki akar játszani írjon
  • donoki
    hy, játszik ezzel a gamevel vki még?
    mert én felrkata kicsit nosztalgiázni,
    vki tolja hamachi n?
  • pero
    Directorius!

Hm az szép hogy nincsen neted....,pedig még szülinapodra is írtam:P:S!
    Middegy majd beszélünk akkor ha lesz valami!

Death90!

Mi van???
    Hogy nem mennek a videók?:D
    He he szép baki....!
    Szerintem vegyél másik cd-ét mert lehet hogy szarul lett meg írva vagy valami ilyen baki!
    Az igen sűrűn nézek én is erre:D!
    Na a Red Alert ereje legyen vetek!
    Csáó!
  • Death90
    hello all! nekem meg van a játék, csak az a baja hogy videók közben néha lefagy, és nem megy tovább! hogy lehet ezt kiküszöbölni? pl az intro movie felénél lefagy, vagy ha a játék közben kisfilm van (eligazitó film)
  • YakooZa
    baszki elcsezodott a netem, most varok az adsl re, most pl. sulibol irok.... majd ha mlesz adsl majd dumalunkl,.. remelem nemsokara lesz
  • pero
    Hm de nagy itt a pangás...!

Hali Direkt!
    Direkt mi van veled mostanában??
    Írok majd levelet is csak nem tudom meiket nézed előbb!:D
    Csáó!
  • Zsolo007
    Az, hogy RA szegény IPX-el megy. Abból meg manapság már nem sok van :/
  • jonny1985
    Hali!
    Az a gondom, hogy LANban szeretnénk játszani a RA2vel, csak nem megy. Egy router van és WLANon akarnánk, de a gépek nem ltják egymást a játékban. Mi lehet a baj??
  • pero
    Ok köszi fel vetelek,majd akkor beszélünk!

Direkt!
    Mi van mostanában veled?Számok hogy mennek?
  • Hedic
    hat igen elegsokszor vertem meg de o is megvert engem.....sz msn:[email protected]
  • pero
    He he és meg verted????

Angyt!
    Mi is az msn címed?
  • Hedic
    én játszottam már Lan méghozzá directoriussl és el kell mondanom hogy nagyon jól ment !!!!
  • angyt
    Srácok nem tudjátok mi lehet a baj a haverom megcsinált minden beállítást amit kell de eltűtnt neki a 7a7.... van h nekemis eltűnik gondolom miatt nem jött össze még 1 játék sem vele nem tudjátok amegoldást
  • YakooZa
    ok. szoj ha talalsz:)
  • pero
    Directorius!

HM de szar hogy nem mehetsz a saját neveddel... azért az jóval meg szokottab nekkem:)!
    Hát keresel cd kulcsot!
    Akárhol,az a lényeg hogy olyat találj amit senki se használ csak Te!
    Csak mondjuk kb:6millió cd kulcs van szóval lehet probálkozni...!
  • pero
    Hamachin szerintem szar...
    Azért mondtam inkább a lant...!
    Nem tudom én nem is próbáltam meg vele játszani de elég érdekes dolgokat hallottam már róla...,és olvastam is!
    Nem tudom én legalább is nem szeretem ha jól van be állítva akkor lehet hogy jó!

!!!!Hát igen Rohadt XWIC!!!!
    Ja ja sokszor is ki barmoltak...!
  • YakooZa
    Már jáccottam Angyt -al:) (directorius)
    persze Hamachin..

És ha nem kell megvenni akkor hogy szereznél originál serial-t?
  • angyt
    Na az nagy helyzet h most Hamachival probálkozunk nekem egyszer jött össze Directoriussal de azóta nem sikerül senki mással még a tesójával sem pedig ugyan arról a gépről tolják de most vagy én nem látom a delikvenst vagy ő engem... rohadt idegesítő van olyan akit hiába pingelek nem kapok választ és oda ez vissza igaz!