Red Alert II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RUSH99
Sziasztok!

szorri,egy alapvetõ kérdés... hogyan tudnánk a haverommal multiban nyomni a gémet? próbálkoztunk,de nem sok sikerrel..pontosan nem is tudjuk mi a hiba,kb annyi,hogy nem találjuk egymást..

E30 4ever

YakooZa
hi pero, figy, még1x elmondom h megértsed:)
XWISC nem xar, mûködik chak original cd t kell hozzá xerezned, van ismerõsöm aki gondnélkül jáccik neten...

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

He he kezdene fel éledni? itt valami??:D
Hm az a gáz hogy az XWIC-h a szar....!
Fluff
aki akar játszani írjon

hy, játszik ezzel a gamevel vki még?
mert én felrkata kicsit nosztalgiázni,
vki tolja hamachi n?

Directorius!

Hm az szép hogy nincsen neted....,pedig még szülinapodra is írtam:P:S!
Middegy majd beszélünk akkor ha lesz valami!

Death90!

Mi van???
Hogy nem mennek a videók?:D
He he szép baki....!
Szerintem vegyél másik cd-ét mert lehet hogy szarul lett meg írva vagy valami ilyen baki!
Az igen sûrûn nézek én is erre:D!
Na a Red Alert ereje legyen vetek!
Csáó!
hello all! nekem meg van a játék, csak az a baja hogy videók közben néha lefagy, és nem megy tovább! hogy lehet ezt kiküszöbölni? pl az intro movie felénél lefagy, vagy ha a játék közben kisfilm van (eligazitó film)

YakooZa
baszki elcsezodott a netem, most varok az adsl re, most pl. sulibol irok.... majd ha mlesz adsl majd dumalunkl,.. remelem nemsokara lesz

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Hm de nagy itt a pangás...!

Hali Direkt!
Direkt mi van veled mostanában??
Írok majd levelet is csak nem tudom meiket nézed elõbb!:D
Csáó!
Zsolo007
Az, hogy RA szegény IPX-el megy. Abból meg manapság már nem sok van :/

Hali!
Az a gondom, hogy LANban szeretnénk játszani a RA2vel, csak nem megy. Egy router van és WLANon akarnánk, de a gépek nem ltják egymást a játékban. Mi lehet a baj??
Ok köszi fel vetelek,majd akkor beszélünk!

Direkt!
Mi van mostanában veled?Számok hogy mennek?
hat igen elegsokszor vertem meg de o is megvert engem.....sz msn:[email protected]

He he és meg verted????

Angyt!
Mi is az msn címed?
én játszottam már Lan méghozzá directoriussl és el kell mondanom hogy nagyon jól ment !!!!

Srácok nem tudjátok mi lehet a baj a haverom megcsinált minden beállítást amit kell de eltûtnt neki a 7a7.... van h nekemis eltûnik gondolom miatt nem jött össze még 1 játék sem vele <#vigyor3> nem tudjátok amegoldást
YakooZa
ok. szoj ha talalsz:)

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Directorius!

HM de szar hogy nem mehetsz a saját neveddel... azért az jóval meg szokottab nekkem:)!
Hát keresel cd kulcsot!
Akárhol,az a lényeg hogy olyat találj amit senki se használ csak Te!
Csak mondjuk kb:6millió cd kulcs van szóval lehet probálkozni...!
Hamachin szerintem szar...
Azért mondtam inkább a lant...!
Nem tudom én nem is próbáltam meg vele játszani de elég érdekes dolgokat hallottam már róla...,és olvastam is!
Nem tudom én legalább is nem szeretem ha jól van be állítva akkor lehet hogy jó!

!!!!Hát igen Rohadt XWIC!!!!<#hamm><#levele>
Ja ja sokszor is ki barmoltak...!
YakooZa
Már jáccottam Angyt -al:) (directorius)
persze Hamachin..

És ha nem kell megvenni akkor hogy szereznél originál serial-t?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Na az nagy helyzet h most Hamachival probálkozunk nekem egyszer jött össze Directoriussal de azóta nem sikerül senki mással még a tesójával sem pedig ugyan arról a géprõl tolják de most vagy én nem látom a delikvenst vagy õ engem... rohadt idegesítõ van olyan akit hiába pingelek nem kapok választ és oda ez vissza igaz!
Angyt!!!

Nézd vissza a fórumot.. és ott az msn címem is mondjuk!
He he he enyém a 610 es be kezdés:D:D:D!

Na Csá mindenkinek!!!!

Az a nagy helyzet hogy olvasom itt hogy mi a para...!
angyt szerintem én is majd fel veszlek msn be...!
A Másik az hogy tényleg eléggé necces a dolog!
Az XWIC az barmolja mostmár azokat aki nem eredeti cd kulcsal megy!
Nem kell meg venni eredetiben a Red Alertet csak eredeti cd kulcs kell,és olyan kell amit csak te használsz cd kulcsot!
Sajna most már az a gond hogy figyelik,régebben nem volt és sokkal többen tolták...!
Hamachival nagyon kevesen tolják!
Angyt akkor azt ajánlom hogy még egy gép és lanban toljátok....,az sokkal egyszerübb...,és azt mondjuk igaz hogy csak úgy tudjátok tolni hogy ha csak másik gép van ésháló kártya van benne!
Hm nyugottan írjatok privibe is,de majd szólok Directoriusnak is hogy nézzen erre néha!
Mostmár az van hogy nagy a pangás...a játékban kevés régi maradt!

