730
Red Alert II
-
pero #690 Régen nyomtam már be szmájlit is:D!
He he és a 690es is az enyém:D! (be jegyzés:P:D:D!) -
pero #689 Csá Direkt!
Írok ide is Néked:P:D!
Meg írtam az msn címem de Nekem nem változott,ja amúgy írtam wiw-en vagy myvippen már nem tudom hírtelen:P:P:D!
Ja jó rég beszéltünk!
1000-1200ft hm na akkor lehet hogy be szerválok én is egy olyat:P:D!
Igaz mostanában sokkal jobb játékkal játszok:)!
Meg van egy C&C is nagyon durva valami új szuper commander vagy valami ilyesmi,most fejből meg nem mondom a nevét,de állat egy játék,majd ha fel teszem...,lanban toljuk majd,mert baromi nehéz hardon!Én vagy 2órát toltam és sehol se voltam még Vele!
Tényleg blogot is vezetsz vagy mi,ahogy nézem:P:D!
Na jó nem írok többet max majd msn,vagy valami:D!
A Red Alert ereje legyen veletek:D!
-
#688 ird mar meg nekem privatba az msn cimed:D nemtom, megprobalom megkeresni itt a forumban de ird meg ha birod.. peace -
#687 csa!
XWISC en keresztul, vagyis csak annyit kell csinalni h elinditod egyszer az xwisc.exe -t es megnyomod a "set xwis" t.. aztan jatekban csak internet es nyomod, ja vannak magyarok elszorva neten is:D
este is fenn szoktam lenni majd proballak ujra felvenni!
forintba atszamolva 1000 - 1200 FT.. :D -
pero #686 Csáó!
:D:D:D!
Mi a szösz?:D
Nem vagyok néha msn-en igaz mostanában ritkábban de azért vagyok inkább este,gondolom akkor Te játszol:P:D:D:D!
Mien eredetiben mennyibe fájt?:P:D
Kik vannak fent magyarok?:D
Neveket ha mondasz az már jó,"játék neveket"!
Yurit is tudod tolni?
Xwic-en keresztül tolod azt is nem?
Tisztelet!
Ui: nem rossz az új számotok,ja és az msn címem nem változott!LÁttam a REd Alert 3Bétát... eléggé szar még,csak netes! -
#685 nem vagy fenn msn en... azota megvettem a red alert 2 őt eredetibe:) birom jatszani neten gond nelkul.
megvagyunk, majd dumalhatnank nemtom van uj msn cimed?
csa -
pero #684 Hali!
Norbi133!
Néz vissza a fórumban minden le van írva olyan 400körüli be írás:)!
Direkt!
Mi van veletek?
Hogy vagytok?
Ja ja a kulcsokat ki próbáltad amit adtam,vagy nem igazán foglalkoztál vele?
Jó régen beszéltünk!
Csáó mindenkienk!
-
norbi133 #683 sziasztok!
már én is naon régota toliom a red alertet!
csak még szeretnék hálóba is játszani:D
csak nem tudom most hogy mit csináljak:(
elmondaná valaki hogy hogy kell neten játszani?
előre is köxi!
sziasztok -
#682 persze, ahoz kell csak, mert emigy copy val nem lehet jaccani, és az XWIS servere helyettesiti a westwood servert.
xwis.net/downloads/XWISC.exe -
#681 De ha ahhoz is kell akkor nem töltöttem le. Tudnál linket adni? Egyébként köszönöm. -
#680 eredeti játékom van
-
#679 letöltötted az XWISC et? -
#678 Nah megszereztem a gamet. De nem tudok vele neten játszani. Mivel amikor szeretnék accountot csinálni magamnak kiírja a gép hogy nincs internet kapcsolat. Telepítettem a ipx protokolt, leállítottam a tűzfalat, de mindig ezt írja ki pedig megy rendesen. Tudnátok segíteni hogy mi lehet a baj, mert már kezd tele lenni a répám. Köszi -
#677 Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy tudja -e valaki hogy hol lehet eredetiben megvenni a játékot mostanában. Nem találtam eddig sehol sem. Se újonnan se használtan nem lehet sehol sem megszerezni. Esetleg ha tudtok valami infót akkor írjátok meg. Köszi -
SlaCker #676 üdvözlök minden fórumozót!
Kéne kicsi segítség!Kicsit kasu vagyok ehez a netes meg hely hálózatos játékhoz!
Megvan a hamachi tudnátok mondani szervert meg jelszót!Hogyha most hülyeséget kérdeztem előre is bocs!
Helyi hálózatot hogyan lehet beállítani??
Amúgy nagy fanja vok a játéknak és szivesen megnézném mit tudok neten!
