Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
_ Unzip, Unrar and Install.
_ Start Tweak-XP, hold "SHIFT" button and click on "INFO"
_ Enter manually! DON'T COPY AND PASTE!
_ Name : Thomas Faerber
_ Serial Number : 1851-6914175588544294-6514
_ Click on "Unlock".
_ Have a fun!
Lenne egy kérdésem: Még pedig az hogy,van nekem egy Ati Radeon 64MB VIVO viedo kártyám,és nem rég feltelepítettem az Win XP-t, de a legújabb driverben tartalmazza az ATI-nak újabb technologiáit,pl TRUFORM™ vagy a SMARTSHADER™-t , szép szép,de ezek gondolom az Radeon 8500-asra van optimizálva,és nem pedig a Radeon 64-re,szóval így a 3D-s játékok lelassulnak(fps nagy mértékkel csökkent,pl Q3 vagy Counter-strike.....😞( ) És néha nem is kell ez a „simítás,vagy görbítés”. De az a problémám,hogy a Win xp alatt,csak ez a driver jó,és nem tudom hol lehet kikapcsolni ezeket a funkciókat,vagy egyáltalán lehetséges??? Ha tudnál segíteni,akkor nagyon megköszönném, köszi!!!😊))! Üdv.
z.
ui.: A tweakerekben se találtam ilyen opciótL....
Katt a start menüben a képre, és ott keresd meg...
De mikor anno megpróbáltam feltenni az Intel ULTRAATA storage drivert, akkor utána kékhalállal indult a cucc. Csak a restore segitett.

viszont most túl álmos vagyok, hogy elmagyarázzam
1. Egy 300MHz-es Celeron 1-es, 128 MB 133 MHz-es SDRAM-mal "megáldott" gépecskén lassab e, mint a (mostani) Win98SE?
2. A régi progik kompatibilisek-e vele (Win98-as, és 95-ös progikra gondolok elsősorban)?
3. Vannak-e hozzá régebbecske hardverekhez is driverek?
Aki veszi a fáradtságot, és kielemzi nekem itt a fórum soraiban e kérdéseket (Nem, nem szerzek neki 1 jó nőt) az szerintem sokak (??) kérdésére adja + a választ!
_Wajk_!
Jo az a cd, volt nalam is. De.. A home edition eleg kaki. Pl nincs benne "local sec. policy" meg egyeb nekem fontos dolog. Persze ha valakinek eleg egy butitott prof. annak lehet, hogy jo. Szoval en maradok a prof. corp. ed.-nel.
Nem irásvédett, semmilyen program nem fut, mégse tudja törölni, csak ha újra indítom az egészet.
Ez mi a f@sztól van?
Passz. Ezt meg nem probaltam.
>És mi van ha leszeded a powerstrippet?
Akkor nem 93Hz-en megy 1024x768-ban, hanem 60Hz-en.
>Meghajtót a Powertoy for XP-vel lehet eltüntetni.
Ok. koszi kiprobalom...
Ha nincs az USB-s modem beledugva akkor is kivár? És mi van ha leszeded a powerstrippet?
Meghajtót a Powertoy for XP-vel lehet eltüntetni.
FC
FYI: A windows 98-ról jogtisztán csak Home editionra tudsz upgradelni
(technikailag megy, de licenszben nem jogtiszta)
A Windows XP midnend CD-je bootol, így célszerü üres vinyóra rakni.
FC
filet ami felrakodik 6 floppira.
lll l ll lllll l lll ll
A masik hogy formatalasnal lehet valtoztatni az "allocation unit size" t.Ez mit jelent?A kisebb jobban kihasznalja a helyet?
A CD berakasakor azert hal meg mert egy kicsit az ar minoseg szempontjabol kedvezotlen a CD-ROM-od

nah midnegy....szal hol van a magyar fullos xp amin fut a net rendesen fut a gamez rendesen és fusson minden progi jol még régiek is!! jah és nem bétás tehát valami értelmes darab és crack es vagy valami...
Azért az MS ma már jó programozókat is meg tud fizetni... :-) Természetesen a prof azonos hardware mellet ugyan olyan gyors mint a home (a különbségek nem ebben rejlenek). Ráadásul, ha dualprocis rendszered van, akkor kétszer olyan sebes mint a home (lévén, hogy csak ő támogatja a dual CPU-t)
FC
Őőőő, honnan tudja eldönteni, hogy az az MP3 illegális??? Kinek jelzi? A Bussines Software Aliancenak? Annak miköze hozzá?
Babonáknak ne dőlj be! :-)
FC
Amugy az Intracom NetModot is elsöre minden gond nélkül fel lehet tenni XP alá, hozzáadsz egy standard 28.8as modemet COM1el, utána átállitod hogy 115k legyen a max átvitel, beállitod a neted paramétereit és már tárcsázol is.

de nem szivesen cserelnem le ezt a jo kis kartyat
ha felrakom a 21.83-ast gondolod hogy annyit ugrik? Nem valami mas gond lehet itt?
nem ment az MX 300-as hangkartya az istenert se
Erre tud valaki megoldast?
Ezenkivul a 3DMark200-es eredmenyem visszesett 5.500-rol 3.800-ra ez mi miatt lehet?
HIaba rakom fel a 21.81-es drivert akkor se lesz jobb.
Amugy Abit KT7A-m van TB900-assal es GEforce 2 Mx 400-al
-Igaz az hogy az XP-t folytonosan regiszrálni, liszenszelni kellene hogy müködjön egy darabig?
lll l ll lllll l lll ll
Ikonok: a Control Panel / System -nél van egy Advanced fül, ott valamelyik gomb (nemtom, mer má W98 van fenn) megnyomásakor bejön egy lista, ahol a vizuális effekteket (smooth scrolling, font smoothing, menü árnyék, stb) tudod ki-be kapcsolni.
Telepítéskor ezeket a gép sebességének megfelelően állítgatja.
A hotfix.microsoft.com-on fent is van minden, de számomra rejtélyes okból minden jelszóval van védve.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."