YakooZa
de igen, csak ott lenyegesen kevesebben vannak..:)

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Esetleg Hamachival nem lehetne megoldani?
Hát sajnálattal hallom de azért köszi!
YakooZa
szevasz
felveszlek msn be,,
hát, meg kell vennetek a ra2 õt originálban, én is meg aklarom venni hogy jáchassam, ahogy Directorius írta ugy is mûködött de valahogy kijavitották a hibát, szóval mostmár csak eredeti CD serial al lehet jaccani, szóval vagy megveszed a jatekot eredetiben vagy szerzel valahol egy eddig még nemhasznalt originális cd kulcsot..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

:'(
HELP MEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hello srácok!

ahogy látom elégé pang a forum de nagyon remélem h kapok segítséget.Nagy rajongója vagyko a játéknak és pár haverommal szeretnénk játzsani neten és páran klánba is szívesen belépnénk csak az gond h nem tudjuk megoldani ajátékot:D:D pedig mindent úgy csináltam ahogy kedves Directoriasz mondta.várom segítségetekket mailban vagy msnen [email protected]
Hello srácok!

ahogy látom elégé pang a forum de nagyon remélem h kapok segítséget.Nagy rajongója vagyko a játéknak és pár haverommal szeretnénk játzsani neten és páran klánba is szívesen belépnénk csak az gond h nem tudjuk megoldani ajátékot:D:D pedig mindent úgy csináltam ahogy kedves Directoriasz mondta.várom segítségetekket mailban vagy msnen [email protected]
Hello srácok!

xxdani
Hello nem tudnátok segíteni mert nem tom sehogy megoldani h red 2 toljam a neten.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

A fenébe mi ez a nagy pangás itt?

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Hello nem tudná valaki, megmondani, hogy hogyan lehet ezt megcsinálni:

Megvan a Red Alert II- nek mind a 2 CD-je + még a Yuri s revenge is azt szeretném megtudni, hogyan tudnám a 3cd anyagát rátenni 1DVD-re, úgy, hogy elfogadja a játék is és minden mûködjön is.
Ja hogy te vagy az!
He he bocs amnézia:)!
Ja ja tudom hogy mi a para...!
Majd beszélünk:D!
Csá!

egy ellel írom a nevem:)!de azért még az vagyok:)!
YakooZa
hülye vagy rolland? hiába jáccottad nem eredeti koddal, én is jáccottam nem eredetivel, de azóta az XWIS server már csak eredeti koddal elérhetõ..

mintha mán irtam volna priviben hogy ki vagyok nagyész! directorius néven vagyok msn -be...B-)

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

He he eredeti kóddal?????
Úgye most hülyülsz vagy több mint fél évig toltam nem eredeti kóddal:D!
Mien néven nyomod,és mit a Juryt vagy a Red Alert 2-õt?
Lehet hogy a haverjaim ismernek is:D!
Vagy ha szeretnél írj privibe!
Csumi
YakooZa
miert?
nem egyet ismerek aki gond nélkül jáccik rajta, persze original serial -lal.

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Hát szeritnem nem nagyon olyan hu de jó.....!
YakooZa
xwisc csodálatosan mûködik, az egyetlen hátránya hogy csakis original serial -al lehet jaccani rajta, a lan is mûködik,

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Csá!
Hát elég szar mostanában a szerver az az XWISC,mert sajna a Westwoodnak nincsen szervere meg szünt létezni sajna.....

Jé és enyém a 590edik be írás ahoz képest hogy régi játék,nem is gondoltam volna hogy ennyi írás lesz<#eljen><#wink><#hamm>
Hali!
Most akkor ez a XWISC server vagy házlózat se mûködik red alert 2 vel?????????neten???????
Ma már semmilyen gémben nincsen szinte, éppen azért hogy vedd meg az erdetit. Ennek a "programnak" az egyik indítója volt a RA2 :(

takraj
Azért fura, hogy 2000-ben nem voltak képesek beletenni a TCP/IP-t, holott a 1998-as Starcraft már tudta!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

nekünk sem megy pedig már több órát próbálkoztunk vele.. Az összes leírást megnéztük kipróbáltuk, asszem egyszer volt olyan hogy egymást láttuk, de a kreált játékot már nem. De azóta már egymást sem látjuk, illetve furcsa mód haver lát engem csak én nem látom õt..

win reinstall megoldotta? hát ahhoz msot nincs kedvem :S

takraj
ez se mûködik :S

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

SHARER

Az a lényeg h aparaméterek mindkét v több játékosnál ugyanazok legyenek.

Internal network number: 00000000
Frame type: 802.2
Network number: 00000001 - ez lehet 00000002 v 00000003 csak az a fontos h meg egyezzenek

HACKER&#169;ORP&#8482; http://sharer.p8.hu

takraj
Gyerekek új helyzet van! #581 alapján beállítva 2 napja játszottunk egy nagy csatát RA2-ben, de most ugyanezek a beállítások abszolút nem mûködnek! Látjuk egymást, de nem tudunk csatlakozni!

SHARER
Az jó mert szeretnék már én is 1 jót jcani vkivel aki akar bárki akárki :()

HACKER&#169;ORP&#8482; http://sharer.p8.hu