730
Red Alert II
-
pero #610 Angyt!!!
Nézd vissza a fórumot.. és ott az msn címem is mondjuk!
He he he enyém a 610 es be kezdés:D:D:D!
-
pero #609 Na Csá mindenkinek!!!!
Az a nagy helyzet hogy olvasom itt hogy mi a para...!
angyt szerintem én is majd fel veszlek msn be...!
A Másik az hogy tényleg eléggé necces a dolog!
Az XWIC az barmolja mostmár azokat aki nem eredeti cd kulcsal megy!
Nem kell meg venni eredetiben a Red Alertet csak eredeti cd kulcs kell,és olyan kell amit csak te használsz cd kulcsot!
Sajna most már az a gond hogy figyelik,régebben nem volt és sokkal többen tolták...!
Hamachival nagyon kevesen tolják!
Angyt akkor azt ajánlom hogy még egy gép és lanban toljátok....,az sokkal egyszerübb...,és azt mondjuk igaz hogy csak úgy tudjátok tolni hogy ha csak másik gép van ésháló kártya van benne!
Hm nyugottan írjatok privibe is,de majd szólok Directoriusnak is hogy nézzen erre néha!
Mostmár az van hogy nagy a pangás...a játékban kevés régi maradt!
-
#608 de igen, csak ott lenyegesen kevesebben vannak..:) -
angyt #607 Esetleg Hamachival nem lehetne megoldani?
-
angyt #606 Hát sajnálattal hallom de azért köszi!
-
#605 szevasz
felveszlek msn be,,
hát, meg kell vennetek a ra2 őt originálban, én is meg aklarom venni hogy jáchassam, ahogy Directorius írta ugy is működött de valahogy kijavitották a hibát, szóval mostmár csak eredeti CD serial al lehet jaccani, szóval vagy megveszed a jatekot eredetiben vagy szerzel valahol egy eddig még nemhasznalt originális cd kulcsot..
-
angyt #604 :'( -
angyt #603 HELP MEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
angyt #602 Hello srácok!
ahogy látom elégé pang a forum de nagyon remélem h kapok segítséget.Nagy rajongója vagyko a játéknak és pár haverommal szeretnénk játzsani neten és páran klánba is szívesen belépnénk csak az gond h nem tudjuk megoldani ajátékot:D:D pedig mindent úgy csináltam ahogy kedves Directoriasz mondta.várom segítségetekket mailban vagy msnen [email protected] -
angyt #601 Hello srácok!
ahogy látom elégé pang a forum de nagyon remélem h kapok segítséget.Nagy rajongója vagyko a játéknak és pár haverommal szeretnénk játzsani neten és páran klánba is szívesen belépnénk csak az gond h nem tudjuk megoldani ajátékot:D:D pedig mindent úgy csináltam ahogy kedves Directoriasz mondta.várom segítségetekket mailban vagy msnen [email protected] -
angyt #600 Hello srácok!
#599 Hello nem tudnátok segíteni mert nem tom sehogy megoldani h red 2 toljam a neten. -
pero #598 A fenébe mi ez a nagy pangás itt?
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! -
bokszabolcs #597 Hello nem tudná valaki, megmondani, hogy hogyan lehet ezt megcsinálni:
Megvan a Red Alert II- nek mind a 2 CD-je + még a Yuri s revenge is azt szeretném megtudni, hogyan tudnám a 3cd anyagát rátenni 1DVD-re, úgy, hogy elfogadja a játék is és minden működjön is. -
pero #596 Ja hogy te vagy az!
He he bocs amnézia:)!
Ja ja tudom hogy mi a para...!
Majd beszélünk:D!
Csá!
egy ellel írom a nevem:)!de azért még az vagyok:)! -
#595 hülye vagy rolland? hiába jáccottad nem eredeti koddal, én is jáccottam nem eredetivel, de azóta az XWIS server már csak eredeti koddal elérhető..
mintha mán irtam volna priviben hogy ki vagyok nagyész! directorius néven vagyok msn -be...B-) -
pero #594 He he eredeti kóddal?????
Úgye most hülyülsz vagy több mint fél évig toltam nem eredeti kóddal:D!
Mien néven nyomod,és mit a Juryt vagy a Red Alert 2-őt?
Lehet hogy a haverjaim ismernek is:D!
Vagy ha szeretnél írj privibe!
