Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, mégvalami! Nem tud valaki magyarosítást az XP-hez, mert én angolul kenem...
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Control Panel /System / Advanced /Startup and Recovery--> Setting, System Startup.
Itt lehet beállitani hogy melyik induljon el.
4.ikre fel is ment FATként (igaz akkor meg még serialt se kért)
az érdekelne hol lehet a bootmanagerét átállítani, hogy alapálapotban a régi WiNt jelölje ki
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Sajnos az már nem fog menni mert felülírtad az ME-et az XP-vel.Azt csak úgy lehet hogy először felrakod az ME-t és utána rakod fel az XP-t.Az XP megkérdezi hogy felül akarod-e írni vagy külön könyvtárba rakja-e magát.Itt kell kiválasztani--külön--.Az XP csinál egy bootmanagert,és ha felment akkor a telepités utáni indításnál megjelenik az hogy melyik op rendszert akarod elindítani.
De a legjobb megoldás ha a vinyódon két partició van és az egyikre rakod az ME-t a másikra az XPt.
(nekem is így van)Ha elég nagy a vinyó,akkor csinálhatsz 3,vagy 4 particiót is,és a 3-ra rakod a swap-filét(ME),page-filét(XP),a 4-re meg a játékokat.Lehet hogy nem voltam elég szakszerü,majd kijavítanak nálam okosabbak,de a lényege ez.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Ment még a generic modemek közül HFC modemként...(vagy HCF)
Moderátor
Nekem most dewilsown van ! Ez akkor corporate, vagy van meg hatra kb. 20 napom es meghal ?
Azt szeretnem megtudni, hogy a WINDOWS XP - t mikor kell aktivalni ?????
Az a Dewinsown fele XP Professional van fent a gepemen mar vagy 4 - 5 napja, de meg nem szolt semmit ! Mikor fog szolni ??? Vagy egyszeruen lejar az idom es nem tudom majd elinditani es szol a BSA - nak automatikusan vagy mi ???
Vagy ez a verzio lenne a Coorporate Edition ? Ezt nem hinnem mert nem irja ki. Vagy nem is kell kiirnia?
Honnan lehet megtudni milyen a verzio es hogy kell aktivalni ?????
Azért,hogy összeomoljon pár hónap múlva, mert nincs ozzá frissítés??
Az angol verziók sokkal megbizhatóbbak!!!

There\'s no replacement for displacement
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Valakinek ötlete???
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Ha nem hálókártyás a géped, akkor nem tudom, ha az, tiltsd le az eszközkezelőben.
XPnek legalább 256 kell a gyakorlat szerint, hogy ne szarakodjon. Nekem 512 van, és igy kb az elsö XP betöltési logotol eltelik vagy 15mp mire bent van a desktop és már nem kerreg a winyo..
Azzal hogy megváltoztatod a swap file méretét kisebbre, csak ártasz neki..
csekkdisz:
upload/buzz könyvtár @ SG FTP
::: end-of-thiz-phile :::::::::::::::::::::::::::
CDRWin v4.0a
:::: cyl: buzz ::::::::::::::::::::::::::::::::::
CloneCD v3.2.0.2
Nero v5.5.4.0
WinOnCD v3.8 PE + XP-Patch
WinOnCD v5.0 PE
:::: cyl: buzz ::::::::::::::::::::::::::::::::::
Különben nem lassúbb sokkal az XP a játékok alatt??

Ja és mivel tud többet ME, mint 98SE?
ON
p2 300 Mhz, 128 mega sdram (133Mhz)
Melyiket válasszam (mert a 98SE nem igazán jó (szerintem)):
1. Windows XP
2. Windows ME??
Szóval egy ilyen szerény kis gépecskén melyiket válasszam, meg a régi progik, meg minden ugyebár??????
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Remélem minnél előbb letölthető lesz valahonnan
:-)