730
Red Alert II
  • skorpio7
    Le ! :)
    Hát ez tényleg nem valami jó logó ! :)))
  • Lord Novi
    (tudom, szar a logom)
  • Lord Novi
    Le lehet tölteni a Yuri-s revulotiont?
  • skorpio7
    Hát ez jó kérdés ... próbáld meg itt .

http://www.astalavista.com/
  • CaviaR
    Honnan szerezhetek Myth féle crack-elt patch-et?
  • CaviaR
    Nem mondom. Eddig is értettem, csak biztos akartam lenni abban, hogy jó-e a Rip.
    Pl.: Aoe 2-nél nem volt jó a Rip az edition installálásához, Operation F. -nál a patch-ekhez nem volt jó a Rip.
    Érted miért kérdezősködtem annyit?
  • skorpio7
    1.Felinstalálod a Red Alert 2 programot .Ez lehet vagy a CloneCD-s full játék , vagy a Class féle rip ( 001024 Command_and_Conquer_Red_Alert_2-CLS ) .
    2.Ezután felrakod a felinstalált programra a hivatalos 1.006-os Update Patch-et ( ez a CloneCD-s full játékra vonatkozik ) vagy a rip programra a Myth féle crack-elt patch-et ( 010607 Red.Alert.2.Update.v1.006.Cracked-MYTH ) .
    3.Felinstalálod a Yuri's Revenge kiegészítőt az nfo-fileban található módon az RA2 könyvtárába és indítod a játékot a YURI.exe - vel .

Gondolom így már elég világos minden . :)
    Ne mondd , hogy még most sem érted !?!
  • skorpio7
    Na jó !
    Látom , hogy itt komolyabb magyarázat szükséges .
    Hmmm...
  • CaviaR
    A Patch felmegy a NEM installált Ripre?
  • skorpio7
    Instaláld fel az alap RA2 full vagy rip programot .
    DE ! - Legyen meg mindenképp hozzá az 1.006-os Update Patch , különben el se kezd a telepítést .
  • CaviaR
    Az alapnak installálva kell lennie, vagy elég, ha csak egy Rip van meg?
  • skorpio7
    Igen kell az alap program is és fel kell installálnod még rá az 1.006-os patch-et is , különben semmit nem érsz az egész cuccal . :)
    Nekem full CloneCD-s RA2-m van , amire nyugodtan felraktam az 1.006-os patch-et , majd erre felinstaláltam a Yuri's RIP kiegészítőt .
    Tegnap este már le is tudtam az első pályát ! :)
  • Nyiri
    MErt az amcsik hülyek!!!
    Vazze ez olyan hogy nem adnak el tobb **** autót mert elutottek vele egy embert!!! Tök hülyeség!
    Ez most mar húúúúúúúúúúú de sajnalom meg minden túldramatizalasa! Meg az EA politikája, mert kiadnak egy ujabb verziót és a sok hülye meg is veszi meg az is akinek mar megvan!!!
    Elítélem azt amit a terrorok csináltak, de az amcsiknak el kellene gondolkoznia azon hogy az ő "békebeli" bonbázásai hány ártatlan embert ölt meg (gyerekeket is)! Kicsit több a számuk mint az a 4-5 ezer!
  • CaviaR
    Ez nem jó???????????????????????????????????????????????????????????
  • CaviaR
    Úgyértem ezt! :)
  • CaviaR
    Mateos: Az ilyen kérésnek a Crack topicban lenne a helye. Na mind1. Próbáld ezt!
    CaviaR
  • mateos
    plz
  • mateos
    nincs valakinek key generatora ha van akkor kuldjétekel a [email protected]
  • mateos
    key gent keresek plz....
  • Sephi
    Ertem! Koszike... ugy latszik iagazad van mert mar mindent probaltam... de nem letezik hogy ne legyen valami patch... a Battle Net hez volt amikor Starcraftot jaccotunk... ehez is kene legyen...
  • Sephi
    Na kerem! Me nem tudok en haverrel neten keresztul jaccani RA2 !? Aszongya hogy loginolni ko de a serial nem jo! hogy csinajam? Valami help patch vagy valami!?
  • Hóhér
    skorpio7:te tudtál vele multizni? Nekem kiírja, hogy tegyem be a CD-t amiről installáltam a játékot...
  • skorpio7
    H_geri !
    "...Ez agy védelem a programban a másolás ellen ! :)))
    DE !!!Kell lennie egy "clsra2fx.zip" file-odnak is !
    Ha ezt kicsomagolod , akkor lesz benne egy új "game.exe" file , amivel felülírod a régit és ezután már nem jön többet elő ez a hiba !
    Nem csak te jártál már így !..."
    A CD-n kell lennie egy crack könyvtárnak ( az enyémen is van :)) ) , amiben van a JÓ file !
    Ha rip verziód van , akkor pedig a fentebb említett zip file szükséges a tökéletes működéshez .
    Kell a file ?

• UnConnecteD
    h_geri : ha elolvasod EZT az oldalt , meglesz a megoldas.
  • h_geri
    Van egy feltort verziom!
    De nehany perc utan mindenkinek vege. Mindenki meghal. Ez a feltort verzio miatt van, nem? Nincs erre v.mi javitas?
  • skorpio7
    SZÍVESEN !
    Én már túl vagyok rajta és alig várom , hogy megjelenjen a kiegészítője !
    Jó játékot !
  • Hóhér
    skorpio7:Király vagy!!! :))) Leszedtem a cracket, és működik! Köszi!
  • skorpio7
    Hóhér !
    Címet nem tudok adni neked , de feltöltöttem egy helyre.
    Megy egy levél neked !
    Most !
  • Hóhér
    Nekem nincs ilyen! :(
    Elküldhetnéd mail-ben, vagy megadhatnál egy címet. Köszi!!!
  • skorpio7
    Hóhér !
    Ez agy védelem a programban a másolás ellen ! :)))
    DE !!!Kell lennie egy "clsra2fx.zip" file-odnak is !
    Ha ezt kicsomagolod , akkor lesz benne egy új "game.exe" file , amivel felülírod a régit és ezután már nem jön többet elő ez a hiba !
    Nem csak te jártál már így !
    :)
  • Hóhér
    Senki???
  • Hóhér
    Valaki elárulhatná, miért halnak meg mindig a katonáim egyböl? Ma töltöttem le, és nem tudok rájönni!
  • tohi
    Mikor Hozunk ossze egy jo kis multipatyt a KAHN Central-on vagy a FSGS megmondommelyik szerveren.???????
  • UnConnecteD
    Gabeboy : koszi
  • Zsozso(!)
    Elég régen írtaűtok ide!