-
JancsiPapa #675 kösziköszi <3. -
#674 az 1.006 os patch, alap -
#673 PATCH! Ahhoz asszem KELL patch... -
JancsiPapa #672 lehet azért, mert nincsfelrakva nekem semmilyen patch, de nekem csak a 'battle' mód elérhető -
#671 Jancsi, sok doog van a ra2 ben amit még nem fedeztél fel úgylátom,amikor a pályát választod,(CUSTOM MAP)bal oldali box ban vannak a játék mod ok, "battle, free for all, stb." eredetileg a "battle" ra van rakva,ienkor mindenki téged támad, de ha átrakod "free for all" ra akkor mindenki mindenkit. -
JancsiPapa #670 sziasztok :)
az lenne a kérdésem, hogy feltételezem van patch a raII-höz, a skirmishben normális lesz az ai?
mert kurva idegesítő, ha egy 8 players gameben mind a 7 engem támad :] -
pero #669 Szunyika!
Szerintem jó ötlet ha meg csinálod,fel vetelek msn-ba is meg mondjuk írtam privi levelet is!
Monjuk mostanában sajan nem nagyon vagyok képbe kik tolják,és kik nem,meg hogy mennyien játszanak!
Mondjuk egy jó szerver nem lenne rossz,vagy versenyek,esetleg Lan partyk,össze jövetelek stb stb!
Lassan lehet hogy nekem is elő kéne venni a Yuryt:D!
Csáó!
-
szunyika #668 hali
ha elkezdeném csinálni a magyar oldalt, akkor volna aki segítene nekem
NEM a honlap szerkesztésben kell segítség, hanem pl a mapok összeszedésében és kisképek készítésében [ezt szinte egyik oldalon se láttam]
az oldal nem ingyentárhelyes szolgáltatónál volna elhelyezve, hanem saját domain címmel és saját szerverrel rendelkezne
az oldal a tervek szerinte MINDEN C&C játékkal foglalkozna, a régiektől kezdve a legújabbakig
[az oldal minden költségét én állom]
akinek van kedve segíteni az jelentkezzen MSNen: [email protected], vagy küldjön EMAILT: [email protected]
köszike előre is
csövi -
#667 ok :) -
pero #666 RaZok!
Hamachival lehet tolni!
Direkt mi van veled?
Látom Te is baromi sokat jársz fel!
A cd kulcok jók amiket adtam,én meg se néztem őket:P!
Mondjuk.. szerintem az Xwic még mindig szar,valami jó kis szerver kéne:D!
Remélem dumálunk majd,és nem tünsz el örökre:D:P!
A Red Alert ereje legyen veletek:D! -
#665 Hali!
Nem tudja valaki, hogy lehet hálóba játszani?....
Hamachi-val esetleg? -
batairoland #664 Szisztok ezer éve játszottam ezzel a játékkal és most újból a kezembe akadt a CD. De nem tudom melyik az a magyar weblap (ha még van?) ahhonan lehetett letölteni magyarítást és modokat valamint mapokat. Kérlek segítsetek. -
tomek44 #663 Köszi!!! -
#662 www.kali.net
www.hamachi.cc -
tomek44 #661 hali!
Lehet másolt red alert 2-vel neten egymás ellen nyomni?
Előre is köszi! -
#660 csás!
szólok majdd'!
1iket találomra kiválasztottam, felinstalláltam vele, de nemjó.banolva van ugy 400 nap körulre:D a többit meg nincs is kedvem probalgatni installálgatni,gondolom azokse jok...szar ügy -
pero #659 Csákó!
Oks minden féle képpen szólnod kell majd:D:D:D!
Jók azok a cd kulcsok??
-
#658 csász
nincs még azon kivül, de még idén akarunk összehozni 2 számot, remélem sikerül, az egyik egy uj szám a másik pedig egy oyan amiben csak én rappelek, egy szeméyes.. majd meglátod:P
én jáccanék szivesen xwisc en!! ugyis csak angolul szeretek irni.. meg csalni nem szoktam.. csak kibaszott org cd key kellene...
-
pero #657 Csáó Direkt!
Hm nem is beszéltünk msn-en!
Van új sámotok??
Egyet küldtél!
Tudod nagyon jól hogy szar az xwisc bamolnak hogy ha csunyán beszélsz,ha nem beszélsz angolul....,meg hogy ha csalsz,mondjuk vannak olyanok is hogy valaki csal 10szer és nem kapják el,vagy útána ki bamolják 2hónapra! -
#656 nem mutattam az uj számunkat??
www.raplace.try.hu
nem vezetek csak leirtam pár dolgot: directorius.freeblog.hu
hát ha lenen orig cd key em birnám jáccani vakulásig ra2őt neten, akkormeg mérlenne szar xwisc?? -
pero #655 Hali Direkt!
Hm!
Tudom hogy csak orig cd kulcsal megy,DE Te is nagyon jól tudod hogy már keztem nagyon le álni a játékkal!
Mi az amúgy már naplót is vezetsz???:P:D
Valami új számotok van már tényleg??
Amúgy akkor is szar az XWISC ezt Te is nagyon jól tutdod!
Na jó remélem majd beszélünk ha fent leszel!
Mindenkinek jó játékot,és remélem egyszer majd vissza térek:D:D:D!
-
#654 Pedig Kúwa erős ellenfél wok... -
#653 ja, játszhatunk...elküldöm a címem pm-be... -
#652 bizony...marha jót játszottunk...holnap is kéne! :) -
#651 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Közepesen szídd le jó?