730
Red Alert II
-
#230 Le ! :)
Hát ez tényleg nem valami jó logó ! :))) -
#229 (tudom, szar a logom) -
#228 Le lehet tölteni a Yuri-s revulotiont? -
#227 Hát ez jó kérdés ... próbáld meg itt .
http://www.astalavista.com/ -
#226 Honnan szerezhetek Myth féle crack-elt patch-et? -
#225 Nem mondom. Eddig is értettem, csak biztos akartam lenni abban, hogy jó-e a Rip.
Pl.: Aoe 2-nél nem volt jó a Rip az edition installálásához, Operation F. -nál a patch-ekhez nem volt jó a Rip.
Érted miért kérdezősködtem annyit? -
#224 1.Felinstalálod a Red Alert 2 programot .Ez lehet vagy a CloneCD-s full játék , vagy a Class féle rip ( 001024 Command_and_Conquer_Red_Alert_2-CLS ) .
2.Ezután felrakod a felinstalált programra a hivatalos 1.006-os Update Patch-et ( ez a CloneCD-s full játékra vonatkozik ) vagy a rip programra a Myth féle crack-elt patch-et ( 010607 Red.Alert.2.Update.v1.006.Cracked-MYTH ) .
3.Felinstalálod a Yuri's Revenge kiegészítőt az nfo-fileban található módon az RA2 könyvtárába és indítod a játékot a YURI.exe - vel .
Gondolom így már elég világos minden . :)
Ne mondd , hogy még most sem érted !?!
-
#223 Na jó !
Látom , hogy itt komolyabb magyarázat szükséges .
Hmmm... -
#222 A Patch felmegy a NEM installált Ripre? -
#221 Instaláld fel az alap RA2 full vagy rip programot .
DE ! - Legyen meg mindenképp hozzá az 1.006-os Update Patch , különben el se kezd a telepítést . -
#220 Az alapnak installálva kell lennie, vagy elég, ha csak egy Rip van meg? -
#219 Igen kell az alap program is és fel kell installálnod még rá az 1.006-os patch-et is , különben semmit nem érsz az egész cuccal . :)
Nekem full CloneCD-s RA2-m van , amire nyugodtan felraktam az 1.006-os patch-et , majd erre felinstaláltam a Yuri's RIP kiegészítőt .
Tegnap este már le is tudtam az első pályát ! :) -
Nyiri #215 MErt az amcsik hülyek!!!
Vazze ez olyan hogy nem adnak el tobb **** autót mert elutottek vele egy embert!!! Tök hülyeség!
Ez most mar húúúúúúúúúúú de sajnalom meg minden túldramatizalasa! Meg az EA politikája, mert kiadnak egy ujabb verziót és a sok hülye meg is veszi meg az is akinek mar megvan!!!
Elítélem azt amit a terrorok csináltak, de az amcsiknak el kellene gondolkoznia azon hogy az ő "békebeli" bonbázásai hány ártatlan embert ölt meg (gyerekeket is)! Kicsit több a számuk mint az a 4-5 ezer! -
#213 Ez nem jó???????????????????????????????????????????????????????????
-
#211 Úgyértem ezt! :) -
#210 Mateos: Az ilyen kérésnek a Crack topicban lenne a helye. Na mind1. Próbáld ezt!
CaviaR -
#209 plz -
#208 nincs valakinek key generatora ha van akkor kuldjétekel a [email protected]
-
#207 key gent keresek plz.... -
#205 Ertem! Koszike... ugy latszik iagazad van mert mar mindent probaltam... de nem letezik hogy ne legyen valami patch... a Battle Net hez volt amikor Starcraftot jaccotunk... ehez is kene legyen... -
#202 Na kerem! Me nem tudok en haverrel neten keresztul jaccani RA2 !? Aszongya hogy loginolni ko de a serial nem jo! hogy csinajam? Valami help patch vagy valami!? -
Hóhér #199 skorpio7:te tudtál vele multizni? Nekem kiírja, hogy tegyem be a CD-t amiről installáltam a játékot... -
#198 H_geri !
"...Ez agy védelem a programban a másolás ellen ! :)))
DE !!!Kell lennie egy "clsra2fx.zip" file-odnak is !
Ha ezt kicsomagolod , akkor lesz benne egy új "game.exe" file , amivel felülírod a régit és ezután már nem jön többet elő ez a hiba !
Nem csak te jártál már így !..."
A CD-n kell lennie egy crack könyvtárnak ( az enyémen is van :)) ) , amiben van a JÓ file !
Ha rip verziód van , akkor pedig a fentebb említett zip file szükséges a tökéletes működéshez .
Kell a file ?
-
UnConnecteD #197 h_geri : ha elolvasod EZT az oldalt , meglesz a megoldas. -
h_geri #196 Van egy feltort verziom!
De nehany perc utan mindenkinek vege. Mindenki meghal. Ez a feltort verzio miatt van, nem? Nincs erre v.mi javitas? -
#193 SZÍVESEN !
Én már túl vagyok rajta és alig várom , hogy megjelenjen a kiegészítője !
Jó játékot !
-
Hóhér #192 skorpio7:Király vagy!!! :))) Leszedtem a cracket, és működik! Köszi! -
#188 Hóhér !
Címet nem tudok adni neked , de feltöltöttem egy helyre.
Megy egy levél neked !
Most !
-
Hóhér #187 Nekem nincs ilyen! :(
Elküldhetnéd mail-ben, vagy megadhatnál egy címet. Köszi!!! -
#186 Hóhér !
Ez agy védelem a programban a másolás ellen ! :)))
DE !!!Kell lennie egy "clsra2fx.zip" file-odnak is !
Ha ezt kicsomagolod , akkor lesz benne egy új "game.exe" file , amivel felülírod a régit és ezután már nem jön többet elő ez a hiba !
Nem csak te jártál már így !
:) -
Hóhér #185 Senki???
-
Hóhér #184 Valaki elárulhatná, miért halnak meg mindig a katonáim egyböl? Ma töltöttem le, és nem tudok rájönni! -
tohi #182 Mikor Hozunk ossze egy jo kis multipatyt a KAHN Central-on vagy a FSGS megmondommelyik szerveren.??????? -
UnConnecteD #181 Gabeboy : koszi -
Zsozso(!) #177 Elég régen írtaűtok ide!