Red Alert II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
újratelepítettem a win-t -> ipx-et hozzáadtam, nem állítottam semmit + felraktam a hamachit, meg a többi cuccost -> "ipxroute config"-al megnéztem a hamachi "kártya" csomópontját -> RA2-ben beállítottam, hogy ezt a csomópontot használja -> gép újraindítás -> tökéletesen ment, játszottunk is egy nagyot
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Jelentkezz h siker v kudarc.
HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Lehet RA2-ben (és Yuri-ban) játék közben (multiplayer, akár neten akár lanon) chatelni? Úgy, mint a Starcraftban, vagy az Age of empires II-ben? Starcraftban pl. Enterrel kell, itt hogy?
291 be írás!
Itt le van írva hogy kell neten nyomni!
A RED ALERT EREJE LEGYEN VELETEK!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
De EZ MÉG NEM BIZTOS,lehet hogy van valami más módja csk még nem tudjuk!
Evileg itt vanak a cd kulcsok:www.bestcraks.com de meg néztem és nem tudom:S!
majd beszélünk!
Csumi!
NÉV: ra2hun
JELSZÓ: ra2hun
He he mien amatörök...!
Rokica azért el magyarázhattad volna mi a szitú,de látom te is nagyon sokat jössz erre he he :)!
Na Padu!
Hát nem tudom meg veheted feketén is,vagy valami haverod le másolhatná neked és az sokkal egyszerübb,vagy nem tudom hova valosi vagy de ha Budapesti akkor tudok egy fekete helyet ahol meg tudod venni potonokért szinte!
YakooZa!
Mit nyomsz? Yurit vagy Red Alert 2õt neten?Ha Yurit akkor majd szólok mert van egy pár ismerösöm ott neten!<#eljen>#eljen><#hamm>#hamm> azt tolhatjátok majd max!
Sharer!
Te a Rokica tesolya vagy nem?
Ha igen mi van veled?
Hova tüntél?
NA A RED ALERT EREJE LEGYEN VELETEK!<#hamm>#hamm><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Csá!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Letöltöttem torrentrõl, és amikor el akarom indítani installt, elõjön hogy a fájlok amivel dolgoztam, elvesztek... DAEMON toolsal indítom el, és próbáltam telepíteni autorunról, és magából a fájlokból help plíz
Probáld kimásolni a filekat a képfileból gondolom .ISO.
HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
Padu
Nem lehet valahonnan letölteni red alert 2-t? bittorrenten kívül!!!!
Nincs fent valami abandonware oldalon??? mer naon kéne, és nincs fent az áruházak polcain...
Padu
de nekem most a carbonra kell a zsé szal majd jõvõhónapba de azért kösz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
ezt a DVD-t elküldhetem neked postán, akkor ha te elküldöd nekem a Tony Hawk's Pro Skater 3-at. mondom másolt olcsó CD-én is jo lesz csak mûködjön.
bennvagy?
Nem kell széria kulcs ehez baromság pont te tudod a leg jobban ahogy én is!
Csá!
No para nekem se megy egyenlõre a Yuri a hülye XWIC a rohadék nem enged be multkor is ez volt és 3hét útán tudtam játszani,egyszer szar!!!!Ez a válaszom rá egyszer kéne hogy vegye a bátorságot és be írni az XWiC-nek,szóltam is az adminunknak,azt majd meg látjuk!Yuriban pihi van neten mert sokan nyaralnak,és én se vagyok otthon!Ha vagyok msn en akkor majd katany rám és dumálunk!
Na csumi!
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#falbav>#falbav><#hamm>#hamm><#levele>#levele> ez mind az XWIC ez a véleményem róla és még .....
mondom h volt már régebben hogy megbaszódott az xwis.. de ujra mûködni fog..
mert akárhiszed akárnem néz utána a strike-team.net fürumban pölö ott a bejelentéseken látszik h a netgamerek jó nagy százaléka generalt serial-al jáccik és most reklamálnak h nem megy.. ilyenkor felére szokot csökkenni a nép a neten.. szóvalk valamelyik ra2 re éhes gammer majd ccsak kitalál valamit...
nemszivesenn mennék vissza kali95 re vagy hamachi-ra vagy vagy keyhole-ra vagy más programokra ahol jó ha vannak 2 en eccerre.. szvsz
mert akárhiszed akárnem néz utána a strike-team.net fürumban pölö ott a bejelentéseken látszik h a netgamerek jó nagy százaléka generalt serial-al jáccik és most reklamálnak h nem megy.. ilyenkor felére szokot csökkenni a nép a neten.. szóvalk valamelyik ra2 re éhes gammer majd ccsak kitalál valamit...
nemszivesenn mennék vissza kali95 re vagy hamachi-ra vagy vagy keyhole-ra vagy más programokra ahol jó ha vannak 2 en eccerre.. szvsz
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A RED ALERT 2 ben PÁR NAPJA NEM MEGY A NETES JÁTÉK!!! AZT IRJA HOGY CSAK ORIGINAL SERIAL -AL MEGY! ILYEN VOLT MÁR EZELÕTT IS, VALAKI TUDNA ERRÕL VALAMIT MONDANI?? MÁSNAK SE MEGY??
Akárki is vagy Hedic ne hogy azt hidd hogy olyan nagy májer vagy,szeritne mi jobbak vagyunk és ez nem nagyképuségbõl mondom,csak ismerek itt egy két embert!
Ha ha Yurit tolod ha igen ki vagy hívva mi a neved a játékban?