Csumi -
#593 miert?
nem egyet ismerek aki gond nélkül jáccik rajta, persze original serial -lal. -
pero #592 Hát szeritnem nem nagyon olyan hu de jó.....! -
#591 xwisc csodálatosan működik, az egyetlen hátránya hogy csakis original serial -al lehet jaccani rajta, a lan is működik, -
pero #590 Csá!
Hát elég szar mostanában a szerver az az XWISC,mert sajna a Westwoodnak nincsen szervere meg szünt létezni sajna.....
Jé és enyém a 590edik be írás ahoz képest hogy régi játék,nem is gondoltam volna hogy ennyi írás lesz -
andrewhouse #589 Hali!
Most akkor ez a XWISC server vagy házlózat se működik red alert 2 vel?????????neten??????? -
ZsirosKenyer #588 Ma már semmilyen gémben nincsen szinte, éppen azért hogy vedd meg az erdetit. Ennek a "programnak" az egyik indítója volt a RA2 :( -
#587 Azért fura, hogy 2000-ben nem voltak képesek beletenni a TCP/IP-t, holott a 1998-as Starcraft már tudta! -
ZsirosKenyer #586 nekünk sem megy pedig már több órát próbálkoztunk vele.. Az összes leírást megnéztük kipróbáltuk, asszem egyszer volt olyan hogy egymást láttuk, de a kreált játékot már nem. De azóta már egymást sem látjuk, illetve furcsa mód haver lát engem csak én nem látom őt..
win reinstall megoldotta? hát ahhoz msot nincs kedvem :S -
#585 ez se működik :S -
Az a lényeg h aparaméterek mindkét v több játékosnál ugyanazok legyenek.
Internal network number: 00000000
Frame type: 802.2
Network number: 00000001 - ez lehet 00000002 v 00000003 csak az a fontos h meg egyezzenek -
#583 Gyerekek új helyzet van! #581 alapján beállítva 2 napja játszottunk egy nagy csatát RA2-ben, de most ugyanezek a beállítások abszolút nem működnek! Látjuk egymást, de nem tudunk csatlakozni! -
#582 Az jó mert szeretnék már én is 1 jót jcani vkivel aki akar bárki akárki :() -
#581 ez totális kudarc, de köben sikerült megcsinálom:
újratelepítettem a win-t -> ipx-et hozzáadtam, nem állítottam semmit + felraktam a hamachit, meg a többi cuccost -> "ipxroute config"-al megnéztem a hamachi "kártya" csomópontját -> RA2-ben beállítottam, hogy ezt a csomópontot használja -> gép újraindítás -> tökéletesen ment, játszottunk is egy nagyot -
#580 Nem részletes de ahhoz képest h most dobtam össze jó!
Jelentkezz h siker v kudarc. -
#579 Itt is enterrel kell mint a starcraft-ban... -
#578 Valaki tudna nekem valami baromi részletes leírást adni ahoz, hogy hogy lehet hamachiban RA2:YR-t játszani? Már 1 órája küszködünk itt egy haverral, de sehogy se akar menni. Látjuk egymást a Lobby-ban, de semmi több, még a chat se megy! -
#577 lehet én annyit took:D -
#576 na jó akkor másképp kérdezem:
Lehet RA2-ben (és Yuri-ban) játék közben (multiplayer, akár neten akár lanon) chatelni? Úgy, mint a Starcraftban, vagy az Age of empires II-ben? Starcraftban pl. Enterrel kell, itt hogy? -
bokszabolcs #575 Hello az a helyzet, hogy a torrentportal.com-ról szeretném letölteni a yuri-t, de 1napot és 8 órát ir ki raadasul csak fel tolt 15KB/S-al, le pedig max 10Kb/S-al, pedig a netem 1024-es nem lehet valhonnan mashogy letolteni, a warez oldalakrol nem tudom, hogy kell, meg oldalt sem ismerek. -
pero #574 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=965938151&order=reverse&index=4
291 be írás!
Itt le van írva hogy kell neten nyomni!
A RED ALERT EREJE LEGYEN VELETEK! -
#573 Red Alertet 2-őt kb. úgy csinálják meg a csatlakozás mint a Battle netesek?? -
#572 1 kérdés: RA2-ben LAN-ban hogy lehet chatelni? -
Hedic #571 nem akarnám elrontani a kedvedet ,de az azért van mert kijavitották a hibát neten és most az "XWISC" -vel sza... sem érsz el !!! azóta keresükk a megoldást amióta nekünk sem megy neten. de eddig sikertelenül.Nagy valósziüséggel meg kell venni originálisan !!
De EZ MÉG NEM BIZTOS,lehet hogy van valami más módja csk még nem tudjuk!